ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
9
4%
Σταφυλίδης
102
50%
Μαλεζάς
8
4%
Κοντρέρας
20
10%
Έτο
1
0%
Ίβιτς
3
1%
Μπαλάφας
18
9%
Φωτάκης
4
2%
Σπαντάσιο
7
3%
Βιεϊρίνια
2
1%
Γεωργιάδης
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Παπάζογλου
9
4%
Σαλπιγγίδης
18
9%

Σύνολο ψήφων: 205

Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από Thanix »

Olorin έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Nοσεί ο ΠΑΟΚ.....βαριά.....η θεραπεία πια είναι όμως?

Προτάσεις κανείς?

Με αφορισμούς δε πάμε μπροστά αδέρφια.
Η θεραπεια ειναι απλη αλλα δυσκολη να την αποδεχτει ο κοσμος.
Πουλας Βιειρινια οσο-οσο. Μειωνεις το μπατζετ δραματικα, ωστε να ειναι οι παντες πληρωμενοι στην ωρα τους. Το γυρνας σε μετριους Ελληνες, νεαρους απο τις ακαδημιες και μετριοκαλους, φθηνους ξενους. Παιρνεις προπονητη τον κΑγγελο. Δινεις εμφαση στο Γιουροπα Ληγκ, το κυπελακι και τα πλευ-οφ.

Αυτα για μια τριετια. Εχεις 5 εκατομμυρια στην τραπεζα και πολλους Ευρωπαικους ποντους. Μετα κανεις μια αποτομη αυξηση του μπατζετ, παιρνεις μεγαλο προπονητη και μεγαλους παικτες. Βγαινεις Τσαμπιονς Ληγκ. Και μετα καθιερωνεσαι μονιμως στις θεσεις 1-2.
Στο football manager μπορει , in real life απλα ποτε.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ισως εχεις δικιο, γιατι στο Μανατζερ η κοινη λογικη πετυχαινει. Στο ελληνικο πρωταθλημα και ειδικα στον ΠΑΟΚ ειναι δυσκολο να πετυχει. Δες την πρωτη προταση του ποστ μου.

Υ.Γ. Περιμενω να ακουσω την αντιπροταση σου. Ποια ειναι? Να συνεχισουμε να αυξανουμε τα χρεη μας και να ζηταμε χαρες απο το κρατος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Σάβ 26 Νοέμ 2011, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ποιά κατοχή;
Κατοχή ειχαμε το 1940.
Τι να την κάνω την κατοχή, όταν μεταφράζεται σε παράλληλες πασούλες σαν τις τιτίκες
όταν γίνονται 30 σέντρογιόμες, όταν ο άλλος περπατάει απο το κόρνερ και βγαίνει οφσάιντ, όταν μας
κοροϊδεύουν μέσα στο μούτρα μας.

Το αεκάκι ρε, το αεκάκι των προσφυγών, που σμπαράλιασες σε 30 λεπτά κι έκανες πλάκα και fair play μετά
μας έχει στους 8 βαθμούς διαφορά,τι να λέμε. Μόνο με αδιαφορία γίνονται αυτά τα αποτελέσματα.
Ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς τσαμπουκά χωρίς τίποτα. Περιμένουμε καθε 2 βδομάδες την Ευρώπη για να δούμε
την ομάδα να προσπαθεί.
Έρχεται το κάθε χωριό, ο κάθε πικραμένος Αγρίτης και σε κάνει πλάκα καταβάλοντας τη ΜΙΝΙΜΟΥΝ προσπάθεια
και φεύγει άνετα. Σε βάζει γκολ ο Σιβας Ρίγκαλ Κλέϊτον που έχει να βάλει γκολ 1,5 χρόνο και θα ξαναβάλει του χρόνου. Ε, άντε στο διαόλο πια.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η θεραπεία είναι να πάρουμε απόφαση ότι ο ΠΑΟΚ του Σάντος έλειξε και να δεχτούμε πως φέτος θα μπούμε πλέη οφ 4-5οι.Αν θέλουμε να δούμε αποτελέσματα μια που δεν έχουμε λεφτά να δώσουμε στο Λάζλο νατου δώσουμε χρόνο.Ο άνθρωπος φτιάχνει ομάδες αλλά είναι μέτριος κόουτς στο 90λεπτο.Αφού αποφάσισες να πας με τον Κλάους και το Σταφ θα κάνεις ομάδα δεκαετίας αλλά πρώτα θα κάνεις και τα προβλεπόμενα πιπέτα.
Υ.Γ.ο ΠΑΟΚ του Σάντος τέλειωσε όχι όταν έφυγε ο Καρπουζας αλλά όταν σε 3 μεταγραφικές έχουμε 3 ρολίστες(Εττό,Λαζαρ,Σπαντάτσιο) και κραχτες αποτυχίες (γράφω μόνο τον Κούτσια οι άλλοι προστατεύονται από τον κανονισμό).
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγχαρητηρια στην αξιομαχη ομαδα του ΠΑΟΚ που καταφερε και τσιμπησε ακομα ενα πονταλακι απο την τεραστια κερκυρα(με το ποντικονησι) σε συνεχεια των επικων αγωνων που δινει στην σουπερ κλικα...η δευτερα παρουσια ειναι κοντα και ο ΠΑΟΚ πρωτοστατει γι αυτο και πρεπει να αισθανομαστε ολοι περηφανοι...

υγ ζω και αναπνεω για την συνεντευξη τυπου -οποτε γινει και εφοσον την προλαβουμε ζωντανοι- οπου θα αναλυθει το αγωνιστικο μας πλανο...μιλαμε για τρελα γελια...

υγ2 τα βλεπαμε,προειδοποιουσαμε τα λεγαμε...τωρα ειναι αργα για δακρυα λυση δεν υπαρχει απλα τα τρωμε στη μαπα...

υγ3 οποιοσδηποτε προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα απλα προσφερει μια νοτα γελιου στις μαυρες μερες που ζουμε...προσωπικα οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Olorin έγραψε:Περιμενω να ακουσω την αντιπροταση σου. Ποια ειναι? Να συνεχισουμε να αυξανουμε τα χρεη μας και να ζηταμε χαρες απο το κρατος?
Φιλε μου δεν ειπα οτι εχεις λαθος σκεπτικο ισα ισα (εκτος λιγο στο θεμα αγγελου).
Πολυ σωστη ειναι η σκεψη σου για οποιαδηποτε πολιτισμενη ποδοσφαιρικα χωρα στο πλανητη.
Απλα εδω δν μπορουμε ετσι...θελουμε κατι μεγαλο και τωρα.κατι το οποιο δεν γινεται.

Γτ αν ειχαμε υπομονη μπορει να καταλαβαιναμε οτι η φετινη χρονια χαθηκε και ο μπολονι χτιζει για του χρονου με ξεσκαρταρισμα και δοκιμες.απλα θελουμε αποτελεσμα(λογικο βεβαια ΠΑΟΚ ειμαστε οχι εργοτελης).
Η επομενη χρονια σιγουρα θα ειναι καλυτερη.

Απλα επισης πιστευω οτι η συγκεκριμενη διοικηση εχει μπει σε τελμα...και η θα βγει μονη της και θα παμε μπροστα η αν δν μπορει ας ψαξει διαδοχη κατασταση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Προτάσεις κανείς?

δική μου πρόταση είναι να γίνουμε πιο δεκτικοί σε ανθρώπους που είτε θέλουν είτε θα θελήσουν να επενδύσουν.

θαύματα χωρίς χρήμα δε γίνονται!
εκτός αν πέσεις 100% μέσα στις μεταγραφικές σου κινήσεις και φέρεις παικταράδες με λίγα λεφτά (όπως την εποχή του σάντος)

αλλά η καρέκλα η άτιμη είναι τόσο γλυκιά... πώς να δεχτείς συνέταιρο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Mετα τον καρπουζα ηρθε και ο ρουμανος κλεφτοκοτας το οτι ο ΠΑΟΚ γεμισε τιτικες δεν το βλεπει κανεις?
Το οτι ολοι ειναι αδιαφοροι δεν το βλεπει κανεις?

Υ.Γ Πειτε μου εναν παιχτη με ταχυδυναμη που εχει ο ΠΑΟΚ πλην βιερινια?γεμισαμε τιτικες και συνταξιουχους κυριοι υπευθηνοι του ποδοσφαιρικου τμηματος.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

danirifle έγραψε:

Προτάσεις κανείς?

δική μου πρόταση είναι να γίνουμε πιο δεκτικοί σε ανθρώπους που είτε θέλουν είτε θα θελήσουν να επενδύσουν.

εκτός αν πέσεις 100% μέσα στις μεταγραφικές σου κινήσεις και φέρεις παικταράδες με λίγα λεφτά (όπως την εποχή του σάντος)

Να δεχομασταν τον Φλωριδη δηλαδη. Το καθε λ#μογιο του κερατα. Να μπει στον ΠΑΟΚ ο καθε τυχαρπαστος να πουλησει τρελα στον κοσμακη, να τα κανει ολα πουτ@να και μετα να ζηταμε νεες ρυθμισεις χρεων.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

και εμεις σαν οπαδοι πρεπει λιγο να σκεφτομαστε πριν πουμε κατι..
λεγαμε για παο...λεγαμε για αεκ..λεγαμε για ρουλη εδω γελαμε και κλαιμε..
πεσαμε εξω σε ολα..
πρεπει να ειμαστε πιο ταπεινοι και να μιλαμε ρεαλιστικα
ακομα πιστευω οτι απο αεκ πχ εχουμε πιο καλο ροστερ
το προβλημα ειναι στον προπονητη
ο ανθρωπος δε νοιωθει,εχει μια απιστευτη απαθεια..
περιμενετε τωρα να παρουμε διπλο στη τοτεναμ...
ακομα και αν το παρουμε του χρονου θα ειμαστε καναπεδατοι ετσι οπως παμε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

obanebane έγραψε: Υ.Γ Πειτε μου εναν παιχτη με ταχυδυναμη που εχει ο ΠΑΟΚ πλην βιερινια?γεμισαμε τιτικες και συνταξιουχους κυριοι υπευθηνοι του ποδοσφαιρικου τμηματος.
++++Ο Σταφυλίδης έχει πάντως τα προσόντα να αποκτήσει αρκετή.
:pano:
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Στην Ελλαδα ετσι θα σε παιζουν επειδη εισαι ΠΑΟΚ. Με κλειστες αμυνες και αντεπιθεσεις.
Κ εσυ θα εχεις κατοχη και θα το παιζεις μπαρτσελονα. Μονο που αν δεν μπει το γκολ στο πρωτο 20λεπτο, μετα γεια χαρα. Το αγχος ανεβαινει, το ιδιο και η πιεση απο την κερκιδα, το καθαρο μυαλο παυει να υπαρχει και στο τελος το μονο που μενει ειναι τα 60-70% κατοχη και οι 21 τελικες προσπαθειες. Αυτα τα 2 στατιστικα μαζι με το μηδεν στο σκορ σημαινει απλα "φλυαρια" και τπτ αλλο. Ισως και οτι οι παικτες ειναι αλλου "πνευματικως" (4 μερες μπροστα) και απλα υπαρχουν μεσα στο γηπεδο σωματικα. Καθολου τυχαιο το γεγονος πως ο καλυτερος μεσα στο γηπεδο ηταν ο πιτσιρικας Σταφυλιδης που θεωρητικα δεν θα παιξει την τεταρτη (λογω επιστροφης λινο, ισως και λεοναρντο) και ο Σπαντασιο που δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης.
Φυσικα αν ρωτησεις τους παικτες θα σου πουν οτι αυτα ειναι βλακειες. Δεν τους κατηγορω γι αυτο ομως. Πιστευω οτι παιζουν παντα για τη νικη. Απλα ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το μυαλο ειναι ΑΛΛΟΥ. Χωρις να το καταλαβαινουν.
Τον Μπολονι τον παω παρα πολυ.Απο την αρχη που ηρθε στην ομαδα. Πιστευω οτι αν ειχε αλλους 2-3 παικτες που να του ταιριαζουν δεν θα ειμασταν τοσο χαλια. Χρειαζεται χρονο. ΠΟΛΥ χρονο. Ο κοσμος ομως δεν εχει μαθει να κανει υπομονη. Βασιζομαι ομως στο Ζαγορ, γιατι ξερω οτι θα το στηριξει οσο ΔΕΝ τον στηριξε μεταγραφικα.Οπως κρατησε τον σαντος την κακη πρωτη χρονια ετσι πιστευω οτι θα κανει και τωρα.

Καλως ή κακως ο Μπολονι δεν ειναι γνωστης αυτης της "σπουδαιας" ελληνικης πραγματικοτητας.
Στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες(στις περισσοτερες) παιζουν πιο ανοιχτο ποδοσφαιρο ολες οι ομαδες.
Εδω οι μικρες παιζουν κατενατσιο κ αγιος ο θεος. Δεν ειναι ευκολο να τους κερδισεις. Οι παικτες ΠΑΛΙ ενστοικτωδως παιζουν με γιομες γιατι τους εχουν πει οτι "οι κλειστες αμυνες σπανε μονο με σεντρες"
Ναι αλλα για να τις σπασεις πρεπει να εχεις και ψηλα κορμια μπροστα(λαθος η αλλαγη του Σακη) και φυσικα οι σεντρες να ειναι οσο πιο παραλληλες γινεται. Τι να σου κανουν οι γιομες απο το κεντρο. βγαλε την μπαλα στα πλαγια μπακ να φτασουν μεχρι το κορνερ και να βγαλουν τη σεντρα. Ετσι θα περασει η μπαλα απο 5 κεφαλια. Ολο και καποιος θα την παρει την κεφαλια μετα απο μερικες προσπαθειες. ΕΛΕΟΣ.

Συμφωνω με τον Μπολονι και με τους προλαλησαντες οτι η ομαδα πρεπει να χτισει Νοοτροπια.
Χρειαζεται ομως και πλανο. Πιο αναλυτικο. Να ξερει η ομαδα πως να παιζει και να προσαρμοζεται αναλογα με τον αντιπαλο.
Εκανε λαθη σημερα ο Μπολονι αλλα οκ. Εδω στηριξαμε το Χαβο ως το τελος, το Λαζλο δε θα στηριξουμε :?

ΥΓ: Ο Σαντος (αν και δεν ειμαι και πολυ φαν του) καταφερνε να παιρνει τα μικρα ματς δινοντας την κατοχη στον αντιπαλο σε αρκετα διαστηματα. Ετσι καταφερνε να χτυπησει στην αντεπιθεση, καταφερνε να δωσει στον αντιπαλο την ψευδαισθηση οτι μπορει να κερδισει, μπορει να βαλει γκολ και ετσι επαιζε πιο ανοιχτα. Εκει εμπαινε και ο αργος Ιβιτς που κοντρολαριζε τον ρυθμο του αγωνα και τους εκανε τη ζημια (αφου ειχε κανει ηδη τη ζημια για 60λεπτα στα μυαλα μας)
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν περιμένω απο τον ΠΑΟΚ να μου φτιάξει το κέφι εν μέσω 1000 (δικών μου) προβλημάτων, εχω ομως κι εγω ορισμένες απαιτήσεις. Όπως καθημερινά παλεύουμε όλοι μας, έτσι ΑΠΑΙΤΩ κι εγω απο την ομάδα να παλέψει. Οι περισσότεροι απο εμάς, παλεύουμε πλέον για την ίδια μας την ύπαρξη. Οι παίκτες/προπονητές/πρόεδροι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο;

Υ.Γ.: Το σκεπτικό του Olorin με βρίσκει σύμφωνο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Olorin έγραψε:
danirifle έγραψε:

Προτάσεις κανείς?

Να δεχομασταν τον Φλωριδη δηλαδη. Το καθε λ#μογιο του κερατα. Να μπει στον ΠΑΟΚ ο καθε τυχαρπαστος να πουλησει τρελα στον κοσμακη, να τα κανει ολα πουτ@να και μετα να ζηταμε νεες ρυθμισεις χρεων.
ονόμασα εγώ το φλωρίδη? τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετοί wannabe επενδυτές. ΟΛΟΙ ήταν-είναι σκάρτοι??? τέτοια ατυχία ρε παιδί μου? όλοι οι κλεφτοκοτάδες τον ΠΑΟΚ έρχονται να πάρουν?

συγγνώμη, δεν το τρώω. και δεν είναι καν λογικό!
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

οταν μιλουσα παλαιοτερα για το κλιμα στα αποδυτηρια..

παιζουν σα δημοσιοι υπαλληλοι...μου λειπει το παθος,η ψυχη...το ενα για ολους κ ολοι για εναν..γκρινιες κ μουρμουρες..δεν ξερω τι φταιει κ ειναι αχρωμοι..

ο κοσμος λιγος...

δε θελω να πω τιποτε αλλο..χανουμε βαθμους απο μικρες ομαδες...ειμαι απογοητευμενος γιατι περιμενα αλλα
πραγματα..

No4h συμφωνω σε πολλα οχι στο κομματι του μπολονι...στην αρχη τον πιστεψα,τρελαθηκα..μετα απομυθοποιηθηκε μονος του....μονο εξυπνες ατακες...μετα εμαθα...οποτε εγω στηριγμα του δε γινομαι...
περιμενω να δω ποτε θα πεταει η ομαδα..γιατι μεχρι τωρα βεπω μονο ελλειψεις παικτων λογω τραυματισμων..περιμενω να δω τι επαθε ο Βιερι κ απευχομαι....

γιαννενα κ γω ...περιμενω...θελω..ευχομαι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”