41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
- Amon Tobin
Re: 96.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Xρόνια πολλά παλίκαρε!!!
Με υγεία πάνω απ όλα γιατι απο οτι καταλαβαίνω αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν σε έχουμε δει περισσότερο τα τελευταία χρόνια.
Αρτίκο έχω βέβαια πλέον κ αν χρειαστεί θα σου ετοιμάσει ενα πρόγραμμα όπως έκανε με τον Κωνσταντινίδη για τυχόν μυικές ανισορροπίες.
Ακόμα θυμάμαι την γκολάρα που είχες βάλει στην προετοιμασία του ΓΔ όντας λίγες μέρες στην ομάδα κ 15-16 χρονών.
Δουλεύει πολύ πάντως κ φαίνεται κυρίως στη σωματοδομή του.
Σε πιστεύω πολύ μικρέ,ελπίζω να μην με απογοητεύσεις.
Με υγεία πάνω απ όλα γιατι απο οτι καταλαβαίνω αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν σε έχουμε δει περισσότερο τα τελευταία χρόνια.
Αρτίκο έχω βέβαια πλέον κ αν χρειαστεί θα σου ετοιμάσει ενα πρόγραμμα όπως έκανε με τον Κωνσταντινίδη για τυχόν μυικές ανισορροπίες.
Ακόμα θυμάμαι την γκολάρα που είχες βάλει στην προετοιμασία του ΓΔ όντας λίγες μέρες στην ομάδα κ 15-16 χρονών.
Δουλεύει πολύ πάντως κ φαίνεται κυρίως στη σωματοδομή του.
Σε πιστεύω πολύ μικρέ,ελπίζω να μην με απογοητεύσεις.
- aisiodoksos
Χρονια πολλα πουλεναρα μου! Ειχα πει πριν καμποσο καιρο οτι θα ειναι εγκλημα αν δεν παιξει ο δεληγιαννιδης στον ΠΑΟΚ...ελπιζω να μας δικαιωσεις ολους εμας που σε πιστεουμε...μονο και μονο που διαφερεις με τα εξτρεμ που υπηρχαν (ποποβιτς , ποζογλου) σε σωματοδομη με εκανες να σε λατρεψω οταν σε εβλεπα με τους μικρους! Αυτο το σωματοτυπο θελω να εχει το εξτρεμ! Cr7 φαση!
-
Επειδη τον εχω δει απο κοντα και live να ''κλωτσαει'' το τοπι....ενα θα πω....
Αν εσυ .....με αυτο το '''απιστευτο'' ταλεντο που εχεις.....δεν παιξεις τελικα....(για τους χ ......ψ......λογους. )''μπαλλα'' στον ΠΑΟΚ ....θα ειναι το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο''χαρακιρι'' στην νεοτερη
.ιστορια της ομαδας.....
Αν εσυ .....με αυτο το '''απιστευτο'' ταλεντο που εχεις.....δεν παιξεις τελικα....(για τους χ ......ψ......λογους. )''μπαλλα'' στον ΠΑΟΚ ....θα ειναι το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο''χαρακιρι'' στην νεοτερη
.ιστορια της ομαδας.....
Οσο ασχολεισαι με το facebook 5 το πρωι και στελνεις σε γκομενες που δεν ξερεις μηνυματα μικρε θα εισαι ενας ακομα χαμενος.
κι ομως το παιδι ειναι πιο χαζο απο τα κουνελια... οι χ και ψ λογοι ειναι απλοι.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Επειδη τον εχω δει απο κοντα και live να ''κλωτσαει'' το τοπι....ενα θα πω....
.ιστορια της ομαδας.....
- Trilofiotis
Τώρα για να το λες εσύ κάτι ξες. Ελπίζω να τα διαβάσει αυτά ο ίδιος ή κανας δικος του και να τον ταρακουνήσει λίγο.
Κρίμα.
Κρίμα.
στα ντουζένια του ειναι ρε... ελπίζω να τον πετύχει καμια σουφλιώτισσα κι αυτον να τον στρωσει
επειδή έχω ακούσει 3-4 γνώμες πολύ καλές και μάλιστα από τύπους που γνωρίζουν το τόπι, για πείτε όσοι τον έχετε δει, πως είναι το παιχνίδι του?
θέση, χαρακτηριστικά, αδυναμίες κλπ κλπ.
ακούω καλές κριτικές, αλλά λόγω τραυματισμών ίσως, δεν έχει δικαιώσει όσους μιλάνε γι αυτόν
θέση, χαρακτηριστικά, αδυναμίες κλπ κλπ.
ακούω καλές κριτικές, αλλά λόγω τραυματισμών ίσως, δεν έχει δικαιώσει όσους μιλάνε γι αυτόν
Φροντισα να ενημερωσω τον ιδιο... το παιδι αν συνεχισει ετσι με τα ξενυχτια και το μυαλο που κουβαλαει θα καταληξει σε ερασιτεχνικοTrilofiotis έγραψε:Τώρα για να το λες εσύ κάτι ξες. Ελπίζω να τα διαβάσει αυτά ο ίδιος ή κανας δικος του και να τον ταρακουνήσει λίγο.
Κρίμα.
τι λες μακαρι να μην χαθει το παιδι ειναι ταλεντο ενταξυ θα κανει και καποιες τρελες λογω ηλικιας αλλα αν δεν ειναι προσηλωμενος στον στοχο θα καει ....
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτος σε 2-3 φιλικα που τον ειχα δει εδειξε καλα στοιχεια,που βρισκεται στην κ20;