Euro 2012
- Kostomanolis
Re: Euro 2012
Πιστέυω φιναλίστ θα είναι η Γερμανία ή η Ολλανδία... Ποιος θα το σηκώσει όμως δεν το ξέρω... Ξέρει κανείς αν οι 2 προαναφερόμενες ομάδες διασταυρώνοντε μετά τους ομίλους πριν τον τελικό; Με την προϋπόθεση βέβαια ότι προκρίνονται από τον όμιλο τους και προχωράνε με νίκες στα νοκ-αουτ...
Τα μεγάλα φαβορί είναι η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ισπανία, με αυτή τη σειρά.Οι Γερμανοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και 2 χρόνια εμπειρότεροι σε σχέση με το 2010.Η Ισπανία πιστεύω θα προδοθεί κάποια στιγμή από την κούραση. Η Γαλλία και η Ιταλία πάντα είναι υπολογίσιμες αφού έχουν καλές ομάδες και βαριά φανέλα.Πάντως συνήθως υπάρχει μια ευχάριστη έκπληξη, το 1992 η Δανία, το 1996 η Τσεχία, το 2000 η Πορτογαλία, το 2004 εμείς,το 2008 η Ρωσία. Ακολουθούν 3 εβδομάδες με ποδόσφαιρο. Καλή τηλεθέαση σε όλους και καλή επιτυχία στην εθνική μας.
Στ’ αποδυτήρια θ’ ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος την ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας στους ποδοσφαιριστές. Πριν από λίγο ο Πορτογάλος προπονητής συγκέντρωσε τους διεθνείς στο ξενοδοχείο έκανε την τελευταία του ομιλία πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πολωνία.
Ο Σάντος είπε στους παίκτες: «Όλη μας η προετοιμασία έγινε για να μπούμε σήμερα στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ξέρω ότι το θέλετε πολύ. Ξέρω επίσης ότι έχετε δουλέψει πολύ. Να είστε δυνατοί, αποφασιστικοί και να έχετε πάθος. Αν τα έχετε όλα αυτά να στε σίγουροι ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά».
Οι παίκτες φώναξαν όλοι μαζί «πάμε» και ανέβηκαν στα δωμάτια τους για να ετοιμαστούν. Σε λίγα λεπτά θα επιβιβαστούν στο πούλμαν και η αποστολή με τη συνοδεία περιπολικών θα ξεκινήσει για το γήπεδο όπου την αναμένουμε γύρω στις έξι παρα τέταρτο ώρα Ελλάδος. Πάντως είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ο Σάντος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ενδεκάδα και αυτό θα το κάνει στ’ αποδυτήρια. Είναι η τακτική του έναντι του Ζμούντα η κάτι περιμένει;;; Θα μάθουμε σε λίγο!!!
pamesports.gr
Απάνω τους ρε..!!

Ο Σάντος είπε στους παίκτες: «Όλη μας η προετοιμασία έγινε για να μπούμε σήμερα στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ξέρω ότι το θέλετε πολύ. Ξέρω επίσης ότι έχετε δουλέψει πολύ. Να είστε δυνατοί, αποφασιστικοί και να έχετε πάθος. Αν τα έχετε όλα αυτά να στε σίγουροι ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά».
Οι παίκτες φώναξαν όλοι μαζί «πάμε» και ανέβηκαν στα δωμάτια τους για να ετοιμαστούν. Σε λίγα λεπτά θα επιβιβαστούν στο πούλμαν και η αποστολή με τη συνοδεία περιπολικών θα ξεκινήσει για το γήπεδο όπου την αναμένουμε γύρω στις έξι παρα τέταρτο ώρα Ελλάδος. Πάντως είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ο Σάντος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ενδεκάδα και αυτό θα το κάνει στ’ αποδυτήρια. Είναι η τακτική του έναντι του Ζμούντα η κάτι περιμένει;;; Θα μάθουμε σε λίγο!!!
pamesports.gr
Απάνω τους ρε..!!

Να περάσουμε να βρούμε τη Γερμανία μπροστά μας... να την αποκλείσουμε και μετά να αποχωρήσουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Περιμένει τον Ζαγοράκη να τον βάλει στα χαφ.moican4 έγραψε:Είναι η τακτική του έναντι του Ζμούντα η κάτι περιμένει;;; Θα μάθουμε σε λίγο!!!

Η Εθνική ομάδα κατεβαίνει στον πρώτο της αγώνα με 4-3-3.
Στα γκολπόστ ο Χαλκιάς, Παπασταθόπουλος και Αβράαμ στο κέντρο της άμυνας και Τοροσίδης και Χολέμπας στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα.
Μανιάτης, Κατσουράνης και Καραγκούνης στον άξονα και στην επιθεση αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Νίνης και κορυφή ο Γκέκας.
Αυτή όσον αφορά στα πρόσωπα είναι η διάταξη που επιλέγει ο Φερνάντο Σάντος.
Η ενδεκάδα της Πολωνίας: Σέζνι, Μπόνις, Βασιλέφσκι, Μουράφσκι, Πίσεκ, Πέρκις, Μπλαζικόφσκι, Ομπρανιάκ, Πολάνσκι, Ρίμπους, Λεβαντόφσκι.
Στα γκολπόστ ο Χαλκιάς, Παπασταθόπουλος και Αβράαμ στο κέντρο της άμυνας και Τοροσίδης και Χολέμπας στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα.
Μανιάτης, Κατσουράνης και Καραγκούνης στον άξονα και στην επιθεση αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Νίνης και κορυφή ο Γκέκας.
Αυτή όσον αφορά στα πρόσωπα είναι η διάταξη που επιλέγει ο Φερνάντο Σάντος.
Η ενδεκάδα της Πολωνίας: Σέζνι, Μπόνις, Βασιλέφσκι, Μουράφσκι, Πίσεκ, Πέρκις, Μπλαζικόφσκι, Ομπρανιάκ, Πολάνσκι, Ρίμπους, Λεβαντόφσκι.
καταρχην μπραβο στο χαλκια που τα αξιζζει και ας κανει και λαθη...κριμα που δεν παιζει ο σαλπι παντως
http://www.sportp2p.com/football/intern ... e-p2p.html
Ελλάδα προς τα εμπρός. Νομίζω ότι θα είναι 1-0 υπέρ της Ελλάδα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη!
Ελλάδα προς τα εμπρός. Νομίζω ότι θα είναι 1-0 υπέρ της Ελλάδα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη!
- sourmenetes
- Moderator