ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 16/2,19:30 NS1
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 16/2,19:30 NS1
Η πλάκα είναι ότι προβληματιζόμαστε και για το σχήμα στο ματς με την κούλα. 15 Φλεβάρη και δεν έχουμε σχήμα...και προβληματιζόμαστε και για το ποιός θα παίξει δεξί χαφ και διαφωνούμε, και καρδιοχτυπάμε που δεν παίζει ο Φωτάκης.... που κανονικά τα παιχνιδάκια αυτά με τους ουραγούς Φλεβάρη μήνα έπρεπε να τα παίρναμε στον αυτόματο πιλότο..
Ελπίζω στην κραχτή διαφορά ποιότητας και στην ατομική ενέργεια αποκλειστικά..
Ελπίζω στην κραχτή διαφορά ποιότητας και στην ατομική ενέργεια αποκλειστικά..
- DigitalFan
Η ΑΕΚ κατεβαίνει με ρόμβο στο κέντρο (4 παίκτες), οπότε θα διεκδικήσει με αξιώσεις την κατοχή της μπάλας... Οπότε θα πρέπει κι εμείς να έχουμε λίγο φορτωμένο το κέντρο μας και όχι με μόνο 2 παίκτες, για να τους αντιμετωπίσουμε. Επίσης αν εμείς χτυπήσουμε από τα πλάγια, θα δημιουργήσουμε πολλά ρήγματα, ειδικά από την αριστερή της πλευρά, όπου παίζει ο Τσουμάγκας, παίκτης με όχι και ιδιαίτερες αμυντικές ικανότητες...
Οπότε το σύστημα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, κατα την προσωπική μου άποψη είναι το 4-3-3, με επιθετικογενή μπακ (Κων/νιδη αντί Αποστολόπουλου)... Ως εκ τούτου, αν ήταν στο χέρι μου, εγώ θα κατέβαζα μια τέτοια ενδεκάδα:
----------------------------------------------- Ιtandje -----------------------------------------------
--------------------------------- Κhumalo -------------- Schildenfeld ----------------------------
--- Κωνσταντινίδης ---------------------------------------------------------------------- Lino ---
------------------------------------------------ Kace -------------------------------------------------
--------------------------- Κατσουράνης ------------- Lazar -------------------------------------
--- Lawrence ------------------------------------------------------------------------- Camara ---
-------------------------------------------- Σαλπιγγίδης -------------------------------------------
Πιστεύω και ελπίζω ότι και ο Δώνης θα έχει στο νου του τα παραπάνω...
Αν όμως επιλέξει τελικά το 4-4-2 ο Ser, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίξουμε έτσι:
----------------------------------------------- Itandje -----------------------------------------------
--------------------------- Kατσουράνης --------------- Schildenfeld ----------------------------
--- Αποστολόπουλος --------------------------------------------------------------------- Lino ---
---------------------------------- Kace ---------------------- Lazar --------------------------------
--- Κωνσταντινίδης ------------------------------------------------------------------ Camara ---
-------------------------------------- Lawrence ----------------------------------------------------
---------------------------------------------- Σαλπιγγίδης -----------------------------------------
ΥΓ: Σε προηγούμενό μου Post έγραψα ότι ο Lawrence δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά με τον άξονα, στα πλάγια, αλλά σε αυτό το ματς, είναι ετσι οι συνθήκες, που πρέπει τελικά να αγωνιστεί δεξιά...
ΥΓ2: Όπως και να έχει, ακόμη και 4-4-2 να χρησιμοποιήσει ο Δώνης, νομίζω ότι θα νικήσουμε με λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας...
Οπότε το σύστημα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, κατα την προσωπική μου άποψη είναι το 4-3-3, με επιθετικογενή μπακ (Κων/νιδη αντί Αποστολόπουλου)... Ως εκ τούτου, αν ήταν στο χέρι μου, εγώ θα κατέβαζα μια τέτοια ενδεκάδα:
----------------------------------------------- Ιtandje -----------------------------------------------
--------------------------------- Κhumalo -------------- Schildenfeld ----------------------------
--- Κωνσταντινίδης ---------------------------------------------------------------------- Lino ---
------------------------------------------------ Kace -------------------------------------------------
--------------------------- Κατσουράνης ------------- Lazar -------------------------------------
--- Lawrence ------------------------------------------------------------------------- Camara ---
-------------------------------------------- Σαλπιγγίδης -------------------------------------------
Πιστεύω και ελπίζω ότι και ο Δώνης θα έχει στο νου του τα παραπάνω...
Αν όμως επιλέξει τελικά το 4-4-2 ο Ser, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίξουμε έτσι:
----------------------------------------------- Itandje -----------------------------------------------
--------------------------- Kατσουράνης --------------- Schildenfeld ----------------------------
--- Αποστολόπουλος --------------------------------------------------------------------- Lino ---
---------------------------------- Kace ---------------------- Lazar --------------------------------
--- Κωνσταντινίδης ------------------------------------------------------------------ Camara ---
-------------------------------------- Lawrence ----------------------------------------------------
---------------------------------------------- Σαλπιγγίδης -----------------------------------------
ΥΓ: Σε προηγούμενό μου Post έγραψα ότι ο Lawrence δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά με τον άξονα, στα πλάγια, αλλά σε αυτό το ματς, είναι ετσι οι συνθήκες, που πρέπει τελικά να αγωνιστεί δεξιά...
ΥΓ2: Όπως και να έχει, ακόμη και 4-4-2 να χρησιμοποιήσει ο Δώνης, νομίζω ότι θα νικήσουμε με λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Σάβ 16 Φεβ 2013, 00:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
επειδη ειδα κπ την 11αδα της αεκ που σαν ποιοτητα εχει φουντα πετρογκολ και γκερεειρο.......και το χ αποτυχια λεω πλεον
- DigitalFan
Mod's ελπίζω να μου επιτρέπετε/-αι...
Σπουδαίο κατόρθωμα...
Είναι απολύτως φυσιολογικό, σε ματς που για εσάς είναι περισσότερο σημαντικό απ' ότι για εμάς, να σπεύδετε όλοι να σχολιάζετε... Εμείς τι ακριβώς να μπούμε να γράψουμε...; Τα αυτοννόητα; Ότι θέλουμε την νίκη απεναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο...;
Δεν χρήζει εκτενούς σχολιασμού ο εν λέγω αγώνας, παρόλο που προσωπικά υπερέβαλα και κάθησα να αναλύσω παραπάνω τα αγωνιστικά δεδομένα...
ΥΓ: Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθούμε και οι δύο, ωστόσο το αποτελεσμα είναι γνωστό...

AristosAEK έγραψε:AEK.com pregame A.E.K- Π.Α.Ο.Κ απαντησεις 218
paokmania pregame απαντήσεις 79
τους έχουμε για.. πλάκα
Φιλαράκι, σε τι ακριβώς μας έχετε...; Στον αριθμό δημοσιεύσεων...;http://www.aek.com/phpBB2/viewtopic.php?t=19413&start=200

Είναι απολύτως φυσιολογικό, σε ματς που για εσάς είναι περισσότερο σημαντικό απ' ότι για εμάς, να σπεύδετε όλοι να σχολιάζετε... Εμείς τι ακριβώς να μπούμε να γράψουμε...; Τα αυτοννόητα; Ότι θέλουμε την νίκη απεναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο...;

Δεν χρήζει εκτενούς σχολιασμού ο εν λέγω αγώνας, παρόλο που προσωπικά υπερέβαλα και κάθησα να αναλύσω παραπάνω τα αγωνιστικά δεδομένα...

ΥΓ: Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθούμε και οι δύο, ωστόσο το αποτελεσμα είναι γνωστό...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Σάβ 16 Φεβ 2013, 01:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
καλα ευκολο δεν ειναι ειμαστε και φιλευσπλαχνοι σαν ομαδα εδω στην κερκυρα ευκαιρια δεν καναμε...αλλα αν δεν κερδιουμε τωρα ΑΠΟΤΥΧΙΑ
δε θελω να φανω απαισιοδοξος,αλλα δε μας βλεπω να τα πηγαινουμε καλα αυριο....μακαρι να βγω τερμα λαθος 

- Vet_eranos
Καλημερες..
Η μοιρα μου θα με τραβηξει σημερα στα Σερρας οπερ μεθερμηνευομενον δεν θα υπαρχει NOVA, internet κτλ..
Εχετε καμια προταση για το που αξιζει τον κοπο να δω τον αγωνα..??
Ευχαριστω προκαταβολικα ρε παλικαρια κ παλι την καλημερα μου...
Η μοιρα μου θα με τραβηξει σημερα στα Σερρας οπερ μεθερμηνευομενον δεν θα υπαρχει NOVA, internet κτλ..
Εχετε καμια προταση για το που αξιζει τον κοπο να δω τον αγωνα..??
Ευχαριστω προκαταβολικα ρε παλικαρια κ παλι την καλημερα μου...
ρε παιδια ενας φιλος αεκτζης μου εστειλε αυτη τη φωτο...
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1234_n.jpg
επειδη ειμαι μικρος ηλικιακα για να προλαβω αυτες τις εποχες μπορει καποιος να μου πει αν ειναι αληθινη;γιατι δεν ξερω πως να τον ταπωσω
επειδη ειμαι μικρος ηλικιακα για να προλαβω αυτες τις εποχες μπορει καποιος να μου πει αν ειναι αληθινη;γιατι δεν ξερω πως να τον ταπωσω
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Δεν μπορείς. Αλήθεια είναι. Είναι όταν έπαιζε μπαράζ για το πρωτάθλημα ο Άρης με τον ΟΣΦΠ. Εμείς ήμασταν με τον ΟΣΦΠ. Για να τον ταπώσεις πες του για τα δυο Κύπελλα που πήρε το 60 ή το 50 (δεν θυμάμαι) που δεν κατέβηκαν καν στον αγώνα ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ. Μάλιστα ένα από τα δύο Κύπελλα η ΑΕΚ τα πήρε χωρίς να παίξει ξανά αγώνα από τους προημητελικούς.xlebouras έγραψε:ρε παιδια ενας φιλος αεκτζης μου εστειλε αυτη τη φωτο...
- sourmenetes
- Moderator