Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμεν
Δεν δικαιουσαι τιποτα. Απο μαθηματικα καλος εισαι αλλα απο μπαλα ........
Θα το κρατήσω για το ματς μετα την Τότεναμ...
Θα το κρατήσω για το ματς μετα την Τότεναμ...
Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
joshua έγραψε:Ο μπολονι παλυ μιλησε για την ελειψη επιθετικων στην ομαδα.Δεν τον βλεπω καλα τον λαζλο,αυτος τα λεει ποιος τον ακουει ομως.
Υ.Γ Δεν εχω κανενα προβλημα να διαφωνω με οποιονδηποτε εδω μεσα και να ασκειται και σκληρη κριτικη και σε δικα μου λεγομενα και σε αλλων,αλλα θα επαναλαβω οτι καποιοι που μαλιστα ειναι και mods ας προσεχουν λιγο τα δικα τους posts γιατι αν γινει το φορουμ @@#@$@!$$ μετα να μην γκρινιαζουν.
Για πες ονόματα;ΠΑΟΚ είσαι θα τη βρούμε την άκρη ....όλα θα τα φτιάξουμε....!
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Γιατι λεμε οτι μας γ...σε, μας αδικησε σε μια δυο φασεις οπως και σε αλλες φασεις μας ευνοησε τι να γινει δηλαδη? Κανεις δεν λεει οτι πρεπει να παιζουμε σαν τη βραζιλια αλλα αυτο που παιξαμε με το ζορι θεωρειται ποδοσφαιρο.trel@menos έγραψε:εγω θα μιλησω για τη διαιτησια. δηλαδη δεν γινεται σε καθε ματς ρε γαμωτο να μας γ@μανε αναποδα.
ωραια, παιξαμε σκατα, τους δωσαμε χωρους, μειναμε απο τη βλακεια του αριας με 10, αλλα απο ποτε γιναμε υπερανω και απαιτουμε σε καθε ματς να πιανουμε μεγαλη αποδοση. δηλαδη απαγορευεται μια φορα να μην παιξουμε καλα και να νικησουμε?
υγ. στο φαουλ που πεφτει ο λεαλ φαινεται η προθεση του δαιτητη να σε αδικησει. ηταν καταφανεστατο θεατρο. ακομα και στην κανονικη ληψη φανηκε. αη στα διαλα.
υγ2. δεν χρειαζεται μιρλα. υπαρχει ματς την πεμπτη.
Μπορεις χωρις να παιξεις καλα να κερδισεις αν παιξεις με μυαλο. Στο 0-1 αν κρατουσαμε λιγο μπαλα το ματς θα τελειωνε. Το προβλημα ειναι οτι γυρισαμε ατακτα πισω και την πατησαμε.
Σόρρυ ρε φίλε..eleos έγραψε:Κανένας δε φταίει, μόνο η βλακεία του Αρίας.
Ούτε ο μεταγραφικός σχεδιασμός ούτε κανένας. Αν με τον εργοτέλη θέλεις εμταγραφή για να μη μείνεις με 10, τι να πώ...
Χάσαμε 10 ευκαιρίες, κάναν 2 και χάσαμε...
Απλά ήμασταν άτυχοι, συμβαίνουν αυτά, πάμε παρακάτω.
Εντάξει και σε μένα δεν έκατσε πολύ άσχημα η ήττα γιατί με Μπόλονι στον πάγκο ξέρω ότι θα κερδίσω από αυτή στο μέλλον, αλλά το να παίρνουμε ελαφριά τη καρδία μία ήττα με τον τρόπο που ήρθε, για μένα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για να το αφήσουμε έτσι..
Ευτυχώς, ξανατονίζω, που έχουμε Μπόλονι στον πάγκο και ξέρει να διαχειρίζεται ήττες και νίκες!
Και θα είμαστε "γραφικοί" μέχρι να αποδειχτεί ότι η διαιτησία είναι σάπια,σφάζει μοιράζει σπόρια κτλClough έγραψε:Φτανει η πιπιλα με τη διαιτησια, εχουμε καταντησει γραφικοι.
Ουπς....φέτος δεν αποδείχτηκε αυτό; Και τι κάνουμε για να το "εκμεταλευτούμε"; Φέεεεεεεεετααα
Παίζεις 11 - 10....
Ο αντίπαλος είναι όλος πάνω απ την μεσαία γραμμή...
Πιέζουν ακόμα και τον τερματοφύλακα..
Λείπει ο Γκαρσία...
Και έπαιζες με Μπάφι-Ίβιτς
Απέναντι σε 3 μέσους + τους αμυντικούς που πίεζαν το κέντρο....
Πές μου πως θα το έκανες αυτό το πράγμα εσύ??
*Πολλοί λέτε οτι ο Μπάφι δεν έκανε κάτι, και γιατί τον έβαλε...
Για κοιτάξτε λίγο το ύψος τους...
Για να το έκανες ο κόουτς κάτι θα ήξερε..
Ο αντίπαλος είναι όλος πάνω απ την μεσαία γραμμή...
Πιέζουν ακόμα και τον τερματοφύλακα..
Λείπει ο Γκαρσία...
Και έπαιζες με Μπάφι-Ίβιτς
Απέναντι σε 3 μέσους + τους αμυντικούς που πίεζαν το κέντρο....
Πές μου πως θα το έκανες αυτό το πράγμα εσύ??
*Πολλοί λέτε οτι ο Μπάφι δεν έκανε κάτι, και γιατί τον έβαλε...
Για κοιτάξτε λίγο το ύψος τους...
Για να το έκανες ο κόουτς κάτι θα ήξερε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Σάβ 10 Σεπ 2011, 21:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καλος ο ΠΑΟΚ
λιγο σεβασμος δε βλαπτει
το νουμερο 9 συνεχισε τις καλες εμφανισεις
βεβαια ειμαι ο μονος που τον ψηφισε mvp το αλλο 96% που τον ηθελε πισω στο μανια μαλλον δεν ψηφισαν
αγαπηστε την ομαδα λιγο ...ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα!!
λιγο σεβασμος δε βλαπτει

το νουμερο 9 συνεχισε τις καλες εμφανισεις
βεβαια ειμαι ο μονος που τον ψηφισε mvp το αλλο 96% που τον ηθελε πισω στο μανια μαλλον δεν ψηφισαν

αγαπηστε την ομαδα λιγο ...ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα!!
Κανένας Μπόλονι δεν φταίει.Φωνάζει απο τότε που ήρθε για 4 παίκτες.
Ένα σεντερ φορ που ΔΕΝ ήρθε.
Ένα στόπερ που ΔΕΝ ήρθε.
Ένα χαφ (Τζουλιάνο)που τον πήραμε κάτα τύχη και στα χασομέρια και δεν ξέρουμε πότε θα μπει.
Και έναν εξτρέμ που τον πήραμε χωρίς προετοιμασία και χωρίς φιλικά(Γεωργιάδης).
Θα ήθελε και ένα δεξί μπακ αλλά βρήκαμε ένα τσάμπα αριστερό και τον πήραμε, όπως και ένα σκυλί χαφ γιατί ο Αρίας δείχνει γατάκι.
Μεταγραφικός σχεδιασμός αστείος, και αυτό πληρώνουμε τώρα.

Ένα σεντερ φορ που ΔΕΝ ήρθε.
Ένα στόπερ που ΔΕΝ ήρθε.
Ένα χαφ (Τζουλιάνο)που τον πήραμε κάτα τύχη και στα χασομέρια και δεν ξέρουμε πότε θα μπει.
Και έναν εξτρέμ που τον πήραμε χωρίς προετοιμασία και χωρίς φιλικά(Γεωργιάδης).
Θα ήθελε και ένα δεξί μπακ αλλά βρήκαμε ένα τσάμπα αριστερό και τον πήραμε, όπως και ένα σκυλί χαφ γιατί ο Αρίας δείχνει γατάκι.
Μεταγραφικός σχεδιασμός αστείος, και αυτό πληρώνουμε τώρα.

- PAPA TSIBIKOS
Θα το γράψω και ας με κράξουν οι περισότεροι.
Το ματς χάθηκε από την εμμονή του κόουτς να αφήσει μέσα τον Ιβιτς.
Το ματς χάθηκε από την εμμονή του κόουτς να αφήσει μέσα τον Ιβιτς.
Κάτι άλλο δείχνει,αλλά δεν θα εκφραστώ.geoavr έγραψε: ο Αρίας δείχνει γατάκι.

Η διαιτησια ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ σαπια-οπως και ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο- εδω και παραπανω απο 50 χρονια δεν κατεβηκα απο το διαστημα, πρεπει ομως να ξεχωριζεις καταστασεις.Doomlord4 έγραψε:Και θα είμαστε "γραφικοί" μέχρι να αποδειχτεί ότι η διαιτησία είναι σάπια,σφάζει μοιράζει σπόρια κτλClough έγραψε:Φτανει η πιπιλα με τη διαιτησια, εχουμε καταντησει γραφικοι.
Ουπς....φέτος δεν αποδείχτηκε αυτό; Και τι κάνουμε για να το "εκμεταλευτούμε"; Φέεεεεεεεετααα
- sourmenetes
- Moderator
ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΛΗ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Ας αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους και μην αρχισουμε τη μιζερια...Καποια στιγμη θα γινοτανε και αυτο.Τωρα αυτα που γραφονται οτι θα χασουμε πολλους ποντους και οτι ειμαστε λιγοι μου ακουγονται πολυ "μικρα".
Η ομαδα εχει δειξει πολλακις πως εχει μεταλλο και θα ανταπεξελθει..
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Ας αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους και μην αρχισουμε τη μιζερια...Καποια στιγμη θα γινοτανε και αυτο.Τωρα αυτα που γραφονται οτι θα χασουμε πολλους ποντους και οτι ειμαστε λιγοι μου ακουγονται πολυ "μικρα".
Η ομαδα εχει δειξει πολλακις πως εχει μεταλλο και θα ανταπεξελθει..
και τωρα τι κανουμε? τι περιμενουμε για να αλλαξει η εικονα της ομαδας...?
να αρχισει να σκοραρει ο σαλπι κατα ριπας? δε νομιζω
να επανελθει ο Ιβιτς στα προπερσινα επίπεδα? δε νομιζω
να γινει ο Αριας καλυτερος του βιτολου? δε νομιζω
πες τε ρε παιδια πως θα γινει η ομαδα καλυτερη οταν δεν εχουμε επιλογες?
να αρχισει να σκοραρει ο σαλπι κατα ριπας? δε νομιζω
να επανελθει ο Ιβιτς στα προπερσινα επίπεδα? δε νομιζω
να γινει ο Αριας καλυτερος του βιτολου? δε νομιζω
πες τε ρε παιδια πως θα γινει η ομαδα καλυτερη οταν δεν εχουμε επιλογες?
- george aspromayros
πρωτη φορα δεν εχω ορεξη να ψηφισω κανενα..οποτε δινω τη ψηφο μου στο.....Γκαρσια!!
αχχ κ βαχ...geoavr..οσο φωναξε φωναξε... τΩΡΑ αυτους εχουμε...με αυτους πορευομαστε..για μενα πρεπει να σταματησει εκει... φαντασου περσυ πηραμε τους 2 MVP για να προχωρησουμε στην ευρωπη...

αχχ κ βαχ...geoavr..οσο φωναξε φωναξε... τΩΡΑ αυτους εχουμε...με αυτους πορευομαστε..για μενα πρεπει να σταματησει εκει... φαντασου περσυ πηραμε τους 2 MVP για να προχωρησουμε στην ευρωπη...
Η εμμονή μου και η διαφωνία μας είναι στο ότι εγώ ειδικά φέτος θέλω μια διοίκηση που θα κάνει την τρίχα τριχιά,να τους πρήζει τα α..α με σκληρές ανακοινώσεις ακόμα και όταν νικάμε(όπως με ξάνθη) γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟClough έγραψε:Η διαιτησια ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ σαπια-οπως και ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο- εδω και παραπανω απο 50 χρονια δεν κατεβηκα απο το διαστημα, πρεπει ομως να ξεχωριζεις καταστασεις.Doomlord4 έγραψε:Και θα είμαστε "γραφικοί" μέχρι να αποδειχτεί ότι η διαιτησία είναι σάπια,σφάζει μοιράζει σπόρια κτλClough έγραψε:Φτανει η πιπιλα με τη διαιτησια, εχουμε καταντησει γραφικοι.