Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
thief

Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από thief »

ρε παιδιά μπορεί να έχω λάθος.... αλλά η φάση του Σαλπιγγίδη για μένα μου φαίνεται καθαρό πέναλτι.

Εκτός του γεγονός ότι έχουμε όλο και όλο μια λήψη από την φάση, θεωρώ ότι και να τσίμπησε την μπάλα ο Παπαδόπουλος αυτό έγινε αφού πρώτα πήρε τα πόδια του Σαλπιγγίδη.

Την μπάλα τόσο πολύ την κάλυπτε ο Σαλπιγγίδης με το σώμα του, την είχε από την δεξιά πλευρά όλη δικιά του, που είναι πολύ μα πολύ δύσκολο εως και αδύνατο έτσι όπως έπεσε ο Παπαδόπουλος να μην πήρε ΠΡΩΤΑ τα πόδια.
Και θεωρώ ότι και το όποιο γκελ της μπάλας να έχει γίνει αυτό είναι από άθελο ακούμπημα -πάνω στην πορεία- του ΙΔΙΟΥ του Σαλπιγγίδη και όχι από παρέμβαση του Παπαδόπουλου. Αλλά και παρέμβαση (λέμε) να έγινε ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΔΙΑ και μετά μπάλα.

Δεν επιμένω, διότι δεν έχω δει καθαρά την φάση από διαφορετικές λήψεις, αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρό πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σταθήκαμε σχεδόν τέλεια έως το λάθος του Βιτόλο... και έπειτα μέχρι το 57'...
Είμαστε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε...

Από εκεί και πέρα έχω να σημειώσω τα εξής, και ας γίνω για ορισμένους γραφικός:
Σκαριά της ντουντού στον Γκαρσία κίτρινη-κίτρινη (2ο συνεχόμενο ματς)...
Πάτημα με της τάπες από μοδεστρό στον Ίβιτς λίγο πάνω από το γόνατο, ούτε κίτρινη, μία φάση πριν την αποβολή του Σέρβου...
Σκαριά του αβράμη στον Μούσλι προς το τέλος του παιχνιδιού, δώθηκε κίτρινη.. που θα 'πρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα...
Γενικά έχω βαρεθεί να τρώμε ξύλο και να την πληρώνουμε και με αποβολές...

Στο 2ο γύρο ελπίζω να αποδειχθεί οτι είμαστε καλύτεροι από αυτούς....

Τεσπα...
Από δω και πέρα, στο πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι και ότι βγει... προσοχή στο κύπελλο και στην Ευρώπη (οπωσδήποτε να περάσουμε).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 22 Νοέμ 2010, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Μπράβο στα παλικάρια μας !!! :nairepaok:

Μεγάλη λαλακία το πως φάγαμε το 1ο γκολ.... και το φαολυ του Ιβιτς... άδικο το σκορ... :(

Δεν πειράζει όμως.. προχωράμε παρακάτω..
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Εγω παντως (και πειτε μου οτι θελετε), θελω να δω να φευγουν ορισμοι παικτες και νοοτροπιες απο τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου...
- Δεν γουσταρω γκριματσες, χειρονομιες και διαλογο παικτων της ομαδας μου με την εξεδρα...ειναι απλα γραφικο
- Δεν γουσταρω παικτες (με οτι και αν εχουν προσφερει) που ειναι 34 χρονων με τεραστια εμπειρια, που δεν μπορουν να συγκρατησουν τα νευρα τους οταν το παιχνιδι ειναι στο κοκκινο
- Δεν θελω παικτες που κανουν κωλοδαχτυλα στην εξεδρα...τι θα γινοταν αν του εδινε μια κοκκινη και αυτον το κορακι?

Τον αγαπαω, τον λατρευω τον Γκαρσια, αλλα ορισμενες κινησεις του στο γηπεδο ειναι αστειες...

Αν θελουμε να γινουμε ομαδα που θα ειναι σε υξηλα επιπεδα παντου, πρεπει να εχουμε παικτες αναλογης νοοτροπιας...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Εξαιρετικά ατυχής και εμετική η έμπνευση των "επιστημόνων" για την συχωρεμένη μάνα του Γκαρσία. Πέφτουν πρόστιμα αβέρτα για αντεθνικά συνθήματα, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς αρρωστημένο. Και δυστυχώς δε το φωνάζανε 5-10 άτομα αλλά το μισό γήπεδο.... Και ούτε μια φωνή αντίδρασης για να τους πούνε να το βουλώσουν.
Πολυ ωραια ολα αυτα που γραφεις,αλλα μου εμεινε αυτο,ακουγα ενα καινουριο συνθημα κατα μας αλλα δεν καταλαβα τι ελεγε,μπορει καποιος να το πει επειδη αμα ειναι ετσι οπως τα λεει το παιδι και εβριζαν τη συγχωρεμενη μανα του Γκαρσια απο γελοιοι πανε σε μ@λακες και απο κει σιγ@νοπουτανιτσες
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Μια στιγμή είπαν πως δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια συνθήματα.. αυτό μόνο... στην Ελλάδα ζεις, σε ένα πρωτάθλημα που πριν καν αρχίσει γνωρίζεις τι θα γίνει.. οπότε τσάμπα σάλια χαραμίζεις
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

joker17 έγραψε:Θα συμφωνησουμε οτι ηταν πολυ καλη εμφανιση ή 4-5 παικτες ηταν μαπα;και τα δυο μαζι δεν γινονται...Μια ομαδα παιζει ολη μαζι ή κανεις...Φυσιολογικη ενδεκαδα,αν και θεωρω οτι Φωτακης αντι Ιβιτς στο κεντρο και στη θεση του ο ΕλΖαρ για να κερδισει τρεξιματα στο κεντρο κ ο Ελ Ζαρ να παιξει ενας με εναν τον Χολεμπα που τον εχει για πλακα, ισως να καναμε περισσοτερες φασεις.

αυτό ακριβώς
το ποδοσφαιρο ειναι απλό και οι προπονητες δεν κανουν πολλες φορες τα αυτονοητα
ο ελ ζαρ ειναι εξτρεμ και μαλιστα καλο εξτρεμ για την ελλαδα
ο φωτακης ειναι παιχτης κεντρου

οποτε πρεπει να παιζεις φυσιολογικα με τα εξτρεμ στη θεση τους και οχι να φαντασιωνομαστε τον φωτακη εξτρεμ

ο ζουελα καλος αμυντικα αλλα δεν ξερει μπαλα για να παιξει πλαγια

κατα τα αλλα καναμε καλο παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο με καλη κυκλοφορεια της μπαλας αλλα ο γαυρος ειχε καποιους παιχτες παραπανω με ατομικη ενεργεια ενω εχει και τον παπαδοπουλο που ειναι απροσπελαστος αμυντικα και τον μιραλας που ειναι μεγαλο φορ

η διαιτησια ηταν καλη πιστευω
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Σε ενα πρωταθλημα που παιζεται επι ισοις οροις, δεκτο οτι οι χειρονομιες και οι αντιδρασεις ειναι γραφικες.
Επισης δεκτο οτι χασαμε απο βλακεια δικια μας.
Στο συγκεκριμενο πρωταθλημα ομως δε ξερω ποσο ευκολο ειναι πλεον να συγκρατησεις τα νευρα σου.
Επισης αν συνεχιστουν τα σουτια (που απο Τελη και μετα εχουν ξεφυγει πλεον) δε ξερω ποιοι θα τελειωσουν το πρωταθλημα χωρις σοβαρο τραυματισμο.Δεν ειναι αναγκη να μεινει παιχτης στον τοπο, αρκει η καταπονηση...
Και αφου με τα κορακια δε μπορουμε να κανουμε τιποτα και τα θεωρουμε ολα φυσιολογικα,ας ψαξει η διοικηση ειδικες καλτσες απο κεβλαρ να φτανουν μεχρι το μηρο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

tolis14 έγραψε:Εγω παντως (και πειτε μου οτι θελετε), θελω να δω να φευγουν ορισμοι παικτες και νοοτροπιες απο τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου...
- Δεν γουσταρω γκριματσες, χειρονομιες και διαλογο παικτων της ομαδας μου με την εξεδρα...ειναι απλα γραφικο

Τον αγαπαω, τον λατρευω τον Γκαρσια, αλλα ορισμενες κινησεις του στο γηπεδο ειναι αστειες...

Αν θελουμε να γινουμε ομαδα που θα ειναι σε υξηλα επιπεδα παντου, πρεπει να εχουμε παικτες αναλογης νοοτροπιας...
1ον Ο Γκαρσία τα έκανε αυτά στο 3-0... όταν το ματς είχε κριθεί... δε νομίζω να έδωσε άλλο δικαίωμα πιο πριν.

2ον Αν δεν είναι ο Γκαρσία υψηλού επιπέδου παίχτης ποιος είναι??? Μήπως είναι ο ντουντού, ο τζιμπούρ, ο σιμάο ή ο νατσο γκαρσία που προσπάθησαν όλοι τους να του κόψουν το ποδόσφαιρο????

Καλό είναι να κοιτάμε πρώτα τα κακώς κείμενα στο ίδιο μας το σπίτι, δε λέω.... αλλά εμείς το έχουμε βγάλει τα μάτια.... Από το "η Αθήνα φταίει για όλα" περάσαμε κατ'ευθείαν στο "Φταίει ο Ίβιτς κι ο Γκαρσία κλπ κλπ για όλα"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 22 Νοέμ 2010, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

tolis14 έγραψε:Εγω παντως (και πειτε μου οτι θελετε), θελω να δω να φευγουν ορισμοι παικτες και νοοτροπιες απο τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου...
- Δεν γουσταρω παικτες (με οτι και αν εχουν προσφερει) που ειναι 34 χρονων με τεραστια εμπειρια, που δεν μπορουν να συγκρατησουν τα νευρα τους οταν το παιχνιδι ειναι στο κοκκινο
- Δεν θελω παικτες που κανουν κωλοδαχτυλα στην εξεδρα...τι θα γινοταν αν του εδινε μια κοκκινη και αυτον το κορακι?

Γενικότερα μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο.
Αυτός ο αγώνας όμως είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος στην ψυχοσύνθεση κάποιων παικτών και πολύ περισσότερων οπαδών.

Λάβε λοιπόν υπόψην σου 3 σημαντικές παραμέτρους:

1ον. Παίζεις στο Γαυραϊσκάκι με τον μισητό σου αντίπαλο (ο Γκαρσία το αισθάνεται σίγουρα αυτό)

2ον. Όλο το γήπεδο (περί τις 30.000 γαυράκια) ασχολούνται αρνητικά με την πάρτυ σου

3ον. Οι σφυγμοί δουλεύουν σε max. στροφές

Μπορείς να μπείς στην θέση αυτή; Αν ναί, τότε θα επανεξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

thief έγραψε:ρε παιδιά μπορεί να έχω λάθος.... αλλά η φάση του Σαλπιγγίδη για μένα μου φαίνεται καθαρό πέναλτι.

Εκτός του γεγονός ότι έχουμε όλο και όλο μια λήψη από την φάση, θεωρώ ότι και να τσίμπησε την μπάλα ο Παπαδόπουλος αυτό έγινε αφού πρώτα πήρε τα πόδια του Σαλπιγγίδη.

Την μπάλα τόσο πολύ την κάλυπτε ο Σαλπιγγίδης με το σώμα του, την είχε από την δεξιά πλευρά όλη δικιά του, που είναι πολύ μα πολύ δύσκολο εως και αδύνατο έτσι όπως έπεσε ο Παπαδόπουλος να μην πήρε ΠΡΩΤΑ τα πόδια.
Και θεωρώ ότι και το όποιο γκελ της μπάλας να έχει γίνει αυτό είναι από άθελο ακούμπημα -πάνω στην πορεία- του ΙΔΙΟΥ του Σαλπιγγίδη και όχι από παρέμβαση του Παπαδόπουλου. Αλλά και παρέμβαση (λέμε) να έγινε ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΔΙΑ και μετά μπάλα.

Δεν επιμένω, διότι δεν έχω δει καθαρά την φάση από διαφορετικές λήψεις, αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρό πέναλτι.

παιδιά συγγνώμη τώρα αλλα προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

το δεξί χέρι του παπαδόπουλου έχει πάρει αγκαζέ το αριστερό χέρι του σαλπιγγίδη, τον κατεδαφίζει και αφού τον έχει κατεδαφίσει με το πίσω μέρος του παπουτσιού ακουμπάει τh μπάλα. είναι καθαρό πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

δε με ενδιαφέρει αν είναι λίγο η πολύ πέναλτι , αν αυτά δίνονται η δεν δίνονται, αν θα νικούσαμε η όχι , όλα αυτά είναι υποκειμενικά και επικοινωνιακά. αλλα τουλάχιστον να ξέρουμε το γεγονός .

πάντε αν θέλετε στο

http://www.youtube.com/watch?v=Oou7BMyMyP8

η κατεδαφίσh σαλπιγγίδη αρχίζει στο 2:22 και ο avraam ακουμπάει τh μπάλα στο 2:24 με 2:25. Aν κάνω λάθος διορθώστε με και πέστε τι βλέπετε εσείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 22 Νοέμ 2010, 01:08, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

xrictoforoc έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Εξαιρετικά ατυχής και εμετική η έμπνευση των "επιστημόνων" για την συχωρεμένη μάνα του Γκαρσία. Πέφτουν πρόστιμα αβέρτα για αντεθνικά συνθήματα, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς αρρωστημένο. Και δυστυχώς δε το φωνάζανε 5-10 άτομα αλλά το μισό γήπεδο.... Και ούτε μια φωνή αντίδρασης για να τους πούνε να το βουλώσουν.
Πολυ ωραια ολα αυτα που γραφεις,αλλα μου εμεινε αυτο,ακουγα ενα καινουριο συνθημα κατα μας αλλα δεν καταλαβα τι ελεγε,μπορει καποιος να το πει επειδη αμα ειναι ετσι οπως τα λεει το παιδι και εβριζαν τη συγχωρεμενη μανα του Γκαρσια απο γελοιοι πανε σε μ@λακες και απο κει σιγ@νοπουτανιτσες
Χριστόφορε είναι τόσο εμετικό που δε θα στο γράψω ολόκληρο για να μη μείνει ούτε καν στο μάτι όσων διαβάζουν αν και οι πιο πολλοί θα το άκουσαν.
Είναι παράφραση του "Σεξ και βία, μέσα στη Λαμία". Αφαίρεσε το δεύτερο συνθετικό και βάλε τα παραπάνω που ανέφερα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειμαι πολυ υπερηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ!

Για 60 λεπτα τους κανατε χαζους!!Και στο φιναλε.......δε γ@μιεται...........καλα κανετε και χτυπατε και σεις!!!!Ποσο να αντεξετε αλλο....?

Εχουμε ομαδαρα και συνεχιζουμε!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Petm έγραψε:
thief έγραψε:ρε παιδιά μπορεί να έχω λάθος.... αλλά η φάση του Σαλπιγγίδη για μένα μου φαίνεται καθαρό πέναλτι.

παιδιά συγγνώμη τώρα αλλα προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

το δεξί χέρι του παπαδόπουλου έχει πάρει αγκαζέ το αριστερό χέρι του σαλπιγγίδη, τον κατεδαφίζει και αφού τον έχει κατεδαφίσει με το πίσω μέρος του παπουτσιού ακουμπάει τι μπάλα. είναι καθαρό πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

δε με ενδιαφέρει αν είναι λίγο η πολύ πέναλτι , αν αυτά δίνονται η δεν δίνονται, αν θα νικούσαμε η όχι , όλα αυτά είναι υποκειμενικά και επικοινωνιακά. αλλα τουλάχιστον να ξέρουμε το γεγονός .

πάντε αν θέλετε στο

http://www.youtube.com/watch?v=Oou7BMyMyP8

η κατεδαφίσει σαλπιγγίδη αρχίζει στο 2:22 και ο avraam ακουμπάει τh μπάλα στο 2:24 με 2:25 αν κάνω λάθος διορθώστε με και πέστε τι βλέπετε εσείς
Είναι όντως πέναλτι και αποβολή.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δε το ειχα προσεξει κ εγω οντως

πεντακαθαρο πεναλτυ

πω ρε φιλε φρικαρα εντελως τωρα που το ειδα να σε καλα ρε φιλε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”