Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από angelheart »

Gika την υπογραφή σου πάντως την τιμάς (και την επιβεβαιώνεις) και με το παραπάνω. Κάτι είναι και αυτό αν το καλοσκεφτεί κανείς. Δεν υπάρχουν και πολλοί σήμερα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

gika έγραψε: Οι "παπούδες" είναι που περηφανεύονται για τα νιάτα τους και τις εκδρομές τους αλλά στο παρόν είναι απλά ένα μηδενικό, ή γατάκια του στυλ "πω τι κάφροι αυτή στην 4"..
Εισαι με τα καλα σου,παιδακι μου?Τι ειναι αυτα που γραφεις?....Αντι να σε προβληματισει το γεγονος οτι καποιος που παει 40 χρονια στο γηπεδο-μαλλον τον αγαπαει τον ΠΑΟΚ-,φτανει στο σημειο να αποκαλει καποιους αλλους καφρους......καθεσαι και τους χαρακτηριζεις μηδενικα και γατακια?.....

Εισαι πολυ μικρος ακομα,gika.......Παρα πολυ μικρος!.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Gika μην είσαι ρατσιστης με τους παπουδες κάποτε και εσύ θα γίνεις :):):):)
Ε μικρό παιδι είσαι δικαιολόγησε όμως για τις γυναίκες δεν είπες να τις βάλουμε μπουρκα ασπρόμαυρη και να ειναι σε μια γωνία το γηπέδου ; Στην 8Α οι γυναίκες και στην 8Β τους φλωρους παπουδες (σαν εμένα) ωραία η 8 χωρίζεται σε 8α και 8β και βάζουμε ΟΛΟΥΣ τους φλωρους εκει .....:):):):) παρακαλώ να γίνει ψηφοφορία στο παοκμανια αν το δεχόμαστε η όχι ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Εγώ λέω να βάλουμε τις γυναίκες στην 8 και τους μαύρους στην 7.
Τους Εβραίους και τους ομοφυλόφυλους θα τους στέλνουμε στο χαριλάου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε: Οι "παπούδες" είναι που περηφανεύονται για τα νιάτα τους και τις εκδρομές τους αλλά στο παρόν είναι απλά ένα μηδενικό, ή γατάκια του στυλ "πω τι κάφροι αυτή στην 4"..

Εκτός αν έχεις όρεξη να κάθεσαι, να γκρινιάζεις επί 90' και στο τέλος να χειροκροτάς τον Σαλπιγγίδη άνευ λόγου και αιτίας. Τότε πάνε σε οποιαδήποτε θύρα πλην της 4, το ίδιο θα είναι!
Γκικα για μια ακομη φορα επιβεβαιωσες το γεγονος οτι δεν πρεπει να σε παιρνει κανεις στα σοβαρα. Σε 2 προτασεις μηδενισες κοπους πολλων ετων καποιων ανθρωπων και ξανα στην επομενη βγαζεις το πλεον αποδεδειγμενο ΚΟΜΠΛΕΞ σου με τον Σαλπιγγιδη.
Η 4 prive ειναι και δεν το καταλαβα? Ξερεις τι σημαινει θυρα 4 γκικα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

deadmoon έγραψε:DC , συμφωνώ σε όσα είπες στον gika πλην της τελευταίας σου σειράς.
Το χάσμα γενεών υπάρχει και στο γήπεδο.

Σε καμια 20-30ετία πολύ πιθανό ο gika να γράφει ένα σχόλιο σαν το δικό σου , απάντηση στον gika junior που θα τον λέει ''παππού''.....and so it goes.......

Ψυχραιμία boys.... :opaokara:
+1926

Ρε gika, κι εγώ 18 είμαι αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου... "Γατάκια οι παππούδες", "με τη σπάνε οι φάτσες μερικών στα επίσημα με τη σπάνε οι φάτσες τους"... Άραξε, όλοι Π.Α.Ο.Κ. είναι σαν κι εσένα! Έχεις κάτι μαζί τους; Αμάν πια με την ανάγκη να χωριζόμαστε όλοι σε "Βρυζικοί - Ζαγορικοί" ή "Σαλπιγγιδιστές - Αντισαλπιγγιδιστές", "Αγγελόσκυλα - Σαντόσκυλα - Μπλονόσκυλα - Χαβόσκυλα", "Χαλκικούς - Κρεσιτσκούς - Γλυκούς ( :D )"...

Εγώ οι μόνοι που δεν γουστάρω να πατάνε Τούμπα (κι ας μη πάω πάνω από 3 φορές το χρόνο λόγω χρημάτων) είναι οι σουρωμένοι, τα πρεζόνια, οι τραμπούκοι-μπαχαλάκηδες (χάνουμε από την Α.Ε.Κ.; ΠΥΡΣΟ ΣΤΟΝ SAJA! ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!) και οι τζαμπατζήδες...

Όλοι οι άλλοι είναι αδέρφια μου και τους θέλω στο γήπεδο, ακόμα και τις γυναίκες (χωρίς πολλά φρου-φρου και μαλακίες)...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πρέπει να μπεί ένας αυτοματισμός μόλις κάνει login ο gika να χτυπάει GIKA ALERT σε όλα τα τόπικ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην ανησυχείτε για τον gika! Τώρα που θα περάσει στην Αθήνα θα τον τρελλάνω στις φάπες, οπότε θέλει δεν θέλει κάποια στιγμή θα στρώσει!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δήλωσε Αθήνα το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι, αλλά αυτό είναι ...λεπτομέρεια!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dimg4 έγραψε:

Εκτός αν έχεις όρεξη να κάθεσαι, να γκρινιάζεις επί 90' και στο τέλος να χειροκροτάς τον Σαλπιγγίδη άνευ λόγου και αιτίας. Τότε πάνε σε οποιαδήποτε θύρα πλην της 4, το ίδιο θα είναι!
Γκικα για μια ακομη φορα επιβεβαιωσες το γεγονος οτι δεν πρεπει να σε παιρνει κανεις στα σοβαρα. Σε 2 προτασεις μηδενισες κοπους πολλων ετων καποιων ανθρωπων και ξανα στην επομενη βγαζεις το πλεον αποδεδειγμενο ΚΟΜΠΛΕΞ σου με τον Σαλπιγγιδη.
Η 4 prive ειναι και δεν το καταλαβα? Ξερεις τι σημαινει θυρα 4 γκικα?
Είναι πολύ λίγος ο νεαρός για να μηδενίσει τους κόπους και τις θυσίες κάποιων ανθρώπων.Τα μετεφηβικά υπαρξιακά προβλήματα δεν λύνονται μέσω του ΠΑΟΚ και του πληκτρολογίου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

60 διαρκείας τη μέρα :(
Έλα μωρε τι ασχολείσαι τώρα, εξάλλου το παοκόμετρο μετράει μόνο χιλιόμετρα κι εκδρομές...

ΥΓ Το διαλυμένο αεκακι έκοψε 400 στις 2 πρώτες μέρες.Εμείς 160.Προφανώς αυτοί και επενδυτές έχουν και τον Ντρογκμπά θα φέρουν και δεν ξενέρωσαν καθόλου όπως εμείς.

ΥΓ Ένα διαρκείας στην κάρτα κοστίζει 14 ευρώ το μήνα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πέρα πό την οικονομική κρίση, όπου εγώ ξέρω περιπτώσεις ότι και τα 3 ευρώ για καφέ ο άλλος δεν τα έχει,
ο κόσμος έχασε και την αίσθηση του ότι πληρώνοντας θα βοηθήσει στο να καλυτερέψουν τα πράγματα.
Το να πληρώνει και να γυρνάμε 5 χρόνια πισω και πάλι από την αρχή δε βοήθησε καθόλου...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Το θέμα δεν είναι να καλυτερέψουν τα πράγματα,το θέμα είναι να μην κάνουμε παρέα με το σκουλήκι στα χωριά του χρόνου.

ΥΓ Κι εγώ ξέρω πολλές περιπτώσεις που προτιμούν τις κρύες μπίρες(4 ευρώ) κάθε Κυριακή στην καφετέρια.Και το iphone πάνω στο τραπέζι..
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

δεν ειναι μονο η κριση...πολλοι οπως φανηκε ξενερωσαν με την κατασταση που επικρατει στον ΠΑΟΚ αλλα θεωρω πως και μεγαλο κομματι εχει απομακρυνθει γενικα απο το ποδοσφαιρο με ολα αυτα που γινονται...αν εισαι δυσκολα οικονομικα και μενεις μαλιστα και εκτος σαλονικας δεν θελει και πολυ για να αποφασισει οτι δεν θα πηγαινεις στο γηπεδο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”