Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από pagotatzis »

Γερμανικές πληροφορίες λένε ότι ο γκεκας
Θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του !

Κατσουρανης , Τζαβελλας , κεντρικό αμυντικό , εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

SRV έγραψε:Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.
Ρε φιλαράκι,όχι ότι διαφωνώ γενικά με αυτά που έγγραψες...αλλά τον Αντελίνο 30+ χρονών τι να τον κάνεις;Μετά δεν πρέπει να τον θέλουμε εμείς.Θα είναι η ίδια περίπτωση με Σαλπιγγίδη,επειδή στα 25 του είχε φτιάξει ένα όνομα στον ΠΑΟΚ,νομίζουμε ότι και 5-6 χρόνια μετά θα είναι το ίδιο.Αλλά στοιχεία όπως η αντοχή,η εκρηκτικότητα κλπ,αρχίζουν να χάνονται μετά από μια ηλικία.

Αφού ο Ίβαν μιλάει για χτίσιμο ομάδας για τα επόμενα χρόνια,αποκλείστε ΟΛΟΥΣ τους 32άχρονους που ασχολείστε,πρέπει επιτέλους να κάνουμε μια ομάδα νεανική,εντάξει δεν λέω να είναι 22 ο μ.ο. ηλικίας,αλλά 26-27 καλά θα ήταν,φέρνεις και έναν ηγέτη στο στυλ Γκαρσία το καλοκαίρι γύρω στα 30-31 αλλά να είναι ο μεγαλύτερος σου σε ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

διαβαζω οτι ο Κωνσταντινιδης θα γινει βασικος και θα παρουμε μια μεταγραφη η οποια θα ειναι αλλαγη του....
ελπιζω να αστιευετα το δημοσιευμα γιατι τοτε θα ψαχνουμε τον ετο ετσι οπως ψαχνουμε τωρα τον Τσιριλο....
ο ΠΑΟΚ χρειαζεται μεταγραφες μεγαλες και προωθηση νεαρων παικτων και οχι καψιμο τους...
α και επιτελους ας βγει καποιος να μας πει ποσο ειναι το μπατζετ...ολες οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες το δηλωνουν δημοσιως, εμεις δεν θελουμε να τις μοιασουμε?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άμα το πουν το budget πιστεύω θα μας τρέχουν τα σάλια...!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το κακο στη συγκεκριμενη μεταγραφικη περιοδο ειναι οτι ακουσαμε χρημα και ολοι ξερουμε ποιοι πρεπει να ερθουν και ποιοι δεν πρεπει.Ο ετσι ειναι μεγαλος και δεν μπορει ο αλλος δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και ολα τα γνωστα που ακουγονται καιρο.Οι αλλοι θα κανουν μεταγραφες για να βγαλουν μιζα..

Σας φαινεται κανενας χαζος ο σαββιδης που θα πεταξει λεφτα αν δεν τα εγκρινει ο ιδιος και οι συνεργατες του???
Ηρεμηστε λιγο..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η υπόθεση κάτσε και ubro μας δείχνει ότι μόνο χαζος δεν εναι ο Σαββιδης κανεις δεν μπορει να τον δαγκωσει

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν καναμε κρουση στον Τζαβελλα, ουτε στον Φυντανιδη, για τον βιερινια τα μυνηματα δεν ειναι θετικα....ετσι διαβαζω στην sday...
μα ποιοι στο διαολο θα ερθουν? ο Γεωργιαδης και ο Γκαρσια μηπως? σαν νεες μεταγραφες?....
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad έγραψε:Διάβασα πρωτοσέλιδα αλλά και αυτά που γράφονται εδώ μέσα από παόκια ...

Το ότι διαφωνώ κάθετα με τα περισσότερα ονόματα είναι δεδομένο ... Για την ακρίβεια τρελένομαι για αυτά που διαβάζω ...

Δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα μέτριων για υψηλό επίπεδο παιχτών όπως ο Φυτανίδης, ο Ολαιτάν, ο Βασιλακάκης και όλοι όσοι ακούγονται ... Αν αυτά ισχύουν θα θεωρήσω ότι κάποιοι πάνε να κάνουν την τελευταία μπάζα ... και το λέω φόρα παρτίδα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτές είναι οι λύσεις για ΠΑΟΚ ...

αν συνυπολογίσω το πιθανό κόστος θα διαφωνούσα ακόμα και για τον Αντελίνο αλλά αυτός είναι παίχτης επιπέδου και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερους παπάδες από ότι στο παρελθόν ...

μπορεί οι ανθρώποι μας να ξέρουν καλύτερα το ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις κάνει δύο μεταγραφές σέντερ μπακ, να έχεις από τις ακαδημίες τουλάχιστον 2-3 που μπορούν εύκολα να είναι τέταρτοι-πέμπτοι μπακ και εσύ να ψάχνεις για μπακ σαν τον Φυτανίδη. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερος του Βιβιάν ακόμα και του Κουμάλο σε πολλά πράγματα.

Αν έφερνες μία μπακάρα μεταγραφή θα έκανα μόκο αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Ελπίζω αυτά που γράφονται να είναι αστεία και παιχνίδια των μάνατζερ και να μην αφορούν τους υπευθύνους της ομάδας. Εκτός αν κάποιοι θέλουν να δώσουν φράγκα για κάποιο λόγο σε Πανόπουλο, Σπανό και Αρβανιτίδη. Τότε πάω πάσο ...... !!!!!!!!!!!

Αλλά έτσι δεν πάμε πουθενά ...

Φέρτε μόνο παιχταράδες ... για συμπλήρωμα του ρόστερ δώστε ευκαιρίες μόνο στους πιτσιρικάδες μας και σε κανέναν άλλο !
εκτος απο το κομματι του κουμαλο κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Athens έγραψε:δεν καναμε κρουση στον Τζαβελλα, ουτε στον Φυντανιδη, για τον βιερινια τα μυνηματα δεν ειναι θετικα....ετσι διαβαζω στην sday...
μα ποιοι στο διαολο θα ερθουν? ο Γεωργιαδης και ο Γκαρσια μηπως? σαν νεες μεταγραφες?....
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ...
Μπορουν να τους ανακοινωσουν χωρις να ξερει κανεις τιποτα???

Εκει ειναι η μαγκια...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

SRV έγραψε:Ρε αλάνια, καλός ο Αντελίνο, καψούρα μας, ΟΚ.

Εμένα πάντως αν γυρίσει τώρα, θα μου θυμίσει λίγο γεωργάτο: 6 μήνες στο εξωτερικό και μου λείψαν οι φραπέδες κλπ κλπ.

Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.

Όλα τα άλλα είναι π@π@ριές. Αν έχουμε επιτελείο να ψάξει να βρει σοβαρούς παίχτες: τους προφανείς Αντελίνους, Εστογιανόφ κλπ κλπ τους ξέρω και εγώ, πάρτε με για σκάουτερ, και τζάμπα έρχομαι...

''θα μου θυμίσει λίγο γεωργάτο: 6 μήνες στο εξωτερικό και μου λείψαν οι φραπέδες ''

δλδ τους γαυρους τους βγηκε σε κακο που γυρισε ο γεωργατος;

''Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.''

ρε φιλε εσυ γιατι ενδιαφερεσαι για την καριερα του στην βολσμπουρκ;μανατζερ του εισαι;

''Όλα τα άλλα είναι π@π@ριές.''
να σαι καλα που μας ανοιξες τα ματια

''πάρτε με για σκάουτερ, και τζάμπα έρχομαι.''
επειδη βλεπω ''κοβει'' το ματι σου..
...για να σε βοηθησω ρε αδελφε...Μικρα Ασιας γηπεδο Τουμπας... Ζητα τον Κυριο Τσιστιακόφ.
...

...τα μυαλα μας πονανε ρεεεεεεεεεεεε......
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η κάνουλα της πληροφόρησης μέσα από την ΠΑΕ (επιτέλους) έκλεισε..
Τέτοιες εποχές μας σκότιζαν τα @@ με ένα σωρό μαλκιες..
Τώρα γράφουν γενικόλογα που προκύπτει από τους άλλους και όχι από τον ΠΑΟΚ...

Τέλος πάντων, φέρτε τον Σικαμπάλα να τελειώνουμε.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:

Εμένα πάντως αν γυρίσει τώρα, θα μου θυμίσει λίγο γεωργάτο: 6 μήνες στο εξωτερικό και μου λείψαν οι φραπέδες κλπ κλπ.

Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.

Όλα τα άλλα είναι π@π@ριές. Αν έχουμε επιτελείο να ψάξει να βρει σοβαρούς παίχτες: τους προφανείς Αντελίνους, Εστογιανόφ κλπ κλπ τους ξέρω και εγώ, πάρτε με για σκάουτερ, και τζάμπα έρχομαι...

''θα μου θυμίσει λίγο γεωργάτο: 6 μήνες στο εξωτερικό και μου λείψαν οι φραπέδες ''

''Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.''

ρε φιλε εσυ γιατι ενδιαφερεσαι για την καριερα του στην βολσμπουρκ;μανατζερ του εισαι;

...για να σε βοηθησω ρε αδελφε...Μικρα Ασιας γηπεδο Τουμπας... Ζητα τον Κυριο Τσιστιακόφ.
...

Θα πω ψεματα αν πω οτι δεν περιμενα απαντηση του ΤΑΓΜΑ...
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:

...

Είμαι ο μάνατζερ του Αντελίνο και ο Γεωργάτος ήταν υπόδειγμα εργατικού αθλητή, καθώς από εκεί που σέρβιρε τον χοντρο-Ρονάλντο, προτίμησε να ξανασερβίρει τον Γκόγκιτς! :opaokara:

Anyway, ελπίζω αυτοί που διοικούν να έχουν γνώση της αγοράς, θα φανεί σύντομα άλλωστε. Τώρα οι ΑΡΔ, φυσικά και θέλουν το όνομα του ΑΝτελίνο να παίζει πρωτοσέλιδα για καιρό. Εγώ πάντως αν έρθει δανεικός δεν τον θέλω. Αν ο Ιβάν τον αγοράσει, αλλάζει η κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:
Athens έγραψε:δεν καναμε κρουση στον Τζαβελλα, ουτε στον Φυντανιδη, για τον βιερινια τα μυνηματα δεν ειναι θετικα....ετσι διαβαζω στην sday...
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ...
Μπορουν να τους ανακοινωσουν χωρις να ξερει κανεις τιποτα???

Εκει ειναι η μαγκια...
Κι εγώ αυτό γουστάρω, να ανακοινωθούν τη πρωτοχρονιά 4 μεταγραφές που θα μας αφήσουν έτσι :shock: με ευχάριστο τρόπο και να πούμε "Πο ρε φίλε, ιδέα δεν είχαμε!"... Αλλά βέβαια να είναι καλοί ποδοσφαιρισταί, όχι ό,τι να 'ναι... :D
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθε ενας γραφει την φαντασια του
αλλος λεει τζιμπουρ, λες και ο τζιμπουρ θελει να ερθει σε εμας
ο αλλος φερε βιερινια ενω δεν προκυπτει πουθενα,αλλος κατσουρανη,γκεκα,τζαβελα επειδη εγραψε κατι στο τουιτερ,σικαμπαλα εναν ποδοσφαιριστη που δεν τον παιρνει καμια σοβαρη ομαδα αλλα εμεις τον θελουμε
ελα χριστε και κυριε- ο αλλος πειτε ονοματα λες και πρεπει η παε να πει σε εμας απο τωρα ποιους θελει
αλλος εφτασε να λεει για χαριστεα- κλαιει και το πληκτρολογιο

και σε ολα αυτα φταινε και οι δημοσιογραφοι που δεν εχουν ιδεα τι γινεται που μεχρι πριν ενα μηνα ο ΠΑΟΚ μιλαγε με τον σκοκο...και αλλες τοσες πιπες- η ουσια ειναι οτι κανενας δεν ξερει τωρα ουτε και πριν τι θελουν και με τι λεφτα ...μονο με φαντασια και λιγο ρισκο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”