ΠΑΟΚ-οσφπ 25/11 19:30
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ 25/11 19:30
Αν εμείς παίξουμε καλά, πρέπει να γίνουν πολύ φανερά πράγματα από τα κοράκια για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να μην χάσει. Εξ άλλλου τώρα με τη διαφορά των 8 βαθμών έχει ησυχάσει αρκετά.
- kataramenos5
Την ..πρόβλεψη σου δε μας είπες.Είδες τι πάθαμε με το ζέλο.DigitalFan έγραψε:Με ΠΑΟΚτσάκια μέσα στο χορτάρι θα τους μ@μήσουμε... Με τον λίδη, τον νίδη, τον γγίδη και τον σιάδη... Αυτό γουστάρω πιό πολύ..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Α, και τον ρενς...

Τελικά θα τους μαμήσουμε που λεγε και μια ψυχή?Αντε στερητικό πάθαμε 2 βδομάδες
ΑποστόληςΑ έγραψε:πρέπει να γίνουν πολύ φανερά πράγματα από τα κοράκια για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να μην χάσει.

Οσο καλα και να παιξουμε τους φοβαμαι για εναν και μοναδικο λογο. Θυμαμαι και παλαιοτερα μετα απο ευρωπαικες βραδιες σεξ και απογοητευσης , τα εξωγαμα του αμερικανικου στολου ζητουσαν μια νικη κυριως επι μεγαλου αντιπαλου , για να νιωσουν ξανα οτι ειναι σοβαρη ομαδα.... Απο αυριο θα δειτε τι θα αρχισουν να γραφουν οι κ@λοφυλλαδες τους....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 22 Νοέμ 2012, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DigitalFan
...αλλα αν δω αντικειμενικα το ματς ειναι παρα πολυ δυσκολο να παρουμε αποτελεσμα...DigitalFan έγραψε:Με ΠΑΟΚτσάκια μέσα στο χορτάρι θα τους μ@μήσουμε... Με τον λίδη, τον νίδη, τον γγίδη και τον σιάδη... Αυτό γουστάρω πιό πολύ..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Α, και τον ρενς...

- kataramenos5
digital
Με τον Ιβαν θα ρθούν και υποψήφιοι χορηγοί λέει...Πάμε να τους τρελάνουμε κι αυτούς ,να τους κολλήσουμε το μικρόβιο.Its show time..

Με τον Ιβαν θα ρθούν και υποψήφιοι χορηγοί λέει...Πάμε να τους τρελάνουμε κι αυτούς ,να τους κολλήσουμε το μικρόβιο.Its show time..
Και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο θα προηγούμαστε.......θα δείτε.
Θα είναι ιστορική νίκη......!
Το εύχομαι αλλά θα ήθελα να ξέρω από πού αντλείς αυτή την αισιοδοξία!!Argonaut4 έγραψε:Και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο θα προηγούμαστε.......θα δείτε.
Ελπιζω πως με τις δηλωσεις που κανετε να μην το θελετε το ματς οπως το θελατε με τον Παναθηναϊκο......
Μπειτε μεσα και δωστε τα ολα!Σκυλιαστε για τη νικη.Δειξτε οτι την θελετε πραγματικα!
Δεν ξερω πως αλλιως να το πω....
γ@μηστε τους!
Μπειτε μεσα και δωστε τα ολα!Σκυλιαστε για τη νικη.Δειξτε οτι την θελετε πραγματικα!
Δεν ξερω πως αλλιως να το πω....
γ@μηστε τους!
Αν μετραγαν οι δηλωσεις , τωρα θα ειμασταν στον τελικο του ΤΣ. Λ. .... Παρακληση.
Μπορουν να το βουλωσουν επιτελους παικτες και προπονητης , και να κανουν απλα την δουλεια τους ?
Ο ενας "θελει το ματς " , ο αλλος δηλωνει οτι "θελουμε να μειωσουμε την διαφορα " κλπ κλπ....
Το ματς δεν ειναι ευκολο....Τουλαχιστον ετσι φαινεται.... Η ΔΕΚΟ ειναι μια ομαδα που στηριζεται τα τελευταια 15 χρονια στο παρασκηνιο....Οι πιο παλιοι θα θυμουνται οτι μετα απο ευρωπαικα κλαρινα , ερχονταν στην Τουμπα με κατι επαγγελματιες εκτελεστες για διαιτητες και "καθαριζαν".... Το μοσχαρι θελει τα εξωγαμα στην κερκιδα της ΔΕΚΟ ικανοποιημενα ....
Φυσικα αν και εμεις - παικτες και προπονητης- κατεβουμε αλα ΟΑΚΑ και "ελα τωρα , ποιος γαυρος ναουμε " , να ειστε σιγουροι οτι τα παστελια θα ερθουν.....
Ας κοψουν τις δηλωσεις και τις μεγαλοστομιες και ας σοβαρευτουν ..... Σοβαροτητα , συγκεντρωση και ενα πλανο που να ταιριαζει στις απαιτησεις του αγωνα και στις δυνατοτητες των παικτων μας....
Μπορουν να το βουλωσουν επιτελους παικτες και προπονητης , και να κανουν απλα την δουλεια τους ?
Ο ενας "θελει το ματς " , ο αλλος δηλωνει οτι "θελουμε να μειωσουμε την διαφορα " κλπ κλπ....
Το ματς δεν ειναι ευκολο....Τουλαχιστον ετσι φαινεται.... Η ΔΕΚΟ ειναι μια ομαδα που στηριζεται τα τελευταια 15 χρονια στο παρασκηνιο....Οι πιο παλιοι θα θυμουνται οτι μετα απο ευρωπαικα κλαρινα , ερχονταν στην Τουμπα με κατι επαγγελματιες εκτελεστες για διαιτητες και "καθαριζαν".... Το μοσχαρι θελει τα εξωγαμα στην κερκιδα της ΔΕΚΟ ικανοποιημενα ....
Φυσικα αν και εμεις - παικτες και προπονητης- κατεβουμε αλα ΟΑΚΑ και "ελα τωρα , ποιος γαυρος ναουμε " , να ειστε σιγουροι οτι τα παστελια θα ερθουν.....
Ας κοψουν τις δηλωσεις και τις μεγαλοστομιες και ας σοβαρευτουν ..... Σοβαροτητα , συγκεντρωση και ενα πλανο που να ταιριαζει στις απαιτησεις του αγωνα και στις δυνατοτητες των παικτων μας....
- trel@menos
Ε και ο βιτολο το σήμα χτυπούσε όταν έβαλε το ΠΕΝΑΛΤΥ σε μας επαγγελματίες ειναι μόνο τον μεγάλο παμπλο πιστεύω σε αυτα ότι νοιώθει και ένας ειναι ο μεγάλος παμπλο παικτικα αλλα σαν προσωπικοτητα ,ο κοντρερας ειναι απλα μεγάλος αγωνιστικα .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» κι αναφέρθηκε και στο θέμα της χρησιμοποίησης τού Κοντρέρας από τον Ζαρντίμ στο κυριακάτικο ντέρμπι τού Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Για τo αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην παίξει ο Κοντρέρας, επισήμανε:
«Εγώ κρατάω χαμηλούς τόνους. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και μετά θα αποφασίσουμε για τον Κοντρέρας. Είναι καλό παιδί, επαγγελματίας και σέβεται που έφαγε ψωμί. Γιατί δεν αντιδράσανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν πήγε ο Σαλπιγγίδης στον Παναθηναϊκό; Ένας λόγος περισσότερο που ήταν η σημαία του ΠΑΟΚ.
Οχι ντε και δεν αντιδράσαν,στειλε μου ενα mail σου να σου δειξω το thread του σαλπι στο PAOKmania,και θα καταλαβεις
Για τo αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην παίξει ο Κοντρέρας, επισήμανε:
«Εγώ κρατάω χαμηλούς τόνους. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και μετά θα αποφασίσουμε για τον Κοντρέρας. Είναι καλό παιδί, επαγγελματίας και σέβεται που έφαγε ψωμί. Γιατί δεν αντιδράσανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν πήγε ο Σαλπιγγίδης στον Παναθηναϊκό; Ένας λόγος περισσότερο που ήταν η σημαία του ΠΑΟΚ.
Οχι ντε και δεν αντιδράσαν,στειλε μου ενα mail σου να σου δειξω το thread του σαλπι στο PAOKmania,και θα καταλαβεις
καρλάτ αυτόν τον αφήσαμε... (τα μπάνια έφευγαν αβέρτα)
τώρα πιάσαμε το δώνη
ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΟΛΟΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ Η 4.
τώρα πιάσαμε το δώνη
ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΟΛΟΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ Η 4.
Εγώ δε θα είμαι στο γήπεδο αλλά και να ήμουνα θα παρακάλαγα να παίξει ο κονδωρας
Λογικά θα είναι ψιλοτρακαρισμένος και μάλλον κέρδος θα έχουμε σε αγωνιστικό επίπεδο. Όσο για τη κερκίδα , θεωρώ ότι το πιο έξυπνο απλά θα είναι να μην ασχοληθεί κανείς. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Γενικά, επειδή μας έχει χαρίσει καλές στιγμές εγω θέλω το καλό του παίκτή από τη στιγμή που θα φύγει απο το γκευ. Όσο είναι εκεί, απλά δεν υπάρχει για μένα.
Στα του ματς , στην αρχή της εβδομάδας ήμουν απαισιόδοξος , αλλά όσο πλησιάζει ρε π@υστη μου η ώρα του ματς δε μπορεί να είσαι ΠΑΟΚτσης και να μη σιγοτραγουδάς "κάθε ολυμπιακος ειναι και τανασπου γιος ..."
Το ληκι με πάθος τους κόντραρε ακόμα και με κόντρα διαιτησία. Περιμένω 11 καμικάζι στο χορτάρι και από κει και πέρα θα δείξει...
Λογικά θα είναι ψιλοτρακαρισμένος και μάλλον κέρδος θα έχουμε σε αγωνιστικό επίπεδο. Όσο για τη κερκίδα , θεωρώ ότι το πιο έξυπνο απλά θα είναι να μην ασχοληθεί κανείς. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Γενικά, επειδή μας έχει χαρίσει καλές στιγμές εγω θέλω το καλό του παίκτή από τη στιγμή που θα φύγει απο το γκευ. Όσο είναι εκεί, απλά δεν υπάρχει για μένα.
Στα του ματς , στην αρχή της εβδομάδας ήμουν απαισιόδοξος , αλλά όσο πλησιάζει ρε π@υστη μου η ώρα του ματς δε μπορεί να είσαι ΠΑΟΚτσης και να μη σιγοτραγουδάς "κάθε ολυμπιακος ειναι και τανασπου γιος ..."
Το ληκι με πάθος τους κόντραρε ακόμα και με κόντρα διαιτησία. Περιμένω 11 καμικάζι στο χορτάρι και από κει και πέρα θα δείξει...