απολυτα ουσιαστικοι
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. 17/12 19:30 NS1
- john4serres
Re: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. 17/12 19:30 NS1
2 ευκαιρες και οι 2 στο τερμα και οι 2 γκολ !
απολυτα ουσιαστικοι
απολυτα ουσιαστικοι
αξιζαμε το γκολ μονο και μονο για την καθετη μπαλια...κατα τα αλλα κακοι αλλα τυχεροι
Re: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. 17/12 19:30 NS1
Χάλια παίζουμε αλλά εφόσον κερδίζουμε, στα παπάκια μου.
Δεν εχει υπαρξει ΠΟΤΕ ομαδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου που να επεξε ομορφη μπαλα χωρις μεσοεπιθετικους.
Για να μη πω δεν εχεις μεσους γενικο. Το κεντρο σου ειναι ενας μετριος εως κακος Λαζαρ, ενα παιδακι, και ο Ανυπαρκτακης. Για γελια δηλαδη.
Για να μη πω δεν εχεις μεσους γενικο. Το κεντρο σου ειναι ενας μετριος εως κακος Λαζαρ, ενα παιδακι, και ο Ανυπαρκτακης. Για γελια δηλαδη.
http://www.thefirstrow.eu/watch/159365/ ... oniki.htmlMANIAKOS έγραψε:κανα καλο λλλινκ?
- PaOkArAsIrAkLiO
Γενικά ευχαριστιέμαι το σημερινό παιχν΄δι γιατί είμαστε ουσιαστικότατοι. Η άμυνα πετάει λίγο αετό, πιστεύω ένα γκολ θα φάμε στο δεύτερο.
- sourmenetes
- Moderator
Ειχαμε 2 πολυ καλες ενεργειες οπου η πρωτη εγινε γκολ μεσω της βοηθειας του εμμεσου και η δευτερη εφερε το γκολ του κλαους.
Αμυντικα ως γνωστα κακοι.
Παντως 2-3 φορες που δουλεψε το κεντρο αναπτυχθηκαμε σωστα.
Αμυντικα ως γνωστα κακοι.
Παντως 2-3 φορες που δουλεψε το κεντρο αναπτυχθηκαμε σωστα.
τανκεdimbar έγραψε:http://www.thefirstrow.eu/watch/159365/ ... oniki.htmlMANIAKOS έγραψε:κανα καλο λλλινκ?
Συμφωνώ απολύτως. Δεν μου αρέσιε αυτό που βλέπω αλλά μου άρεσαν και τα δύο γκολ.... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!joshua έγραψε:Ενταξει τι να πει κανεις,αν εξαιρεσεις τα γνωστα του γαυρου πρεπει να εχουμε φετος την κορυφαια σχεση κακου ποδοσφαιρου και συγκομιδης βαθμων ever.Κραταμε το πολυ ομορφο γκολ,μπραβο και στους 2 αλλα ειμαστε τουλαχιστον τραγικοι συνολικα.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ρε αδελφε τωρα βρηκες και συ να κραξεις???CCCP έγραψε:Δεν εχει υπαρξει ΠΟΤΕ ομαδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου που να επεξε ομορφη μπαλα χωρις μεσοεπιθετικους.
Αυτους εχουμε τωρα.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς θα σχολίαζα. ΡΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ με 0-2 και λές πως είμαστε κακοί; Δηλαδή πόσο ήθελες 0-6;sourmenetes έγραψε:Που να ημασταν και καλοι...gergeo4 έγραψε:πολυ κακοι ειμαστε
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι ύπερευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας η οποία προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί.
Πονοματος ειμαστε,αλλα πολυ αποτελεσματικοι.Η αμυνα μας (συνολικα) δεν στεκεται καθουλου μα καθολου καλα...Τα παγουρακια μας πιεσαν κατι το οποιο δεν επιτρεπεται για ομαδα του βεληνηκους μας.Δεν αμυνεται κανεις ουτε καν ο Σαλπι που μας εχει συνηθησει αλλιως.Περιμενω θεαματικη βελτιωση της αμυντικης λειτουργιας στο 2ο,γιατι θα φαμε κανα γκολ και θα αρχισουν παλι οι ταχυκαρδιες.
Αραγε που ειναι τα χαφ μας?Με ενισχυμενο κεντρο περιμενα τουλαχιστον να εχουμε την κατοχη και να προσπαθουμε να βαλουμε φασεις.Θα διορθωθουμε ομως σιγουρα στο 2ο...δεν γινεται να συνεχισουμε ετσι.
Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο ο Χακομπος που μου θυμιζει κανονικο τερμα.
Αραγε που ειναι τα χαφ μας?Με ενισχυμενο κεντρο περιμενα τουλαχιστον να εχουμε την κατοχη και να προσπαθουμε να βαλουμε φασεις.Θα διορθωθουμε ομως σιγουρα στο 2ο...δεν γινεται να συνεχισουμε ετσι.
Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο ο Χακομπος που μου θυμιζει κανονικο τερμα.
Mεχρι στιγμης εχουμε το απολυτο στις 2 απο τις 3 ευκαιριες που κανουμε κατα μεσο ορο.... Απολυτη ευστοχια...