+++++++++thief έγραψε:Παιδιά δεν θα πώ τίποτα για τον αγώνα, έτσι και αλλίως τα περισσότερα τα γράψατε...
Εγώ θέλω να σταθώ για μία ακόμη φορά στην μετάδοση της NOVA . Εκτός της άθλιας μετάδοσης και των άθλιων σχολίων είχαμε και το κλασικό με τις (μη) λήψεις της κερκίδας μας και την υποβάθμιση για μία ακόμη φορά του κόσμου του ΠΑΟΚ. Η κερκίδα του ΠΑΟΚ φάνηκε όλο και όλο 1,5 φορά. 1 στο γκολ και 0,5 σε μία άλλη φάση.
Επειδή όμως ήμουν σε καφετέρια όπου έβλεπες τα 2 ματς τα κανονικά και η μετάδωση ακουγόταν ταυτόχρονα (παρόλο που ο κόσμος κλασικά ήταν 75-25 υπέρ ΠΑΟΚ, περιοχή Αρετσούς) παρατήρησα το εξής εξωφρενικό...Το τι λήψεις τραβούσαν από την κερκίδα της ρουφιανόφωλιάς δεν λέγεται... το τι γλείψημο και το τι σάλιο για τα "χορευτικά" των super-gay-3 δεν λέγεται ξανά..!!..Ανά 2 λεπτά μετά το γκολ τους έβλεπες πανοραμικά, πλάγια και κάθετα πλάνα από την θ-3 της σκουλικοφωλιάς και πάει λέγοντας.... Και έρχονται μετά οι παλιο-μπινέδες στην Τούμπα και για να δεις πλάνο από την θ-4 ή από κερκίδα κάνεις το σταυρό σου.. Γκολ βάζουμε και δείχνουν 8 στις 10 φορές πλάνα από την θ-1..!!!
Είχαμε όμως πρόσφατα και την μετάδωση του ΑΝΤ1 όπου τους ξεβράκωσαν κανονικά.
Αλλά καλά μας κάνουν ρε παιδιά...![]()
Εμείς αετό κλασικά...είμαστε ως οπαδοί υπεράνω...
ps: και το γαμώτο ποιό είναι....ότι ως κερκίδα οι ρούληδες είναι αστείοι... Μόνο στην αρχή λένε που πετάνε κατι χαρτάκια και κάτι κορδέλες αλλά μετα ειναι να γελάς κανονικα μαζί τους (φωνή - παλμός μηδέν)...
Αλλά το θέμα ποιό είναι..;;;...Όταν σου δείχνουν την ιμιτασιόν κερκίδα των ρούληδων και δεν σου δείχνουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ από την κερκίδα της Τούμπας έ τί θα μείνει..;; ..Το ιμιτασιόν και μόνο αυτό...
στα εντος τραβανε τα επισημα μας αν ειναι δυνατον...