13.Gordon Schildenfeld
Re: 13.Gordon Schildenfeld
Πλακα κανει στην σουπερ λιγδα. Παιχτης επιπεδου τσουλου. Απο οτι μαθαινω του αρεσει πολυ η ομαδα αλλα και η θεσσαλονικη.. ετσι ειναι αλλο ρωσσια αλλο εδω.
Μεταγραφη χθες. Ειναι παιχτης που πανω του μπορεις να στησεις αμυνα.
Μεταγραφη χθες. Ειναι παιχτης που πανω του μπορεις να στησεις αμυνα.
ο ποδοσφαιριστης ΠΡΕΠΕΙ να μεινει ανεξαρτητου κοστους...μακραν η καλυτερη μεταγραφη...
- Dinos_Liverpool
Πάνω από 1.90 και παίζει τόσο άνετα με την μπάλα κάτω!!! Για ψηλά δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος... ΣΚΕΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! Πάρα πολύ καλή ταχύτητα και μεγάλη δύναμη! Εμπνέει σιγουριά...
ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη φυγή του μεγάλου Pablo Contreras, έχουμε βρει άξιο αντικαταστάτη.
Πάσει θυσία πρέπει να μείνει και να τον δέσουμε με διετές-τριετές συμβόλαιο και μετά -υγεία να έχει- βλέπουμε και για παραπάνω.
ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη φυγή του μεγάλου Pablo Contreras, έχουμε βρει άξιο αντικαταστάτη.
Πάσει θυσία πρέπει να μείνει και να τον δέσουμε με διετές-τριετές συμβόλαιο και μετά -υγεία να έχει- βλέπουμε και για παραπάνω.
- crabsody_in_blue
Μηπως τα παραλετε λιγο; Δε λεω ποιοτικος. Αλλα μου φαινεται οτι δεν μπαινει πολυ στη φωτια. Ετσι κι αλλιως πιστευω πρεπει να τον κρινουμε σε ματς που θα πιεστει ο ΠΑΟΚ. Η ρητρα του ποσο ειναι; Δεν πρεπει να ειμαστε βιαστικοι γιατι το καλοκαιρι θα εχει πολλους ελευθερους ποιοτικους σεντερ μπακ
ειδαμε κ τον γαυρο κ τον βαζελο οταν τα ειχαν τι ποιοτικα στοπερ βρισκαν καθε καλοκαιρι....
περιπτωσαρα ο γκορντον....κ παιζει κ αριστερο στοπερ...
περιπτωσαρα ο γκορντον....κ παιζει κ αριστερο στοπερ...
- kataramenos5
Σ αυτό με την ταχύτητα θα διαφωνήσω λίγο.Dinos_Liverpool έγραψε:Πάνω από 1.90 και παίζει τόσο άνετα με την μπάλα κάτω!!! Για ψηλά δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος... ΣΚΕΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! Πάρα πολύ καλή ταχύτητα και μεγάλη δύναμη! Εμπνέει σιγουριά...
Ταχυτητα για το υψος του μαλλον, οχι γενικα... αλλα λογω εμπειριας ξερει να τοποθετηθει σωστα... Τετοιον παιχτη τον κρατας και χτιζεις ομαδα
Από όσο μπορώ να θυμηθώ, ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε σέντερ μπακ με ταχύτητα παρά μόνο τον Ουντέζε.
Γιατι ο κνολ δεν ηταν ταχυτατος??
H ταχυτητα στην σκεψη στα σεντερ μπακ καλυτερη απτην ταχυτητα στα ποδια(πχ κοντρεαρας),στην superleague βεβαια

H ταχυτητα στην σκεψη στα σεντερ μπακ καλυτερη απτην ταχυτητα στα ποδια(πχ κοντρεαρας),στην superleague βεβαια
συμβολαιο σημερα...χαιρεσαι να τον βλεπεις....
το ιδανικο διδυμο θα ηταν αυτος με εναν τυπου Κοντρερας....πιο κοντο σκαρι...
συμπαθητικος ως παικτης και ο Κουμαλο αλλα 2 ψηλοι στο κεντρο αμυνας ειναι ριψοκινδυνο
το ιδανικο διδυμο θα ηταν αυτος με εναν τυπου Κοντρερας....πιο κοντο σκαρι...
συμπαθητικος ως παικτης και ο Κουμαλο αλλα 2 ψηλοι στο κεντρο αμυνας ειναι ριψοκινδυνο
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν εχασες μονομαχια ουτε απο συμπαικτη εισαι παικτουρα. ολα τα λεφτα οταν προωθήθηκες σαν αριστερο εξτρεμ.
Ενταξει ο ανθρωπος ειναι παιχταρα. Η πρωτη εννοια του Ιβαν θα πρεπει να ειναι η παραμονη του.
- Μπαρκαρούτσος
[url]http://www.paokmania.gr/στήλες/μμε/item/42326-«ευθύνομαι-για-σταφυλίδη»[/url]
«Ευθύνομαι για Σταφυλίδη»
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έκανε την αυτοκριτική του για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ματς με τον Πλατανιά. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως έχει ευθύνη για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σταφυλίδη.
Χαρακτηριστικά είπε: "Από την μια είμαι πολύ ικανοποιημένος για την νίκη και από την αλλη δυσαρεστημένος για τη δική μου απόδοση. Εχω παράπονα από τον εαυτό μου. Γιατί εγώ φταίω για την αποβολή του Σταφυλίδη, γιατί δεν του έδωσα καλά την μπάλα.
Αποδείχθηκε πως ήταν καλύτερο να παίζουμε με 9 παίκτες και όχι με 11 γιατί ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και μαχητικοί με παίκτη λιγότερο.
Οσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίσουμε. Καταρχάς πρέπει να αξιοποιήσουμε το διήμερο ρεπό γιατί περάσαμε δύσκολο διάστημα δύο εβδομάδων με έξι ματς. Να απολαύσουμε το διήμερο ξεκούρασης και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι. Εχουμε πιο ποιοτική ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε στην έδρα μας, άρα το μοναδικό αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη".
Το είπα στην κεντρική, θα το πω κι εδώ για να "μείνει":
Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω... Μπράβο!
Αμυντικός με *ρχίδια, παίρνει την ευθύνη πάνω του ακόμα και για τη λάθος πάσα που ανάγκασε τον συμπαίχτη του να κάνει φάουλ, ενώ πχ θα μπορούσε να επαναπαυτεί στην απειρία του Στάφυ!
«Ευθύνομαι για Σταφυλίδη»
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έκανε την αυτοκριτική του για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ματς με τον Πλατανιά. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως έχει ευθύνη για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σταφυλίδη.
Χαρακτηριστικά είπε: "Από την μια είμαι πολύ ικανοποιημένος για την νίκη και από την αλλη δυσαρεστημένος για τη δική μου απόδοση. Εχω παράπονα από τον εαυτό μου. Γιατί εγώ φταίω για την αποβολή του Σταφυλίδη, γιατί δεν του έδωσα καλά την μπάλα.
Αποδείχθηκε πως ήταν καλύτερο να παίζουμε με 9 παίκτες και όχι με 11 γιατί ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και μαχητικοί με παίκτη λιγότερο.
Οσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίσουμε. Καταρχάς πρέπει να αξιοποιήσουμε το διήμερο ρεπό γιατί περάσαμε δύσκολο διάστημα δύο εβδομάδων με έξι ματς. Να απολαύσουμε το διήμερο ξεκούρασης και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι. Εχουμε πιο ποιοτική ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε στην έδρα μας, άρα το μοναδικό αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη".
Το είπα στην κεντρική, θα το πω κι εδώ για να "μείνει":
Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω... Μπράβο!
Αμυντικός με *ρχίδια, παίρνει την ευθύνη πάνω του ακόμα και για τη λάθος πάσα που ανάγκασε τον συμπαίχτη του να κάνει φάουλ, ενώ πχ θα μπορούσε να επαναπαυτεί στην απειρία του Στάφυ!