Αλέξης Αποστολόπουλος
- Aureliano Buendia
Re: Αλέξης Αποστολόπουλος
Μάλλον πρέπει να προστεθεί το "2." πριν από το όνομά του.
Έχω μεγάλες προσδοκίες και βάσιμες υποψίες ότι το βασανιστήριο του δεξιού μπακ θα λυθεί εκ των έσω.
Από το βραζιλιάνικο ανέκδοτο, δεν το συζητώ ότι τον προτιμώ κι από τώρα για βασικό.
Έχω μεγάλες προσδοκίες και βάσιμες υποψίες ότι το βασανιστήριο του δεξιού μπακ θα λυθεί εκ των έσω.
Από το βραζιλιάνικο ανέκδοτο, δεν το συζητώ ότι τον προτιμώ κι από τώρα για βασικό.
- AspriArkouda
ine thema hronou manges
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
ο μπολονι ξερει και θα μπει σιγα σιγα....χαμηλα τη μπαλα μην αρχισουμ τα νεος ντανι αλβες και τις λοιπες παπαριες ...
Λόγω συγγένειας με παίκτη της β ομάδας έχω δει αμέτρητα παιχνίδια της.
Εδώ και καιρό έχω αναφέρει ότι με υγεία και λίγο τύχη, τα δυο μελλοντικά βασικά και αναντικαταστατα μπακ (δεξιά-αριστερά) της ομάδας και γιατί όχι και της εθνικής είναι ο Αποστολόπουλος και ο σταφυλλιδης. Ευτυχως έπεσαν σε έναν προπονητή που δεν μένει στα λόγια περι παικτών απο τις υποδομές (όπως αλλοι), αλλα θα το κάνει και πράξη.
Παρόλο που ίσως σε κάποιους να μην γεμίζει το μάτι, ούτε και σε μένα είναι αλήθεια, το επόμενο project αλλα κλαους είναι ο μωυσιαδης.
Εδώ και καιρό έχω αναφέρει ότι με υγεία και λίγο τύχη, τα δυο μελλοντικά βασικά και αναντικαταστατα μπακ (δεξιά-αριστερά) της ομάδας και γιατί όχι και της εθνικής είναι ο Αποστολόπουλος και ο σταφυλλιδης. Ευτυχως έπεσαν σε έναν προπονητή που δεν μένει στα λόγια περι παικτών απο τις υποδομές (όπως αλλοι), αλλα θα το κάνει και πράξη.
Παρόλο που ίσως σε κάποιους να μην γεμίζει το μάτι, ούτε και σε μένα είναι αλήθεια, το επόμενο project αλλα κλαους είναι ο μωυσιαδης.
+1 στις δυο πρωτες σειρες. δυσκολα να παιξει απο τωρα. παντως αξιζει ευκαιριες στην διαρκεια της χρονιας.Aureliano Buendia έγραψε:Μάλλον πρέπει να προστεθεί το "2." πριν από το όνομά του.
αυτος αξιζει περισσοτερο απο ολους τους μικρους που ειδαμε φετος.
παρε πολυ καλος θα παιξει μπαλα.
παρε πολυ καλος θα παιξει μπαλα.
για τον αλλο που εχω ελπιδες ειναι ο σταφ χωρις να τον εχω δει...λειπει ακομα με εθνικη ξερουμε ποτε παιζουν?
23.07.11 - 20:00 Uhr
:
Spielbericht
Rumänien U19 - Griechenland U19
23.07.11 - 20:00 Uhr
:
Spielbericht
Rumänien U19 - Griechenland U19

- Dinos_Liverpool
Ακριβώς ! Έχετε δίκιο. Τον ξέρω από τη Β' ομάδα και είναι εξαιρετικός. Σημειωτέον, ότι έχει παίξει (εκτός από δεξί μπακ) και δεξί χαφ αλλά και φουνταριστός επιθετικός (πρόπερσυ, μπήκε αλλαγή στο ματς με βάζελο, 1-1 στου Λόλα και μάλιστα είχε και δοκάρι). Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει την τεχνική και το ταλέντο του Αποστολόπουλου.
Ο επόμενος, που τον ξεχνάτε, είναι ο Βασίλης ο Παπαδόπουλος. Λύρα 100 το παιδί, με πολλά κοινά στοιχεία με τον Φετφατζίδη (έκρηξη-ξεπέταγμα-ταχύτητα, εκπλητική τρίπλα, φοβερό σουτ και με τα δύο πόδια). Αξίζει να πάρει ευκαιρίες. Όπως έγραφα εδώ και πάρα πολύ καιρό για την αξία του Αλέξη, έτσι να το θυμηθείτε θα συμβεί και με τον Βασίλη.
Γερά να είναι τα παιδιά μας και όλο το μέλλον τους ανήκει !
Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !
Ο επόμενος, που τον ξεχνάτε, είναι ο Βασίλης ο Παπαδόπουλος. Λύρα 100 το παιδί, με πολλά κοινά στοιχεία με τον Φετφατζίδη (έκρηξη-ξεπέταγμα-ταχύτητα, εκπλητική τρίπλα, φοβερό σουτ και με τα δύο πόδια). Αξίζει να πάρει ευκαιρίες. Όπως έγραφα εδώ και πάρα πολύ καιρό για την αξία του Αλέξη, έτσι να το θυμηθείτε θα συμβεί και με τον Βασίλη.
Γερά να είναι τα παιδιά μας και όλο το μέλλον τους ανήκει !
Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !
δεν ειναι οτι ειναι νεος και το γραφουμε απλα στα φιλικα η παρουσια του ηταν καλυτερη τοσο του ετο οσο και του μιρο και βαση αυτων για μενα αξιζει τη θεση του βασικου...εκτος των ποδοσφαιρικων του προσοντων το κυριοτερο ατου του ειναι ο τσαμπουκας και το τσαγανο δε μασαει μια το παιδι και αυτο ειναι το μεγαλυτερο προσον για να προχωρησει και να καθιερωθει ενας νεαρος...δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει ο συγκεκριμενος...
Αυτό που φαίνεται είναι ότι το παιδί έχει φόντα.
Να πορεύεται έτσι και το μέλλον θα είναι δικό του.

Να πορεύεται έτσι και το μέλλον θα είναι δικό του.

Πρώτη φορά τον είδα στο γήπεδο και όντως ήταν πολύ καλός!!!
Καλύτερα τέτοιοι παίκτες παρά να δίνουμε λεφτά σε ξένους τύπου Boussaidi ή Etoo.
Όχι ότι έχω κάτι με τον Etoo, αλλά θα είναι και φέτος μπροστά από τον Αποστολόπουλο και να πω ότι είναι ο Garcia ή ο Vieinha μπροστά από τον Κάτσε για παράδειγμα...
Καλύτερα τέτοιοι παίκτες παρά να δίνουμε λεφτά σε ξένους τύπου Boussaidi ή Etoo.
Όχι ότι έχω κάτι με τον Etoo, αλλά θα είναι και φέτος μπροστά από τον Αποστολόπουλο και να πω ότι είναι ο Garcia ή ο Vieinha μπροστά από τον Κάτσε για παράδειγμα...
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 2. Αλέξης Αποστολόπουλος
πακταρα μου εσυ ειδα σημερα στην προπονηση ενα γατακι ονοματι βιερινια πηγε να σε περασει και εχασε το πορτοφολι του ετσι θελω να κανεις συλλογή

- Aureliano Buendia