Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 13/3 19:30 nova1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay 13/3 19:30 nova1
μολις εκανα κρατησει 2 εισιτηρια μεσω ιντερνετ για την κυριακη και επελεξα παραλαβη απο τα εκδοτηρια.
ξερει κανεις να μου πει απο ποιο εκδοτηριο πρεπει να παω για να παραλαβω τα εισιτηρια?
ευχαριστω εκ των προτερων...
ξερει κανεις να μου πει απο ποιο εκδοτηριο πρεπει να παω για να παραλαβω τα εισιτηρια?
- Aureliano Buendia
Ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα,αδιαφωρω,ΠΛΗΡΩΣ,για αυτο το ματς.Οχι,οτι δεν θελω να κερδισω αλλα μπροστα στο ματς της Τεταρτης,αυτο εδω ειναι ....προπονηση.
συμφωνω το εχω γραψει οσο ασημαντος και ας ειναι ο λογος μου αλλα θα το ξαναγραψω.....την τεταρτη ειναι το ματς της χρονιας !!!
στις 17/3 πρεπει να μετραμε λεωφορεια για χαβουζα
στις 17/3 πρεπει να μετραμε λεωφορεια για χαβουζα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigon4 την Παρ 11 Μαρ 2011, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο το κεντρικο που ειναι διπλα απ`την μπουτικ! Απο εκει θα το παραλαβεις σιγουρα, τωρα αν μπορεις και απο αλλα εκδοτηρια δεν ξερω!markos4 έγραψε:μολις εκανα κρατησει 2 εισιτηρια μεσω ιντερνετ για την κυριακη και επελεξα παραλαβη απο τα εκδοτηρια.
Αν θες παρε και στην ΠΑΕ να ρωτησεις 2310-954050 ...σιγα μην απαντησουν!
- Aureliano Buendia
H AEK το είχε πάρει ήδη το πρωτάθλημα και έκανε τη φιέστα της στην Τούμπα.Pegasus έγραψε:Το 2004 ο Παναθηναϊκός περνούσε απ' την Τούμπα στο 90 + 3 με το γκολ του Ολιζαντέμπε (ταγάρια πουστόγ@υροι δε στήνεται ματς για γκολ στις καθυστερήσεις γ@μώ τη βλακεία σας, καλές οι φούτσες που έχετε φάει απ' τον ΠΑΟΚ εε;). Παρότι δεν έπαιρνε μαθηματικά το πρωτάθλημα, παραμέριζε το μοναδικό του εμπόδιο προς τον τίτλο και το πανηγύρισε δεόντως μες στην Τούμπα μπροστά στο κόρνερ της 3.
Το 1992 (αν κάνω λάθος, διορθώστε με) επί Βουλινό και αποχής μαζεύτηκαν ΑΕΚτσήδες στην 7-8 και γιόρτασαν το 2-2 που τους έδινε το πρωτάθλημα. Καλοί φλώροι θα μου πείτε, μαζεύτηκαν σε περίοδο αποχής κτλ όμως το έκαναν.
Ο Ολυμπιακός δεν ξέρω αν έχει εξασφαλίσει πρωτάθλημα με αποτέλεσμα στην Τούμπα.
Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρξε πίεση εκατέρωθεν. "Παίξτε για την ιστορία σας" και "θα αφήσετε το πρωτάθλημα στους άλλους;" . Ας είναι καλά ο φοβερός επικοινωνιακός μας μηχανισμός σε όλη την Ελλάδα.
Συμπέρασμα: στ' @@ μας ποιος εξασφαλίζει τι. Εμείς θέλουμε τη νίκη. 5 ήττες στην Τούμπα είναι πολλές (Άρης, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ, Καβάλα)... Και θέλουμε και τα πλέιωχ.
ΚΑΜΙΑ παράδοση δεν υπάρχει, μην τρώτε πρόλογο ρε παιδιά... Τον έχουμε νικήσει εντός για το κύπελλο, εντός για τα πλέιωχ, εκτός με κόσμο, εκτός χωρίς κόσμο, εκτός για το κύπελλο, εκτός για το πρωτάθλημα, εκτός για τα πλέιωχ. Σα να λέει η γκόμενά σου "δε με πηδάς" ενώ δεν την παίρνεις ιεραποστολικά αλλά την παίρνεις στις υπόλοιπες... 68 στάσεις.
Καλή θα είναι μια νίκη για να πάψει αυτή η προπαγάνδα αλλά μην τρελαίνεστε. Εμένα πιο πολύ με πειράζουν οι 3 νίκες στην Αθήνα επί του Παναθηναϊκού και οι 6 επί την ΑΕΚ σε σύνολο 50 αγώνων (59-60 που υπάρχει η Α εθνική ως σήμερα)... Τι να μας πει και ο Ολυμπιακός από Τούμπα; Περνώντας πάνω απ' το πτώμα του ΠΑΟΚ και με θρυλικές διαιτησίες Παπαπέτρου, Κασναφέρη και το κακό συναπάντημα; Που οι φορές που έχουν ανέβει Τούμπα μετριούνται στα ακρωτηριασμένα δάχτυλα του ενός χεριού;
Αποκαρδιωτικές οι εικόνες τότε.
Το 2004, μέναν άλλες τρεις αγωνιστικές αλλά ήταν το κυριότερο ματς τίτλου για να διατηρήσει το πραοβάδισμά του ο Παναθηναϊκός.
Βέβαια και την τελευταία αγωνιστική τα χρειάστηκε κερδίζοντας με 0-1 στο 76' τον Πανηλειακό στον Πύργο.
Όσον αφορά την παράδοση, κατανοητό αυτό που λες Πήγασε αλλά δεν συμφωνώ ακριβώς.
Ισχύει ότι τους νικήσαμε σε διάφορες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, ισχύει ότι είχαν πάρει τα πρώτα διπλά με αίσχη, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως είναι μία καμπούρα στην πλάτη μας που πρέπει να αποβάλουμε.
Και μαζί της αυτή του Καυτανζογλείου.
Ίσως να φταίει ότι είμαι και λίγο στατιστικολάγνος. (Όχι και σαν τον Doomlord βέβαια

Τα εκτός έδρας στην Αθήνα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι πολύ πονεμένη ιστορία...
Από τον Παναθηναϊκό έχουμε φάει μάλιστα τέσσερις πεντάρες αν δεν απατώμαι...
Πονάει ποιό πολύ, όταν τρώς τις πεντάρες με κατεβασμένα τα παντελόνια, κι εμείς τα κατεβάσαμε αρκετές φορές.
Τώρα το γιατί, είναι άλλη πονεμένη ιστορία.
Θέλω παίχτες με χαρακτήρα, γιατί έτσι κι αλλιώς Μέσσι αποκλείεται να έρχονται σε μάς.

Τώρα το γιατί, είναι άλλη πονεμένη ιστορία.
Θέλω παίχτες με χαρακτήρα, γιατί έτσι κι αλλιώς Μέσσι αποκλείεται να έρχονται σε μάς.

Το γιατί είναι μια πικρή αλήθεια: θολωμένοι απ' την αντιπάθεια για τον Ολυμπιακό, συχνά υποτιμούσαμε τη βρωμιά των άλλων δύο. Όχι πια. Σκατά και στους τρεις. Αυτές οι τρεις ομάδες είχαν παράγκα στην Ελλάδα και καμία άλλη. Αυτές μόνο πήραν πρωταθλήματα μετά τη δημιουργία του χρυσωρυχείου που λέγεται ΤσουΛου. Καθόλου τυχαίο. Απλώς, στο συσχετισμό δυνάμεων εντός ΠΟΚ ο Ολυμπιακός έχει κατά κύριο λόγο τα πρωτεία. Εξού η σταυροφορία για γέλια του Παναθηναϊκού και η επιστολή διαμαρτυρία της "χάθηκε ο δικηγόρος του δημοσίου στο δρόμο" ΑΕΚ.
Αααχχχ Pegasus τι μου το θύμησες εκείνο το ματς? Πρώτη φορά που πήγα στην Τούμπα 13 χρονών! Και είχα μια χαρά στο ημίχρονο επειδή παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Μετά το ματς στη διαδρομή Τούμπα-Σταθμός/ΟΣΕ μιλιά δεν έβγαλα από την στεναχώρια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα καλύτερο ντεμπούτο αλλά από τότε και οι χαρές και οι λύπες ήταν πολλές.Pegasus έγραψε:Το 2004 ο Παναθηναϊκός περνούσε απ' την Τούμπα στο 90 + 3 με το γκολ του Ολιζαντέμπε (ταγάρια πουστόγ@υροι δε στήνεται ματς για γκολ στις καθυστερήσεις γ@μώ τη βλακεία σας, καλές οι φούτσες που έχετε φάει απ' τον ΠΑΟΚ εε;). Παρότι δεν έπαιρνε μαθηματικά το πρωτάθλημα, παραμέριζε το μοναδικό του εμπόδιο προς τον τίτλο και το πανηγύρισε δεόντως μες στην Τούμπα μπροστά στο κόρνερ της 3.

Τέλος πάντων για να μην είμαι off-topic δεν υπάρχει θέμα, την Κυριακή το αποτέλεσμα είναι ένας άσσος από δω μέχρι τον Βρωμοπειραιά! Αν και αυτό που με ψιλοστεναχώρησε είναι από είδα προηγουμένως ότι δεν υπάρχει ζήτηση στα εισιτήρια. Είμαι σίγουρος όμως ότι τελευταία στιγμή πάλι "Η τούμπα πάλι θα 'ναι καζάνι..." από 30000 κομμάτια γιατί ΠΑΟΚ είσαι!

ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ. ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ... ΤΕΛΟΣ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Σε ματς με τον γαύρο στη μπάλα, όπου το σολντ άουτ ήταν κατά 99% σίγουρο, δεν έχουν πουληθεί πάνω από 1000 εσητήρια!!!
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ
Ντροπή πια!!!! Από τον καναπέ μας και όλο κριτική για τον προπονητή, την ομάδα, τον πρόεδρο και το.. ιατρικό τιμ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ
Ντροπή πια!!!! Από τον καναπέ μας και όλο κριτική για τον προπονητή, την ομάδα, τον πρόεδρο και το.. ιατρικό τιμ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- kataramenos5
Το Φως γραφει "Θα γυρίσουμε πρωταθλητές"
Χμμμ ...και τα δύο δέ νομίζω.
Χμμμ ...και τα δύο δέ νομίζω.

- Caballo Viejo