Udinese - PAOK (16/02 22:05 ANT1)
- sunnyblack
Re: Udinese - PAOK (16/02 22:05 ANT1)
Καλησπέρα από την ασπρόμαυρη Βενετία...ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ και καρναβάλια η σύσταση του κόσμου.Ηθικό ακμαιότατο... 

οτι κανουμε χωρις αγχος...παντως ειναι η μονη ευκαιρια για κτ καλο φετος....για τα πλει οφ δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος..
ειδα μονο τα παιχνιδια με αρσεναλ απο αυτους..αλλα δε θυμαμια..ο μονος που εχω δει ειναι ο τορζε ο ρουμανος που ναι διαολι
ειδα μονο τα παιχνιδια με αρσεναλ απο αυτους..αλλα δε θυμαμια..ο μονος που εχω δει ειναι ο τορζε ο ρουμανος που ναι διαολι
Η αποστολη της Udinese:
Χαντάνοβιτς, Μπενατία, Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπάστα, Αρμέρο, Πασιέντσα, Αμπντί, Πίντζι, Φαμπρίνι, Φλόρες, Παντέλι, Νέουτον, Εκστραντ, Πασκουάλε, Φερονέτι, Μπατόκιο, Πισκόπο.
Εκτος ο Ντι Ναταλε τελικα....
το ρεπορταζ λεει οτι θα κατεβει με 3-5-1-1
Με 3 σεντερ μπακ....
Χαντάνοβιτς, Μπενατία, Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπάστα, Αρμέρο, Πασιέντσα, Αμπντί, Πίντζι, Φαμπρίνι, Φλόρες, Παντέλι, Νέουτον, Εκστραντ, Πασκουάλε, Φερονέτι, Μπατόκιο, Πισκόπο.
Εκτος ο Ντι Ναταλε τελικα....
το ρεπορταζ λεει οτι θα κατεβει με 3-5-1-1
Με 3 σεντερ μπακ....

Το παρακατω να το εκλαβω σαν trollια η οντως υπαρχει καποιο θεμα?
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... &Itemid=73
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... &Itemid=73
- pirate_salonica
Μ@λ@κίες ΑΡΔ είναι.Αφού κανένα σοβαρό site αθλητικό δεν το λέει,μην το παίρνετε υπ'όψην.
αντε και η ΕΠΟ το εστειλε...
μεχρι να το δει η UEFA,να το εξετασει, να προειδοποιησει, να καλεσει σε απολογια μπλα μπλα....
Η αναβολες δεν γινονται ετσι... Να παρει ασφαλιστικα μετρα χωρις εξεταση....
Η ακυρωση του αυριανου αγωνα ειναι στην φαντασια αυτου που (ανωνυμα φυσικα) το εγραψε.
Εκανε καποιους συνειρμους και τους εγραψε...
για τους επαναληπτικους ισως υπαρξει καποιο θεμα...
μεχρι να το δει η UEFA,να το εξετασει, να προειδοποιησει, να καλεσει σε απολογια μπλα μπλα....
Η αναβολες δεν γινονται ετσι... Να παρει ασφαλιστικα μετρα χωρις εξεταση....
Η ακυρωση του αυριανου αγωνα ειναι στην φαντασια αυτου που (ανωνυμα φυσικα) το εγραψε.
Εκανε καποιους συνειρμους και τους εγραψε...
για τους επαναληπτικους ισως υπαρξει καποιο θεμα...
η καρδια μου απο τωρα χτυπαει δυνατα...φανταστειτε αυριο...ειμαι και σε κρισιμη ηλικια...κοντα στα 40...παλι θα αναρωτιουνται οι γειτονες τι επαθα και ουρλιαζω...ο,τι και να γινει αυριο ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩγια το υπεροχο ευρωπαικο ταξιδι...ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.....

- PaOkArAsIrAkLiO
Άντε να μην σε πούνε φλώρο μετά...Moko έγραψε:Το σέντερ φορ της Ουντινέζε Φλόρο Φλόρες.

- thodoris31
Η αληθεια ειναι οτι το εχω διαβασει σε πολλα sites.. Ενταξει αν γινει κατι τετοιο τι να πω.. δε μιλαω για το αυριανο ματς.. αλλα κυριως για τον επαναληπτικοpirate_salonica έγραψε:Μ@λ@κίες ΑΡΔ είναι.Αφού κανένα σοβαρό site αθλητικό δεν το λέει,μην το παίρνετε υπ'όψην.
και γω διαβασα κατι παρομοιο,αλλα οχι για τον αυριανο αγωνα,αλλα για τους μετεπειτα αγωνες που θα δωσουμε
- kataramenos5
Τι κ@λονύχτες κι αυτές πρίν τα παιχνίδια της Ευρώπης.Ατελείωτες.
Δεν πιστεύω να ψήσουν τίποτα κοψίδια πριν το ματς στα αποδυτήρια...