PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Και για να μείνουμε και on topic..Προβλέπω νίκη,η Ραπίντ είναι πολύ χειρότερη από την περσυνή Καρπάτυ..Και την Καρπάτυ την απέκλεισα με Μπαλάφα.Οπότε..3-0.
Άλλη ομάδα η περσινή πιο δεμένη ,με κόνδορα Βιέρι ( και Μπαφυ :mrgreen: ) κι ένα "καθηγητή" στον πάγκο.Τη ραπίντ δε τη ξέρω αλλα άν βγαίνουν γρήγορα μπροστά θα χουμε πρόβλημα.

ΥΓ Θέλουν να ρθούν και βάζελοι? :D
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Πλάκα θα έχει και χωρίς τους βάζελους. Και να θέλουν πάντως δεν νομίζω να τους αφήσουν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kataramenos5 έγραψε:
Odi έγραψε: Και για να μείνουμε και on topic..Προβλέπω νίκη,η Ραπίντ είναι πολύ χειρότερη από την περσυνή Καρπάτυ..Και την Καρπάτυ την απέκλεισα με Μπαλάφα.Οπότε..3-0.
Άλλη ομάδα η περσινή πιο δεμένη ,με κόνδορα Βιέρι ( και Μπαφυ :mrgreen: ) κι ένα "καθηγητή" στον πάγκο.Τη ραπίντ δε τη ξέρω αλλα άν βγαίνουν γρήγορα μπροστά θα χουμε πρόβλημα.

ΥΓ Θέλουν να ρθούν και βάζελοι? :D
Από την περσινή ομάδα θα ήθελα τον Βιερί..Για τον Κοντρέρας είχα πει την άποψη μου και στο topic του,άσε που πιστεύω ότι και ο Βιβιάν είναι πολύ καλός και ελπίζω βέβαια να παίξει.

Πέρσυ αν θυμάστε στο πρώτο ημίχρονο με την Καρπάτυ ήμαστε ο ορισμός της τύχης και της αθλιότητας μαζί.

Οσο για τον καθηγητή..Οπως έχω ξαναγράψει και δεν τον πήγαινα λόγω συμπεριφοράς και δεν νομίζω να ήτανε και τόσο "καθηγητής.."Εγώ πέρσι μια χρονιά ολόκληρη δεν είχα καταλάβει τι προσπαθούσε να κάνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Οπότε επιμένω..Και χωρίς Μπαλάφα.. :mrgreen: 3-0.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Το πάμε και το ξανάπαμε. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλει δυνατή μάχη. ΜΑΧΗ!
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

με ανησυχει το οτι η ραπιντ σαν ομαδα ειναι της γερμανικης σχολης .. πειθαρχεια αδιακοπο τρεξιμο σφιχτοι πισω .. για να δουμε..πρεπει να παρουσιαστουμε κι`εμεις πολυ πειθαρχημενοι με μικρες αποστασεις αναμεσα στις γραμμες μας οχι πουληματα μπαλας στο κεντρο ... σιγουρα με τον γκαρσια υγιη και ετοιμο θα ενιωθα καλυτερα ..
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Τα ματς με την Βnei, τα βγάλαμε με σύστημα 4-4-2 σε ευθεία... Το ίδιο πιστεύω δεν μπορούμε να το κάνουμε με την Ραπίντ, ειδικά αν ενας από τους 2 στο κέντρο είναι ο Γκαρσία! Ο ρόμβος πιστεύω, είναι μονόδρομος πλέον... Ας ρισκάρει με Πέλκα βασικό ο Δώνης! Δεν νομίζω να "καεί" αν δεν κάνει καλό παιχνίδι, αφού θα του ξαναδοθούν σίγουρα και άλλες ευκαιρίες... Αφού ο Σαββίδης δεν δείχνει διατεθημένος να κάνουμε μια κίνηση ακόμη, αποκτώντας ένα 10άρι για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να "αναθερμάνει" και τον κόσμο για να ξαναγεμίσει το γήπεδο (κάτι που θεωρώ ότι θα έπρεπε βέβαια να είναι για εμας αυτονόητο)...

Θα μπορούσαμε λοιπόν να παίξουμε με την εξής ενδεκάδα:

Jacobo
Etto-Khumalo-Κατσικάς-Σταφυλίδης
Garcia-Lazar-Φωτάκης-Πέλκας (Γεωργιάδης)
Σαλπιγγίδης-Αθανασιάδης
*Δεν έβαλα τον Λίνο γιατί πιστεύω ότι ο Σταφυλίδης τώρα που είναι και έτοιμος, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Λίνο στην θέση του αριστερού μπακ... Επίσης δεν έβαλα τους Βιβιάν και Λορενς γιατί δεν νομίζω ότι μπορούν να παίξουν ακόμη, αφού δεν έχουν ακόμη εγκλιματιστεί στις συνθήκες του ΠΑΟΚ...

ΥΓ: Θα πρέπει να αποφασίσουμε για ένα πράγμα... Ή ο Γκαρσία θα παίζει ή ο Γεωργιάδης... Αλλιώς μόνο με άλλο σύστημα μπορούν να παίξουν και οι 2, ειδάλως το κέντρο μας θα μπάζει! Δεν ειναι όλες οι ομάδες Μπνέϊ Γιεχούντα ούτε Μονς κλπ. Ξέρω ότι θα με αποκαλέσετε προπονητή της κερκίδας, αλλά δεν με χαλάει καθόλου ο χαρακτηρισμός αυτός, ούτε θεωρώ αθέμιτο αυτό που κάνω...! :D :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 16 Αύγ 2012, 19:03, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Σωστός!
Δύο παρατηρήσεις μόνο
1.Χωρίς Γκαρσία η ομάδα χάνει τελείως την προσωπικότητα της
2.Ο Γεωργιάδης (που δεν με ενθουσιάζει) αυτη την εποχή σκοράρει συνέχεια, δεν τον βγάζεις εύκολα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Οπότε φίλε dimbar, είναι προφανές ότι ο Δώνης βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο έχοντας ένα τεράστιο δίλημμα...! Ας αποφασίσει μόνος του, γι' αυτό άλλωστε είναι προπονητής της ομάδας... Εμεις ας κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε όλα τα εισητήρια...! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

amanaoua4 έγραψε:με ανησυχει το οτι η ραπιντ σαν ομαδα ειναι της γερμανικης σχολης.. πειθαρχεια αδιακοπο τρεξιμο σφιχτοι πισω .. για να δουμε..πρεπει να παρουσιαστουμε κι`εμεις πολυ πειθαρχημενοι με μικρες αποστασεις αναμεσα στις γραμμες μας οχι πουληματα μπαλας στο κεντρο ... σιγουρα με τον γκαρσια υγιη και ετοιμο θα ενιωθα καλυτερα ..
γερμανοι και σφιχτοι ε?...αδερφε μπορούν τα παληκαράκια μας να πραξουν και αγωνιστικα το ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΝΤ??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

στα σοβαρα τωρα αν δεν φαμε γκολ στο ναο τους περναμε...παντως η αμυνα μας δεν εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη ανεξαρτητως αντιπαλου... δυστυχως μας κανουν ευκαιριες με σχετικη ευκολια...μπροστα θα σκοραρουμε ενα γκολ, πισω εμεις ειμαστε αρκετα σφιχτοι??? ;) ;)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

O Γκαρσία ακόμα αποθεραπεία κάνει. Σε μια βδομάδα παίζουμε. Συνεπώς μη τον μετράτε για το πρώτο ματς. Καλώς ή κακώς τώρα μας έκατσε ο τραυματισμός του. Χειρότερα δλδ δεν γινόταν.

Τα δυο καινούρια παιδιά, μάλλον είναι ετοιμούτσικα από πλευράς κατάστασης, αλλά θα πάρουν από 2 μέρες άδεια ο καθένας. Συνεπώς οι μέρες που έχουμε στη διάθεσή μας για να τους "κολλήσουμε" στην ομάδα είναι 7. Χλωμό να μπορέσουν τώρα να βοηθήσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Εδώ τον Χακόμπο, που είναι και κάποιο καιρό μαζί μας, και ΔΕΝ τον μετράμε για βασικό στο παιχνίδι με τη Ραπίντ. Επίσης, άλλος αγώνας (έστω και φιλικός) ΔΕΝ υπάρχει μέχρι το παιχνίδι. Ότι γίνει στις προπονήσεις.

Πως το βλέπω εγώ. Στο πρώτο παιχνίδι, πάμε με αυτούς που ήδη έχουμε. Συγκλονιστικές αλλαγές εγώ ΔΕΝ βλέπω. Το μεγάλο στοίχημα για τους τρεις (Γκαρσία, Λόρενς, Βιβιαν) είναι το δεύτερο ματς που είναι σε 14 μέρες. Εκεί μπορεί όντως να βοηθήσουν. Μακάρι να μας πάει καλά το πρώτο ματς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το μεγαλο ερωτημα ρειναι Φωτακης κατσε ή λλαγη συστηματος να φυλαξουμεε τα νωτα μας?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από karlat85 »

Αν και ειμαι υπέρμαχος του 4-4-2 επειδη ειναι πιο ποδοσφαιρικό συστημα,δεν ξερω αν ειμαστε ετοιμοι γιαυτο .Στα φιλικα 4-5-1 δοκίμασε καθόλου;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σε κανενα..//ανν δεν κανω λαθος/
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Αngelheart δεν είχα υπ' όψιν μου την απουσία του Γκαρσία... Οπότε αφού θα λείπει ο Γκαρσία, δεν θα είναι πρόβλημα, να παίξουμε για άλλη μία φορά με 4-4-2 στην ευθεία (ξέρω ότι γίνομαι γραφικός που επαναλαμβάνω το σύστημα, συγνώμη), αφού θα παίξουμε μάλλον με τον Κάτσε (ή τον Φωτάκη) και τον Λαζάρ στο κέντρο που "τρώνε" πολλά χιλιόμετρα αλλά και τον Γεωργιάδη στην πτέρυγα που δείχνει να είναι σε φόρμα... Στο δεύτερο ματς που επιστρέφει ο Γκαρσία και είναι πιο έτοιμοι οι νεοαποκτηθέντες, τα πράγματα για τον Δώνη θα δυσκολέψουν, γιατί θα πρέπει να αποφασίσει για το ποιούς θα αφήσει έξω... Πχ ο φορμαρισμένος Γεωργιάδης θέτει σίγουρα υποψηφιότητα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παυλαρας ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις....αλλα και να παιξει θ απαιξει ανετοιμος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”