Π.Α.Ο.Κ - Πανιώνιος 24/10 18:15 nova2
Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανιώνιος 24/10 18:15 novasports2
Τέτοιο παιχνίδι χωρίς κόσμο... γα@ώ τους μπάτσους μου γα@ώ !!! Ας ελπίσουμε να είναι καλά ο Μούσλι... αγιασμό θέλει το αλάνι 

- cristiano4
ο μούσλι πρέπει να έχει και κάτι ψυχολογικό το παλικάρι.....δεν γίνεται αυτο,περαστικα(ελπίζω να μην έχει την γνωστή θλάση)
- maikopoulos
Γειά σου ρε Φωτάκη αλάνι!!! (με 10 λεπτά καθυστέρηση γαμώ την αραπιά μου μέσα)
Ενταξει παιδια ωραιο το 4-4-2 μας δινει μεχρι τωρα μια ευκολη νικη αλλα απεναντι σε εναν τραγικο φετος αντιπαλο που οδευει φουλ για β.Απεναντι στις μικρες ομαδες στην τουμπα θα μπορουσε να ξαναχρησιμοποιηθει αλλα ακομα και σημερα φαινεται οτι ειναι συνεχης πηγη κινδυνου αν απεναντι σου υπαρχει σοβαρη ομαδα.
επρεπε να φυγει ο δερμι για να δειξουν θεληση εστω και απεναντι σε ενα τραγικο αντιπλαο?????
ακομα και ετσι οι πολλες επιπολαιοτηες π.χ τριπλα ελ ζαρ στη αμυνα και αλλα δειχνουν οτι εννοειται θελουμε μια προπονηταρα...
ο μπους σε τραγικη κατασταση τελευταια..απαραδεκτη κινηση του βιτ θα μπορουσε να χε φαει κοκκινη...
ακομα και ετσι οι πολλες επιπολαιοτηες π.χ τριπλα ελ ζαρ στη αμυνα και αλλα δειχνουν οτι εννοειται θελουμε μια προπονηταρα...
ο μπους σε τραγικη κατασταση τελευταια..απαραδεκτη κινηση του βιτ θα μπορουσε να χε φαει κοκκινη...
Ο βιτόλο χρειάζεται θεραπεία, τραβάει τη φανελλα του Μανιάτη και μετά προσπαθεί και να τον κλωτσήσει και μετά το γνωστό θέατρο...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο Βιτόλο, πάντως καλά τα γκόλ αλλά δεχόμαστε πολλές επιθέσεις απο μια μέτρια ομάδα
-
Συμφωνώ. Στην επίθεση δεν μπορώ να έχω παράπονο αλλά αμυντικά είμαστε ο κλασικός φετινός ΠΑΟΚ. Όταν αναγκάζεσαι να τρέχεις τόσο πολύ για να κλέψεις τη μπάλα, κάτι δεν πάει καλά. Λείπει και η ψυχραιμία όταν βγάζουμε τη μπάλα απ' την περιοχή.MANIAKOS έγραψε: ακομα και ετσι οι πολλες επιπολαιοτηες π.χ τριπλα ελ ζαρ στη αμυνα και αλλα δειχνουν οτι εννοειται θελουμε μια προπονηταρα...
Μουσλι αγόρι μου σ αγαπάω όσο δεν μπορείς να φανταστείς και εκτιμώ το κόλλημα σου με τον ΠΑΟΚ. Αλλά, πάρτο χαμπάρι, δεν είναι δυνατόν να τραυματίζεσαι κάθε βδομάδα. Πρώτον έχεις ψυχολογικό ζήτημα με τους τραυματισμούς, και δεύτερον είσαι τρομερά ευαίσθητος οργανισμός. Τα δύο αυτά σημαίνουν οτι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου να δεχθείς ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ μείωση αποδοχών, γιατί είναι γελοίο να παίρνεις τόσα λεφτά και ΟΧΙ ΑΠΛΑ να μη βάζεις γκολ, αλλά να χάνεις και τόσα ματς ΚΑΘΕ χρόνο.
Βιτόλο, είσαι για πολλά χαστούκια, μου τη δίνεις άσχημα καιρό τώρα που σε κάθε ματς κάνεις χέρι και παίρνεις άσχετες κίτρινες και κόκκινες..
Καλούτσικη η ομάδα, ελπίζω να συνεχίσουμε αν και δεν παίξαμε κάνα σοβαρό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ΔΕΝ έχουμε κυριαρχήσει στο γήπεδο. Ισως επειδή μπήκαν νωρίς τα γκολ να αδιαφορούμε λίγο. Θα φανεί. Άντε, καλο β, χωρίς τραυματισμούς..
υ.γ. Κανώτα ΠΟΥΛΟ χτές.. (κατά το πούλα χτες..
)
Βιτόλο, είσαι για πολλά χαστούκια, μου τη δίνεις άσχημα καιρό τώρα που σε κάθε ματς κάνεις χέρι και παίρνεις άσχετες κίτρινες και κόκκινες..
Καλούτσικη η ομάδα, ελπίζω να συνεχίσουμε αν και δεν παίξαμε κάνα σοβαρό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ΔΕΝ έχουμε κυριαρχήσει στο γήπεδο. Ισως επειδή μπήκαν νωρίς τα γκολ να αδιαφορούμε λίγο. Θα φανεί. Άντε, καλο β, χωρίς τραυματισμούς..
υ.γ. Κανώτα ΠΟΥΛΟ χτές.. (κατά το πούλα χτες..

Ρε μήπως να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον υπηρεσιακό προπονητή???????????

Μη βάζεις ιδέες. Αν και δε νομίζω ότι υπήρξε ποτέ αυτό ως ενδεχόμενο.
αυτη τη στιγμη η ομαδα μονη της παιζει...αν ειχαμε σοβαρο αντιπαλο θα ταν πιο δυσκολα τα πραματα..
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ η ομάδα κερδίζει 3-0 στο ημίχρονο κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να επισημάνουν πάντοτε τα αρνητικά στοιχεία των παικτών δεν λέω ότι πρέπει να ζούμε στον κόσμο μας και να τα βλέπουμε όλα ονειρικά αλλά να ψάχνουμε να βρούμε τη παραμικρή αρνητική λεπτομέρεια και να τη μεγαλοποιούμε αυτό καταντάει αρρώστια.