Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 11/12 19:30 nova1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 11/12 19:30 nova1

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ίδιο σύστημα μ' αυτό κόντρα στον Πανιώνιο, με δύο φορ που να γεμίζουν περιοχή και να κρατούν την αντίπαλη ομάδα απασχολημένη πώς να τους ανακόψει, ώστε να μην βγαίνει εύκολα στις αντεπιθέσεις.
Εγώ είχα προτείνει ο ένας από τους δύο φορ να είναι ο Παπ και όχι ο κουρασμένος, σωματικά και ψυχολογικά, Σαλπι, ο οποίος καλόν είναι να ξεκουραστεί για τον αγώνα του Zagreb.
Αριστερά τον Cristiano για να περνάει μπαλιές, δεξιά τον Βιερι και πίσω τους Φωτάκη Garcia, με τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 60΄από τον Balafinho, γιατί σε 4 ημέρες θα ξαναπαίξει.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Η σκέψη και μόνο της μη εφαρμογής του 4-2-3-1 προκαλεί ακατάσχετη φοβία καθώς το εν λόγω έχει γίνει cult στον ΠΑΟΚ και ας γυρίσαμε το γαλακτομικό πρόσφατο ματς με 4-4-2 ή κερδίσαμε τα πλέη ωχ πέρσι παίζοντας αυτό στα 4 από τα 6. Η 451 διάταξη είναι η χρυσή μας αναλογία του Fibonacci και αποτελεί μία από τις ιερές αγελάδες που θα χορεύουν ακόμα και πάνω από τους τάφους μας ασφαλώς αργά για να προλαβαίνει ο Canario χωρίς Vitolo πράγμα που δεν έκανε στην Πόλη ή πέρσι με τον πολυκοτερικό εντός.

[youtube]ssN2_B7351U&feature=player_embedded#![/youtube]
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Aγαπητοι φιλοι Αποστόλη + ολιβαρες...
η γνώμη μου στηρίζεται στο γεγονός ότι λείπει ο Βιτόλο κ ο Γκαρσία δε φαίνεται να πολυενδιαφέρεται για τρεξιμο και κάλυψη χώρων σε τετοιου είδους παιχνίδια.

Κανένα τοτεμ και κανένα γενικότερο κόλλημα δεν έχω με 4-5-1 και λοιπους σχηματισμούς με 3 χαφ.

Αποστόλη στο ματς που λες με το Πανιώνιο ...ΜΗΠΩΣ έπαιζε το μηχανάκι που λέγεται Βιτόλο?

Ολιβάρεζ , μας έχουν μάθει πλέον στη Τούμπα κ μας πιέζουν ψηλα ( Βολος , Ατρομητος )
Αν , με ποδοσφαιρικά κριτήρια , θεωρείς ότι με τις ελλείψεις που έχουμε μπορούμε να παίξουμε με δίδυμο χαφ το Γκαρσία και το Φωτάκη(Μπαλάφα) .... δικαίωμά σου!!!

Απλά δε συμφωνώ καθόλου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό λέω ρε Γιάννη! Εάν δεν θέλουμε να πιέσουν ψηλά (που δεν το θέλουμε) θα τους πιέσουμε εμείς, ώστε να μην ...ξεμυτίσουν!
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
Δεν περιμένω βέβαια ο Ιωακείμ να προχωρήσει σε τόσο ριζοσπαστικές λύσεις, απλά γράφω αυτό που νομίζω ως πιο σωστό!
ΥΓ: Φρόντισε εσύ να λείπεις από το Πλατωνικό στέκι αύριο το βραδάκι και άσε τα υπόλοιπα...
kos

Δημοσίευση από kos »

εχουμε δυο ματς μπροστα μας.
στο ενα και να γινει στραβη θα εχουμε ευκαιριες να ρεφαρουμε.
στο αλλο..........

για αυριο εξω γκαρσια, εξω ιβιτς, εξω βιερινια, εξω σαλπι.

κρεσιτς
μιρο, τσιριλο, κοντρερας, σακελλαριου
φωτακης, μπαλαφας
ελ ζαρ, φιλομενο, κριστιανο
κλαους

το μελλον αρκετων απο τους παικτες που αναφερω ειναι υπο κριση. νομιζω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να δειξουν εαν μπορουν να σταθουν στον ΠΑΟΚ. εαν δεν μπορουν να παιξουν στην τουμπα με γρια βασικα ακρα ο ελ ζαρ και ο κριστιανο.......
εαν δεν μπορει να παιξει βασικος ο φιλομενο.......
εαν θελω βιερινια, σαλπι και γκαρσια για να κερδισω την γρια......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ε να βάλουμε κουτζαβασίλη και κάνα 2 σέντερ μπάκ απο τη 2η ομάδα να ολοκληρωθεί η εντεκάδα...

Με τη γριά παίζουμε όχι με την αναγέννηση άρτας, δε μπορείς να βάλεις μια 11άδα "δεύτερη".
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό λέω ρε Γιάννη! Εάν δεν θέλουμε να πιέσουν ψηλά (που δεν το θέλουμε) θα τους πιέσουμε εμείς, ώστε να μην ...ξεμυτίσουν!
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
Δεν περιμένω βέβαια ο Ιωακείμ να προχωρήσει σε τόσο ριζοσπαστικές λύσεις, απλά γράφω αυτό που νομίζω ως πιο σωστό!
ΥΓ: Φρόντισε εσύ να λείπεις από το Πλατωνικό στέκι αύριο το βραδάκι και άσε τα υπόλοιπα...

Θα λείπω γιατί έχω τουρνουά τάβλι εκείνη την ώρα...ουτε το ματς δε θα δω....ραδιοφωνάκι!!!!
Αρα μη φοβάσαι!!!
Στανταρ άσσος λέμε..

Οσο για την επιθετικότητα που λές...να καλό είναι στη θεωρία , αλλά έχω ενδοιασμούς..
Η λογική λέει να φορτώσω την επίθεση , ΑΦΟΥ κερδίσω τη μάχη του κέντρου ώστε να τροφοδοτούνται οι επιθετικοί σωστά.
Αν χάσω το κέντρο , θα καταλήξω να μη μπορώ να κατεβάσω τη μπάλα και να ψάχνω με γιόμες τους 2 επιθετικούς...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

olivares έγραψε:και ας γυρίσαμε το γαλακτομικό πρόσφατο ματς με 4-4-2

Με τα λίγα που καταλαβαίνω, δεν νομίζω ότι ο Φιλόμενο έπαιξε 2ος επιθετικός.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ σε όλα.
Επαναλαμβάνομαι, αλλά πιστεύω ότι με το παρών 4-2-3-1 και τον τρόπο παιχνιδιού μας, ο Σάλπι δεν μπορεί να παίξει. Εκτός αν του φορέσουμε τις πλατφόρμες του μακαρίτη νονού της σόουλ.
Το ίδιο (για την θέση λέω και όχι για το μπόι) και λόγω εμπειρίας ΙΣΩΣ και ο Κλάους. Μούσλι και Παπ μπορούν.

[youtube]fMjOn7YjtWI[/youtube]

Right on bro.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Εγω το παραδέχομαι εχω κόλλημα με την αλλαγή συστήματος.
Αυτό το 442 με κάνει να σκέφτομαι λαρτζίλες, μεγάλα σκορ, "θα γουσταρουμε" κ τετοια κ με τρομαζουν.
1-0 τη γρία
κ 0-1 στο Ζαγκρεμπ με αλάνθαστη αμυνα αγιε μου βασιλη γίνεται;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο Αγιος Βασιλης θα σε φερει δωρο για τα Χριστουγεννα εναν μικρο αρκουδο με καφε δερματινο, για να παιζεις στις κρυες νυχτες του Γενάρη!

Πρέπει να αποσαντοποιηθεις αμεσα! :opaokara:

ΥΓ.

Εγω θα σου παρω δώρο μια μικρη κουκλα-Δερμιτζακη που θα εχει μπαταριες επαναφορτιζομενες και θα λεει συνεχεια "παμε να γουσταρουμε","παμε να γουσταρουμε","παμε να γουσταρουμε","παμε να γουσταρουμε"... :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Η δυσκολία του κάθε προπονητή είναι να παντρεύει συστήματα με παίκτες και αυτό είναι κάτι που, ενώ εμείς απλώς το περιεργαζόμαστε και το φανταζόμαστε στο μυαλό μας, εκείνος το δοκιμάζει και το δουλεύει μέσα από ασκήσεις στην προπόνηση. (και άρα ξέρει ΑΝ μπορεί και πως να το παίξει)
Θα ήθελα πολύ να δω ένα 4-4-2 με Σάλπι-Κλάους στην κορυφή (είναι ονειρικό και μέσα μου πιστεύω ακράδαντα ότι θα πετύχει), αλλά άλλο οι ασκήσεις επί χάρτου και άλλο η πράξη.
Υπάρχουν πολλά συστήματα με τις παραλλαγές τους (442, 433, 352, 4231 κλπ) αλλά προφανώς η ομάδα δεν μπορεί να τα παίξει όλα. Ή δεν μπορεί να τα παίξει με τους εναπομείναντες παίκτες. Και, το κυριότερο, δεν μπορεί να τα μάθει και να τα αφομοιώσει Δεκέμβρη μήνα και με 3 διαφορετικούς προπονητές.
Παίρνω παράδειγμα την Μπάρτσα, η οποία (υποτίθεται ότι) παίζει το 4-2-3-1 αλλά ο τρόπος που το παίζει είναι τόσο διαφορετικός από εμάς (αφού διαθέτει και παντελώς διαφορετικούς παίκτες) που μερικές φορές δίνει την εντύπωση ότι παίζει 2-3-5!!!, αφού το πάσινγκ γκέιμ που βγάζουμε εμείς (στα καλά μας) στο κέντρο του γηπέδου, εκείνη το βγάζει στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή όποτε θέλει. Το πάιζει βέβαια με έναν κοντό παίκτη στην κορυφή, αλλά όσο είδατε εσείς σέντρες στον Βίγια άλλο τόσο τις είδα κι εγώ.
Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι αν το κάνει και αποτύχει (ο Χάβος, όχι ο Γκουαρντιόλα), την επόμενη μέρα ξέρουμε πάνω-κάτω τα σχόλια περί μαθητευόμενου μάγου και περί κασίδη κεφαλής, που θα διαβάσουμε.

Ουφ. Τα 'πα. :lol:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Επανάληψις, μήτηρ μαθήσεως....Αφού λοιπόν τίποτα δε μάθαμε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ας παίξουμε πάλι 4-4-2. Έτσι, για να πούμε ότι απο-Σαντο-ποιηθήκαμε...για να "γεμίσουμε" την αντίπαλη περιοχή...για να δούμε επιτέλους Κλάους-Σάλπι στην κορυφή...έτσι, για να θυμηθούμε τα παλιά...

Είναι βέβαιο (για μένα) ότι θα "τρέχουμε" πάλι, αλλά και τι έγινε...Να παίξουμε τη μήτρα όλων των συστημάτων, αυτό που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ...

Υπάρχει βέβαια και το αξίωμα..: Χάνω το "κέντρο", χάνω το παιχνίδι, αλλά που ξέρεις, μπορεί ο Γκαρσία και ο Φωτάκης, να κόβουν, να ράβουν, να στριφώνουν, να μοιράζουν και να δώσουν εντολή και στους υπόλοιπους να ακροβολιστούν στις γωνίες, έτσι, μόνοι μας και όλοι σας...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Μη στεναχωριέσαι άγιε των Θαλασσινών. Θα τους τα πει ο Ιωακείμ όλα αυτά μέχρι να αναλάβει ο Κόνδορας όπως πέρυσι και πρόπερσι στα αντίστοιχα ματς να σου θυμίσει εκείνο το σκοπό που'λεγαν οι Χιλιάνοι.

[youtube]cTguTnoE680&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μαγκες για πειτε λίγο πιθανη ενδεκαδα για αυριο...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

χαλκιας - σναου - κοντρερας - τσιριλο-σακ-γκαρσια - μπαλαφας -φωτακης
σαλπι-βιερι -κλαους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”