EuroBasket 2011

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: EuroBasket 2011

Δημοσίευση από free4 »

Στα αλλα ματς το Βελγιο που μας δυσκολεψε στο τουρνουα της Γερμανιας εχασε απο τη Γεωργια με 81-59.
Ενώ Μαυροβούνιο και Σκόπια παίζουν παράταση (61-61 καν. αγώνας) και προηγειται με 70-65!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τελικο και στο τεταρτο ματς με το Μαυροβουνιο να επικρατει 70-65..
Δεν ξερω αν οι 4 ποντοι ειναι αρνητικο ρεκορ για παραταση (τους πετυχαν οι Σκοπιανοι!)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

3 σουτ ο ξανθόπουλος? μαγκεψάμεν? :?

PS: αυτός ο Κikanovic ήταν τόσο καιρό ελεύθερος κατά το eurobasket.com αλλά δεν μπορούσα να βρώ πληροφορίες για αυτόν. ξέρει κανείς πού παίζει? μία χαρά μου φαίνεται... ;)
mythos

Δημοσίευση από mythos »

Aυτη η αγαπη στον ξανθοπουλο... Πολυ κακο το rotation
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είμαστε πολύ κακοί. αν δεν ήταν τα 10 επιθετικά και οι 10-1 βολές το σκορ θα ήταν πολύ κάτω για εμάς. οι βόσνιοι μου κάνουν πολύ καλή εντύπωση.

PS: + για ξανθό.
PS2: o ian γιατί κόπηκε? ξέρουμε?
mythos

Δημοσίευση από mythos »

O Ian κοπηκε γιατι δεν βλεποταν στα φιλικα δικαιως πηρε τη θεση του ο μαυροειδης.
Παικτης ξανθοπουλος δεν υπαρχει μλαμε για παικτη επιπεδου καλαιτζιδη θεωρω τον αποστολιδη καλυτερο του.
Το οτι παιζει αυτος αντι του σλουκα το θεωρω προσβολη της μπασκετικης λογικης
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ξέρω τι παίχτηκε με το Βουγιούκα αλλά τον θεωρώ από τους καλύτερους ψηλούς ρολίστες σε όλη την Ευρώπη (μαζί με N Dong) και δεν ξέρω αν πράγματι έπρεπε να κοπεί... anyway
mythos

Δημοσίευση από mythos »

Δεν συμφωνω.O Ian ειναι χειροτερος και απο τον λαζο στην αντιμετωπιση του πικ εν ρολ.
Στην πραγματικοτητα ειναι ενας soft Λαζος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

palok έγραψε:δεν ξέρω τι παίχτηκε με το Βουγιούκα αλλά τον θεωρώ από τους καλύτερους ψηλούς ρολίστες σε όλη την Ευρώπη (μαζί με N Dong) και δεν ξέρω αν πράγματι έπρεπε να κοπεί... anyway

αν τον εβλεπες στα φιλικα χαλια εικονα νωθρος βαρυς και ασηκωτος παντα ο χειροτερος/// ΓΕνικα και μενα μ αρεσει

Κερδισαμε και αυτο κραταμε ...ο κικανοβιτς οντως π καλος..Γενικα εχουν καλα κορμια ψηλα αυτοι....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κπ νεαροι πολυ αγχωμενοι και αν δεν συνελθουν δυσκολα τα πραγματα γιατο κτ παραπανω....ειδικα σλουκας...δε μπορω να βλεπω τον ξαανθοπουλο που με νευριαζει το στυλ του.....

νικη σημερα οχχι καλη εμφανιση..θελω να μας δω με δυσκολο αντιπλαο
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

μόνο μην τύχουμε με καμιά Ισπανία.... 50 πόντους στο κεφάλι θα φάμε για πλάκα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο Ιlievski δεν έχει ακριβώς το ίδιο release στο σουτ με τον Αποστολίδη? Αρε Γιώργο το μισό μυαλό να χες του Σκοπιανού...
το σουτ του Βασιλειάδη κάτι έχει πάθει στο τουρνουά ή είναι ιδέα μου ? δεν εννοώ την αστοχία του αλλά ο τρόπος που σουτάρει...
μεγάλε θόδωρα για πλάκα πάλι τους κροάτες ψηλούς (10 πόντοι-8 σκουπίδια σε 23 λεπτά). πόσο μπάσκετ ξέρεις τελικά???
ρε κροατάκια γατάκια ρε δε ντρέπεστε να φοράτε τη φανέλα του μεγάλου Drazen, του Kukoc και του Radza? επιτρέπεται 5 πόντους ο tomas, 10 ο tomic και 11 ο bogdanovic? ο ukic πόναγε πάλι ο κώλος του? αισχος! :redcard:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και τα 2 έβλεπα, στην αρχή τουρκία μετά γαλλία γιατί έπεσε το site Που βλεπα τους τούρκους (ρε μάγκες πώς βλέπετε από το net? δηλαδή μου λέτε οτι βλέπετε ΠΑΟΚ από το net και μπορείτε να αναλύσετε και αγώνα? :o :shock: ). οι τουρκαλάδες μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση και πάλι. 1-2 εξτρα καλούς παίκτες να χανε στην περιφέρεια θα ήταν σχεδόν ανίκητοι. αυτοί που με εντυπωσίασαν είναι mes amies οι Γάλλοι. ΟΚ είχανε λίγους παίκτες να μαρκάρουν αλλά και πάλι, πολύ δυνατοί και γρήγορα πόδια. με Noah πίσω μαμάνε. Gelabale σοβαρός από τότε που γύρισε Γαλλία, Batum Πύραυλος και ο Τονί Παρκέρ, ο γνωστός Tony Parker... φαβορί για μετάλλιο σίγουρα!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Tα ματς εγω τα βλεπω απο δω μεσα συνηθως!!
http://www.livegoal.tk/

Πατας στην ενοτητα μπαςσκετ και σε καθε ματς απο κατω λιγο πριν την εναρξη των αγωνων εμφανιζονται τα διαθεσιμα λινκ! Απο δω βλεπω απο μπαλα μεχρι Φορμουλα 1!! :shock: :P
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Στο κόλπο της πρόκρισης η Φινλανδία

Η Φινλανδία με χαρακτηριστική ευκολία επικράτησε της Βοσνίας με 92-64 βάζοντας "φωτιά" στον όμιλο που συμμετέχει η Εθνική μας. Η νίκη αυτή των Φινλανδών περιπλέκει τα πράγματα, καθώς βάζει στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα του Χένρικ Ντέτμαν που έχει σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της 3ης θέσης του ομίλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Φινλανδοί ήταν πολύ εύστοχοι εντός πεδιάς με ποσοστό 55% και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα διπλάσια λάθη των αντιπάλων τους (8 έναντι 16) παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κοϊβίστο με 17 πόντους, ενώ από την άλλη μόνος του πάλευε ο Χένρι Ντόμερκαντ που σημείωσε 25 πόντους.

Φινλανδία 92-64 Βοσνία

(24-20, 42-38, 76-56, 92-64)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Ντέτμαν): Κοϊβίστο 17, Νίκιλα 2, Μούρινεν 4, Χαφ 7, Λι 12, Σάλιν 9(7ρ.), Κότι 10, Κόπονεν 14, Μακαλάινεν, Μότολα 10, Βιρτάνεν, Ρανίκο 7(6ασ.)

ΒΟΣΝΙΑ (Χάτζιτς): Γκόρντιτς, Νέσοβιτς, Γιάζβιν, Ίκονιτς 8, Μιλόσεβιτς 2, Μπάβτσιτς 1, Βασίλιεβιτς 2, Κικάνοβιτς 7, Τελέτοβιτς 6, Ντόμερκαντ 25(5/7τρ.), Ντέντοβιτς 2, Μπαϊράμοβιτς 11
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... andia.html

δεν μπορεί να ναι αλήθεια, τσιμπάτε με.. ρε Bέο πόσο έδινε το +28 υπερ της Φινλανδίας??? :mrgreen: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα μπάσκετ”