Πέφτει η νύχτα στο Palermo...

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...

Δημοσίευση από novito »

εγω γιατι δεν ειμαι στη λιστα....?? :shock:

υ.γ. κοφτε το λαμογιτο λαιμαι αλητες μοντ... :mrgreen:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Λοιπόν, τα νουμερα βγήκαν. 6 από εσας παρέλαβαν δευτερο πμ που οριζει το ρολο τους, 3 είναι οι δολοφόνοι, 3 και οι ρουφιάνοι τους. Οι υπόλοιποι είστε πολίτες. Επαναλαμβάνω για όσους δεν άκουσαν καλά, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΜ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Υπενθυμίζω ότι ξεκινάμε στις 22:00 και όχι νωρίτερα!!.

Mετά από απαίτηση του κοινού (free), και νομίζω θα βοηθήσει πολλούς, θα αυξήσουμε λίγο περισσότερο τους χρόνους. Δηλαδή:
η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει απόψε το βράδυ στις 22:00 και θα τελειώσει το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00.

ΥΓ: έπειτα από δική του απόφαση, το μέλος 8emis4, αποχωρεί από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε κανονικά, με 21 παίκτες.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα κλάψουν μανούλεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να ρωτησω κάτι;;

Πως ξεκινάμε το γκέιμ;;

Πετάγεται ο πρώτος στις 22.00 και λέει ο κίλερ είναι ο γκίκα και μετά από κείνη την ώρα ο καθένας λέει την παπαριά του όποτε θέλει στην προσπάθεια να βρούμε τον κίλλερ;;
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Την ιδια απορια εχω κι εγω αλλα πρπει να διευκρινησω οτι δεν ξεκιναμε τα ποσταρισματα απο τις 22:00 αλλα απο την ωρα που θα μας πει ο Moderator οτι ξημερωσε.Το παιχνιδι ξεκιναει νυχτα, τα ποστς απαγορευονται την νυχτα και οι δολοφονοι βγαινουν παγανια...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι εγώ που κάθε βράδυ ρεμβάζω στο μπαλκόνι του σπιτιού τι πρέπει να κάνω? Να περιμένω να βγει η Πούλια κι ο Αυγερινός???
yiannisPAOKitalia

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Την ιδια απορια εχω κι εγω αλλα πρπει να διευκρινησω οτι δεν ξεκιναμε τα ποσταρισματα απο τις 22:00 αλλα απο την ωρα που θα μας πει ο Moderator οτι ξημερωσε.Το παιχνιδι ξεκιναει νυχτα, τα ποστς απαγορευονται την νυχτα και οι δολοφονοι βγαινουν παγανια...
Σωστός. Μόνο που την πρώτη νυχτα οι δολοφονοι απλα γνωριζονται, δεν κανουν τιποτα περισσοτερο. Ξημερωνει, και πρωταγωνιστικο ρολο αναλαμβανουν οι ρουφιανοι, με διακριτικότητα παντα για να μην καουν..

Το πρώτο ποστ θα είναι από εμένα που θα σας λεει ότι ξημέρωσε, κατι που θα γινει περιπου στις 22:10, αφου οι δολοφονοι εχουν ηδη παραλαβει το πμ τους, και μενει να το διαβασουν, αν δεν το εχουν διαβασει ηδη, για να συνεχισουμε. Ακομη κι αν δεν το εχουν διαβασει ομως, μπορουμε να ξεκινησουμε, αφου ετσι κι αλλιως μονο συζητηση γινεται.
gika έγραψε:Να ρωτησω κάτι;;

Πως ξεκινάμε το γκέιμ;;

Πετάγεται ο πρώτος στις 22.00 και λέει ο κίλερ είναι ο γκίκα και μετά από κείνη την ώρα ο καθένας λέει την παπαριά του όποτε θέλει στην προσπάθεια να βρούμε τον κίλλερ;;
Ναι γκικα, ακριβως, ο καθενας λεει την παπαρια του, σκεψου οτι ο εβανς ξεκινησε πριν καν αρχισει το παιχνιδι... Η πρωτη μερα θα ειναι λιγο μαλακια μεχρι να καει ο πρωτος και να αρχισουν οι conspiracy theories...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Καλά μιλάμε είναι το τέλειο παιχνίδι για το φόρουμ.
1. Ο καθένας λέει την παπαριά του και μετά...
2. ...αρχίζουν οι θεωρίες συνουσίας.

Που ήσουνα ρε παλέρμο τόσο καιρό να ξεκαυλώσουμε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλά και άμα μιλάνε οι δολοφόνοι την πρώτη νύχτα η ρουφιάνοι την δεύτερη οι πολίτες την τρίτη δεν θα έχουν αναγνωριστεί ή όλοι μαζί μιλάνε και ότι να ναι λαίναι?
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

thrix έγραψε:Καλά μιλάμε είναι το τέλειο παιχνίδι για το φόρουμ.
1. Ο καθένας λέει την παπαριά του και μετά...
2. ...αρχίζουν οι θεωρίες συνουσίας.

Που ήσουνα ρε παλέρμο τόσο καιρό να ξεκαυλώσουμε.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gash04 έγραψε:Καλά και άμα μιλάνε οι δολοφόνοι την πρώτη νύχτα η ρουφιάνοι την δεύτερη οι πολίτες την τρίτη δεν θα έχουν αναγνωριστεί ή όλοι μαζί μιλάνε και ότι να ναι λαίναι?
Ρε υποτίθεται ότι τα λένε μεταξύ τους, με pm δηλαδή... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Συζητηση απο msn,facebook,skype και λοιπα επιτρεπεται η περιοριζομαστε αυστηρα στα ορια του φορουμ; Καλα απο τις 22:00 εχει να πεσει γελιο...!!! :D :D :D
yiannisPAOKitalia

gash04 έγραψε:Καλά και άμα μιλάνε οι δολοφόνοι την πρώτη νύχτα η ρουφιάνοι την δεύτερη οι πολίτες την τρίτη δεν θα έχουν αναγνωριστεί ή όλοι μαζί μιλάνε και ότι να ναι λαίναι?
Re gashίδη, όλοι μαζί μιλάνε, αφού εκτός από τους ιδιους τους δολοφόνους και τους ρουφιανους, κανείς άλλος δεν ξέρει ποιοι είναι οι δολοφονοι ή ποιοι ειναι οι ρουφιανοι. Όλοι προσποιείστε ότι είστε πολίτες, κατα τη διάρκεια της (εικονικής) νύχτας παύει η συζητηση και οι δολοφονοι συννενοουνται μεταξυ τους με πμ για τον τυχερο της βραδιας. Καταλαβες?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και τι ώρα λήγει η πρώτη?
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Εγω προτεινω και τη δημιουργια ενος τοπικ "Πεφτει η νυχτα στο Palermo:Σχολια & Παραλειπομενα" για να μπορουν και οι απλοι θεατες του παιχνιδιου να λενε την αποψη τους και οι αποχωρησαντες παικτες τον καημο τους! :D

Εντιτ: Επισης πιστευω οτι απο την πρωτη μερα θα εχουν αποκαλυφθει ολοι οι δολοφονοι διοτι με το αλλαλουμ που θα γινεται,οι ρουφιανοι μονο τα ονοματα των δολοφονων στα ισια δεν θα πουν!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Την ειπα παλι την κακια μου!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”