προς το παρον λιγος καλο το παθος αλλα για παραδειγμα βαλτε κωνσταντινιδη ( λιγο καλυτερος) με λουκας στην ιδια πλευρα και θα δειτε αλλο λουκας και αλλη αναπτυξη κατα την γνωμη μου κωνσταντινιδης σκονδρας κιτσιου η σειραTolaros έγραψε:Επικίνδυνος κ δεν ξέρω γτ δέχεσαι τόσα μπράβο. Μόνιμα μπαζουμε από δεξιά ενώ κοντρόλ κ πάσα δίχως τριμετρή απόκλιση είναι άγνωστες λέξεις. Για σέντρα δε συζητάμε καν. Αμα ο Χουμπ δεν εμπιστεύεται Σκονδρα να πάρει ξ διοίκηση δεξί μπακ,δεν μπορεί στον ΠΑΟΚ που θέλει πρωτάθλημα μα είσαι βασικός κ η Ξανθη να έχει αλλαγή τομ Μπερτο.
Και ναι ξέρω είναι καλό παιδί,προσπαθεί,δουλεύει,δεν είναι η κανονική θέση του,τώρα με Χουμπ θα μάθει,δικό μας παιδί κ τα γνωστα συγκινητικά... δε με νοιάζει.Κοντρόλ θα πρέπει να ξέρει κ ο Χακομπο αμα παίξει εκεί. Μόλις ξεφορτωθηκαμε ένα Φωτάκη,δε θα αντέξω κ δεύτερο
70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70. Στέλιος Κίτσιου
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι ο στεφενς επιμενει δε σας λεει κατι???
Οκ θα κανει λαθη αλλα η ψυχραιμια με την οποια παιζει για μενα δειχνει πολυ καλο παιχτη.
Τωρα ποτε ειδες tolare οτι μπαζει να μας το πεις και εμας να ξερουμε.
Οκ θα κανει λαθη αλλα η ψυχραιμια με την οποια παιζει για μενα δειχνει πολυ καλο παιχτη.
Τωρα ποτε ειδες tolare οτι μπαζει να μας το πεις και εμας να ξερουμε.
O Kitsiou χθές απέδειξε ότι έχει τεχνική πάνω απο το μέσο όρο για πλαγιο μπακ, αλλά και σοβαρό πρόβλημα στις τοποθετήσεις και απειρία στις επιλογές. Επίσης, όπως και ο Βίτορ, "αργούν" να μπούν σε ρυθμό και πάντα δεχόμαστε 1-2 φάσεις στην αρχή με υπαιτιότητα τους. αλλά αυτό σίγουρα θα διορθωθεί με τον καιρό.
Αρκετά καλός πάντα. Παραπάνω απο αυτά που περίμενα, γιατί μην ξεχνάτε ότι χθές είχε και τον πιο επικίνδυνο παίχτη της Ξάνθης στη πλευρά του. εγώ περίμενα να εκτεθεί περισσότερο και μπράβο που το πάλεψε πολύ καλά.
Τέλος.....είναι πολύ γρήγορο το παλικάρι. με εκπλήσσει κάθε φορά.
Αρκετά καλός πάντα. Παραπάνω απο αυτά που περίμενα, γιατί μην ξεχνάτε ότι χθές είχε και τον πιο επικίνδυνο παίχτη της Ξάνθης στη πλευρά του. εγώ περίμενα να εκτεθεί περισσότερο και μπράβο που το πάλεψε πολύ καλά.
Τέλος.....είναι πολύ γρήγορο το παλικάρι. με εκπλήσσει κάθε φορά.
Ρε Τολαρε που ειδες κακο κοντρολ; Αν κατι εχει αυτην την στιγμη ο Κιτσιου ειναι καλο ελεγχο της μπαλας.
Μερικες φορες ξεχναει τον αμυντικο στην πλατη του , γιατι επαιζε αμ.χαφ.
Οσο για την συνεργασια με Λουκας θα ερθει με τα παιχνιδια , είδες κατι διαφορετικο απο Λινο -Στοχ;
Μερικες φορες ξεχναει τον αμυντικο στην πλατη του , γιατι επαιζε αμ.χαφ.
Οσο για την συνεργασια με Λουκας θα ερθει με τα παιχνιδια , είδες κατι διαφορετικο απο Λινο -Στοχ;
- teo4giannitsa
Σε εκραζα προχθές, σήμερα μόνο μπράβο. Μπράβο μπράβο μπράβο. Κ κυρίως για τη νοοτροπία σου που δε φοβήθηκες στιγμή, ούτε μετά την πρόωρη κάρτα. Με έκανες μαλακα κ λέω ευχαριστώ από πάνω
- john4serres
καλη η παρουσια του Κιτσιου , απεναντι σε εναν παρα πολυ επικινδυνο παικτη οπως ειναι ο Ντραξλερ.
Απίστευτη συμπεριφορά για το νεαρό της ηλικίας του με την κίτρινη που δέχτηκε σε παιχνίδι Τσάμπιονς, είπα... θα αντέξει; Απίστευτο πόσο καλός ήταν σε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι για την ομάδα που είναι μισό βήμα πριν να γράψει ιστορία με την είσοδο τους ομίλους.
ΜΠΡΑΒΟ μικρέ. ΜΠΡΑΒΟ Κύριε Κίτσιου, με όλη την σημασία.
ΜΠΡΑΒΟ μικρέ. ΜΠΡΑΒΟ Κύριε Κίτσιου, με όλη την σημασία.
αυτό με την κάρτα νομίζω ότι το κάνει επίτηδες. Κάνει δηλαδή ένα σκληρό φάουλ στην αρχή για να πάρει τον αέρα του αντιπάλου.
-
Αν βελτιώσεις τις τοποθετήσεις σου και δουλέψεις λίγο τη σέντρα, θα γίνεις ίσως το πρώτο κανονικό δεξί μπακ του ΠΑΟΚ από Μπορμπόκη και μετά. Εντάξει, σόρρυ αν μου διαφεύγει και κανένας αυτή τη στιγμή.