Τα ματς με την Βnei, τα βγάλαμε με σύστημα 4-4-2 σε ευθεία... Το ίδιο πιστεύω δεν μπορούμε να το κάνουμε με την Ραπίντ, ειδικά αν ενας από τους 2 στο κέντρο είναι ο Γκαρσία! Ο ρόμβος πιστεύω, είναι μονόδρομος πλέον... Ας ρισκάρει με Πέλκα βασικό ο Δώνης! Δεν νομίζω να "καεί" αν δεν κάνει καλό παιχνίδι, αφού θα του ξαναδοθούν σίγουρα και άλλες ευκαιρίες... Αφού ο Σαββίδης δεν δείχνει διατεθημένος να κάνουμε μια κίνηση ακόμη, αποκτώντας ένα 10άρι για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να "αναθερμάνει" και τον κόσμο για να ξαναγεμίσει το γήπεδο (κάτι που θεωρώ ότι θα έπρεπε βέβαια να είναι για εμας αυτονόητο)...
Θα μπορούσαμε λοιπόν να παίξουμε με την εξής ενδεκάδα:
Jacobo
Etto-Khumalo-Κατσικάς-Σταφυλίδης
Garcia-Lazar-Φωτάκης-Πέλκας (Γεωργιάδης)
Σαλπιγγίδης-Αθανασιάδης
*Δεν έβαλα τον Λίνο γιατί πιστεύω ότι ο Σταφυλίδης τώρα που είναι και έτοιμος, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Λίνο στην θέση του αριστερού μπακ... Επίσης δεν έβαλα τους Βιβιάν και Λορενς γιατί δεν νομίζω ότι μπορούν να παίξουν ακόμη, αφού δεν έχουν ακόμη εγκλιματιστεί στις συνθήκες του ΠΑΟΚ...
ΥΓ: Θα πρέπει να αποφασίσουμε για ένα πράγμα... Ή ο Γκαρσία θα παίζει ή ο Γεωργιάδης... Αλλιώς μόνο με άλλο σύστημα μπορούν να παίξουν και οι 2, ειδάλως το κέντρο μας θα μπάζει! Δεν ειναι όλες οι ομάδες Μπνέϊ Γιεχούντα ούτε Μονς κλπ. Ξέρω ότι θα με αποκαλέσετε προπονητή της κερκίδας, αλλά δεν με χαλάει καθόλου ο χαρακτηρισμός αυτός, ούτε θεωρώ αθέμιτο αυτό που κάνω...!