Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
- Caballo Viejo
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Η ομάδα είναι αντάρα... Προηγηθήκαμε με πέναλτι που δεν με έπεισε, διπλασιάσαμε με γκολ κωλοφαρδέζικο, μείναμε πάλι με 10 με τον συνήθη βλακώδη τρόπο, σε πάμπολλες περιπτώσεις ο Πανθηρόνιος έκανε την άμυνα μας γιο - γιο κι αν δεν έπαιζε ο Χακόμπος και έπαιζε ο διεθνής (sic) του Σάντος τώρα θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ.
Τέρμα, προπονητής Δώνης δεν υπάρχει λέμε. Και το γράφω έχοντας στηρίξει εδώ μέσα όσους προπονητές πέρασαν τα τελευταία χρόνια, εκτός από τον (όνειρο ζω και με ξυπνάτε) Χάβο.
Τέρμα, προπονητής Δώνης δεν υπάρχει λέμε. Και το γράφω έχοντας στηρίξει εδώ μέσα όσους προπονητές πέρασαν τα τελευταία χρόνια, εκτός από τον (όνειρο ζω και με ξυπνάτε) Χάβο.
Χωρίς προπονητή δεύτεροι καλα πάμε
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
αν και σήμερα το θέμα μας είναι ο γου δου, για μένα το ματς ξεχώρισε για άλλο λόγο
αγώνας με οπαδούς και των 2 ομάδων είναι άλλη φάση
αγώνας με οπαδούς και των 2 ομάδων είναι άλλη φάση
ABOLEYTOI έγραψε:δεν έχω δει το παιχνίδι για να σχολιάσω, οπότε θα μιλήσω γενικά.
Με πολύ καλύτερο προπονητή, αξιοσέβαστο, με εμπειρίες στο διεθνές στερέωμα και όραμα για τον ΠΑΟΚ θα είχαμε 2 πόντους παραπάνω στο πρωτάθλημα.
συγχωραμε αδερφε μου αλλα θελω μια ερωτηση να κανω....
δηλ. κατα την αποψη σου, η διαφορα του Δωνη με καποιον καλυτερο, αξιοσεβαστο, με εμπειριες στο διεθνες στερεωμα κ οραμα για τον Π.Α.Ο.Κ.... ειναι μολις 2 βαθμοι???
θα +μφωνησω με ολους οσους λενε πως καπου εδω πρεπει να σταματησει η γκρινια γιατι αν μη τι αλλο ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ελεος πια!!!!! ποιος θυμαται σε 9 πρωτες αγωνιστικες να εχουμε μονο μια ηττα? εντος αηττητος, εκτος σχεδον αηττητος.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.... ΗΡΕΜΑ ΛΙΓΟ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡ ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ... ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΔΕ ΘΕΛΩ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ 3-4 ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε ΚΑΙ 5.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ Κ ΓΙΑ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΣΤΗ ΣΚΟΥΛΙΚΟΦΩΛΙΑ!!!
Υ.Γ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΔΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΜΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΖΑΡ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ
Υ.Γ MVP ΚΛΑΟΥΣ-ΧΑΚΟΜΠΟ.....
dini26 έγραψε:
θα +μφωνησω με ολους οσους λενε πως καπου εδω πρεπει να σταματησει η γκρινια γιατι αν μη τι αλλο ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ελεος πια!!!!! ποιος θυμαται σε 9 πρωτες αγωνιστικες να εχουμε μονο μια ηττα? εντος αηττητος, εκτος σχεδον αηττητος.
..[/b]
εντος ...οχι απλα αηττητος , αλλα μονο νικες...με το μικροτερο budget της 10ετιας? 20ετιας?? Αλλα νομιζω οτι καποιοι ονειρευονται οτι επειδη ηρθε ενας προεδρος 2 μηνες μετα την ληξη των μεταγραφων οτι ξαφνικα πρεπει να κερδιζουμε καθε ματς
- sourmenetes
- Moderator
Caballo Viejo έγραψε:Η ομάδα είναι αντάρα... Προηγηθήκαμε με πέναλτι που δεν με έπεισε, διπλασιάσαμε με γκολ κωλοφαρδέζικο, μείναμε πάλι με 10 με τον συνήθη βλακώδη τρόπο, σε πάμπολλες περιπτώσεις ο Πανθηρόνιος έκανε την άμυνα μας γιο - γιο κι αν δεν έπαιζε ο Χακόμπος και έπαιζε ο διεθνής (sic) του Σάντος τώρα θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ.
Ποσα αν εβαλες στην προταση σου???
Για πες μας και αμα εβαζε ο κλαους το γκολ με την κερκυρα ποση αποσταση θα ειχες απο την κορυφη???
Και αν δε σου ακυρωνε το γκολ με τον οφη???Και αν δεν εδινε το πεναλντυ στον κουτσιανικουλη???
Μπορω να σου βαζω ολο το βραδυ αν..
Δε πολυδιαφωνω με αυτα που λες αλλα με το "αν" δεν παιζω μπαλα.
- Caballo Viejo
Συγγνώμη αλλά ξανακοίτα το κείμενό μου. Χρησιμοποιώ μια φορά τη λέξη αν. Απλά περιγράφω τι είδα και πουθενά δεν κάνω υποθέσεις.
Για μένα σήμερα ο Πανθηρόνιος άξιζε κάτι καλύτερο αλλά σαν Παοκτσής χαίρομαι για μια νίκη που ήρθε με την πλάτη στον τοίχο και κάμποση δόση τύχης.
Όσο για το ματς με την Κέρκυρα ένα σου λέω. Πενηνταρίζω κι έχω δει πολύ ΠΑΟΚ. Ε, λοιπόν σπάνια μ' έχουν πονέσει τόσο τα μάτια μου όσο σ' αυτό το ματς.
Για μένα σήμερα ο Πανθηρόνιος άξιζε κάτι καλύτερο αλλά σαν Παοκτσής χαίρομαι για μια νίκη που ήρθε με την πλάτη στον τοίχο και κάμποση δόση τύχης.
Όσο για το ματς με την Κέρκυρα ένα σου λέω. Πενηνταρίζω κι έχω δει πολύ ΠΑΟΚ. Ε, λοιπόν σπάνια μ' έχουν πονέσει τόσο τα μάτια μου όσο σ' αυτό το ματς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Κυρ 04 Νοέμ 2012, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RoMaN έγραψε:Μπράβο στους οπαδούς
Τι μπράβο μοιράζεις ρε αδερφέ; Εμείς βλέπαμε τον ΓΔ στον πάγκο και σκίζονταν τα σωθικά μας και οι άλλοι στην κερκίδα ατάραχοι έσκιζαν τα λαρύγγια τους...

Εγώ που έχω φάει τα streaming με το κουτάλι, είναι δυνατόν να ακούω τον κάθε αναίσθητο να τραγουδάει ενώ μέσα στο γήπεδο παίζει ο Κίτσιου και ο Γιάννου;
Πλάκα μας κάνεις να 'ούμε;
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
Caballo Viejo έγραψε:Συγγνώμη αλλά ξανακοίτα το κείμενό μου. Χρησιμοποιώ μια φορά τη λέξη αν. Απλά περιγράφω τι είδα και πουθενά δεν κάνω υποθέσεις.
Εστω..
Απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι καλως ή κσκως η μπαλα παντα θελει τυχη.Ο πανθηρας ητανε ατυχος ή ανικανος???
Γιατι οσο και καλα να παιζεις οταν δεν μπορεις να κανεις γκολ τις φασεις σου ματς δεν παιρνεις.
Και αν παιζαμε με 11 οχι θα το παιρναμε αλλα θα τρωγανε αλλα 2.
Σιγουρα δεν ονειρευομαστε την ομαδα σε αυτο το επιπεδο που βλεπουμε αλλα συντρεχουν πολλοι λογοι που συμβαινει αυτο.Δεν ειναι ουτε μονο το ροστερ,ουτε μονο ο δωνης,ουτε μοο η απειθαρχια ουτε μονο αλλα.
@dini26
ο Ιβάν Σαββίδης είπε ότι και τη Μπαρτσελόνα να φέρουμε στην Ελλάδα, πρωτάθλημα δύσκολα. Επομένως στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαμε να έχουμε 5 βαθμούς επιπλέον. Λίγο θέματα τύχης (μπορεί αυτός ο σούπερ προπονητής να είναι γκαντέμης), λίγο θέματα προσαρμογής (μέχρι να μάθει τους παίχτες του και τους αντιπάλους) έβγαλα, από το απόλυτο άλλους 3 πόντους μόνο, μην κάνω και υπερβολές.
Να προσθέσω ότι η ομάδα μας υποσχέθηκε το καλοκαίρι να παλέψει για το καλύτερο δυνατό και να μην κατρακυλήσει πολύ. Μας υποσχέθηκε επίσης να βελτιώσει όσο μπορεί τα οικονομικά και να κρατάει σε απόσταση το μπαμπούλα της ουέφα. Η έλευση Σαββίδη έφερε αποτέλεσμα στο 2ο σκέλος. Στο 1ο οι όποιες αναβαθμισμένες προσδοκίες προέκυψαν από την ανυπαρξία των αντιπάλων (εξ ου και είμαστε μόνοι 2οι), από τα φτιασιδώματα της τελευταίας στιγμής (Λόρενς, Βιβιάν, Χακόμπο) και από την έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Πέρσι στην 9η αγωνιστική είχαμε 11 βαθμούς (-9)
Πρόπερσι στην 9η αγωνιστική είχαμε 14 βαθμούς (-6)
ένα χρόνο πιο πριν 15 βαθμούς κ.ο.κ. (-5)
ο Ιβάν Σαββίδης είπε ότι και τη Μπαρτσελόνα να φέρουμε στην Ελλάδα, πρωτάθλημα δύσκολα. Επομένως στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαμε να έχουμε 5 βαθμούς επιπλέον. Λίγο θέματα τύχης (μπορεί αυτός ο σούπερ προπονητής να είναι γκαντέμης), λίγο θέματα προσαρμογής (μέχρι να μάθει τους παίχτες του και τους αντιπάλους) έβγαλα, από το απόλυτο άλλους 3 πόντους μόνο, μην κάνω και υπερβολές.
Να προσθέσω ότι η ομάδα μας υποσχέθηκε το καλοκαίρι να παλέψει για το καλύτερο δυνατό και να μην κατρακυλήσει πολύ. Μας υποσχέθηκε επίσης να βελτιώσει όσο μπορεί τα οικονομικά και να κρατάει σε απόσταση το μπαμπούλα της ουέφα. Η έλευση Σαββίδη έφερε αποτέλεσμα στο 2ο σκέλος. Στο 1ο οι όποιες αναβαθμισμένες προσδοκίες προέκυψαν από την ανυπαρξία των αντιπάλων (εξ ου και είμαστε μόνοι 2οι), από τα φτιασιδώματα της τελευταίας στιγμής (Λόρενς, Βιβιάν, Χακόμπο) και από την έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Πραγματικά έχετε πολλή πλάκα μερικοί..Και εξηγούμαι..Θα θέσω και μερικές ερωτήσεις βέβαια.
-Όσοι νοσταλγείτε τον Μπόλονι,θυμάστε πόσους βαθμούς είχαμε πέρσυ τέτοια αγωνιστική;11.Και φέτος 20.
-Θυμάστε μήπως πόσες θλάσεις είχαμε;Εγώ θυμάμαι καμιά 15.
-Θυμάστε αν παίζαμε μπάλα με Βιερινία-Γκαρσία-Κοντρέρας-Ίβιτς κλπ;Γιατί εγώ θυμάμαι ένα τουρλουμπούκι.
-Θυμάστε νίκες στην Τούμπα;Εγώ ένα 3-0 με την ΑΕΚ και μετά το χάος με άπειρες γκέλες.
Οπότε τί μου λέτε;Οτι θα ήμαστε καλύτερα με Μπόλονι και φταίει ο Δώνης;Σε 13 ματς έχουμε 2 ήττες για όσους δεν το έχουν καταλάβει.Και είμαστε στο -5 από την κορυφή και μπροστά μας είναι μια ομάδα που την παίζει η διαιτησία 100-0.Αμφιβάλλει κανείς;Πλάκα κάνουμε τώρα;
Δεν λέω οτι παίζουμε καλή μπάλα.Απλά αγανακτώ με όλη αυτή την γκρίνια.Δηλαδή λίγο έλεος πια.Αντί να κάθεστε και να λέτε πω αν δεν είχαμε την σφαγή με τον ΟΦΗ θα ήμαστε τώρα στο -3 κάθεστε και λέτε μην πω τι.
Οσο για το πέναλτυ που δεν σας έπεισε..Ο αμυντικός τραβάει παρατεταμένα τον επιθετικό από την φανέλα και στην συνέχεια χτυπάει και το χέρι του που είναι σε πλήρη έκταση.Δηλαδή πρέπει να βγει αίμα για να δοθεί πέναλτυ;Είναι δυνατόν;
-Όσοι νοσταλγείτε τον Μπόλονι,θυμάστε πόσους βαθμούς είχαμε πέρσυ τέτοια αγωνιστική;11.Και φέτος 20.
-Θυμάστε αν παίζαμε μπάλα με Βιερινία-Γκαρσία-Κοντρέρας-Ίβιτς κλπ;Γιατί εγώ θυμάμαι ένα τουρλουμπούκι.
-Θυμάστε νίκες στην Τούμπα;Εγώ ένα 3-0 με την ΑΕΚ και μετά το χάος με άπειρες γκέλες.
Οπότε τί μου λέτε;Οτι θα ήμαστε καλύτερα με Μπόλονι και φταίει ο Δώνης;Σε 13 ματς έχουμε 2 ήττες για όσους δεν το έχουν καταλάβει.Και είμαστε στο -5 από την κορυφή και μπροστά μας είναι μια ομάδα που την παίζει η διαιτησία 100-0.Αμφιβάλλει κανείς;Πλάκα κάνουμε τώρα;
Δεν λέω οτι παίζουμε καλή μπάλα.Απλά αγανακτώ με όλη αυτή την γκρίνια.Δηλαδή λίγο έλεος πια.Αντί να κάθεστε και να λέτε πω αν δεν είχαμε την σφαγή με τον ΟΦΗ θα ήμαστε τώρα στο -3 κάθεστε και λέτε μην πω τι.
Οσο για το πέναλτυ που δεν σας έπεισε..Ο αμυντικός τραβάει παρατεταμένα τον επιθετικό από την φανέλα και στην συνέχεια χτυπάει και το χέρι του που είναι σε πλήρη έκταση.Δηλαδή πρέπει να βγει αίμα για να δοθεί πέναλτυ;Είναι δυνατόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 04 Νοέμ 2012, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
moican4 έγραψε:Χωρικός έγραψε:Τώρα τί λέτε εσείς, και λίγοι από σας τί σκοπιμότητες εξυπήρετήτε δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Δεν μπορείτε όμως να μου στερήσετε τη χαρά να απολαμβάνω την ομάδα μου..
Δικαίωμά σου να είδες ότι θέλεις, δεν στο απαγορεύει κανείς, περιμένω όμως -γιατί ένας από αυτούς που "γκρίνιαξε " είμαι εγώ- να μου πεις τι σκοπιμότητες εξυπηρετώ και που ακριβώς σου στέρησα την χαρά να δεις τον ΠΑΟΚ...
Μόικαν , δεν είπα οτι εξυπηρετείς σκοπιμότητες. Δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονος οτι κάποιοι εδώ μέσα εξυπηρετούν.Εσείς οι ίδιοι έχετε αποκλείσει μέλη γι'αυτό τον λόγο. Την χαρά μου την στερείς όταν μπαίνω μετά από μεγάλη νίκη επι του δεύτερου της βαθμολογίας εκτός έδρας, και αντι να πανηγυρίζω και να χαίρομαι διαβάζω μίρλα.
- kataramenos5
eorptol έγραψε:Χωρίς προπονητή δεύτεροι καλα πάμε:)
Και χωρίς αντιπάλους όμως.Φέτος δεν υπάρχει βάζελος και κούλα
ABOLEYTOI έγραψε:@dini26
πες με χαζο ηλιθιο η οτι αλλο θες

δεν με απαντησες αν οι 2 βαθμοι κανουν την διαφορα του μεγαλου προπονηταρα με τον Δωνη.
κ στο τελος με τις παλιες 9ες αγωνιστικες επιβεβαιωνεις αυτο που λεω, οτι ειναι η καλυτερη πορια που εχουμε στις πρωτες 9 τα τελευταια χρονια.
ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?

Odi έγραψε:Πραγματικά έχετε πολλή πλάκα μερικοί..Και εξηγούμαι..Θα θέσω και μερικές ερωτήσεις βέβαια.
Οσο για το πέναλτυ που δεν σας έπεισε..Ο αμυντικός τραβάει παρατεταμένα τον επιθετικό από την φανέλα και στην συνέχεια χτυπάει και το χέρι του που είναι σε πλήρη διάσταση.Δηλαδή πρέπει να βγει αίμα για να δοθεί πέναλτυ;Είναι δυνατόν;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1926+++ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΝΩ!!!