Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...

Δημοσίευση από Χωρικός »

άκουγα έναν θρύλο πιτσιρικάς , για κάποιο οδόφραγμα με πιάνα μέσα στον Πειραιά!Ξέρει κανείς αν ισχύει και τυχόν λεπτομέρειες;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εποχές Βουλινού εκτός τα γνωστά με σπρέι στους τοίχους ''Βουλινέ τον Μπούλο'' και ''Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΟΡΑΦΟΥ''
(λόγω της Βιοτεχνίας με υφάσματα που είχε) είχε τοποθετήσει ένα προστατευτικό δύχτι ύψους 30μέτρων μπροστά στην 4 για να μην πέφτουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.
Μπορεί και μεγαλύτερο να ήταν αλλά τόσο θυμάμαι λέγανε.
Βεβαίως ήταν αρκετά ενοχλητικό ενώ είχες την αίσθηση ότι είσαι σε κλουβί.

Θέμα χρόνου όμως ήταν να λάβουν δράση οι κανίβαλοι της Θύρας 4.

5-10 άτομα ανέβηκαν και άρχισαν τα γνωστά ειιι οοοπ τραμπάλα λαλα...

Κάποια στιγμή ακούγεται το σύνθημα.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΒΟΥΛΙΝΕ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ 4 ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ!!!

Μετά απο 2-3 φορές που ειπώθεικε το σύνθημα δεν ξανακούστηκε ποτέ ξανά σε κάποιο άλλο παιχνίδι.

υγ

Μιας και το δύχτι αποτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες παρελθόν και έσπασε αρχικά απο την δεξιά πλευρά και κατόπιν γκρεμίστηκε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο.

RIP για το δύχτι. 8-)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

makiz έγραψε:αφου μας εχουν βγαλει εξω με ντου οι μπατσοι μας βαζουν να κατσουμε μπροστα απο τα λεωφορεια μας οχι ομως να μπουμε μεσα (καμια 20αρα λεωφορεια πρεπει να ειμασταν)....και μας λενε και καλα ψαρωτικα οτι θα μας βαλουν να κανουμε εμετο και οποιοσ εχει φαει παγωτο παει αυτοφωρο κατευθειαν.....και πεταγεται ενα αλανι δικο μας "ψιλοκομματια" και λεει στον μπατσο...."ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΣΑ" :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ελεος!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ζορρό, το κομμάτι που έχει μείνει είναι ένα απόσπασμα!
Μπορούμε να βρούμε από την αρχή το κομμάτι, γιατί μετά απαντούσες και σε κάποιες ερωτήσεις που σε κάναμε?

Καλά, από σκηνικά σε πεσίματα, ντου και μάχες δεν το συζητάμε..
Στη Λεωφόρο που το έπαιζαν μαγκιά στον Μανάβη και δεν ανοίγαν τη θύρα των φιλοξενουμένων, στο Καραισκάκη με τους γαύρους να πλακώνουν κι εμείς.. χαμπάρια, με τη Λάρισα να κυνηγιόμαστε στα χωράφια και στα κανάλια μέσα, με τα χανούμια κάτι μάχες στα Τέμπη!!

Απίστευτα σκηνικά και περισττικά, ελπίζω μόλις βρούμε χρόνο να τα πούμε όλα!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

To ματς Πανσερραικός-βάζελος 4-6.Για το κύπελλο.Χρονιά ή 94 ή 95 αν θυμάμαι καλά.
Σκάνε καμιά 200αριά βαζέλια στο πέταλο με πορτοκαλί συνδεσμιακές μπλούζες των cockney's.Σε κάποια φάση αρχίζουν και βρίζουν τον ΠΑΟΚ.Σηκώνεται ένα παλληκάρι και σε κλάσματα δευτερολέπτων το μισό και παραπάνω πέταλο των Πανσερραικών (!) να φωνάζει.....εσείς εκεί με τα πορτοκαλί,οι μάνες σας γ@μιούντε με έναν ΠΑΟΚτσή...Και γυρνώ και βλέπω καμιά 2 θέσεις πιο πέρα έναν με μπλούζα ορίτζιναλ 21 να φωνάζει το ίδιο.Γυρνάει το φιλαράκι του και του λέει.Καλά ρε.Συνθήματα από αυτούς φωνάζεις.Και λέει.Ναι ρε.Έχει φάση.Αφού δεν είναι καλά στα μυαλά τους....

Και για ένα ποστ του φρεε λίγες σελίδες πιο πίσω για το σκέπαστρο...
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-1 μετά την 4άρα στον βάζελο πρώτη αγωνιστική στο παλιό τους γήπεδο.
Ανέβηκαν κάτι μπαγλαμάδες στο σκέπαστρο και πετούσαν πέτρες.
Και όλο το πέταλο μαζί....Εσείς εκεί επάνω στην σκεπή,οι μάνες σας γ@μιούντε με έναν ΠΑΟΚτσή.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

novito έγραψε:
interad έγραψε:...

είναι αλήθεια ότι πήγε να σου την πει ο πορνόγερος ο Θεοδωρίδης και τον στόλισες κανονικά; ;)
:lol: :lol:
Γενικά έπρεπε να τον δείτε τον Zorrο να εξιστορει την όλη φάση... τέτοια χαρά και τέτοια ικανοποίηση δεν μεταφέρονται από ένα φόρουμ... όπως και η ζήλια στα πρόσωπα των υπολοιπων.... :lol:
+1...Ήμουν κι εγώ μπροστά.Ξέχασες νοβι να πεις που ο Ζορρό συνέχεια κρατούσε και έδειχνε τα Σπορ του Βορρά που έλεγαν μέσα την φάση....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχα αποδεικτικά στοιχεία!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

makiz έγραψε:Φαση 2η : γυρναμε θεσσαλονικη απο το αελ-ΠΑΟΚ (η φαση με τον φαλακρα) και μας εχει κοψει η πεινα αφου δεν μας σταματησαν πουθενα και στο πηγαινε (εντολη της αστυνομιας) αλλα και στην επιστροφη δεν προβλεποταν (τα λεωφορεια μας πηγαιναν με 50χλμ το πολυ και ακουστηκε αλλη μια θεικη ατακα μεσα στο λεωφορειο προς τον οδηγο απο καποιον τριανδριοτη "σιγα hellangel μην το πατας τοσο μην σκισεις καμια καλτσα") τεσπα....μετα απο πολυ μανουρα μας σταματενε τελικα στο ΔΙΟΝ το εστιατοριο χωρις ομως εντολη της αστυνομιας, το λεωφορειο μας ειναι απο τα τελευτεα που σταματαει στο ΔΙΟΝ και βγαινοντας βλεπουμε ολους τους δικους μας με παγωτα στο χερι τους ρωταμε απο που? και μας λενε παντε μεσα τα μειραζουν "δωρεαν"....μεσα στο ψυγειο το παγωτων ειναι ενας δικος "μεσα στο ψυγειο" και τα βγαζει και τα πεταει γιαχμα....φτανουν οι μπατσοι και μας πεταν εξω ενω κραζουν και το ΔΙΟΝ γιατι δεν κλειδωσε τησ πορτες οπως τους ειχαν πει...αφου μας εχουν βγαλει εξω με ντου οι μπατσοι μας βαζουν να κατσουμε μπροστα απο τα λεωφορεια μας οχι ομως να μπουμε μεσα (καμια 20αρα λεωφορεια πρεπει να ειμασταν)....και μας λενε και καλα ψαρωτικα οτι θα μας βαλουν να κανουμε εμετο και οποιοσ εχει φαει παγωτο παει αυτοφωρο κατευθειαν.....και πεταγεται ενα αλανι δικο μας "ψιλοκομματια" και λεει στον μπατσο...."ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΣΑ" :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Κλαίω από τα γέλια ... :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

P.A.O.K έγραψε:Λαλακιες
χαβαλεδιαρικα συνθηματα
εξυπνα και ευριματικα
που ακουμε σε καθε αγωνα απο συνοπαδους

(π.χ σαβουρομαμη καρεμπε.)
Oφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστό στο μέλος P.A.O.K. για την έμπνευση που είχε να ανοίξει αυτό το topic..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σ'υνθημα που δονούσε το Αλξάνδρεια κάθε φορά που ο συμπολίτης έχανε σε τελικό!

Με το Γκάλη, το Γιαννάκη, το Φιλίππου
και τα άλλα παιδιά
προχωράτε, προχωράτε, προχωράτε...
Που πάτε ρε μ@λ@κες;

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
makiz

Δημοσίευση από makiz »

το παρακατω σκηνικο το εχω ακουσει απο τον αιμνηστο παρασιδη..... :(

τεσπα....εχει παει λεει μαζι με καμια 200 δικους μας(ολοι μαζι και απο αθηνα) στο πανιωνιος-ΠΑΟΚ....
οργανωμενοι εκδρομη δεν υπηρχε και ηταν μονοι τους......πριν το ματς μπηκαν στο γηπεδο και κανενας δεν τους πηρε χαμπαρι....αλλα μες στο γηπεδο εκδηλωθηκαν μαζεφτηκαν εκει στο γνωστο πετα λακι και καναν κερκιδα χωρις ομως να διμιουργηθει κανενα προβλημ με πανιωνιους, αλλα οι μπατσοι καναν την εμφανιση τουσ για ταχα μου δηθεν επεισοδια...τελειωνη το ματς και ειναι να φηγουν....εξω ομως τους την πεφτουν οι μπατσοι χωρις λογω και αρχιζει ενα κηνηγητο στησ γητονειες της νεας σμηρνης.....τρεχει ο δικος μας και τον κηνηγαν δυο ζηταδες....στριβει αμεσως απο ενα στενο και καπακι μπαινει σε μονοκατικια με κηπακι εξω.....βλεπει και ενα λαστιχο ποτισματος το αρπαζει σφυριζει και βρεχει τα λουλουδια.....η ζηταδες σταματαν εκει και τον ψιλοκοβουν απο πανω ως κατω και γυρναει αυτοσ και φωναζει προς το σπιτι "μανα να ποτισω και της ντοματεεεες" η ζητα βαζουν μπρος και φευγουν....... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

θυμαμαι χαρακτηριστικα ατακα αδερφου για τον τοργκελε με σταρβοστομικη διαθεση ''ποιος τοργκελε μωρς??Αυτος δε βρισκει στοχο ουτε....στο σεξ ναουμε''

επισης για τζονυ αναστασιαδη που εβγαινε αουτ μονος του ''τζονυ για λαρισα καλα το πας''

και επικη ατακα αδερφου βλεποντας το φουτσινι να κανει τις γνωστες εξορμησεις του ''ΣΚΥΨΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ'' στο ΠΑΟΚ-ζελος 1-1 την περιοδο που φημολογουνταν οτι τον ηθελε και καλα ο βαζελος κλπ...

και αλλη μια ατακα πολιχνιωτη σε φιλικο φοινικας πολιχνης-ΠΑΟΚ για τον αμαφουλε...''ρε τι θενκγκοντ αυτον επρεπε να τον λενε γουαιμαιγκοντ''

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γνωρίζει κανείς πως βγήκαν τα χριστουγεννιάτικα συνθήματα και ειδικά το αμίμητο «Ω Ελατο, ω Ελατο
της μάνας σας το κέρατο»?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

που ξεκιναει με το

ω ελατο ω ελατο γιατι δεν εισαι πευκο??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

free4 έγραψε:Γνωρίζει κανείς πως βγήκαν τα χριστουγεννιάτικα συνθήματα και ειδικά το αμίμητο «Ω Ελατο, ω Ελατο
της μάνας σας το κέρατο»?
ΠΑΟΚ καστορια 6-0 περιοδος 96 με 97 καπου... 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”