Club Brugge KV - P.A.O.K. FC 16/9 20:00 novasports3
Re: Club Brugge KV - PAOK FC 16/9 20:00 novasports3
Το λινκ οδηγεί στον χάρτη Google της πόλης Μπριζ του Βελγίου.
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... CE%BF&z=11
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... CE%BF&z=11
Καλημέρα σε όλους
Παιδιά γνωρίζει κάποιος σε ποιο ξενοδοχείο θα είναι η διοίκηση??
Πρέπει να πάρουμε τα εισιτήρια
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ γερά

Παιδιά γνωρίζει κάποιος σε ποιο ξενοδοχείο θα είναι η διοίκηση??
Πρέπει να πάρουμε τα εισιτήρια
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ γερά
Από τα σπάνια παιχνίδια της Ευρώπης, και όχι μόνο,του ΠΑΟΚ, που δεν έχω άγχος για το αποτέλεσμα...
Κοιτάμε να το χαρούμε και ό,τι βγει...Σαφώς και δεν είμαι αδιάφορος ως προς το αποτέλεσμα αλλά το άγχος έχει δώσει τη θέση του στην ανυπομονησία και μόνο...
Κοιτάμε να το χαρούμε και ό,τι βγει...Σαφώς και δεν είμαι αδιάφορος ως προς το αποτέλεσμα αλλά το άγχος έχει δώσει τη θέση του στην ανυπομονησία και μόνο...
σε περίπτωση διπλού, αν ήμουν διοίκηση, θα αναπροσάρμοζα άμεσα τους στόχους της ομάδας.
ελπίζω αυτα τα "θα γουστάρουμε " και η χρησιμοποίηση κούτσια να μην προδικάζουν οτι θα πετάξουμε λευκή πετσέτα στο europa league...για μενα εχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης και πρέπει να τις διεκδικήσουμε στο ακέραιο, μπας και ομορφύνει αγωνιστικά ο φετινός χειμώνας βλέποντας τον ΠΑΟΚ και το νέο έτος στην ευρώπη.
γιατι στην ελλάδα, τα παραμύθια συνεχίζονται και εμενα προσωπικά δε με αγγίζει η ουτοπία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
το αυριανό παιχνίδι θα το χαρακτήριζα ως το πλέον κομβικό της χρονιάς.
ελπίζω αυτα τα "θα γουστάρουμε " και η χρησιμοποίηση κούτσια να μην προδικάζουν οτι θα πετάξουμε λευκή πετσέτα στο europa league...για μενα εχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης και πρέπει να τις διεκδικήσουμε στο ακέραιο, μπας και ομορφύνει αγωνιστικά ο φετινός χειμώνας βλέποντας τον ΠΑΟΚ και το νέο έτος στην ευρώπη.
γιατι στην ελλάδα, τα παραμύθια συνεχίζονται και εμενα προσωπικά δε με αγγίζει η ουτοπία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
το αυριανό παιχνίδι θα το χαρακτήριζα ως το πλέον κομβικό της χρονιάς.
Εγώ πάντως μίλησα για την πάρτυ μου...
Η διοίκηση και οι παίκτες ας πράξουν όπως αρμόζει....
Η διοίκηση και οι παίκτες ας πράξουν όπως αρμόζει....
και εγω δεν αγχωνομαι προς το παρον....paok87 δε νομιζω πως πεταμε λευκη πετσετα με κουτσι ...ειναι αναγκαστικη η χρησομοποιηση του μια και ο σαλπι πρεπει να παιξει κορυφη και δεν εχουμε ετοιμο αλλο πλαγιο...(μια λυση θα ταν ο φιλομενο αλλα δεν παιζει καλα πλαγια) και ο ελ ζαρ τωρα ηρθε
η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το βλεπω τοσο κρισιμο το ματς αυριο.
απλα απο εδω και περα στην ευρωπη οτι κανουμε θα ειναι υπερβαση ή καλυτερα το κατι παραπανω που σαφως θα ειναι θετικοτατο για την ομαδα και το πρεστιζ της,την βαθμολογια της στην ευρωπη,τα οικονομικα της και τελος για τον κοσμο.
απλα απο εδω και περα στην ευρωπη οτι κανουμε θα ειναι υπερβαση ή καλυτερα το κατι παραπανω που σαφως θα ειναι θετικοτατο για την ομαδα και το πρεστιζ της,την βαθμολογια της στην ευρωπη,τα οικονομικα της και τελος για τον κοσμο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ΠΑΟΚ αν φανει σοβαρος οπως στα παιχνιδια με τη φενερ θα περασει αερα απο τον ομιλο μη σας πω και πρωτος...Εχει το υλικο και στο γηπεδο του μπορει το 3 στα 3..Εκτος ειναι πιο φαρμακερος στην κοντρα,απλα πρεπει ολοι να ειναι αφοσοιωμενοι...Οποιοι και αν παιξουν πρεπει να σκιστουνε...
Αυτο το ματς με λιγο μυαλο θα το παρουμε...
Αυτο το ματς με λιγο μυαλο θα το παρουμε...
- ΑποστόληςΑ
Αφού ο Παύλος, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, προβληματίζεται αν θα πρέπει να βάλει στο σύστημα 4-3-3 (ή 4-2-3-1 με δύο εξτρέμ και ένα κλασικό φορ) τον Κουτσια ως αριστερό εξτρέμ, μάλλον νομίζει ότι πάμε για πλάκα στο Brugge!
Θα προτιμούσα το κλασσικό 4-4-2 με 4 χαφ (Garcia - Vitolo - Ivic - Φωτάκης) και Βιερι με Σάλπι μπροστά, γιατί θεωρώ ότι με 4 χαφ θα έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πάγωμα του παιχνιδιού, όπως άλλωστε και στην ανασταλτικότητα, που είναι και ο πρωτεύων στόχος.
Ο Κουτσια δεν μπορεί να συμβάλλει ανασταλτικά, ούτε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα, εκτός και αν πιάσει εξαιρετικό παιχνίδι και δημιουργεί συνεχώς ρήγματα από αριστερά (η αλεπού στον ύπνο της...). Βέβαια, δεν θα έχουμε αντίπαλο την Μπάρθα (Barca), μην τρελαθούμε, ούτε καν - έχω την άποψη - την Fenerbahce.
Κάθε αγώνας όμως έχει την ιδιαιτερότητά του. Στην Πόλη δεν είχαμε Ivic και Vitolo, αλλά τα καταφέραμε. Εύχομαι μόνο ο Σέρβος να μην συνεχίσει να είναι τόσο κακός, όσο στα Ελληνικά παιχνίδια, οπότε η παρουσία του θα αποτελέσει ένα άχρηστο πλεονέκτημα.
Θα προτιμούσα το κλασσικό 4-4-2 με 4 χαφ (Garcia - Vitolo - Ivic - Φωτάκης) και Βιερι με Σάλπι μπροστά, γιατί θεωρώ ότι με 4 χαφ θα έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πάγωμα του παιχνιδιού, όπως άλλωστε και στην ανασταλτικότητα, που είναι και ο πρωτεύων στόχος.
Ο Κουτσια δεν μπορεί να συμβάλλει ανασταλτικά, ούτε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα, εκτός και αν πιάσει εξαιρετικό παιχνίδι και δημιουργεί συνεχώς ρήγματα από αριστερά (η αλεπού στον ύπνο της...). Βέβαια, δεν θα έχουμε αντίπαλο την Μπάρθα (Barca), μην τρελαθούμε, ούτε καν - έχω την άποψη - την Fenerbahce.
Κάθε αγώνας όμως έχει την ιδιαιτερότητά του. Στην Πόλη δεν είχαμε Ivic και Vitolo, αλλά τα καταφέραμε. Εύχομαι μόνο ο Σέρβος να μην συνεχίσει να είναι τόσο κακός, όσο στα Ελληνικά παιχνίδια, οπότε η παρουσία του θα αποτελέσει ένα άχρηστο πλεονέκτημα.
Αποστόλη το έχεις ξανα πει το σύστημα αυτό.... Το σύστημα δεν μπορεί να σταθεί πιστεύω. Δεν θα έχεις ούτε έναν παίκτη που να πατάει ασβέστη στις γραμμές. Το κέντρο μπορούμε να το κρατήσουμε και με Γκαρσία Βιτόλο Ίβιτς (αν οι δύο τελευταίοι σοβαρευτούν επιτέλους). Επιπλέον θα έχουμε δύο ακραίους που θα βοηθάνε και πίσω. Στις αντεπιθέσεις θα είμαστε φτιά με τρεις παίκτες κι όχι με δύο και τέλος θα υπάρχη η δυνατότητα της σέντρας...
ας περιμενουμε να δουμε γιατι ο δερμιτζακης εχει δειξει πολλες φορες οτι κανει εκπληξεις σε σχεση με αυτα που δειχνει μεσοβδομαδα...σημασια για μενα δεν εχει τοσο ποιοι θα παιξουν αλλα αυτοι που θα παιξουν να εχουν τη σωστη νοοτροπια το παθος και την απαραιτητη συγκεντρωση στο στοχο αυτο ειναι το βασικο κατα τη γνωμη μου...απο εκει και περα αν ξεκινησει ο μπιλυ σιγουρα θα ειναι μια απο τις τελευταιες του ευκαιριες να δειξει...σε περιπτωση που δεν ξεκινησει και αν και ο ελ ζαρ δεν ειναι ακομα ετοιμος να βγαλει 90 λεπτα ή δεν εχει δεσει αρκετα το μονο που δε θελω να δω ειναι φιλομενο αριστερα...παπαζογλου κορυφη και βιερινια επαγγελματιας στα ακρα...απο εκει και περα ας ελπιζουμε οτι αυτο το ματσακι θα ειναι αρχη του ξεμπουκωματος καποιων παιχτων-κλειδιων που δεν ειναι ακομα στα στανταρ που θα θελαμε οπως ο λινο ο ιβιτς ο βιτολο(που εμενα δε με εχει ικανοποιησει ακομα σε σχεση με περισυ) και ο επαγγελματιας...
ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΒΕΛΓΟΥΣ
[youtube]s97_U4DRKOQ[/youtube]
ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΒΕΛΓΟΥΣ

[youtube]s97_U4DRKOQ[/youtube]
Tι λέτε βρε παιδιά που δεν είναι κρίσιμο το παιχνίδι.Με ΜΗ ήττα μπαίνουμε καλά. Και δεν θεωρώ υπέρβαση να προκριθούμε σε ένα βατό όμιλο.Υπέρβαση θα ήταν με Άγιαξ και με Φενέρ(λόγω μπάτζετ) αλλά τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται.Δεν είναι τσ.λιγκ ο όμιλός μας -ακόμα και στο europa υπάρχουν πιο δύσκολοι όμιλοι-. Φυσικά δεν θα είναι αποτυχία ένας αποκλεισμός αλλά όχι πως πάμε ''να χαρούμε το παιχνίδι''!!!
Για να μην αρχίσουμε τα λογιστικά αφού λόγω πριμ κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο και η πρόκριση πριμοδοτείται...ή μήπως θα μας χαλούσε ένας μεγάλος αντίπαλος στον επόμενο γύρο?
Όσο για το ενδεχόμενο να βάλει Κούτσια δεν το βλέπω σαν λευκή πετσέτα!!! Δεξιά Βιερίνια, μύτη Σάλπι.
Δηλ. να ξεκινήσουμε με τον Φιλομένο που δεν ξέρουμε που να τον βάλουμε ή τον...Σάκη? Τον Ελ Ζαρ θα τον δούμε.Λογικά θα πάρουν κι αυτοί χρόνο.
Πιστεύω πως η τιμωρία Μπουσα'ι'ντί θα μας βγει σε καλό (για το συγκεκριμένο παιχνίδι).
Ο Σνάουτσερ είναι εγγύηση σε μια άμυνα που μπάζει φέτος απ τα πλάγια.Ας σφίξουμε πίσω πρώτα.Δεν είναι διπλά τα παιχνίδια και το Χ δεν θα ΄ναι άσχημο.
Για να μην αρχίσουμε τα λογιστικά αφού λόγω πριμ κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο και η πρόκριση πριμοδοτείται...ή μήπως θα μας χαλούσε ένας μεγάλος αντίπαλος στον επόμενο γύρο?
Όσο για το ενδεχόμενο να βάλει Κούτσια δεν το βλέπω σαν λευκή πετσέτα!!! Δεξιά Βιερίνια, μύτη Σάλπι.
Δηλ. να ξεκινήσουμε με τον Φιλομένο που δεν ξέρουμε που να τον βάλουμε ή τον...Σάκη? Τον Ελ Ζαρ θα τον δούμε.Λογικά θα πάρουν κι αυτοί χρόνο.
Πιστεύω πως η τιμωρία Μπουσα'ι'ντί θα μας βγει σε καλό (για το συγκεκριμένο παιχνίδι).
Ο Σνάουτσερ είναι εγγύηση σε μια άμυνα που μπάζει φέτος απ τα πλάγια.Ας σφίξουμε πίσω πρώτα.Δεν είναι διπλά τα παιχνίδια και το Χ δεν θα ΄ναι άσχημο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brigate4 την Τετ 15 Σεπ 2010, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Γιάννη τα εξτρέμ είναι πλάγιοι επιθετικοί και "εξ ορισμού" (ως etreme) πατάνε ασβέστη. Το 4-4-2 παίζεται με δύο εξτρέμ που συγκλίνουν κατά περίπτωση προς τον άξονα, ανάλογα με την πλευρά από την οποία εκδηλώνεται η επίθεση.
Ο τρίτος επιθετικός (Κουτσια), αντί για τον τέταρτο χαφ, δεν θα μπορεί να συμβάλει ανασταλτικά, επομένως θα παίζουμε με παίκτη λιγότερο στον τομέα αυτό. Ούτε μέχρι τώρα έχει δείξει δείγματα καλής κυκλοφορίας της μπάλας. Εγώ θα έβαζα επιθετικό μόνον αν είμασταν πίσω στο σκορ και σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον τα δύο μου εξτρέμ λειτουργούσαν καλά θα έβαζα σέντερ-φορ (Παπάζογλου) που θα μπορούσε να συμβάλει στην πίεση της αντίπαλης άμυνας ουσιαστικά.
Τεσπα. Ο καθένας έχεις τις απόψεις του και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά και θεμιτό.
Ο τρίτος επιθετικός (Κουτσια), αντί για τον τέταρτο χαφ, δεν θα μπορεί να συμβάλει ανασταλτικά, επομένως θα παίζουμε με παίκτη λιγότερο στον τομέα αυτό. Ούτε μέχρι τώρα έχει δείξει δείγματα καλής κυκλοφορίας της μπάλας. Εγώ θα έβαζα επιθετικό μόνον αν είμασταν πίσω στο σκορ και σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον τα δύο μου εξτρέμ λειτουργούσαν καλά θα έβαζα σέντερ-φορ (Παπάζογλου) που θα μπορούσε να συμβάλει στην πίεση της αντίπαλης άμυνας ουσιαστικά.
Τεσπα. Ο καθένας έχεις τις απόψεις του και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά και θεμιτό.
Θεωρώ παράλογο να εκλαμβάνεται η πιθανή χρησιμοποίηση του Κουτσιανικούλη στην αρχική εντεκάδα ως "λευκή πετσέτα". Μπορεί να υπάρχει λόγος που θα παίξει και δεν είναι απαραίτητα η ανάγκη, μπορεί λέω εγώ τώρα κάποιος αμυντικός της Μπριζ να είναι αργός. Αυτά μόνο ο προπονητής τα ξέρει γιατί αυτός βλέπει όλες τις προπονήσεις. Λίγη υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο στις 20.00 .
Στον όμιλο πάμε για την πρωτιά!
Στον όμιλο πάμε για την πρωτιά!
«Η συμμετοχή της ομάδας στους Ομίλους του UEFA Europa League συνδυάζεται με συγκεκριμένες οδηγίες από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Βάσει των κανονισμών της UEFA οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν την ίδια φίλαθλη συμπεριφορά τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς η κάθε ομάδα - εάν κι εφόσον έχει παραλάβει επίσημα εισιτήρια - είναι υπόλογη για την συμπεριφορά των φιλάθλων της.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε επίσημα 1.400 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Club Brugges KV, η οποία και χαρακτηρίζεται «υψηλής επικινδυνότητας» από την UEFA, οπότε έχει και την απόλυτη ευθύνη για την παρουσία των φιλάθλων της στις κερκίδες του Jan Breydel stadion. Κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζει ότι το παραμικρό επεισόδιο, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά με τη χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και οποιοδήποτε άλλο επικίνδυνο αντικείμενο, θα φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK.
Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν δώσει δείγματα άψογης οπαδικής συμπεριφοράς στους περσινούς και φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα πρέπει αυτό να συνεχιστεί και στους αγώνες του Ομίλου του UEFA Europa League προκειμένου να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στη φετινή προσπάθεια της».
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... V&extLang=
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε επίσημα 1.400 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Club Brugges KV, η οποία και χαρακτηρίζεται «υψηλής επικινδυνότητας» από την UEFA, οπότε έχει και την απόλυτη ευθύνη για την παρουσία των φιλάθλων της στις κερκίδες του Jan Breydel stadion. Κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζει ότι το παραμικρό επεισόδιο, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά με τη χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και οποιοδήποτε άλλο επικίνδυνο αντικείμενο, θα φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK.
Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν δώσει δείγματα άψογης οπαδικής συμπεριφοράς στους περσινούς και φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα πρέπει αυτό να συνεχιστεί και στους αγώνες του Ομίλου του UEFA Europa League προκειμένου να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στη φετινή προσπάθεια της».
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... V&extLang=