Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ασφυκτική πίεση το πρώτο 25 λεπτο 2 μπαλάκια............και γεια σας.Άσε τον Χιμενο να ψάχνει να βρει τους άντρες.

Θυμάστε το πρώτο 25 λεπτο με την αρκούδα στην Τούμπα?Τέτοιο 25 λεπτο χρειαζόμαστε.......αλλά αυτή την φορά να βάλουμε γκολ.

Τον Λίνο θα τον έβαζα μόνο ως αλλαγή..............δεν θέλω να τον δω βασικό είναι επικίνδυνος φέτος και το αεκ44 δεν συγχωρεί μπροστά.
Στο τέρμα προτιμώ Χαλκιά για αυτό το ματς χωρίς να υποτιμώ τον Ντάριο..........αλλά το ματσάκι θέλει έμπειρο τερματοφύλακα με καλές εξόδους και μυαλό στις καθυστερήσεις.

Ας μην είμαστε υπεραισιόδοξοι μερικοί γιατί είναι ντέρμπι και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει....ας κρατάμε και καμία πισινή.

Ο 4ος διαιτητής γιατί άλλαξε?
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Boksic4 έγραψε:ξερει κανεις ποιοι θα ναι οι δυο παικτες κατω των 21;

λογικα πετριτσεβιτς και...;
Πετρίσεβιτς και Κάτσε λένε στο PAOK24.Το πολυβόλο των Κ-20 -Μωυσιάδης- χτύπησε με το γάβρο.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

gate4mitsos έγραψε:
paokmono έγραψε:και εκεί που έχουμε κανονίσει τα πάντα.... απεργία λέει ο ΟΣΕ την Πέμπτη...................................
που σημαίνει ότι ανεβαίνουμε με το μεσημεριανό της Τετάρτης, αλλά μετά το ματς το δρομολόγιο της επιστροφής (1.45 ιντερσίτυ από Θεσσαλονίκη για Αθήνα) δεν θα εκτελεστεί λόγω της απεργίας.......
Οπα :(

Ισχυει αυτο?Για μετρο,τραμ,ηλεκτρικο και τρολευ εχω μαθει οτι κανουν απεργια.Δεν εχω μαθει κατι για ΟΣΕ..Οποιος γνωριζει ας πει..
θα αποφασίσει αύριο μέχρι τις 11 η ομοσπονδία τους. Πάντως την Κυριακή που πήγα στον σταθμό για να βγάλω εισιτήρια, η υπάλληλος μου είπε πως κατά 99% θα έχουν απεργία....

το ταξίδι ακυρώθηκε όμως γιατί ο δεύτερος της παρέας δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι αύριο για να προγραμματίσει...
προς το παρόν μου μένει η άσχημη γεύση από το παιχνίδι με την Καβάλα στην Τούμπα (το τελευταίο που παρακολούθησα) και... περιμένω τον τελικό στην Τούμπα του οακα!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

πολυ αγχος....ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ !!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ πάλι θα πάω , αλλά δεν έχω εισ....

Α ρε αθάνατη ΠΑΟΚΑΡΑ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της 16.3.11 τον αρχικά ορισθέντα 4ο διαιτητή Σταθόπουλο Γεώργιο (ΕΠΣ Αχαΐας) αντικατέστησε ο Θάνος Δημήτριος (ΕΠΣ Γρεβενών).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ιάσονα θα σε δω στον Πλάτωνα, n' est-ce pas?
Το ίδιο ισχύει για και για σένα Γιάννη, ΟΚ?
Κι όποιος άλλο μέλος επιθυμεί να ακούει τα ανούσια και εκτός θέματος σχόλια της ανωτέρω τριπλέτας και να σερβιριστεί από τον υπέροχο καφέ του Πλάτωνα μπορεί να μας κάνει παρέα.

ΥΓ: Κάποιος μου είπε ότι ο αγώνας, λόγω Ch.L. θα γίνει στις 19:00 δεν πιστεύω να ισχύει, ε;
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

PAOKfanAthens έγραψε:Να πω κατι...Αυριο δεν εχει ΤσουΛου?Και το ματς ειναι στις 9 ωρα!Ομως απ'οτι ειχα ακουσει η ουεφα δεν επιτρεπει να γινονται αλλα ματς σε χωρες που συμμετεχουν στις διοργανωσεις της οταν παραλληλα εχει ΤσουΛου,ΓιουΛου,Γιουρο κλπ...Ξερει κανεις τιποτα?
Μήπως εννοεί να μη γίνονται άλλα ματς σε μια χώρα, όταν συμμετέχει ομάδα αυτής της χώρας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις..?

Δηλαδή, πχ αν έπαιζε ο ολυμπιλαγός Champions League.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

YΓ: Για δείτε ρε κάτι λούγκρες που θέλουν να πάρουν και πρόκριση μέσα στην Τούμπα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χιμενεθ πολυ μπλα μπλα και ναχαμε να λεγαμε ρε μεγαλε μεχρι και το ματς που επαιξες σαν παικτης στην τουμπα ξεθαψες.....τι εγινε εχεις αγχος η μου φαινετε ?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Εκτος απο αντρες ζηταει και απο τον διατητη να μην επιρεαστει απο την ΤΟΥΜΠΑ. :opaokara:
Αλοθη για τον μπουλκουμε που θα κανει ψαχνει μαλλον αν και εμενα κατι με μυριζει σαν κακακια. :opaokara:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παμε με πολυ φορα παιδια ....ηρεμα λιγο !!!

ειπαμε φωνη οσο ποτέ και οτι βγει ....κανενας δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με την επιτυχια

χαλαρωστε για να μην κλαιτε μετα

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ !!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυριο θελω να ξαναζησω την Τουμπα,οπως την εζησα,στον ημιτελικο με το βαζελο το '85!

Και οσοι καταλαβαν........καταλαβαν!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

paokmono έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:
paokmono έγραψε:και εκεί που έχουμε κανονίσει τα πάντα.... απεργία λέει ο ΟΣΕ την Πέμπτη...................................
που σημαίνει ότι ανεβαίνουμε με το μεσημεριανό της Τετάρτης, αλλά μετά το ματς το δρομολόγιο της επιστροφής (1.45 ιντερσίτυ από Θεσσαλονίκη για Αθήνα) δεν θα εκτελεστεί λόγω της απεργίας.......
Οπα :(

Ισχυει αυτο?Για μετρο,τραμ,ηλεκτρικο και τρολευ εχω μαθει οτι κανουν απεργια.Δεν εχω μαθει κατι για ΟΣΕ..Οποιος γνωριζει ας πει..
θα αποφασίσει αύριο μέχρι τις 11 η ομοσπονδία τους. Πάντως την Κυριακή που πήγα στον σταθμό για να βγάλω εισιτήρια, η υπάλληλος μου είπε πως κατά 99% θα έχουν απεργία....

το ταξίδι ακυρώθηκε όμως γιατί ο δεύτερος της παρέας δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι αύριο για να προγραμματίσει...
προς το παρόν μου μένει η άσχημη γεύση από το παιχνίδι με την Καβάλα στην Τούμπα (το τελευταίο που παρακολούθησα) και... περιμένω τον τελικό στην Τούμπα του οακα!
Αδερφε,εγω εβγαλα εισητηριο για Θεσσαλονικη για αυριο το μεσημερι..Τωρα πως θα γυρισω δεν ξερω :D ..
Παντως με ειπε ενας φιλος μου οτι το δρομολογιο ειναι αλεξανδρουπολη-αθηνα και επειδη ξεκιναει πριν τις 12 θα γινει κανονικα το 1.45 αν και στο εκδοτηριο που ειπανε οχι..

Βλεπουμε αυριο..
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!
Χαλκιάς ΟΛΕ, Kresic ΟΛΕ, Κουτσιανικούλης ΟΛΕ, Μωυσιάδης ΟΛΕ, Τσουκαλάς ΟΛΕ, Σαλπιγγίδης ΟΛΕ, Φωτάκης ΟΛΕ, Cirillo ΟΛΕ, Contreras ΟΛΕ, Etto ΟΛΕ, Garcia ΟΛΕ, Ivic ΟΛΕ, Lino ΟΛΕ, Muslimovic ΟΛΕ, Petricevic ΟΛΕ, Savini ΟΛΕ, Sznaucner ΟΛΕ, Vieirinha ΟΛΕ, Vitolo ΟΛΕ!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

η πιο καλή ανάλυση που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής

www.onsports.gr
Έχει ρίσκο ο ρόμβος
Τσάρλυ

Οι αναλύσεις πριν από τα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολες καθώς δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό των προπονητών.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έχεις διαφορετικά δεδομένα για ένα παιχνίδι από αυτά που θα προκύψουν στον αγωνιστικό χώρο. Από τα μέχρι σήμερα ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Χιμενεθ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με ρόμβο. Η συγκεκριμένη τακτική αποδείχτηκε βάλσαμο στο πρόβλημα ανάπτυξης της ΑΕΚ. Έδωσε στον Σκόκο τον ρόλο που του ταιριάζει το δικαίωμα στον Γκερειρο να βγάζει το ποιοτικό του χτύπημα χωρίς να εκθέτονται οι αδυναμίες του και στον Μίτσελ με απλές ενέργειες να γλυκαίνει από χαμηλά την ανάπτυξη της ομάδας.

Όλα αυτά έγιναν όμως σε αγώνες που η ΑΕΚ είχε την μπάλα στα πόδια και φάνηκε πως μέσα από αυτήν την ταχτική βρέθηκε ο τρόπος για να έχει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο στα παιχνίδια που έχει κατοχή. Η λογική όμως λέει πως ο αγώνας στην Τούμπα θέλει διαφορετική προσέγγιση. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα πρέπει όμως οι παίκτες του Χιμένεθ να πιάσουν εξαιρετική απόδοση για να καταφέρουν να έχουν αυτή την κατοχή της μπάλας και να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα του ρόμβου. Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ παίρνει ενέργεια και στηρίζει όλη την φιλοσοφία στην σκληράδα που δίνει η ταυτόχρονη συνύπαρξη των Βιτόλο Γκαρσία Ίβιτς στο χώρο του κέντρου. Πέρα από το δυνατό κέντρο που διαθέτει ο δικέφαλος του Βορρά είναι η ομάδα που ακουμπάει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα την μπάλα στο πλάι. Η ανάπτυξη της ξεκινάει με το που ακουμπά η μπάλα είτε αριστερά στον Βιερίνια είτε στον Σαλπιγγίδη.

Όταν συμβαίνει αυτό οι 3 επιθετικοί τρέχουν παράλληλα σε μια ευθεία και πίσω τους κόβει ο Ίβιτς. Φαντάζει λοιπόν δύσκολο πιέζοντας η ΑΕΚ ρόμβο να βρεθεί ο τρόπος να βγουν τα μαρκαρίσματα των Βιερινία Σαλπιγγίδη. Βάση ταχτικής η ΑΕΚ θα έχει μόνο έναν παίκτη στις πλευρές αν ο Χιμένεθ δεν μετατρέψει την τακτική του σε 4-3-3 τότε αναγκαστικά τα μπακ του θα πρέπει να βρουν βοήθεια από τους δυο πλαϊνούς χαφ στον άξονα. Εκτός ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει συνέχεια και θεωρώ δεδομένο πως στην ροή του αγώνα οι Γεωργέας Καράμπελας θα βρεθούν ένας με έναν με τους Σάλπι Βιερίνια η κίνηση του Μίτσελ(Καφέ) Μάκου στα πλάγια ουσιαστικά αποδυναμώνει τον άξονα και αφήνει εκτεθειμένο τον Ντιόπ. Με λίγα λόγια θεωρώ δεδομένο πως ο ρόμβος ταιριάζει πολύ στους πρωτοκλασάτους παίκτες της ΑΕΚ είναι όμως δύσκολο να αποδώσει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Γεωργέα Καράμπελας να κάνουν το ματς της ζωής τους και η τριάδα που θα χρησιμοποιήσει στον άξονα ο Χιμένεθ να πάρει τις μάχες από τους Γκαρσία Βιτόλο Ιβιτς. Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σειράς έχει το πλεονέκτημα πως ξέρουν οι ποδοσφαιριστές του τον ρόλο που πρέπει να υπηρετήσουν.

Το γεγονός αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο πρώτο παιχνίδι που παρότι πήγαν όλα στραβά γνώριζαν τον τρόπο για να πάρουν το αποτέλεσμα που μπορούσαν με βάση τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί. Αντίθετα ο Χιμένεθ βρήκε ένα κακοσχεδιασμένο ρόστερ με μεγάλες ανορθογραφίες και ο ίδιος στους 6 μήνες που έχει εργαστεί χρεώνεται πως δεν έχει δώσει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ στην ομάδα του. Μέχρι σήμερα κατάφερε με χειρότερη ομάδα να κερδίσει στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό χρησιμοποιώντας τακτική μιας χρήσης.

Έχω την αίσθηση πως και το παιχνίδι της Τούμπας πρέπει να το δει με την ίδια λογική διαβάζοντας τον αντίπαλο και προστατεύοντας τις αδυναμίες της ομάδας του. Η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξει την μπάλα της και να κερδίσει στην Τούμπα. Αντίθετα το σύγχρονο ποδόσφαιρο σου δίνει την δυνατότητα να κλέψεις παιχνίδι με μια έξυπνη τακτική και χωρίς να είσαι απαραίτητα ο καλύτερος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”