gika έγραψε:Και το τονίζω αυτό, γιατί την ώρα που μιλάμε ανά τον κόσμο συζητιούνται τα νομοσχέδια SOPA PIPA και ACTA που στο όνομα του copyright ετοιμάζουν μία σύγχρονη χούντα, λογοκρίνοντας και σβήνοντας οτιδήποτε αντιβαίνει στις δικές τους πεποιθήσεις.
Ο καθένας, και ο πιο ηλίθιος, έχει δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα. Μπορείτε να διαφωνείτε με αυτόν, με τις απόψεις του, με τα γραφόμενα του. Όχι όμως να τον κράζετε επειδή τολμάει και εκφράζεται..!
"Κάποτε καίγανε βιβλία, τώρα καίνε όποιον γράφει" λέει ο στίχος ενός τραγουδιού κατά της ACTA.. Και δυστυχώς φαίνεται να βγαίνει αληθινός.
Γκίκα, προτρέχεις και σε ξεφεύγουν.
Σαν user του paokmania, ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω το μπλογκ του κάθε @ρχίδα
που θέλει να κάνει πολιτική, είτε υπέρ είτε κατά του ΠΑΟΚ.
Αν ήθελα να το κάνω, θα ήξερα που να το βρω. Και σίγουρα όχι εδώ μέσα.
Ούτε φαντάζομαι κι εσείς σαν μοντς, έχετε συμβόλαιο να ανοίγετε τόπικ στο κάθε μπλογκ που κυκλοφορεί στον ιστότοπο. Είτε αφορά τον ΠΑΟΚ είτε όχι. Πόσο μάλλον ένα μπλογκ μέσα στο οποίο οι users του paokmania αναφέρονταιως φυτά. Μια απλή αναφορά στην ύπαρξη του κάθε μπλογκ την βρίσκω υπεραρκετή.
(στα περί βιβλίων και πυράς, αν θέλεις να πεις κάτι προσωπικά για μένα, πες το και μην γενικολογείς, ώστε να ξέρω αν χρειάζεται να απαντήσω ή όχι)
Αν κάνω λάθος με διορθώνεις βρε αδερφέ. Μπορεί να έχετε συμβόλαιο και να μην το ξέρω. Ή μπορεί να είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τα μπλογκ που μας μεταφέρετε. Τουλάχιστον να το μάθω.
Όμως για πες μου: αν υπάρχουν 1000 μπλογκ που μιλάνε για ΠΑΟΚ, θα ανοίξετε 1000 Διαφορετικά τόπικ;
Εν κατακλείδει,
διαφωνώ με το να έχει τόπικ το κάθε μπλογκ ξεχωριστά, όπως διαφωνώ να έχει ξεχωριστό (edit) τόπικ ο Κόλκας (μάλλον ως έγκυρος ΠΑΟΚολόγος ...) ή το κάθε σάιτ.Είναι και ουράστικό αλλά και πολύ αξία τους δίνουμε.
Για όλα αυτά υπάρχει το "άρθρα για τον ΠΑΟΚ".
Ακαιπούσαι, μη μου σβήσεις το ποστ ως off topic όπως συνηθίζεις. Όσο on είσαι εσύ είμαι κι εγώ.