Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα
Πηγαμε να "κλεψουμε" το ματσακιον ..
Δεν μας εκατσε.
Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα τωρα.
ΠΡοχωραμε.
Οσον αφορα την ανακοινωση ειμαι της αποψης "Καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις.."
Βγαλαμε τωρα ανακοινωση και ιδρωσε το αυτακι τους.
Μαζι με το πεναλτυ ξεχνατε και την καρατια του σιμαο στον PABLO που ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας.
Αλλα θα μου πειτε εδω δεν δινουν τα προφανη ...
Παμε παρακατω.
Δεν μας εκατσε.
Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα τωρα.
ΠΡοχωραμε.
Οσον αφορα την ανακοινωση ειμαι της αποψης "Καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις.."
Βγαλαμε τωρα ανακοινωση και ιδρωσε το αυτακι τους.
Μαζι με το πεναλτυ ξεχνατε και την καρατια του σιμαο στον PABLO που ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας.
Αλλα θα μου πειτε εδω δεν δινουν τα προφανη ...
Παμε παρακατω.
- sourmenetes
- Moderator
Πηγαμε να κλεψουμε το χ μετα το 1-0 γιατι στο πρωτο εμεις ημασταν αφεντικο...
Δεν υπηρχε βαζελος και τα οργια που εκανε το διδυμο γκαρσια-λαζαρ εδειχναν ποια ειναι η ομαδα μεσα στο γηπεδο.
Μπορουσαμε απο το πρωτο να ειχαμε τελειωσει το θεμα.
Παμε παρακατω.Μεχρι τις 8 η ωρα την τεταρτη θα ξερουμε τι ελπιδες εχουμε..
Δεν υπηρχε βαζελος και τα οργια που εκανε το διδυμο γκαρσια-λαζαρ εδειχναν ποια ειναι η ομαδα μεσα στο γηπεδο.
Μπορουσαμε απο το πρωτο να ειχαμε τελειωσει το θεμα.
Παμε παρακατω.Μεχρι τις 8 η ωρα την τεταρτη θα ξερουμε τι ελπιδες εχουμε..
Το μόνο που θέλω από την ομάδα είναι να μην ξεφουσκώσει,να κυνηγήσει τη νίκη και όποιες πιθανότητες για Ch.L.Σε καμία περίπτωση να μη χαθεί το καλό εισιτήριο του Ευρώπα ώστε να γίνει σωστή προετοιμασία.Νίκη με Ατρόμητα και Κούλα ώστε να πάρουμε ανάσα για του χρόνου!!!!
- trel@menos
ζηση αναλογισου τη δυναμικη του κοσμου και λαβε μετρα. με τις ανακοινωσεις ουτε που ιδρωνει το αυτι τους. παλι τα ιδια θα μας κανουν και του χρονου. αφου δεν καταλαβαινουν με το καλο μπορουμε και αλλιως.
παντως η καλυτερη τιμωρια για τους βαζελους ηρθε 2 ωρες αργοτερα στην Πολη.
παντως η καλυτερη τιμωρια για τους βαζελους ηρθε 2 ωρες αργοτερα στην Πολη.

- trel@menos
2. Π.Α.Ο.Κ. 10
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6
4. A.E.K. 6
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4
θα μασταν ηδη τσ λ.
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6
4. A.E.K. 6
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4
θα μασταν ηδη τσ λ.
Αυτό με την δυναμική του κόσμου δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το λέτε συνέχεια. Τι να πά να κάνει???Ο μόνος τρόπος να ελέγξεις τα πράγματα είναι να γίνεις κι εσύ όπως είναι αυτοί. Αυτά πέρι δυναμικής κόσμου και πράσινα άλογα δεν περπατάνε στον κόσμο του παρασκηνίου. Απλά να το ξέρετε.

- Emprostisghsoitrelamenoi
Πότε Σπάθας ,πότε Κάκος ,
πότε Τάτσης ,πότε Γιάχος ,
έχω καταλάβει ήδη ,της ζωής μου το "παιχνίδι".
πότε Τάτσης ,πότε Γιάχος ,
έχω καταλάβει ήδη ,της ζωής μου το "παιχνίδι".
- ΑποστόληςΑ
+1Maximus έγραψε:Μην αδικησετε την ομάδα και ρίξετε ευθύνες απο εδώ και από εκεί...
Μας έκλεψαν ακόμα μια φορά...!
Το έργο χιλιοπαιγμένο και αναμενόμενο. Ποιος δεν το περίμενε?.
τοσα προβληματα τα παλευουμε
η στεναχωρια ομως που νοιωθω για τον ΠΑΟΚ, ειναι ανυπερβλητη.που κυνικα μιλωντας,θα επρεπε να ειναι η λιγοτερο σημαντικη...
ελα ομως που ΠΑΟΚ ενας,στο κοσμο αλλος κανενας,αληθινα ...
μεγαλη τιμη και υπερηφανεια σου χαριζει ο ΠΑΟΚ
αλλα λιγες τσαλαπατημενες χαρες...
το φαυλο κυκλο της αδικιας που μας στερει δυναμικη και χαρες...
εμεις ΠΑΟΚ αμετανοητοι γιατι ξερουμε...
η στεναχωρια ομως που νοιωθω για τον ΠΑΟΚ, ειναι ανυπερβλητη.που κυνικα μιλωντας,θα επρεπε να ειναι η λιγοτερο σημαντικη...
ελα ομως που ΠΑΟΚ ενας,στο κοσμο αλλος κανενας,αληθινα ...
μεγαλη τιμη και υπερηφανεια σου χαριζει ο ΠΑΟΚ
αλλα λιγες τσαλαπατημενες χαρες...
το φαυλο κυκλο της αδικιας που μας στερει δυναμικη και χαρες...
εμεις ΠΑΟΚ αμετανοητοι γιατι ξερουμε...
- ΑποστόληςΑ
Ξεπερνάω την πίκρα της αδικίας, την οποία θα έπρεπε να είχα συνηθίσει γιατί την πίνω δεκετίες τώρα, αλλά δεν το έχω καταφέρει! Σε μια χώρα όπου επιβραβεύονται οι διεφθαρμένοι, οι χυδαίοι, οι ανήθικοι, οι απατεώνες και οι προδότες δεν με εκπλήσσει τίποτε πλέον!
Πέραν αυτού, η εμφάνιση του Αποστολόπουλου ήταν πολύ καλή. Εδώ και πολύ καιρό είχα τονίσει πως ο παίκτης αυτός, όπως τον είχα δει στα φιλικά φαινόταν έτοιμος να παίξει βασικός, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο εξαφανίστηκε για χάρη των Etto και Snau. Θεωρώ δεδομένο ότι μαζί με τον Σταφ θα είναι τα βασικά μας ακραία μπακ του χρόνου. Χρειαζόμαστε και έναν καλό σέντερ - μπακ που να καλύπτει τις αδυναμίες του Μαλεζά και τελειώνουμε αμυντικά.
Ο Ivic νομίζω ότι τελείωσε για τον ΠΑΟΚ, μαζί με Snau, αλλά και όλη τη γενιά του 1977 (Lino, Cirillo). Μόνον ο Pablo πιστεύω ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τους υπολοίπους τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους. Δεν ξέρω τι θα γίνει με Χαλκιά.
Ο Garcia ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι. Ο Ρουμανος δείχνει μια κούραση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φωτάκης χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι πρόσφερε. Ο Αθανασιάδης δεν υπάρχει στα play-off, ο Γεωργιάδης θα έπρεπε να είναι πιο ουσιαστικός, αντίθετα ο Νιμανί φαίνεται να βρίσκει ρυθμό. Για τον Σαλπι ισχύει ό,τι σε κάθε αγώνα: χαραμίζεται ως εξτρέμ.
Συνεχίζουμε.
Ο Ατρόμητος θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Αν εμείς κερδίσουμε στην ΑΕΚ χτυπάμε πρωτιά. Με ισοπαλία μπορεί να πάρουμε την καλή θέση του E.L.
Πέραν αυτού, η εμφάνιση του Αποστολόπουλου ήταν πολύ καλή. Εδώ και πολύ καιρό είχα τονίσει πως ο παίκτης αυτός, όπως τον είχα δει στα φιλικά φαινόταν έτοιμος να παίξει βασικός, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο εξαφανίστηκε για χάρη των Etto και Snau. Θεωρώ δεδομένο ότι μαζί με τον Σταφ θα είναι τα βασικά μας ακραία μπακ του χρόνου. Χρειαζόμαστε και έναν καλό σέντερ - μπακ που να καλύπτει τις αδυναμίες του Μαλεζά και τελειώνουμε αμυντικά.
Ο Ivic νομίζω ότι τελείωσε για τον ΠΑΟΚ, μαζί με Snau, αλλά και όλη τη γενιά του 1977 (Lino, Cirillo). Μόνον ο Pablo πιστεύω ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τους υπολοίπους τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους. Δεν ξέρω τι θα γίνει με Χαλκιά.
Ο Garcia ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι. Ο Ρουμανος δείχνει μια κούραση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φωτάκης χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι πρόσφερε. Ο Αθανασιάδης δεν υπάρχει στα play-off, ο Γεωργιάδης θα έπρεπε να είναι πιο ουσιαστικός, αντίθετα ο Νιμανί φαίνεται να βρίσκει ρυθμό. Για τον Σαλπι ισχύει ό,τι σε κάθε αγώνα: χαραμίζεται ως εξτρέμ.
Συνεχίζουμε.
Ο Ατρόμητος θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Αν εμείς κερδίσουμε στην ΑΕΚ χτυπάμε πρωτιά. Με ισοπαλία μπορεί να πάρουμε την καλή θέση του E.L.
Θα διαφωνήσω μόνο ως προς τον Φωτάκη. Είναι εδώ και κάτι μήνες ο χειρότερος όλων με μεγάλη διαφορά απο τον πρότελευταίο.
Του χρόνου, αν μείνει, μόνο πάγκο.
Και νομίζω, οτι αυτός είναι πρωτίστως η αιτία, που ο Λάζαρ ξεφουσκώνει μετα απο μια ώρα.
Δηλ. χρειαζόματστε και στον χώρο του κέντρου τουλάχιστον δυο πρωτοκλασσάτους.
Για τον σέντερ-μπακ έχεις δίκαιο και επαυξάνω.
Και τα δυο γκολ τα φάγαμε απο λάθος τοποθετήσεις του Μαλεζα, που συχνά-πυκνά ξεχνιέται και οι αντίπαλοι επιθετικοί μένουν ακάλυπτοι.
Τώρα, τι μπορούμε να αγοράσουμε με χρήμα μηδέν έως τίποτα, είναι άλλο καπέλο.

Του χρόνου, αν μείνει, μόνο πάγκο.
Και νομίζω, οτι αυτός είναι πρωτίστως η αιτία, που ο Λάζαρ ξεφουσκώνει μετα απο μια ώρα.
Δηλ. χρειαζόματστε και στον χώρο του κέντρου τουλάχιστον δυο πρωτοκλασσάτους.
Για τον σέντερ-μπακ έχεις δίκαιο και επαυξάνω.
Και τα δυο γκολ τα φάγαμε απο λάθος τοποθετήσεις του Μαλεζα, που συχνά-πυκνά ξεχνιέται και οι αντίπαλοι επιθετικοί μένουν ακάλυπτοι.
Τώρα, τι μπορούμε να αγοράσουμε με χρήμα μηδέν έως τίποτα, είναι άλλο καπέλο.

- ΑποστόληςΑ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τι δεν καταλάβατε????
Δείτε, μόνο, τον ορισμό από την ΚΕΔ.....
Τόσο στο δικό μας, όσο και στο άλλο ματς, ειδικά στο άλλο....
Τριτσώνης, Ακρίβος (Αθηνών) και Καρατζίκας (Αθηνών).
μακάρι να πέσω έξω.......
Δείτε, μόνο, τον ορισμό από την ΚΕΔ.....
Τόσο στο δικό μας, όσο και στο άλλο ματς, ειδικά στο άλλο....
Τριτσώνης, Ακρίβος (Αθηνών) και Καρατζίκας (Αθηνών).

μακάρι να πέσω έξω.......

- sourmenetes
- Moderator
Κλειδωμα γιατι μας εσπασες τα νευρα...
Ας ελπισουμε οτι δε θα δουμε τα ιδια την τεταρτη..
Mvp pablo garcia...
Ας ελπισουμε οτι δε θα δουμε τα ιδια την τεταρτη..
Mvp pablo garcia...