παο-Π.Α.Ο.Κ. 18/11 19:30 NS1
- Sick Bastard
Re: παο-Π.Α.Ο.Κ. 18/11 19:30 NS1
Εγώ το βλέπω άσσο που δε σπάει και τουλάχιστον μία κόκκινη για παίχτη μας.
Ίσως και κάποιο οφσάϊντ που θα δώσει και δεν θα είναι (να φεύγει μόνος του κανας δικός μας) ή/και πέναλτι που δεν θα μας δοθεί γιατί ''έχει πάρει πολλά πέναλτι ο ΠΑΟΚ φέτος''.
Ίσως και κάποιο οφσάϊντ που θα δώσει και δεν θα είναι (να φεύγει μόνος του κανας δικός μας) ή/και πέναλτι που δεν θα μας δοθεί γιατί ''έχει πάρει πολλά πέναλτι ο ΠΑΟΚ φέτος''.
Δυστυχώς η υποψία τείνει να μετατραπεί σε βεβαιότητα βλέποντας το συγκεκριμένο άτομο ειδικών αποστολών...το λεπίδι θα πέσει τρελό, δύο σε ένα: άμεσα για το +8 και προνοητικά για τις 25/11 με κάρτες.
η λογικη λεει διπλο αντε χ, η καταντια του κατεστημενου λεει ΑΣΣΟ (1) δυστηχως.
ειμαι κ εγω πολυ ψιλιαζμενος με το κορακι, εκει μας εχουν καταντησει, να κατεβαινουμε για ματς κ να κρινουμε απο το κορακι κ οχι απο την αποδοση της ομαδας μας η τις απουσιες μας!!!!
ευχομαι να παρουν γηπεδο απο την αρχη κ να επιβαλουμε τον δικο μας ρυθμο.
κατα ταλλα δε με φοβιζει η βαζελα σε καμια περιπτωση!!
παμε γερα κ συνεχιζουμε!!!!

ειμαι κ εγω πολυ ψιλιαζμενος με το κορακι, εκει μας εχουν καταντησει, να κατεβαινουμε για ματς κ να κρινουμε απο το κορακι κ οχι απο την αποδοση της ομαδας μας η τις απουσιες μας!!!!
ευχομαι να παρουν γηπεδο απο την αρχη κ να επιβαλουμε τον δικο μας ρυθμο.
κατα ταλλα δε με φοβιζει η βαζελα σε καμια περιπτωση!!
παμε γερα κ συνεχιζουμε!!!!

Ειναι ζορικο το παιχνιδι ή τουλαχιστον ετσι δειχνει.... Απο την μια οι βαζελοι πηρανε τον Μπουμπλη , θελουν να ενα καλο αποτελεσμα , ενα κλαρινο και μαλιστα εντος εδρας θα τους ταρακουνησει ακομα περισσοτερο συν το γεγονος οτι ηδη εχουν μεινει πισω και μια γκελα θα τους στειλει ακομα περισσοτερο....
Οσο δε για τον εκδοροσφαγεα που θα διευθυνει το παιχνιδι, θα ημουν πιο ησυχος αν δεν ακολουθουσε το παιχνιδι με τη ΔΕΚΟ....
Η σοβαροτητα και η συγκεντρωση πρεπει να αγγιξει το 100% απο πλευρας μας ....
Οσο δε για τον εκδοροσφαγεα που θα διευθυνει το παιχνιδι, θα ημουν πιο ησυχος αν δεν ακολουθουσε το παιχνιδι με τη ΔΕΚΟ....
Η σοβαροτητα και η συγκεντρωση πρεπει να αγγιξει το 100% απο πλευρας μας ....
Οτι καρτες εχουμε φαει φετος ειναι απο δικη μας ανοησια.Αν εκλειψουν αυτα τα φαινομενα,αγωνιστικα ο σιχαμενος πρασινος λαγος θα ειναι κατορθωμα να παρει το Χ.
Βεβαια για μας ακομα και το Χ ειναι αποτυχια με αυτο το συνοθυλευμα που θα παιξουμε.
Η αλλαγη προπονητη ειναι σιγουρο οτι θα φερει λιγο ζωντανια στους ψοφιους,αλλα για να φτασουν στο επιπεδο μας αγωνιστικα θελουν ακομα πολλα ψωμια.
Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι παιζουμε μπαλαρα,απλως αυτοι εχουν τεραστια προβληματα που δεν λυνονται με μια αλλαγη προπονητη.
Βεβαια για μας ακομα και το Χ ειναι αποτυχια με αυτο το συνοθυλευμα που θα παιξουμε.
Η αλλαγη προπονητη ειναι σιγουρο οτι θα φερει λιγο ζωντανια στους ψοφιους,αλλα για να φτασουν στο επιπεδο μας αγωνιστικα θελουν ακομα πολλα ψωμια.
Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι παιζουμε μπαλαρα,απλως αυτοι εχουν τεραστια προβληματα που δεν λυνονται με μια αλλαγη προπονητη.
Sick Bastard έγραψε:Εγώ το βλέπω άσσο που δε σπάει και τουλάχιστον μία κόκκινη για παίχτη μας.
- ΑποστόληςΑ
Re: παο-Π.Α.Ο.Κ. 18-11,19:30,NS
Αυτή απ' ό,τι φαίνεται θα είναι η σύνθεση. Η τετράδα του κέντρου θα είναι σε ευθεία.ΑποστόληςΑ έγραψε: Jacobo
Etto - Khumalo - Κατσικάς - Σταφ
Φωτάκης - Lazar - Kace - Robert
Σαλπι - Αθανασιάδης
[/color]
moican4 έγραψε:Να τους πατήσουμε όπως πέρσι..
[youtube]i0rIxM8fApY[/youtube]
O πανηγυρισμος του δευτερου γκολ ολα τα λεφτα. Ντροπη
Μην εισαι κακος ρε συ...απο μεσα του εγινε μεγαλη εκρηξη ενθουσιασμου συμφωνα με το ΑΡΔ24 που ειχε αποκλειστικες πληροφοριες απο κοντινο προσωπο της ψυχης του!
Προσωπικα,σεβομαι απολυτα και καταλαβαινω την αντιδραση του και δεν θα με πειραξει καθολου να την επαναλαβει την Κυριακη με γκολ νικης!...
To παιχνίδι μυρίζει και μακάρι να βγω ψεύτης. Βλέπω ανάποδα σφυρίγματα και κάρτες και βλέπω τους λαγούς λυσασμένους να δείξουν ότρι έφτεγε μόνο ο κουτσ....
Μακάρι να βγω ψεύτης θεεέεεε μου ΠΑΟΚ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ μου !!!!

Μακάρι να βγω ψεύτης θεεέεεε μου ΠΑΟΚ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ μου !!!!

Να σκοράρει πάλι να κερδίσουμε και να κάτσει να κλαψει αυτο θέλω ,σαλπι βάλε τα γκολακια σου και μετα κλαψε με μαύρο δάκρυThanix έγραψε:Μην εισαι κακος ρε συ...απο μεσα του εγινε μεγαλη εκρηξη ενθουσιασμου συμφωνα με το ΑΡΔ24 που ειχε αποκλειστικες πληροφοριες απο κοντινο προσωπο της ψυχης του!

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- Μπαρκαρούτσος
Να κερδίσουμε 0-4 με 4 δικά του γκολ και σε όλα να κάνει "σσσσ" στην θύρα 4....του Ο.Α.Κ.Α.! 

- Μπαρκαρούτσος
Re: παο-Π.Α.Ο.Κ. 18-11,19:30,NS
Τώρα που έπαιξε 80' και έχει και ταξίδι, δεν πρέπει να παίξει 90' την Κυριακή!! Είναι μάλιστα 18 χρονών, και δεν έχει κάνει και προετοιμασία... Δεν έχουν όλοι οι 18άρηδες τα πνευμόνια του Kace!ΑποστόληςΑ έγραψε:Jacobo
Etto - Khumalo - Κατσικάς - Σταφ
Φωτάκης - Lazar - Kace - Robert
Σαλπι - Αθανασιάδης
Αλλαγή του Lino στο β' ημίχρονο...
Δε νομίζω ότι πολλοί προπονητές ξεκινάνε ντέρμπι με την προοπτική να αλλάξουν μπακ στο ημίχρονο.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότ θα δούμε δίδυμο Στάφυ-Λίνο (με τον Πλατανιά ήταν πολύ καλός) και όχι Ρομπέρ στο αρχικό σχήμα.
Βέβαια ... με τριτσώνη στην σύνθεσή του ο βάζελος .... σκούρα τα πράματα ....

Εξακολουθώ να πιστεύω ότ θα δούμε δίδυμο Στάφυ-Λίνο (με τον Πλατανιά ήταν πολύ καλός) και όχι Ρομπέρ στο αρχικό σχήμα.
Βέβαια ... με τριτσώνη στην σύνθεσή του ο βάζελος .... σκούρα τα πράματα ....