FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
- Emprostisghsoitrelamenoi
- Vet_eranos
Re: FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
Maxmad έγραψε:Αμα χασει με 1 γκολ η Rubin τοτε η Tottenham πρεπει να κερδισει με 5....
Αμα χασει με 2 γκολ η Rubin τοτε η Tottenham πρεπει να κερδισει με 4....
Αμα χασει με 3 γκολ η Rubin τοτε η Tottenham πρεπει να κερδισει με 3....
κτλ κτλ...
Υπαρχει και η περιπτωση αμα ερθει συγκεκριμενος συνδιασμος σκορ και στα 2 ματς πχ
ΠΑΟΚ-Rubin 1-0 , Shamrock-Tottenham 1-5 (Αλλα και με 2-6, 3-7 περναει λογω καλυτερης επιθεσης)
ΠΑΟΚ-Rubin 2-0 , Shamrock-Tottenham 2-5 (Αλλα και με 3-6, 4-7 περναει λογω καλυτερης επιθεσης)
ΠΑΟΚ-Rubin 2-1 , Shamrock-Tottenham 2-6 (Αλλα και με 3-7, 4-8 περναει λογω καλυτερης επιθεσης)
Θα υπαρχει απολυτη ισοβαθμια και θα περασει η Tottenham λογω καλυτερου συντελεστη...
Τετοια αναλυση ουτε σε φορουμ της Τοτεναμ δε βρισκεις...
Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα γινοταν σε περιπτωση που ημασταν εμεις στην θεση της...........
Maxmad έγραψε:Αμα χασει με 1 γκολ η Rubin τοτε η Tottenham πρεπει να κερδισει με 5....
Αμα χασει με 2 γκολ η Rubin τοτε η Tottenham πρεπει να κερδισει με 4....
Αμα χασει με 3 γκολ η Rubin τοτε η Tottenham πρεπει να κερδισει με 3....
κτλ κτλ...
Υπαρχει και η περιπτωση αμα ερθει συγκεκριμενος συνδιασμος σκορ και στα 2 ματς πχ
ΠΑΟΚ-Rubin 1-0 , Shamrock-Tottenham 1-5 (Αλλα και με 2-6, 3-7 περναει λογω καλυτερης επιθεσης)
ΠΑΟΚ-Rubin 2-0 , Shamrock-Tottenham 2-5 (Αλλα και με 3-6, 4-7 περναει λογω καλυτερης επιθεσης)
ΠΑΟΚ-Rubin 2-1 , Shamrock-Tottenham 2-6 (Αλλα και με 3-7, 4-8 περναει λογω καλυτερης επιθεσης)
Θα υπαρχει απολυτη ισοβαθμια και θα περασει η Tottenham λογω καλυτερου συντελεστη...
Σωστός σε όλα
FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
ναι σωστα....Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Και στο Ουεφα εμείς??
Τι ρεκορ εχουμε εμεις στο Uefa?? περα της μεγαλυτερης εκτος εδρας νικης ελληνικης ομαδας?
- ΑποστόληςΑ
Μπαλάφας - Τσιρίλο κεντρικό δίδυμο (ωχ) Αρίας αντί Λάζαρ στο κέντρο (ωχ) και Ivic αντί Φωτάκη. Αν ο Σαλπι δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε Γεωργιάδης.
- Emprostisghsoitrelamenoi
στο σαιτ της ουεφα εγω ειδα το +5Maxmad έγραψε:H Rubin εχει διαφορα +6
Δε θέλω πειράματα σε αυτό το ματς ρε σεις.
Κύριε Μπόλονι......θέλω νίκη με μισό μηδέν για την απόλυτη πρωτιά σε όμιλο Ευρωπαικής διοργάνωσης......κάτι που άλλες ομάδες στην Ελλάδα δε το βλέπουν και ούτε πίστεύω να το δουν στο κοντινό μέλλον.
Ειμαστε ο ΠΑΟΚ.......είμαστε μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της διοργάνωσης.....μη κάνετε μακακία σε αυτό το ματς με τους βλαχορώσους και το χάσουμε από πειράματα και αλχημείες.
Γκέγκε?
Κύριε Μπόλονι......θέλω νίκη με μισό μηδέν για την απόλυτη πρωτιά σε όμιλο Ευρωπαικής διοργάνωσης......κάτι που άλλες ομάδες στην Ελλάδα δε το βλέπουν και ούτε πίστεύω να το δουν στο κοντινό μέλλον.
Ειμαστε ο ΠΑΟΚ.......είμαστε μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της διοργάνωσης.....μη κάνετε μακακία σε αυτό το ματς με τους βλαχορώσους και το χάσουμε από πειράματα και αλχημείες.
Γκέγκε?
- sourmenetes
- Moderator
Η αποδοση του ασσου ανεβηκε στον οπαπ στο 3 το χ πηγε στο 2,45 και το 2 στο 2,35...
Οταν αλλαζουν αυτες οι αποδοσεις ξερετε τι γινετε???Ισχυροποιειται το σημειο που ανεβαινει συνηθως...Εγω μαλλον τον ασσο βλεπω...
Οταν αλλαζουν αυτες οι αποδοσεις ξερετε τι γινετε???Ισχυροποιειται το σημειο που ανεβαινει συνηθως...Εγω μαλλον τον ασσο βλεπω...
Ηρεμία παρακαλώ στο φόρουμ....Argonaut4 έγραψε:Δε θέλω πειράματα σε αυτό το ματς ρε σεις.
Γκέγκε?
- sourmenetes
- Moderator
Και γω θελω νικη πανηγυρικη...Ουτε το χ μ'αρεσει ουτε το ψ...Βασικα δε θελω να δω παιχνιδι αβαβα,παμε για το χινακι και οι 2 ομαδες και μεχρι εκει...
Θελω να παιξουμε μπαλιτσα, να ευχαριστηθει ο κοσμος και να παρουμε οτι καλυτερο μπορουμε..Πιστευω οτι ακομα και με μερικες αλχημειες που μπορει να γινουν η ομαδα μας μπορει να κερδισει..
Θελω να παιξουμε μπαλιτσα, να ευχαριστηθει ο κοσμος και να παρουμε οτι καλυτερο μπορουμε..Πιστευω οτι ακομα και με μερικες αλχημειες που μπορει να γινουν η ομαδα μας μπορει να κερδισει..
Εγώ θέλω να παίξουν 2 3 μικροί ( πχ. Παναγιωτούδης Αποστολόπουλος) και να μη χάσουμε..να παίρνουν και εμπειρία τα παιδιά σιγά σιγά, αν δουν ότι τα βγάζουν πέρα με τους Ρώσους θα πάρουν τα πάνω τους
και γω θα θελα μια και ο σταφ ειναι τιμωρ να παιζε ο αποστολο δεξια,..
Photis έγραψε:Ηρεμία παρακαλώ στο φόρουμ....Argonaut4 έγραψε:Δε θέλω πειράματα σε αυτό το ματς ρε σεις.
Γκέγκε?![]()
![]()
![]()
Είμαι ήρεμος οπως πάντα......μετά από τη προπόνηση.