που ειναι αυτος ο interad να δωσει το συνθημα????κ ας εχει φυγει ο τιμωρος...
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ
οσοι πατε κανονιστε για κερκιδα διαφημιση!!!εμεις στο παγκρητιο προχθες δωσαμε τον καλυτερο εαυτο μας...κ ας πετουσαν χαρταετο τα παλικαρια μας...

rainmaker έγραψε:Είχα σκοπό να γράψω ένα κείμενο για την κεντρική, αλλά επειδή θα παραήταν γρουσουζιά και υπερβολή, θα το πω εδώ, με την κρυφή ελπίδα να θαφτεί τόσο απο την κουβέντα, όσο και απο τη..μοίρα...
Νομίζω οτι φέτος δεν έχουμε καμία τύχη στην Ευρώπη. Επίσης νομίζω οτι οι ιθύνοντες του συλλόγου το γνωρίζουν αυτό, όπως και ο κοουτς, και δεν τρέφουν μεγάλες ελπίδες ούτε για νίκη στην πρεμιέρα, ούτε για γενικά καλή πορεία.
Αυτό το λέω και απο τις δηλώσεις που γίνονται, απο την περιρέουσα ατμόσφαιρα δηλαδή, αλλά και απο το γεγονός πως δεν βλέπω τον Λάζλο να καίγεται να θυμήσει την αμυντικογενή φύση της ομάδας, ούτε ως δοκιμή. Θέλει να περάσει ένα νέο στυλ παιχνιδιού, και γνωρίζει οτι πιθανώς αυτό σημαίνει πως θα έρθουν ήττες στα σημαντικά ματς, μέχρι να προσαρμοστεί η ομαδα τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά . Απο τη μη αντίδραση του λοιπόν, σε αυτούς τους διαφαινόμενους κινδύνους, ο προπονητής εμένα μου δείχνει οτι δεν.. καίγεται και ιδιαίτερα για την ευρωπαική πορεία.
Έχοντας παρακολουθήσει τα περσινά, ίσως αυτό να είναι και καλό.
Ίσως πάλι να κάνω λάθος.
Αλλά όπως και να χει, ενώ φέτος ήμουν πολύ σίγουρος οτι θα πηγαίναμε καλά στον όμιλο, φέτος νομίζω οτι και λίγο χαλαρά το έχει πάρει η ομάδα, αλλά και πολύ πιο απίθανο είναι και βάσει αντιπάλων.
Θα μου πεις, μπάλα είναι, δε ξέρεις ποτέ..
Θα φανεί. Απλά δεν θέλω να βλέπω μετά κραξίματα και γκρίνιες και καταστροφολογίες, αμα έρθει καμιά ήττα, και δη ΒΑΡΙΑ.
Όπως παίξαμε τη Μπαρτσελονα του Κροιφ ,την Νάπολι του Μαραντόνα,την ΑρσεναλPARASANDALOS έγραψε:χωρις επιθετικο δε πας πουθενα
χωρις 10αρι χωρις ψηλο αμυντικο
καλα ο εττο αστο ..και χωρις αμυντικο χαφ
πως θα την παιξουμε τη τοτεναμ ????