Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 21/11 19:30 ΝΕΤ
Re: gay - Π.Α.Ο.Κ. 21/11 19:30 ΝΕΤ
Κάνε μια διόρθωση Παρασάνδαλε μη μας πάρουν και στο ψιλό...
Διόρθωση: δε σε βλέπω στο νήμα, την κάνω εγώ.
Διόρθωση: δε σε βλέπω στο νήμα, την κάνω εγώ.
Γαύροι Μ@υνια..............Γαυροι Μ@υνια............Γαμω τον βρωμοπειραια.....και την 7.....και την 8..γαμω τον ολυμπιακό!!!!!!!
Μόνο τα 20 πρώτα λεπτά και το κοράκι φοβάμαι..Προτιμάω άμυνα με Κοντρέρας-Τσιρίλο-Μαλεζά ή Ζουέλα και Σακελλαρίου.Μετά το 60 ο γαύρος δεν έχει τρεξίματα καθόλου και μπορούμε να τους χτυπήσουμε.Ποιοτικά δεν έχουμε να φοβηθούμε τππ.
0-2 με γκολ στο 5 και στο 95 για να πονάει.
Μόνο τα 20 πρώτα λεπτά και το κοράκι φοβάμαι..Προτιμάω άμυνα με Κοντρέρας-Τσιρίλο-Μαλεζά ή Ζουέλα και Σακελλαρίου.Μετά το 60 ο γαύρος δεν έχει τρεξίματα καθόλου και μπορούμε να τους χτυπήσουμε.Ποιοτικά δεν έχουμε να φοβηθούμε τππ.
Ότι και να γίνει κρίμα είναι να μιλάτε έτσι για την ομάδα του Δημοσίου των θείων των υπαλλήλων και του χαιδέματος.
Αμαρτία τον Αη Ποντ να βρίζετε έτσι την ομάδα που μας κάνει υπερήφανους στην Ευρώπη.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς?
Τα μεγαλεία της Γιουβέντους?
Τα γκολ στις καθυστερήσεις μιλάμε για ομάδα φόβητρο που αγοράζει ότι καλύτερο κυκλοφορεί Παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Να θυμηθούμε μήπως την Ρόζεμποργκ με τους κορμούς?
Την μαρτυρική μας Κύπρο που μαρτύρησαν?
Άιντε Ολυμπιακάρα μην τους ακούς και μην δίνεις σημασία.
Πάλι του χρόνου η περιοδεία απο την Αλβανία θα ξεκινήσει.

Αμαρτία τον Αη Ποντ να βρίζετε έτσι την ομάδα που μας κάνει υπερήφανους στην Ευρώπη.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς?
Τα μεγαλεία της Γιουβέντους?
Τα γκολ στις καθυστερήσεις μιλάμε για ομάδα φόβητρο που αγοράζει ότι καλύτερο κυκλοφορεί Παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Να θυμηθούμε μήπως την Ρόζεμποργκ με τους κορμούς?
Την μαρτυρική μας Κύπρο που μαρτύρησαν?
Άιντε Ολυμπιακάρα μην τους ακούς και μην δίνεις σημασία.
Πάλι του χρόνου η περιοδεία απο την Αλβανία θα ξεκινήσει.

o γαυρος στον αγωνα με τον νιονιο στο πρωτο ημιχρονο ηταν για τον πουτσο και στο δευτερο εβαλε 4 γκολ.Odi έγραψε:Γαύροι Μ@υνια..............Γαυροι Μ@υνια............Γαμω τον βρωμοπειραια.....και την 7.....και την 8..γαμω τον ολυμπιακό!!!!!!!
αρα δεν ειμαι σιγουρος αν μετα το 60 ο γαυρος κλαταρει.
Odi έγραψε:Προβλέπω ήττα με 2-0 με κολοσσιαία σφαγή απο το κοράκι όποιο κ αν ειναι αυτό.Επίσης θα τελειώσουμε το παιχνίδι το περισσότερο με 9 παίκτες.Γιατί μας φοβούνται.Και νιώθουν πλέον την τεράστια απειλή.
Εσυ φιλε μου με τις προγνωσεις που κανεις θα μας αφησεις αφραγκους ολους...

Παλι καλα ομως που και οι μπουκ εχουν την ιδια αποψη με εσενα...
Βetfair το διπλο αγγιζει το 6.5
Περσι μου πηραν μηχανακι τα τσακαλια,φετος παμε για λιμουζινα.
Περιμενω τις αποδοσεις για το διπλο απο ημιχρονο,γιατι εκει θα καταληξω...
Θα πουν μερικοι οτι περσι ο γκει δεν ηταν στα καλυτερα του και θα συμφωνησω,γιαυτο το περσινο παιχνιδι ηταν ακομα πιο δυσκολο μιας και οι λουλουδες του γκει ηθελαν να αποδειξουν οτι δεν ειναι για πεταμα...
Φετος που τα πανε λιγο καλυτερα θα ειναι απροετοιμαστοι,ανυποψιαστοι και πιθανον στημενοι.
Προβλεπω γκολ του Ελζαρ,του Βιερινια και επιτελους ρε Παμπλο μου το χρωστας απο περσι...μη σημαδεψεις παλι το γαμωδοκαρο...
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ η ισοπαλια θα ειναι 2 πεταμενοι βαθμοι.
markos4 έγραψε:o γαυρος στον αγωνα με τον νιονιο στο πρωτο ημιχρονο ηταν για τον πουτσο και στο δευτερο εβαλε 4 γκολ.Odi έγραψε:Γαύροι Μ@υνια..............Γαυροι Μ@υνια............Γαμω τον βρωμοπειραια.....και την 7.....και την 8..γαμω τον ολυμπιακό!!!!!!!
αρα δεν ειμαι σιγουρος αν μετα το 60 ο γαυρος κλαταρει.
Kαι οι 2 ξεφούσκωσαν απλά ο Πανιώνιος περισσότερο απ τον γαύρο φίλε μου.
Στο πρώτο ποστ γράφω αυτό που λογικά θα γίνει.Τουλάχιστον το κομμάτι με την σφαγή.Στο δεύτερο ποστ γράφω αυτό που θέλω να γίνει.Εχει διαφορά.Rizla έγραψε:Odi έγραψε:Προβλέπω ήττα με 2-0 με κολοσσιαία σφαγή απο το κοράκι όποιο κ αν ειναι αυτό.Επίσης θα τελειώσουμε το παιχνίδι το περισσότερο με 9 παίκτες.Γιατί μας φοβούνται.Και νιώθουν πλέον την τεράστια απειλή.
Εσυ φιλε μου με τις προγνωσεις που κανεις θα μας αφησεις αφραγκους ολους...![]()
![]()
![]()
Παλι καλα ομως που και οι μπουκ εχουν την ιδια αποψη με εσενα...
Βetfair το διπλο αγγιζει το 6.5
Περσι μου πηραν μηχανακι τα τσακαλια,φετος παμε για λιμουζινα.
Περιμενω τις αποδοσεις για το διπλο απο ημιχρονο,γιατι εκει θα καταληξω...
Θα πουν μερικοι οτι περσι ο γκει δεν ηταν στα καλυτερα του και θα συμφωνησω,γιαυτο το περσινο παιχνιδι ηταν ακομα πιο δυσκολο μιας και οι λουλουδες του γκει ηθελαν να αποδειξουν οτι δεν ειναι για πεταμα...
Φετος που τα πανε λιγο καλυτερα θα ειναι απροετοιμαστοι,ανυποψιαστοι και πιθανον στημενοι.
Προβλεπω γκολ του Ελζαρ,του Βιερινια και επιτελους ρε Παμπλο μου το χρωστας απο περσι...μη σημαδεψεις παλι το γαμωδοκαρο...
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ η ισοπαλια θα ειναι 2 πεταμενοι βαθμοι.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- Sick Bastard
μηπως ξερει κανεις ποσα ημιχρονα θα παιξουμε την κυριακη...?
μηπως ξερετε αν μπορουμε να ζητησουμε αναβολη του 1ου ημιχρονου και να παιξουμε μονο το 2ο ...?
αλλα αν ειναι δυνατον (για να προλαβει και ο contreras) να παιξουμε την κυριακη την αναπαυλα του ημιχρονου μονο...?
εχουμε το δικαιωμα....?

μηπως ξερετε αν μπορουμε να ζητησουμε αναβολη του 1ου ημιχρονου και να παιξουμε μονο το 2ο ...?
αλλα αν ειναι δυνατον (για να προλαβει και ο contreras) να παιξουμε την κυριακη την αναπαυλα του ημιχρονου μονο...?
εχουμε το δικαιωμα....?

- xrhstos_volos4