11. Justin Gray
Re: Justin Gray
Γιατι ο αντιπαλος ειναι η χειροτερη ομαδα της κατηγοριας, ας παρει και καποιος αλλος χρονο, εδω τους εκανε παρτι ο καλλες ρε πλακα μας κανεις?
η παρουσία του αποστολίδη με χαροποίησε ιδιαίτερα. και επίσης η χρησιμοποίηση και του γιαννακίδη στον άσσο. απλά για τον leader της ομάδας που θέλει να πάρει ματς στα πόδια του (αν αναλογιστεί επίσης κανείς και το νέο αμερικανό μας) μου φαίνονται περίεργα τα 12 μόνο λεπτά του. δεν μου μοιάζει classical σούλης αυτό...
Ο μαγκραθ ηταν ο καλυτερος του γηπεδου, τελειωσε το παιχνιδι σχεδον μονος του απο νωρις και εδωσε ευκαιρια σε ολους τους συμπαιχτες του να παρουν χρονο συμμετοχης. 

- Aureliano Buendia
ronaldo έγραψε:βλεποντας ολα τα σχολια εδω για τον γκρει δεν βλεπω να λεει κανενας αυτο που λεω εγω οτι ο παιχτης δεν εχει την ταχυτητα που χρειαζεται για τον ασο
βλεποντας το βιντεακι που εδωσε ο sera εγω βλεπω εναν παιχτη που ναι εχει ταλεντο και αισθηση της τριπλας αλλα δεν εχει γρηγορη κινηση(διευκρινιζω αλλο αισθηση της τριπλας και αλλο χειρισμος)
νομιζω οτι με γρηγορους αμυντικους θα εχει προβλημα αυτη ειναι η δικια μου η αισθηση οπως και οτι θα εχει προβλημα και να μαρκαρει γρηγορους ασους
οσο για την θεση του νομιζω οτι ειναι ασος εχει καλη ασιστ και διαβαζει καλα το παιχνιδι
νομιζω ομως οτι στο πιο δυνατο ελληνικο πρωταθλημα το οτι δεν ειναι γρηγορος θα ειναι μειονεκτημα
αυτα
νομίζω ότι τα είχα πει όλα για τον συγκεκριμενο παιχτη στις 18 αυγούστου βλέποντας μονο ενα βιντεάκι από ένα παιχνίδι το καλοκαίρι
Re: 11. Justin Gray
ροναλντο ο αγαπημένος σου ήρωας στα παιδικά ήταν ο road runner σίγουρα ε;
Έλα έλα το έχουμε καταλάβει....

Έλα έλα το έχουμε καταλάβει....

καλος ηταν και ο road runner εντάξει
είχε καλή ταχύτητα και έκρηξη
εντάξει πέρα από την πλάκα διαφωνεις δηλαδή οτι η ταχύτητα είναι ένα βασικο μειονέκτημα στον συγκεκριμένο παίχτη??
όπως και το ότι δεν έχει γενικά αθλητικά προσόντα,ούτε άλμα έχει
ξερει καλό μπάσκετ αλλά δεν φτάνει αυτό
αν δεν εισαι αθλητης πως θα σταθεις σε υψηλό επίπεδο??
αν και τελευταία έχει χάσει κάποια κιλά και μου φαίνεται πιο ευκινητος από ότι στις αρχές
είχε καλή ταχύτητα και έκρηξη

εντάξει πέρα από την πλάκα διαφωνεις δηλαδή οτι η ταχύτητα είναι ένα βασικο μειονέκτημα στον συγκεκριμένο παίχτη??
όπως και το ότι δεν έχει γενικά αθλητικά προσόντα,ούτε άλμα έχει
ξερει καλό μπάσκετ αλλά δεν φτάνει αυτό
αν δεν εισαι αθλητης πως θα σταθεις σε υψηλό επίπεδο??
αν και τελευταία έχει χάσει κάποια κιλά και μου φαίνεται πιο ευκινητος από ότι στις αρχές
και ειδικά ο πλει μεικερ
δεν μιλαμε για κανενα σεντερ που αντε παει και ερχεται να μην εχει αθλητικα προσοντα
ο παπαδοπουλος ας πουμε δεν εχει αθλητικα προσοντα αλλα ειναι 212 και εχει φοβερη τεχνικη για αυτό στην επιθεση ειναι παιχταρας για το επιπεδο του ΠΑΟΚ
στην αμυνα ομως έχει προβλημα
τα ιδια και ο γκετσεφσκι
δεν μιλαμε για κανενα σεντερ που αντε παει και ερχεται να μην εχει αθλητικα προσοντα
ο παπαδοπουλος ας πουμε δεν εχει αθλητικα προσοντα αλλα ειναι 212 και εχει φοβερη τεχνικη για αυτό στην επιθεση ειναι παιχταρας για το επιπεδο του ΠΑΟΚ
στην αμυνα ομως έχει προβλημα
τα ιδια και ο γκετσεφσκι
Eμ τι να κάνουμε μ΄αυτό το μπάτζετ
δεν μας τρελαίνει αλλά θα τη βρει την άκρη ο Σούλης.

το ειδαμε και απο την αρχη πως ειναι ψυχραιμος παικτης που μπορει να γινει και παικτης του προπονητη και να βαλει το ΕΓΩ του απο κατω για το καλο της ομαδας,ομως δεν ξερω αν ετσι θα παρουμε το καλυτερο απο αυτον!νομιζω πως ειναι παικτης που μπορει να σκοραρει και αυτο ειναι το ιδιαιτερο που εχει.θελει την μπαλα στα χερια του και να σκοραρει.αν ηταν σε μια ομαδα μικρη (παντα τον ΠΑΟΚ τον βλεπω σαν ΜΕΓΑΛΗ ομαδα παρα τα οσα περασε) θα ηταν το πρωτο βιολι και μπορουσε να βγει πρωτος σκκορερ.μην παραξενευτουμε αν τον δουμε σε κποια αλλη ομαδα του χρονου οπως καβαλα,περιστερι κλπ να βαζει 20αρες.δεν ειναι ομως ιδιαιτερα δημιουργικος,και αν τον αφηνεις να κρατα την μπαλα για επιθεσεις 18΄-20΄ δεν θα ξερει τις περισσοτερες φορες τι να την κανει.ο μακ γκραθ ειναι πολυ καλυτερος στη δημιουργια απο τον γκρει ενω του ....κλεβει και σουτ.ετσι βλεπουμε τον γκρει στους τελευταιους αγωνε να ειναι ενας απλος ρολιστας ,μονο για να κατεβαζει την μπαλα.αποψη μου ειναι πως ο σουλης πρεπει να τον βαλει στο σκοραρισμα.αν ο γκρει δεν σκοραρει νομιζω πως δεν κανει γιαυτο που κανει τωρα στον ΠΑΟΚ και γιαυτο που ισως τον πηραμε!εγω τον πιστευω σαν παικτη με τα χαρισματα που εχει ομως!αν δεν παρουμε απο αυτον αυτα που μπορει να δωσει και που ξαναλεω πιστευω πως ειναι σκορ (που το εχει με πολλους τροπους) εμεις θα χασουμε με οτι συνεπειες!
σαν να μιλάω εγώ...
very well said!!!
PS: και όλα αυτα που λες τα έδειχναν τα στατιστικά του!

PS: και όλα αυτα που λες τα έδειχναν τα στατιστικά του!

- Aureliano Buendia
Ωραία τοποθέτηση από τον kk74.
Μάλλον έχει δίκιο.
Αν πάντως δεν τραβήξει το πράγμα, με υπαιτιότητα οποιουδήποτε, του Σούλη που δεν έβαλε τον Τζάστιν στο παιχνίδι, του Τζάστιν που δεν μοήκε στο παιχνίδι, του ιρλανδού που τον έβγαλε από το παιχνίδι, ας μην μπει το 2011 για να κάνουμε καμιά αλλαγή...
Μάλλον έχει δίκιο.
Αν πάντως δεν τραβήξει το πράγμα, με υπαιτιότητα οποιουδήποτε, του Σούλη που δεν έβαλε τον Τζάστιν στο παιχνίδι, του Τζάστιν που δεν μοήκε στο παιχνίδι, του ιρλανδού που τον έβγαλε από το παιχνίδι, ας μην μπει το 2011 για να κάνουμε καμιά αλλαγή...
kk74 έγραψε:το ειδαμε και απο την αρχη πως ειναι ψυχραιμος παικτης που μπορει να γινει και παικτης του προπονητη και να βαλει το ΕΓΩ του απο κατω για το καλο της ομαδας,ομως δεν ξερω αν ετσι θα παρουμε το καλυτερο απο αυτον!νομιζω πως ειναι παικτης που μπορει να σκοραρει και αυτο ειναι το ιδιαιτερο που εχει.θελει την μπαλα στα χερια του και να σκοραρει.αν ηταν σε μια ομαδα μικρη (παντα τον ΠΑΟΚ τον βλεπω σαν ΜΕΓΑΛΗ ομαδα παρα τα οσα περασε) θα ηταν το πρωτο βιολι και μπορουσε να βγει πρωτος σκκορερ.μην παραξενευτουμε αν τον δουμε σε κποια αλλη ομαδα του χρονου οπως καβαλα,περιστερι κλπ να βαζει 20αρες.δεν ειναι ομως ιδιαιτερα δημιουργικος,και αν τον αφηνεις να κρατα την μπαλα για επιθεσεις 18΄-20΄ δεν θα ξερει τις περισσοτερες φορες τι να την κανει.ο μακ γκραθ ειναι πολυ καλυτερος στη δημιουργια απο τον γκρει ενω του ....κλεβει και σουτ.ετσι βλεπουμε τον γκρει στους τελευταιους αγωνε να ειναι ενας απλος ρολιστας ,μονο για να κατεβαζει την μπαλα.αποψη μου ειναι πως ο σουλης πρεπει να τον βαλει στο σκοραρισμα.αν ο γκρει δεν σκοραρει νομιζω πως δεν κανει γιαυτο που κανει τωρα στον ΠΑΟΚ και γιαυτο που ισως τον πηραμε!εγω τον πιστευω σαν παικτη με τα χαρισματα που εχει ομως!αν δεν παρουμε απο αυτον αυτα που μπορει να δωσει και που ξαναλεω πιστευω πως ειναι σκορ (που το εχει με πολλους τροπους) εμεις θα χασουμε με οτι συνεπειες!
συμφωνω..για αυτο και ειμαι καθετα αντιθετος σε αυτους που βιαζονται να τον κρινουν..για μενα ο ανθρωπος κανει ακριβως οτι του λεει ο προπονητης..
ΟΜΩΣ...ο τομεας που πρεπει να ανεβει οπωσδηποτε ειναι η αμυνα.απο τη στιγμη που μπροστα απλα οργανωνει πισω πρεπει να δαγκωνει