Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
niks

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από niks »

θα μπορουσαμε ανετα να προηγηθουμε στο 20λεπτο
αν ειχαμε καθαρο μυαλό στην τελικη πασα
αλλα καπου εκει αγχωνομαστε και παμε μετα με το στανιο
βιαστικα και χωρις υπομονη στο παιχνιδι μας

η γαιδουρινη υπομονη μας εδινε τα παιχνιδια
διοτι το παιχνιδι διαρκει 90 λεπτα και οχι 20-25
Dimg4

Re: Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0

Δημοσίευση από Dimg4 »

giapas έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:πραγματι εκπληκτικος ο κοσμος..ειδικα οταν πετυχε στο κεφαλι τον Ποι.....
Ειρωνεύεσαι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαό του ΠΑΟΚ?
Που παντού ακολουθά την ομάδα?
Που την υποστηρίζει κάτω από όλες τις συνθήκες?

Που είναι μακράν πρώτος στο σημάδι με μπουκάλια ρετσίνας κ με πλαστικά?
Που μετά τη ξενέρα του γκολ , σε βγάζει ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ για επιπλέον 5-6 λεπτά με τις μ@λ@κίες στο ΠΟΥ?

Πρόσεχε φιλαράκι όταν μιλάς για το περιούσιο λαό

Ενταξει χαλαρωστε με την ειρωνεια. Ενας μπουφος η 20-30 δεν εκφραζουν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαο του ΠΑΟΚ. Κραξτε προσωπα οχι λαο
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Σύμφωνα με την γενική εικόνα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αν και οι αριθμοί βγάζουν τον ΠΑΟΚ καλύτερο αλλά τι να το κάνεις. Έχασες και μάλιστα από έναν μέτριο αντίπαλο που ο στόχος είναι να παραμείνει στη κατηγορία με σχετική άνεση και αν παίξει πλει οφ έπαιξε. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και έχει πάντα υψηλούς στόχους.

Το πιο άσχημο από όλα είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει παρατεταμένα προβλήματα σε όλες τις γραμμές (άμυνα - κέντρο - επίθεση).

Άντε στην επίθεση ούτε πέρσι ήσουν καλός αλλά κατάφερνες να παίρνεις αυτό που θες (κυρίως μετά τα πρώτα 3-4 ματς πρωταθλήματος). Στις άλλες γραμμές όμως ήσουν καλός μέχρι πολύ καλός για να μη πω άριστος σε κάποια παιχνίδια που υποχρέωνες τον αντίπαλο να μην εκδηλώνεται επιθετικά.

Ας ελπίσουμε σε ανάκαμψη το συντομότερο δυνατό γιατί μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασχετο. Δειτε λιγο τι χαρακτηρα μεγαλης ομαδας εχει ο βολος.. εχω παθει πλακα με την σταθεροτητα τους ως τωρα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο φόβος φυλάει τα έρμα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

DC έγραψε:
Ένα πρόβλημά σου είναι ότι έχουν περάσει 364 μέρες από τότε.
Ένα άλλο είναι ότι πιστεύεις ότι όλοι πρέπει να γράφουν ό,τι θέλεις εσύ και για ό,τι θέλεις εσύ.
Κουλάρισε λίγο.
Φιλικά πάντα.
:shock: :?: Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτα που ειπα.....
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

οι οπαδοι αυτης της ομαδουλας πρεπει να ντρεπονται που ειναι βορειοελλαδιτες.δεν ειπα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ να κατσεις να χασεις ,παιξε και κερδισε με αλλα βλαχομαγκιες του τετοιου τυπου ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.νταξει ο προεδρος τους αλλα και αυτοι εχουν γινει χειροτεροι .βριζουν τον δικεφαλο μεσα στην βορεια ελλαδα και με λογια ασχημα,λες και παιζουμε με καμια λαρισα.βριζουν αυτον που καποτε τους εσωσε απο την β εθνικη.ντροπη τους ,δεν αξιζουν να λεγομαι βορειοελλαδιτες και απο σημερα τους θεωρω το ιδιο μισητους με της λαρισας του ρουλη και κατι τετοιων μικρομαδων.οταν θα ξαναπεφτουν κανενας ΠΑΟΚ δεν θα τους δωσει βαθμους να σωθουν.
niks

Δημοσίευση από niks »

και υποστηριζουν (οι λιγοι εστω)ομαδες που εκπροσωπουν αυτούς που τους ξεπουλανε στους τουρκους
giapas

Δημοσίευση από giapas »

dj_timo έγραψε:Ασχετο. Δειτε λιγο τι χαρακτηρα μεγαλης ομαδας εχει ο βολος.. εχω παθει πλακα με την σταθεροτητα τους ως τωρα
Πολύ καλή ομάδα , πράγματι
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αηδια ματς....αναρχαι αταξια βιασυνη κακες επιλογες, ελλειψη καθαρου μυαλου και ηρεμιας....δεν ειμαστε ομαδα....
τελος
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Πίκρα. Μεγάλη πίκρα. Φταίει η ομάδα αλλά είδα και πρόθεση στη διαιτησία: η αποβολή του Κοντρέρας πχ είναι το ανέκδοτο της χρονιάς. Όπως και να' χει, κάνουμε πολλά αλλά δε βάζουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Δερμιτζάκης κάτι πρέπει να κάνει με αυτό. Η ομάδα πάσχει κατά βάση στην ψυχολογία, φαίνεται από τα λάθη της, από τις κινήσεις στο γήπεδο, από το (μη) πάθος. Το χειρότερο θα είναι να τους κράζουμε στο παραμικρό στα εντός που έρχονται. Η ομάδα είναι καλή και θα το δείξει στην πορεία.

Η ανάκαμψη με Ντιναμό και Άρη θα γίνει χωρίς ντερμπάκηδες. "Ποια ανάκαμψη ρε φίλε;". Θα δείτε. Δε χάνω την αισιοδοξία μου ακόμα και τώρα. Δε μ' έκαναν ΠΑΟΚ οι γονείς μου για να μου μαυρίζει η ψυχή αλλά για να κοιτάω μπροστά:

Δυο πάρτι στην Τούμπα μέσα σε τέσσερις μέρες. Δυο νίκες. Δυο χαρές. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μακαρι...Αυτο εχω και γω στο μυαλο μου...Συμφωνω απολυτα...

Αν υπαρχει κατι θετικο απο το σημερινο ματς ειναι το πρωτο 25λεπτο,η καλη κυκλοφορια σε αυτο το διαστημα και η αναιρεση της υποτιθεμενης κουρασης που υπηρχε στην ομαδα..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Η κοιλίτσα έγινε κοιλάρα.
Ολοι στη δίαιτα από δω και πέρα να πέσει η μπάκα.
Τέρμα οι γύροι και τα κοψίδια.
Λαχανικά, φρούτα και νηστεία.

Υ.Γ. Πολύ ειρωνεία έχει πέσει εδώ μέσα. Οι δήθεν ΠΑΟΚτσήδες ξαναχτυπούν σε κάτι τέτοιες στιγμές.
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Το θέμα είναι ότι είμαστε και άτυχοι,γιατί πάνω που κάνεις ευκαιρείες κερδίζουν το πέναλτυ...Στο δεύτερο χάλια μαύρα,απλά είχες την μπάλα.Βέβαια αν σου δώσει στο 56 το πέναλτυ και ισοφαρίσεις τότε είναι αλλιώς.Πρέπει να παίξουμε 4-4-2 με Πάμπλο-Βιτόλο και Βιερίνια-ελ ζαρ στο πλάι και προδότη με αλάνι μπροστά.Ιβιτς σέρνεται οπότε ας δοκιμάσει και κριστίανο
thief

Δημοσίευση από thief »

Ξανά στεναχώρια....
Σε ένα πρόγραμμα 4 αγώνων που περίμενες 8 με 12 βαθμούς, είσαι τελικά στους 5. Κάκιστη συγκομιδή.

Δυστηχώς δεν είναι μόνο οι βαθμοί αλλά και η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας είναι πολύ κακή. Η συμπεριφορά μερικών παιχτών είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Θέλω και απαιτώ από τον Δερμιτζάκη να τραβήξει αυτιά. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι πάνω από προπονητή και από ομάδα. Έχουν κάποιοι παίχτες νοοτροπία βεντέτας.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να βρει το δρόμο του αλλά πρέπει κάποιοι να αναλογιστούν το τι φανέλα φορούν.

Ο ΠΑΟΚ σε 4 μέρες έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δυστηχώς δεν βλέπω μερικοί παίχτες να το αντιλαμβάνονται. Είναι άδικο κυρίως για αυτούς (λόγω της προσπάθειας που κάνουν επί 2 χρόνια) αλλά και για τον κόσμο.

Είμαι στεναχωρημένος αλλά ξανά και μόνο ΠΑΟΚ φωνάζω.

Τιμήστε την φανέλα, μόνο αυτό θέλουμε.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”