Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασία 2012-13
Το να εκφράζουμε ποδοσφαιρική άποψη είναι καλό. Καλύτερο από το να ασχολούμαστε με οικονομικά, λογιστικά, μανατζερικά κτλ. Πόσω μάλλον όταν έχουμε τόσα πιτσιρίκια, που ελπίζουμε να έχουν την ποιότητα να σταθούν στην 1η ομάδα.
Ο σταμου εκανε και 3(!) εγχειρησεις περισυ.. μην το ξεχνατε αυτο.
Οσον αφορα τα συμπερασματα... Καλη κυκλοφορια μπαλας , σωστο πρεσινγκ και ορθολογικος τροπος αναπτυξης.
Ενα θεματακι τα στημενα.. το οποιο πρεπει να βελτιωθει αμεσα.
Ατομικα.. Ο μαυρουκος πισω ψηλα ανικητος, χαμηλα ειναι λιγο ατσουμπαλακος.
ΚΑτσικας.. αριστερο σεντερ μπακ 10ετιας ευκολα.
Οι μικροι ξεψαρωμενοι με πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Για μενα ο καλυτερος σημερα ηταν ο ρομπερ. Εβγαλε 2 σεντρες φαρμακι παρε βαλε.
Με την ενσωματωση και των νεων παιχτων και οσο θα προχωραει η προετοιμασια θα "δενει" ολο και περισσοτερο το γλυκο..
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
Οσον αφορα τα συμπερασματα... Καλη κυκλοφορια μπαλας , σωστο πρεσινγκ και ορθολογικος τροπος αναπτυξης.
Ενα θεματακι τα στημενα.. το οποιο πρεπει να βελτιωθει αμεσα.
Ατομικα.. Ο μαυρουκος πισω ψηλα ανικητος, χαμηλα ειναι λιγο ατσουμπαλακος.
ΚΑτσικας.. αριστερο σεντερ μπακ 10ετιας ευκολα.
Οι μικροι ξεψαρωμενοι με πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Για μενα ο καλυτερος σημερα ηταν ο ρομπερ. Εβγαλε 2 σεντρες φαρμακι παρε βαλε.
Με την ενσωματωση και των νεων παιχτων και οσο θα προχωραει η προετοιμασια θα "δενει" ολο και περισσοτερο το γλυκο..
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
- sourmenetes
- Moderator
Το κακο ειναι οτι το εργο με το ρομπερ το ειδαμε και περισυ.Μακαρι να μην επαναληφθει η περσινη συνεχεια.
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχήν γ@μω την ΔΕΗ και τις διακοπες της εχασα τα πρωτα 40λεπτα αρα δεν μπορω να εκφρασω αποψη για το πρωτο ημιχρονο. στο β΄ημιχρονο που ειδα με εντυπωσίασε ο ιντζιδης, στοπερ 19 χρονων με παρα πολυ καλη σωματοδομη, ωριμο παιχνιδι και παρα πολυ καλη τεχνικη καταρτιση δυσκολα βρισκεις ακομα και στα τοπ ευρωπαικα κλαμπ.
για τον σταμου που για καποιους δεν κανει για την ομαδα εγω στα 20 λεπτα που τον ειδα αν και δεν πιεστικαμε ιδιαιτερα διεκρινα εναν πολυ καλο παικτη που μπορει με ανεση να προωθησει ο παιχνιδι απο την αμυνα .
ο κωνσταντινιδης οταν δυναμωσει θα ειναι ο σταφυλιδης της δεξιας πλευρας.
επισης μου εκανε τεραστια εντύπωση ο υπερβολικα γρηγορος ρυθμος που επαιζε η ομαδα και ιδικα για αυτην την εποχη.
η καθετη απο το πελκακι στον κλαους ειναι πασα μεγαλου παικτου
για τον ρομπερ που λετε πιστευω οτι το 4-4-2 του παει περισσοτερο, δεν χρρειαζετε να συγκλινει να παταει περιοχή και να παιζει ως πλαγιος επιθετικος.
αυτος που δεν μου αρεσε και ιδικα οσο αγωνιστικε στην φυσικη του θεση ηταν ο αποστολοπουλος.
παντως υπαρχει πραγματικα αρκετο ταλεντο και αυτη η ομαδα αν της βγουν και οι 3-4 μεταγραφες ειναι ικανη για πολυ ομορφα πραγματα
υγ επειδη δενμπορεσα να δω το α΄ημιχρονο μπορει να μου πει καποιος το πουλεν μου ο παναγιωτουδης πως πηγε?
για τον σταμου που για καποιους δεν κανει για την ομαδα εγω στα 20 λεπτα που τον ειδα αν και δεν πιεστικαμε ιδιαιτερα διεκρινα εναν πολυ καλο παικτη που μπορει με ανεση να προωθησει ο παιχνιδι απο την αμυνα .
ο κωνσταντινιδης οταν δυναμωσει θα ειναι ο σταφυλιδης της δεξιας πλευρας.
επισης μου εκανε τεραστια εντύπωση ο υπερβολικα γρηγορος ρυθμος που επαιζε η ομαδα και ιδικα για αυτην την εποχη.
η καθετη απο το πελκακι στον κλαους ειναι πασα μεγαλου παικτου
για τον ρομπερ που λετε πιστευω οτι το 4-4-2 του παει περισσοτερο, δεν χρρειαζετε να συγκλινει να παταει περιοχή και να παιζει ως πλαγιος επιθετικος.
αυτος που δεν μου αρεσε και ιδικα οσο αγωνιστικε στην φυσικη του θεση ηταν ο αποστολοπουλος.
παντως υπαρχει πραγματικα αρκετο ταλεντο και αυτη η ομαδα αν της βγουν και οι 3-4 μεταγραφες ειναι ικανη για πολυ ομορφα πραγματα
υγ επειδη δενμπορεσα να δω το α΄ημιχρονο μπορει να μου πει καποιος το πουλεν μου ο παναγιωτουδης πως πηγε?
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ο Παναγιωτούδης, έπαιξε καλά στο Α. Έκανε δυο πολύ καλές προσποιήσεις με το σώμα για να προστατέψει τη μπάλα σε ισάριθμες φάσεις. Έκανε επίσης 3 25άρες, μια ΠΑΡΑ πολύ καλή (κόλλησε γραμματόσημο και την έστειλε) με εσωτερικό και 2 (νομίζω με εξωτερικό και οι 2) που τις τσιμπήσανε οι οχτροί.
Γενικά δεν ήταν και ματς επιπέδου ώστε να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα περισσότερα παιδιά. Οι άλλοι, αν και σε 10 μέρες παίζουν επίσημο, δεν έδειξαν τίποτα παραπάνω στο Β (που είδες) από το Α.
Γενικά δεν ήταν και ματς επιπέδου ώστε να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα περισσότερα παιδιά. Οι άλλοι, αν και σε 10 μέρες παίζουν επίσημο, δεν έδειξαν τίποτα παραπάνω στο Β (που είδες) από το Α.
λοιπον ειδα μονο τοπρωτο ημιχρονο και αυτο που με ανησυχησε ηταν οτι ο καλυτερος παιχτης ηταν ο ρομπερ..
ο μαυρος εχει ενα αρνητικο οτι εχει ψηλα το κεντρο βαρους δηλαδη πολυ μεγαλα ποδια και τον βλεπω λιγο επιρρεπη στο λαθος
πρεπει να τον ξαναδουμε ομως γιατι λογω προετοιμασιας ειναι ολοι σφιγμενοι τωρα αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο
ο παναγιωτουδης παντως βελτιωμενος
ο μαυρος εχει ενα αρνητικο οτι εχει ψηλα το κεντρο βαρους δηλαδη πολυ μεγαλα ποδια και τον βλεπω λιγο επιρρεπη στο λαθος
πρεπει να τον ξαναδουμε ομως γιατι λογω προετοιμασιας ειναι ολοι σφιγμενοι τωρα αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο
ο παναγιωτουδης παντως βελτιωμενος
Ειδα ΠΑΟΚ σημερα και τρελαθηκα .
Ξεχασα και πορισματα και καυλιαριδες και βρυζες.. τα παντα ολα. Αρκει που ειδα τον δικεφαλο αετο.
Παω να παρω αυριο διαρκειας.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
Ξεχασα και πορισματα και καυλιαριδες και βρυζες.. τα παντα ολα. Αρκει που ειδα τον δικεφαλο αετο.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
- Μπαρκαρούτσος
Τελικά η μίρλα που υπάρχει στο Paokmania (εκτός από τη τσέπη μας) επηρεάζει τη κίνηση των διαρκείας!slidar έγραψε:Ειδα ΠΑΟΚ σημερα και τρελαθηκα .
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Εγω αυτη την ομαδα που ειδα χθες την γουσταρα παντως..και πιστευω πως θα μας κανει να αναθεωρησουμε πολλα πραγματα..Διαρκειας δε θα παρω επειδη θα μπω στρατο..αλλα ειναι αμαρτια να μη στηριξουμε!
Μαγιόρκα αντί για Ιστανμπούλ Σπορ

Τελικά οι πιέσεις που άσκησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον μάνατζερ που έχει αναλάβει τα φιλικά προετοιμασίας, απέδωσαν καρπούς αφού πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως η ομάδα, στο τελευταίο φιλικό που θα δώσει στο εξωτερικό δεν θα αντιμετωπίσει την Ινστανμπούλ Σπορ, αλλά την Μαγιόρκα.
Ακόμη δεν έχει υπογραφεί η συμφωνία, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, όταν και θα φτάσουν τα συμφωνητικά στο Ντόρβερτ.
Η Μαγιόρκα, προετοιμάζεται και αυτή στις γύρω περιοχές και το φιλικό αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό κρας τεστ, το προτελευταίο πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας, αφού θα ακολουθήσει και αυτό με την Αιντχόβεν στις 26 Ιουλίου στη Τούμπα.
Ο αγώνας εναντίον της Μαγιόρκα θα γίνει στις 21 Ιουλίου μία ημέρα πριν επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στη βάση του.
Οι Ισπανοί, έχουν αντιπρόεδρο τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Σέρα Φερέρ και πέρυσι τερμάτισαν 8η στη Πριμέρα Ντιβιζιόν έχοντας 14 νίκς;, 10 ισοπαλίες και 14 ήττες.
Προπονητής είναι ο Χοακίμ Καπαρός που έκανε εξαιρετική δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τελικά οι πιέσεις που άσκησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον μάνατζερ που έχει αναλάβει τα φιλικά προετοιμασίας, απέδωσαν καρπούς αφού πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως η ομάδα, στο τελευταίο φιλικό που θα δώσει στο εξωτερικό δεν θα αντιμετωπίσει την Ινστανμπούλ Σπορ, αλλά την Μαγιόρκα.
Ακόμη δεν έχει υπογραφεί η συμφωνία, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, όταν και θα φτάσουν τα συμφωνητικά στο Ντόρβερτ.
Η Μαγιόρκα, προετοιμάζεται και αυτή στις γύρω περιοχές και το φιλικό αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό κρας τεστ, το προτελευταίο πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας, αφού θα ακολουθήσει και αυτό με την Αιντχόβεν στις 26 Ιουλίου στη Τούμπα.
Ο αγώνας εναντίον της Μαγιόρκα θα γίνει στις 21 Ιουλίου μία ημέρα πριν επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στη βάση του.
Οι Ισπανοί, έχουν αντιπρόεδρο τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Σέρα Φερέρ και πέρυσι τερμάτισαν 8η στη Πριμέρα Ντιβιζιόν έχοντας 14 νίκς;, 10 ισοπαλίες και 14 ήττες.
Προπονητής είναι ο Χοακίμ Καπαρός που έκανε εξαιρετική δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=68&id=19889
πολυ δυνατο φιλικο,αν γινει τλκ...ετσι πρεπει,λιγα φιλικα,αλλα δυνατα......κ η μαγιορκα για οσους την παρακολουθησαν περσυ ειναι ΟΜΑΔΑ με ολη τηη σημασια της λεξης
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Δεν νομίζω ένα φιλικό με ομάδα τέτοιου επιπέδου ,τόσο νωρίς στην προετοιμασία ,να βοηθήσει στο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Θα προτιμούσα το ίδιο φιλικό αφού επέστρεφε η ομάδα από την Ολλανδία και μετά τις 11/8 ,μετά το πέρας δηλαδή των παιχνιδιών για το Ουέφα.
Anyway, ελπίζω να διαψευστώ.
Θα προτιμούσα το ίδιο φιλικό αφού επέστρεφε η ομάδα από την Ολλανδία και μετά τις 11/8 ,μετά το πέρας δηλαδή των παιχνιδιών για το Ουέφα.
Anyway, ελπίζω να διαψευστώ.
κατα την γνωμη μου παικτες που εχουν ταλεντο εχουμε πολλους οπως φανηκε και χθες ,καριερα θα κανουν αυτοι που εχουν το κατι παραπανω και αυτο ειναι το ποδοσφαιρικο θρασος και τον ποδοσφαιρικο τσαμπουκα ,θυμηθειτε τον σταφ περισυ, απο το πρωτο ματς ζηταγε μπαλα επαιρνε πρωτοβουλιες κυνηγουσε το κατι παραπανω και ας εκανε λαλακιες,, απο τα παιδια που ειδα χθες αυτος που για εμενα εχει αυτο το κατι ειναι ο κατσε ,το παιδι δεν ξερω αν ξερει μπαλιτσα αλλα εχει προσωπικοτητα και αυτο μετραει περισσοτερο απο αλλα
γνωριζει καποιος να ενημερωσει που θα γινει ακριβως το φιλικο του σαββατου με την μονς και ποια ωρα? ευχαριστω