Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 20/5 20:00 NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 20/5 20:00 NS2
Koύλα δε σε χαλάει που σου ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ.
Οχι για να δείτε μερικοί περι τίνος πρόκειτε φέτος τα πλέιοφ.
Τωρα η ομάδα μας μέχρι στιγμής .....δείχνει να έχει βγεί απο βιντεο γκέιμ στο very easy mode.NΤΡΟΠΗ πια ρε πούστη μου!
Οχι για να δείτε μερικοί περι τίνος πρόκειτε φέτος τα πλέιοφ.
Τωρα η ομάδα μας μέχρι στιγμής .....δείχνει να έχει βγεί απο βιντεο γκέιμ στο very easy mode.NΤΡΟΠΗ πια ρε πούστη μου!
Θα πω εγω μια!PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Πείτε καμιά βλακεία ρε παιδιά να περνάει η ώρα...
Τώρα που το σήκωσε η Τσέλσι, είμαστε σίγουρα στους ισχυρούς του Ch. League?
Ναι, αλλα αποφασίσαμε να πάμε ΕL να ξαναπετάξουμε έξω την Τοτεναμ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Κυρ 20 Μάιος 2012, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκείνη η Μπέσα που είχε αποκλείσει ο γαύρος έχει κάνει τίποτε δυνατές μεταγραφές; Θέλει προσοχή.
Το 'χε στείλει με φαξ στην ΠΑΕ λίγο πριν τον κλείσουμε για να φυλαχτούμε, αλλά το φαξ κάπου χάθηκε (ΠΑΟΚ είσαι, κλασική φάση με τα φαξ..). Ε και το βρήκα εγώ πρόσφατα, σ' ένα παγκάκι να κάθεται, και να αβυσσαλέα οι άνεμοι να το χτυπούν κι οι σταγόνες της βροχής να το φιλούν..sernikos έγραψε:εχεις τα email του μπαιρον;
πως το ξες;
πηρε τρεζεγκε, ενα σερβο φορ και εναν αργεντινο δεκαρι
αυτους που θελαμε τοσο καιρο
αυτους που θελαμε τοσο καιρο

- PAPA TSIBIKOS
- PaOkArAsIrAkLiO
Και κατάφερες να το διαβάσεις βρεγμένο;;gika έγραψε:Το 'χε στείλει με φαξ στην ΠΑΕ λίγο πριν τον κλείσουμε για να φυλαχτούμε, αλλά το φαξ κάπου χάθηκε (ΠΑΟΚ είσαι, κλασική φάση με τα φαξ..). Ε και το βρήκα εγώ πρόσφατα, σ' ένα παγκάκι να κάθεται, και να αβυσσαλέα οι άνεμοι να το χτυπούν κι οι σταγόνες της βροχής να το φιλούν..sernikos έγραψε:εχεις τα email του μπαιρον;
πως το ξες;

Μου αρέσει που ακολουθείτε τις προτροπές μου!