PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
theo86

Re: PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1

Δημοσίευση από theo86 »

ποιο χ ρε?ποια τοτεναμ ρε?ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΜΑΙ!!!!
που ειναι αυτος ο interad να δωσει το συνθημα????κ ας εχει φυγει ο τιμωρος...
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ
οσοι πατε κανονιστε για κερκιδα διαφημιση!!!εμεις στο παγκρητιο προχθες δωσαμε τον καλυτερο εαυτο μας...κ ας πετουσαν χαρταετο τα παλικαρια μας...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Είχα σκοπό να γράψω ένα κείμενο για την κεντρική, αλλά επειδή θα παραήταν γρουσουζιά και υπερβολή, θα το πω εδώ, με την κρυφή ελπίδα να θαφτεί τόσο απο την κουβέντα, όσο και απο τη..μοίρα...

Νομίζω οτι φέτος δεν έχουμε καμία τύχη στην Ευρώπη. Επίσης νομίζω οτι οι ιθύνοντες του συλλόγου το γνωρίζουν αυτό, όπως και ο κοουτς, και δεν τρέφουν μεγάλες ελπίδες ούτε για νίκη στην πρεμιέρα, ούτε για γενικά καλή πορεία.

Αυτό το λέω και απο τις δηλώσεις που γίνονται, απο την περιρέουσα ατμόσφαιρα δηλαδή, αλλά και απο το γεγονός πως δεν βλέπω τον Λάζλο να καίγεται να θυμήσει την αμυντικογενή φύση της ομάδας, ούτε ως δοκιμή. Θέλει να περάσει ένα νέο στυλ παιχνιδιού, και γνωρίζει οτι πιθανώς αυτό σημαίνει πως θα έρθουν ήττες στα σημαντικά ματς, μέχρι να προσαρμοστεί η ομαδα τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά . Απο τη μη αντίδραση του λοιπόν, σε αυτούς τους διαφαινόμενους κινδύνους, ο προπονητής εμένα μου δείχνει οτι δεν.. καίγεται και ιδιαίτερα για την ευρωπαική πορεία.

Έχοντας παρακολουθήσει τα περσινά, ίσως αυτό να είναι και καλό.

Ίσως πάλι να κάνω λάθος.

Αλλά όπως και να χει, ενώ φέτος ήμουν πολύ σίγουρος οτι θα πηγαίναμε καλά στον όμιλο, φέτος νομίζω οτι και λίγο χαλαρά το έχει πάρει η ομάδα, αλλά και πολύ πιο απίθανο είναι και βάσει αντιπάλων.

Θα μου πεις, μπάλα είναι, δε ξέρεις ποτέ..

Θα φανεί. Απλά δεν θέλω να βλέπω μετά κραξίματα και γκρίνιες και καταστροφολογίες, αμα έρθει καμιά ήττα, και δη ΒΑΡΙΑ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O κοσμος εβγαλε συνθημα για τους αγωνες της ευρωπης και το sold out της πεμπτης θα αποδειξει του λογου το αληθες.
Δεν εχει δικαιωμα κανεις να επιλεξει διοργανωση ουτε η διοικηση που φετος πιθανον (καλως κατα τη γνωμη μου) δεν θα δωσει τα υπερογκα περσινα πριμ ουτε οι παιχτες που δεν θα τα παρουν.
Μην μας απογοητευσετε δεν εχετε κανενα τετοιο δικαιωμα.

Υ.Γ Βροχοποιε παρε μια :yellowcard: και μονο που το σκεφτηκες.
Υ.Γ Οι 2 απο τους 3 αντιπαλους ειναι πολυ καλες ομαδες αν οι δικοι μας τα δωσουν ολα και χασουν κανενα προβλημα.
Η αδιαφορια και η ελειψη διαθεσης απαγορευονται.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και μόνο που σκέφτηκα τί ρε αδεφέ; Απλά λέω οτι νομίζω πως η ομάδα θέλει να ανασυνταχθεί και δεν μπορεί να κάνει το σκ..το της παξιμάδι για να πετύχει στην ευρώπη, είναι σε περίοδο αλλαγής πως το λένε.
Και απλά το λέω γιατί δεν θα μπορώ μετά να τρέχω να δικαιολογώ κόσμο που θα γκρινιάζει που δεν ρίξαμε τριάρα στην τότεναμ.. Ή απλά με μία ήττα..

Επ ουδενί δεν είπα οτι θα χάσουμε επίτηδες! Μη τρελαθούμε κιόλας..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγω δεν εχω βγαλει κανενα τετοιο συμπερασμα,τι παραπανω ελεγαν δηλαδη περισυ?
εβαλαν με δηλωσεις στοχο την προκριση ενω φετος οχι?
Απο που το συμπερανες?
Δηλωσε πουθενα ο μπολονι οτι δεν μας ενδιαφερει ο θεσμος η οτι θα δωσουμε το βαρος στα εγχωρια?
Η οτι θα κατεβει με εναλακτικη 11αδα και θα βαλει τους βασικους με το νιονιο.
Ποια περιρεουσα ατμοσφαιρα?
Απλα πες ξεκαθαρα οτι εκανες μια σκεψη οτι η φετινη πορεια δεν θα ειναι εξισου καλη με την περσινη και οτι κατα τη γνωμη σου πιασαμε τον στοχο με την εισοδο.
Οτι πιασαμε τον στοχο αυτο ειναι αληθεια, γιατι ομως να μην κυνηγησουμε οσες πιθανοτητες μας αναλογουν λαμβανοντας υποψιν βεβαια οτι απεναντι μας εχουμε μια ομαδα που περισυ ηταν στους 8 του τσ.λου και μια δευτερη που προπερσι κερδισε την μπαρτσελονα μεσα στο καμπ-νου.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

χωρις επιθετικο δε πας πουθενα
χωρις 10αρι χωρις ψηλο αμυντικο
καλα ο εττο αστο ..και χωρις αμυντικο χαφ

πως θα την παιξουμε τη τοτεναμ ????

θα πηγαινα εγω αλλα ειμαι τραυματιας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Kαι περισυ 2οι περασαμε σανδαλε γιατι οχι και φετος? :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1

Δημοσίευση από eorptol »

Και νικησαμε και μια βιγιαρεαλ δεύτερη καλλιτερη τότε στην ισπανία.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

η βιγιαρεαλ δν συγκρινεται με την τοτεναμ.......1 σκαλι επανω οι κοκορες,επειδη ειναι αγγλικη ομαδα.....κ οι αγγλικες ομαδες τρεχουν.......κ εχουν πολυ γρηγορο ρυθμο στο παιχνιδι τους.......ομως,ειναι κ ως αγγλοι υπερφιαλοι κ λογικα θα μας υποτιμησουν.......δν μασαμε τπτ ομως........ :pano: :pano: :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Είχα σκοπό να γράψω ένα κείμενο για την κεντρική, αλλά επειδή θα παραήταν γρουσουζιά και υπερβολή, θα το πω εδώ, με την κρυφή ελπίδα να θαφτεί τόσο απο την κουβέντα, όσο και απο τη..μοίρα...

Νομίζω οτι φέτος δεν έχουμε καμία τύχη στην Ευρώπη. Επίσης νομίζω οτι οι ιθύνοντες του συλλόγου το γνωρίζουν αυτό, όπως και ο κοουτς, και δεν τρέφουν μεγάλες ελπίδες ούτε για νίκη στην πρεμιέρα, ούτε για γενικά καλή πορεία.

Αυτό το λέω και απο τις δηλώσεις που γίνονται, απο την περιρέουσα ατμόσφαιρα δηλαδή, αλλά και απο το γεγονός πως δεν βλέπω τον Λάζλο να καίγεται να θυμήσει την αμυντικογενή φύση της ομάδας, ούτε ως δοκιμή. Θέλει να περάσει ένα νέο στυλ παιχνιδιού, και γνωρίζει οτι πιθανώς αυτό σημαίνει πως θα έρθουν ήττες στα σημαντικά ματς, μέχρι να προσαρμοστεί η ομαδα τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά . Απο τη μη αντίδραση του λοιπόν, σε αυτούς τους διαφαινόμενους κινδύνους, ο προπονητής εμένα μου δείχνει οτι δεν.. καίγεται και ιδιαίτερα για την ευρωπαική πορεία.

Έχοντας παρακολουθήσει τα περσινά, ίσως αυτό να είναι και καλό.

Ίσως πάλι να κάνω λάθος.

Αλλά όπως και να χει, ενώ φέτος ήμουν πολύ σίγουρος οτι θα πηγαίναμε καλά στον όμιλο, φέτος νομίζω οτι και λίγο χαλαρά το έχει πάρει η ομάδα, αλλά και πολύ πιο απίθανο είναι και βάσει αντιπάλων.

Θα μου πεις, μπάλα είναι, δε ξέρεις ποτέ..

Θα φανεί. Απλά δεν θέλω να βλέπω μετά κραξίματα και γκρίνιες και καταστροφολογίες, αμα έρθει καμιά ήττα, και δη ΒΑΡΙΑ.

Τα ειπες ολα φιλε
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

φετος δε παιζουμε αμυντικα παιζουμε μεσοεπιθετικα με το ιδιο ροστερ χωρις βιτολο και μουσλι.......αχρειαστος ο μουσλι αλλα την εκανε τη δουλια του..εγω πιστευω φετος θα εχουμε πολλα γκοαλ αμυνα αλλα θα βαζουμε κ περισσοτερα στην επιθεση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιοδηποτε αποτελεσμα εκτος της ηττας μας δινει προβαδισμα.Αλλο ευρωπη παιδες και αλλο ελλαδα.Η τοτεναμ θα ερθει να παιξει ανοιχτα και κανονικα.Σε αυτο πονταρει ο λασλο και θα χτυπησει στις κοντρες αλλα και στα στημενα.Μην ριχνετε το ηθικο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τα δευτερα που ακούω ότι θα φέρει ο Ρέκντναπ είναι ο Αντεμπαγιόρ κι ο Ντεφό?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα 600 Εγγλεζάκια που θα έρθουν ας ετοιμάσουν τις φωτογραφικές τους από τώρα μιας κι αύριο ξεκινάνε!
ΑΑΑ και μην κάνουν το λάθος κι έρθουν προς Τούμπα πριν το ματς για μπύρες... ;)

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PARASANDALOS έγραψε:χωρις επιθετικο δε πας πουθενα
χωρις 10αρι χωρις ψηλο αμυντικο
καλα ο εττο αστο ..και χωρις αμυντικο χαφ
πως θα την παιξουμε τη τοτεναμ ????
Όπως παίξαμε τη Μπαρτσελονα του Κροιφ ,την Νάπολι του Μαραντόνα,την Αρσεναλ
και τόσες άλλες ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους