23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 23. Ελευθέριος Σακελλαρίου

Δημοσίευση από Sera4 »

«Δεν με άφησαν να αγχωθώ»

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στον Sport103 fm για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμο Ζαγκρεμπ και τη δική του πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του Δικεφάλου, σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση που σημαίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Αρχικά σχολίασε το συναίσθημά του στο ντεμπούτο του μέσα στη Τούμπα.
«Είχα ενθουσιασμό καθώς είμαι σε με μια μεγάλη ομάδα και έπαιξα σε ένα παιχνίδι μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα και περιμένουμε την ευκαιρία να το αποδείξουμε. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε πολλές διοργανώσεις και πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια για τον κόσμο της ομάδας.

«Ο κόσμος με βοήθησε τόσο πολύ που δεν πρόλαβα ούτε να αγχωθώ. Κοίταξα τους φιλάθλους και δεν ήθελα τίποτε άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη του αλλά και να ευχηθώ περαστικά στους συμπαίκτες μου που τραυματίστηκαν» δήλωσε ο Αθηναίος μπακ..

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα εχθές «Ξέραμε ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και μπήκαμε με αυτή τη νοοτροπία και θέσαμε τις βάσεις για την πρόκριση στους 32. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος μας».

Τέλος σχολίασε τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του Άρεως;.
«Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο και θα δώσω τα πάντα για αυτό το ματς. Ψυχολογικά είμαστε καλύτερα πλέον μετά τη νίκη επί της Ντιναμό» δήλωσε ο παίκτης του Δικεφάλου.

paok24

πολυ σοβαρο πολυ μετρημενο παιδι...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

το οτι ειναι αθηναίος γιατί το τονίζουν συνέχεια? :lol: :lol: 8-)
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Ελα ντε... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για να μην τον χωνευουμε μαλλον...εχει και αμαξι με αθηναικες πνακιδες.. :roll: :twisted:
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπραβο ρε Λευθερη!!! πολυ καλη εμφανιση
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Γουστάρω να γίνεις και παίκτης εθνικής να πούμε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

σορι αλλα δεν μου αρεσε! εχει 437856 ελαφρυντικα.....τα ειπατε πιο πανω...νεαρος ντεμπουτο σε δυσκολο και κομβικο ματς, ολη η ομαδα ειχε ανχος.... αλλα δεν ειδα να κανει κατι για να του πω μπραβο...δεν θυμαμαι να κερδισε καμια μονομαχια και εκανε και 2,3 λαθος πασες....προς θεου δεν λεω οτι δεν κανει....αλλα οχι οτι επαιξε καλα...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

κομβικο αυτο που λες..πολλα καλα ακουσα χωρις λογο..αυτο δεν σημαινει πως πηγε ασχημα..
Το σιγουρο ειναι οτι εδειξε το απαιτουμενο θρασος που χρειαζεται και δικαιωματικα θα παρει την ευκαιρια του..

αλλα για να κριθει συνολικα ως παρουσια πρεπει να τον δουμε παραπανω..και σε ντερμπι αλλα και σε μικροτερα ματσ..να δουμε θετικα ,αρνητικα, τι μπορει να βελτιωσει ...
το λεω αυτο γιατι πιθανον κυριακη να μην παιξει καλα ή να παιξει..αυτο δε σημαινει τιποτα...ειναι ενα παιδι που τωρα το μαθαινουμε και οποια βιαστικη κριση ειναι λανθασμενη
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οταν παιρνεις ενα παιδι που πριν ενα μηνα ηταν προετοιμασμενο να παιξει Β εθνικη, παραμονες του ευρωπαικου ματς ηταν εκτος αποστολης, χωρις λεπτο επισημου ματς ακομη, και τον βαζεις να παιξει, δεν περιμενεις να σου βγει ρομπερτο καρλος.

δεν εκτεθηκε, δε φοβηθηκε, δεν εκανε τιποτα περιττο. μονο θετικο μπορει να χαρακτηριστει το ντεμπουτο, χωρις παραπανω εκτιμησεις για την μετεπειτα πορεια του. απλα τα πραγματα.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Εγώ πάντως δεν αγχωνόμουν καθόλου κάθε φορά που η επίθεση της Ντιναμό γινόταν απ'τη πλευρά του.Κράτησε πολύ καλά τη θέση του και αυτό μου αρκεί προς το παρόν.Όλα τ'άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όταν ένας νέος σε υψηλό επίπεδο ποδοσφαιριστής μπαίνει στο γήπεδο ξαφνικά και έχει την χθεσινή του παρουσία μόνο με καλά λόγια μπορείς να μιλήσεις ...

Οι παίχτες που το έχουν συνήθως το δείχνουν αμέσως ...

Το παίχτη δεν τον ήξερα καθόλου ...

Μου άρεσε που μπήκε τροχάδην και έβγαζε πίσω του σκόνη (αλήθεια χόρτο έχουμε ή κάτι άλλο για τερέν ????)

Μου άρεσε ότι είναι στεγνός ... (μου θύμισε λίγο Βενετίδη)

Μου άρεσε ότι είναι γρήγορος ...

είναι θρασύς ... (αμέσως έκανε πάσες και προσπάθησε για συνδυασμούς άσχετα αν δεν τον βοήθησε πολύ ο Βιερίνια ο οποίος την έχει δει λίγο ...)

Δεν μου άρεσε ότι έχασε κάποιες φορές τον χώρο του και την τοποθέτησή του πίσω από τον αντίπαλο ... όσες φορές το έκανε όμως καλύφτηκε λόγο ταχύτητας

Το επίπεδο της ποιότητάς του δεν μπορούμε να το κρίνουμε αμέσως ...
για πρώτη συμμετοχή όμως έδειξε κάποια πράγματα ...

Δυστηχώς ο Λίνο είναι τεράστια απώλεια και σε κάθε περίπτωση δεν καλύπτεται εύκολα ... μακάρι το παλικάρι να αποδειχτεί λαχείο ...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

jibbie έγραψε:οταν παιρνεις ενα παιδι που πριν ενα μηνα ηταν προετοιμασμενο να παιξει Β εθνικη, παραμονες του ευρωπαικου ματς ηταν εκτος αποστολης, χωρις λεπτο επισημου ματς ακομη, και τον βαζεις να παιξει, δεν περιμενεις να σου βγει ρομπερτο καρλος.

δεν εκτεθηκε, δε φοβηθηκε, δεν εκανε τιποτα περιττο. μονο θετικο μπορει να χαρακτηριστει το ντεμπουτο, χωρις παραπανω εκτιμησεις για την μετεπειτα πορεια του. απλα τα πραγματα.
+1
Όντως πολλές φορές τα πράγματα παραείναι απλά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τα ψειρίζουμε τόσο,μά τόσο πολύ.
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Δεν μπορει να κριθει ακομα, ειναι πολυ νωρις. Ηταν πρωτη εμφανιση και μαλιστα σε ευρωπαικο ματς. Να παιξει 4-5 ματς και στην Ελλαδα να ρολαρει λιγο το πραμα και μετα μπορουμε να εχουμε εικονα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Συμφωνω με τις εκτιμησεις των περισσοτερων. Εδειξε καλα δειγματα αν και δεν πρεπει να βγαλουμε (ΞΑΝΑ!!) βιαστικα συμπερασματα. Θελω απλως να τονισω αυτο που ειπε και ο tad...
tad έγραψε:είναι θρασύς ... (αμέσως έκανε πάσες και προσπάθησε για συνδυασμούς άσχετα αν δεν τον βοήθησε πολύ ο Βιερίνια ο οποίος την έχει δει λίγο ...)
Σαν να μην το πολυ "παιζανε" οι συμπαικτες του. Μπορει να μην τον εμπιστευονται ακομα. Και αυτο ειναι κατι που μονος του μπορει να το αντιστρεψει και του το ευχομαι ολοψυχα. Κανε μας να ξεχασουμε το Ντορβαλινο ρε μαγκα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Δεν μου πολυάρεσε. Πολλές βεβιασμένες ενέργειες είχε, με αποκορύφωμα εκεί που ο Ιβιτς ήταν πεσμένος, τον φωνάζανε να βγάλει τη μπάλα έξω και αυτός στην κοσμάρα του.
Για πρώτη αλλαγή από τον πάγκο καλός είναι. Περιμένω και τη συνέχεια και μακάρι να με βγάλει μαλάκα.
Πάντως εδώ θα πάρω το μέρος το Γεωργίου και θα πω ότι μακάρι τέτοιες ευκαιρίες να δινόνταν και σε αυτόν.
Για να είμαστε δίκαιοι με όλους και να τα λέμε όλα καθαρά και ξάστερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”