14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- DigitalFan
Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Φέτος θα μας θυμίσει αυτό το ΠΑΟΚτσάκι την αξία του... Αυτή που τον κάνει να θεωρείται από όλους τους λοιπούς φιλάθλους, ως ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός!
DigitalFan έγραψε:Φέτος θα μας θυμίσει αυτό το ΠΑΟΚτσάκι την αξία του... Αυτή που τον κάνει να θεωρείται από όλους τους λοιπούς φιλάθλους, ως ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός!

- indian chief
σημερα για πρωτη φορα με το περιβραχιονιο και εντος μαλιστα..για να δουμε του παει??
προβλεπω θα σκοραρει κιολας!

- indian chief
- DigitalFan
Ένα πράγμα μόνο θέλω από αυτόν, που αν δεν το κανει θα με πληγώσει... Από το πρώτο γκολ την φετινή σεζόν μέσα στην τούμπα, να αρχίσει να πανηγυρίζει μπροστά στην 4...! Κι ας αντιδράσουν οι περιθωριακοί... Το χειροκρότημα θα είναι πιό δυνατό...!

*Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά δεν νομίζω να είναι δυσμενής και να μην έχει καθόλου βάση...!

*Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά δεν νομίζω να είναι δυσμενής και να μην έχει καθόλου βάση...!
Mετά την επέκταση:Είμαστε όλοι περθωριακοί(και μπερδεμένοι και ρετσινοπνίχτες και ότι άλλο κατηγορούσαμε όσους αντιδρούσαν).Πήραμε την επέκταση και στρώσαμε.Το βουλώνω γιατί δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.
Μετά την <έξω απο τα δόντια> κριτική που έχουν ασκήσει όλους αυτούς μήνες οι οργανωμένοι προς την Διοίκηση, περιμένω την αντίδραση τους στις τυχόν αποδοκιμασίες προς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στον σημερινό αγώνα.
Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ!
Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ!
Πρεπει να κρινεται ως επαγγελματιας παικτης με το μεγαλυτερο μακραν συμβολαιο στην ομαδα...ΠΑΟΚτσης μπορει να ναι αλλα ποσως με ενδιαφερει....
-
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Μισό λεπτό. Αν πρέπει να κρίνεται έτσι, η μέχρι τώρα αγωνιστική προσφορά του, δεν δικαιολογεί αυτή την επέκταση.MANIAKOS έγραψε:Πρεπει να κρινεται ως επαγγελματιας παικτης με το μεγαλυτερο μακραν συμβολαιο στην ομαδα...ΠΑΟΚτσης μπορει να ναι αλλα ποσως με ενδιαφερει....
Η μεχρι τωρα παρουσια του δικαιολογει μειωση
αρκετα μεγαλη...αλλα οι συμμετοχες στην εθνικη και η παρουσια το σαν δεξι χαφ ή μαλλον μπακ στην ομαδα μας...του δινει δικαιολογιες ....ακομα... 

Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε με διαφορετικες αντιληψεις σε καποια θεματα. Τοσο απλο ειναι.