4.Γιώργος Κατσικάς
Re: Γιώργος Κατσικάς
διακινδυνεύω να πω ότι είναι καλύτερος από το Μαλεζά στο ξεκίνημα των επιθέσεών μας. Έχει σιγουριά και ευχέρεια με τη μπάλα στα πόδια.
Τιποτα παραπανω ομως.
Ισως να τον εχω παρει στραβα τον παιχτη μετα απο τις δηλωσεις του αλλα νομιζω οτι δεν θα ακουμπησει στον ΠΑΟΚ αυτος.
Μακαρι να κανω λαθος.
Ισως να τον εχω παρει στραβα τον παιχτη μετα απο τις δηλωσεις του αλλα νομιζω οτι δεν θα ακουμπησει στον ΠΑΟΚ αυτος.
Μακαρι να κανω λαθος.
Ωραίο σεντερ μπακ. Θα παίξει μπάλα. Μου άρεσε που νιώθει χώρο, 2 οφ σαιντ στο πρωτο τους έβγαλε.
- PAPA TSIBIKOS
Τα αριστεροπόδαρα στόπερ είναι σπάνια , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίος.
Θα διακινδυνεύσω να πω ότι το παληκάρι θα είναι η μελλοντική κολόνα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Εθνικής.
Θα διακινδυνεύσω να πω ότι το παληκάρι θα είναι η μελλοντική κολόνα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Εθνικής.
- abc_o_ karpouzas
obanebane έγραψε:Τιποτα παραπανω ομως.
Μακαρι να κανω λαθος.
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Τα αριστεροπόδαρα στόπερ είναι σπάνια , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίος.

τωρα μπορειτε ανετα να καταλαβεται οτι σαν τον λαο του ΠΑΟΚ κανεις
οτι και να πουμε οσο και να συμφωνισουμε ή να διαφωνισουμε ακρη δεν βγενει μεταξυ μας

- sourmenetes
- Moderator
Εχει μια ανεση στο παιχνιδι του..Μια ηρεμια..Κανει ενα πολυ σημαντικο τακλιν αλλα κοντρερας προς το τελος του ματς ολα τα λεφτα..
Φανηκε πολυ πιο δεμενος και με την ομαδα αλλα και με το μαλεζα απο το προηγουμενο ματς...Νταξει δε δεχθηκανε και ιδιαιτερη πιεση αλλα ητανε αποτελεσματικοι και οι δυο..
Φανηκε πολυ πιο δεμενος και με την ομαδα αλλα και με το μαλεζα απο το προηγουμενο ματς...Νταξει δε δεχθηκανε και ιδιαιτερη πιεση αλλα ητανε αποτελεσματικοι και οι δυο..
-
Απο το στυλακι του και μονο σε θεμα τεχνικης ειναι 2 κλασεις πανω απο τον μαλεζα. Απλα ο στελακης εχει την εμπειρια . Θα το αποκτησει με τα παιχνιδια αυτο ο γιωργαρος. Μην ξεχναμε οτι ερχεται και απο χιαστους.

Αυτος ναι. Μπορει να γινει το επομενο σεντερ μπακ της εθνικης αν και εχει δυο βουνα να συναγωνιστει (Κυριακο Παπαδοπουλο και Παπασταθοπουλο). Το καλυτερο μας σεντερ μπακ. Μπραβο παιχταρα
-
Περίμενα ένα σχετικά ΄δύσκολο΄ αγώνα για να πώ 'οτι σαν ταλέντο είναι καλύτερος του Μαλεζά, αν νοιώσει ΠΑΟΚ μέσα του θα κάνει μεγάλα πράγματα αν δεν δεθεί με την ομάδα .........

Πολύ καλός και πολύ πιο σταθερός απ τον Τσιρίλο..Συν οτι είναι αριστεροπόδαρος και το κατέχει λίγο με την μπάλα κάτω.Οχι μόνο μπαμ μπουμ και γιόμας. Γλύκος-Μαλεζάς-Κατσικάς-Σταφυλλίδης-Αποστολόπουλος μάλλον είναι η μελλοντική μας αμυντική γραμμή.Και αυτό είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό.Συνέχισε έτσι παιχταρά.
Γιώργος Κατσικάς
Τα προσόντα τα έχει! Εμπειρία θα αποκτήσει σιγα σιγα και εμπιστοσύνη στα πόδια του λόγο τραυματισμού .
Μου αρέσει παρα πολυ αυτη η "χιλιανη" ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του, δεν πανικοβαλεται με τίποτα .
Sent from my mind using boobs power
Μου αρέσει παρα πολυ αυτη η "χιλιανη" ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του, δεν πανικοβαλεται με τίποτα .
Sent from my mind using boobs power