Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bono έγραψε:...
Βλέποντας το χθεσινό ματς χωρίς την οπαδική ματιά,δεν μπορείς παρά να μελαγχολήσεις...πέρα απ' την διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και η διαφορά των 2 ομάδων στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στη νοοτροπία.
Για μένα πρέπει να βγούν συμπεράσματα από χθες και να αλλάξουμε τη φιλοσοφία χτισίματος της ομάδας.
Συμφωνώ 100% . Μακάρι οι Ζ+Ζ να το είδαν αυτό που λες και να προσπαθήσουν να μας πάνε προς τα εκεί.
Αυτή η μελαγχολία είναι ο λόγος που δε μπορώ να χαρώ όσο θέλω το χτεσινό αποτέλεσμα...
Φαντάζεσαι να έχουμε τόσο αθλητική ομάδα και να παίζουμε μέσα στη Τούμπα?? Δηλαδή , πείτε μου το φαντάζεστε έστω??
Bono έγραψε:...
Βλέποντας το χθεσινό ματς χωρίς την οπαδική ματιά,δεν μπορείς παρά να μελαγχολήσεις...πέρα απ' την διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και η διαφορά των 2 ομάδων στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στη νοοτροπία.
Για μένα πρέπει να βγούν συμπεράσματα από χθες και να αλλάξουμε τη φιλοσοφία χτισίματος της ομάδας.
Συμφωνώ 100% . Μακάρι οι Ζ+Ζ να το είδαν αυτό που λες και να προσπαθήσουν να μας πάνε προς τα εκεί.
Αυτή η μελαγχολία είναι ο λόγος που δε μπορώ να χαρώ όσο θέλω το χτεσινό αποτέλεσμα...
Φαντάζεσαι να έχουμε τόσο αθλητική ομάδα και να παίζουμε μέσα στη Τούμπα?? Δηλαδή , πείτε μου το φαντάζεστε έστω??
Όλες οι ομάδες, τέτοια εποχή, ψάχνονται. Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα αντίπαλο δυνατή ομάδα και όχι κάποια άσημη. Φάνηκε και με τον Ajax, που όταν επιτέλους ξεπεράσαμε το σοκ και παίξαμε σαν ομάδα, ΔΕΝ είχε λύσεις και μάλιστα αρκετοί παίκτες του έδειξαν πιο κουρασμένοι κι από εμάς.
Η ρεβάνς παραμένει επικίνδυνη γιατί οι Ολλανδοί είναι γρήγοροι στις επιθέσεις τους κι ο στόχος μας θα είναι να κρατήσουμε το μηδέν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει το pressing να ξεκινήσει στο πρώτο δευτερόλεπτο και να σταματήσει με το το τελευταίο σφύριγμα. Λάθη, απλά δεν επιτρέπονται
Σίγουρα, από φυσικής κατάστασης θα έχουμε σε καλύτερη μοίρα τους Ivic, Sorlin, Contreras, Vieirinha που ήσαν τραυματίες πρίν από τον αγώνα, αλλά και οι αντίπαλοι θα είναι κι αυτοί βελτιωμένοι. Η θέση του Ivic είναι η θέση-κλειδί. Γι' αυτό το λόγο θα έπρεπε να έχουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, για τις περιπτώσεις που ο Ivic θα είναι κουρασμένος, τραυματισμενος, ή τιμωρημένος. Σ'ημερα δεν υπάρχει. Ας ελπίσουμε, μετά τον Ajax, η διοίκηση να αποφασίσει να τον αποκτήσει και ας είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.
Πολύ μου άρεσε ο Σνάουτσνερ. Καλός ήταν και ο Μπουσαϊντί. Νομίζω πως η μόνη σωστή αλλαγή στην άμυνα θα είναι ο Contreras στη θέση του Cirillo όχι του Τυνήσιου, ή του Μαλεζά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Χιλιανός είναι απαραίτητος στην ομάδα και θεωρώ πως ο Cirillo ΔΕΝ θα γίνει ποτέ. Αυτός που μπορεί να βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια είναι ο Ζουέλα και ελπίζω να δίνουν σ' αυτόν τις ευκαιρίες και όχι στον Ιταλό. Ο Κρέσιτς όταν χρειάστηκε (αρκετές φορές, δηλαδή) ήταν εκεί, κι αυτό είναι άλλο ένα θετικό στοιχείο του αγώνα.
Τα χαφ είχαν καλή απόδοση και είναι ο λόγος που πήραμε την ισοπαλία. Τον Βιτόλο τον περιμέναμε, αλλά ανέβηκαν πολύ στην επανάληψη και οι Garcia, Sorlin και Ivic.
Να μην ξεχνάμε πως ο Ivic είχε ζητήσει αλλαγή ΠΡΙΝ από το γκολ, παρ' όλα αυτά στην υπέροχη κίνηση, τρίπλα και εκπληκτική πάσα του Σαλπι (μισό γκολ) πετάχτηκε σαν σφαίρα μπροστά και τέλειωσε την φάση ΤΕΛΕΙΑ.
Θεωρώ ότι με τον Σάλπι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο επιθετικά (αμφιβάλλω αν πέρυσι την ίδια εποχή θα είχαμε σκοράρει), ενώ από τον Βιερι περιμένω βελτίωση στην τελική του προσπάθεια. Η πολύ καλή μπαλιά του Garcia, που τον βρήκε μόνο από τα δεξιά κατέληξε σε ένα πολύ άσχημο σουτ χάνοντας έτσι την ευκαιρία.
Συγκινήθηκα πολύ ακούγοντας, μετά το goal τους οπαδούς μας να φωνάζουνε το "Ω, ΠΑΟΚΑΡΑ" συνεχώς, μέσα στο Αμστελόδαμον (κατ' αλλους: Άμστερνταμ).
Πολύ καλο το video από τον ABOLEYTOI. Το ασθενοφόρο παίρνει δικό μας οπαδό;
Sera ξέρω ότι απ' το μοντέλο και το στυλ παιχνιδιού του Αγιαξ είμαστε έτη φωτός πίσω και δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ότι μπορούμε να τους μοιάσουμε...αυτό που λέω όμως είναι ότι μπορούμε να τους πλησιάσουμε,να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση τουλάχιστον και όχι να έχουμε στην 18άδα πλήθος από 30++ κάποιοι εκ των οποίων δεν σου δίνουν καμία μα καμία προοπτική....εξ' άλλου αν με Ζαγοράκη και Βρύζα δεν πάμε προς τα εκεί, πότε θα πάμε??
Τέσπα, μεγάλη κουβέντα....
δικιο εχεις σε αυτο αλλα αυτοι το πως σπανε τη μπαλα την τακτικη αποπολυ μικρη ηλικια την μαθαινουν ...σε μας ποτε....???? εμεις στα 23 πρεπει να μαθουμε τον κουτσι να μην τρακαρει...και αλλα λοιπα ταλεντα..
Μπαινω για πρωτη φορα μετα την ληξη στο φορουμ,οποτε γραφω τωρα τα συναισθηματα του αγωνα!
Ολο το Καλο Νερο Μεσσηνιας χτες ηταν στους ρυθμους του Π.Α.Ο.Κ. με 5 ΠΑΟΚτσηδες να τρελενονται με το γκολ του Ιβιτς και ολοι οι αλλοθρησκοι να πανηγυριζουν το γκολ(λογω του οτι επαιζε ελληνικη ομαδα στην ευρωπη... )
Η φωνη εκλεισε,το λαρυγγι βγηκε χτες το βραδυ που παιζει να ακουστηκα και μεχρι την Κυπαρισσια που ειναι 5χλμ διπλα!
Πρέπει να μένεις σε περιοχή που τα πάθη δεν είναι πολύ οξυμμένα. Αφού πανηγύρισαν και άλλοι το γκολ... Εμένα πάντως κάτι φτου ρε γμτ πήρε το μάτι μου στο διαδίκτυο.
"Αν την γλυτώσουμε με μια τριάρα θα είμαστε αξιοπρεπείς"
Αυτά είναι λόγια παοκτσήδων, φίλων μου που ακούνε τα γαμοραδιόφωνα της σκατούπολης του βορά. Αυτή η μιζέρια, η μπόχα και η χωριατίλα που κρατάει έναν ολοκληρο λαό εγκλωβισμένο.
Λες και αυτή η ομάδα δεν ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ πριν απο δυο μήνες τον δαφνοστεφανωμένο π@υστη. Λές και δεν τερματήσαμε πρώτοι δια περιπάτου στα πλέυ-οφ. Λες και δεν ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με την ετσιθελική διαιτησία του Καιπάλις Ατιτλίδης. Λές και ξαφνικά ξέχασαν να παίζουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές μας.
Ντροπή μας. Ντροπή σε όλους μας. Οταν ο Π.Α.Ο.Κ. μπαίνει στο γήπεδο ακόμα και απέναντι στην Μπάτσελόνα είναι ΦΑΒΟΡΙ. Δεν γίνεται αλλιώς.
PAOKfanAthens έγραψε:Μπαινω για πρωτη φορα μετα την ληξη στο φορουμ,οποτε γραφω τωρα τα συναισθηματα του αγωνα!
Ολο το Καλο Νερο Μεσσηνιας χτες ηταν στους ρυθμους του Π.Α.Ο.Κ. με 5 ΠΑΟΚτσηδες να τρελενονται με το γκολ του Ιβιτς και ολοι οι αλλοθρησκοι να πανηγυριζουν το γκολ(λογω του οτι επαιζε ελληνικη ομαδα στην ευρωπη... )
Η φωνη εκλεισε,το λαρυγγι βγηκε χτες το βραδυ που παιζει να ακουστηκα και μεχρι την Κυπαρισσια που ειναι 5χλμ διπλα!
Εγώ που το έβλεπα με ένα γαύρο , αυτός το πανηγύρισε το γκολ...πιο πολύ κ από μένα που δε το πίστευα..
Αλλά είναι πολύ φίλος οπότε δικαιολείται ....!!!!!
Λοιπόν θα πω 2 λόγια για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας όπως την είδα χθες...Πολλοί λιβανίζετε τον Πάμπλο Γκαρσία..δεν ξέρω γιατί μάλλον άμμα αγαπάμε έναν παίκτη τα βλέπουμε όλα καλά σε ότι κάνει...Χθές για μένα ήταν κακός από το 1ο μέχρι το 90.Όπως επίσης και οι Τσιρίλλο(όπως πάντα),Μαλεζάς,Σορλέν και φυσικά Μπουσαίντι...Το Χαλκιά δεν τον κακίζω αλλά έκανε την πατάτα στο γκολ μαζί με τον Ιταλό...
Κορυφαίος κατ'εμέ του ΠΑΟΚ το δύδιμο Βίκτορας και Βιεϊρίνια.Παίκτες μεγάλης κλάσης που μπορούν κάλλιστα να σταθούν βασικοί στον Ajax ας πούμε...Για το Σάλπι δε θα πω τπτ γιατί είναι φορ τεράστιας κλάσης..ΠΡΟΣΕΧΤΕ,ΦΟΡ!!!!Κρέσιτς υποφερτός με προβλήματα στις εξόδους του που όμως μπορεί να βελτιώσει...Ο Σνάουτσερ στο 2ο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον εξαιρετικός σε αντίθεση με το 1ο που μάζευε σακκούλες...Αυτά είδα και πάμε για πρόκριση την άλλη βδομάδα...
Ημασταν τυχεροι αλλα θελει μαγκια για να ισοφαρισεις στο Αμστερνταμ το μεγαλο Αγιαξ........Μπραβο στο γιγαντα Ιβιτς.......Πολυ κακη η αμυνα πλην Σναουτσνερ......Πολυ καλος ο Κρεσιτς......Ανεβηκαν πολυ οι χαφ στο δευτερο ημιχρονο........Παμε για μια τεραστια προκριση μετα το πολυ καλο αποτελεσμα που φεραμε............Εκπληκτικη η κερκιδα μας........Μας επαιξε πολυ καλα ο Σαπρον.......
Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω 2 λόγια για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας όπως την είδα χθες...Πολλοί λιβανίζετε τον Πάμπλο Γκαρσία..δεν ξέρω γιατί μάλλον άμμα αγαπάμε έναν παίκτη τα βλέπουμε όλα καλά σε ότι κάνει...Χθές για μένα ήταν κακός από το 1ο μέχρι το 90.Όπως επίσης και οι Τσιρίλλο(όπως πάντα),Μαλεζάς,Σορλέν και φυσικά Μπουσαίντι...Το Χαλκιά δεν τον κακίζω αλλά έκανε την πατάτα στο γκολ μαζί με τον Ιταλό...
Κορυφαίος κατ'εμέ του ΠΑΟΚ το δύδιμο Βίκτορας και Βιεϊρίνια.Παίκτες μεγάλης κλάσης που μπορούν κάλλιστα να σταθούν βασικοί στον Ajax ας πούμε...Για το Σάλπι δε θα πω τπτ γιατί είναι φορ τεράστιας κλάσης..ΠΡΟΣΕΧΤΕ,ΦΟΡ!!!!Κρέσιτς υποφερτός με προβλήματα στις εξόδους του που όμως μπορεί να βελτιώσει...Ο Σνάουτσερ στο 2ο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον εξαιρετικός σε αντίθεση με το 1ο που μάζευε σακκούλες...Αυτά είδα και πάμε για πρόκριση την άλλη βδομάδα...
εντελως αντιθετη η αποψη μου...πολυ κακος ο βικτωρας στο πρωτο...διασωθης μονο ο γκαρσια στο πρωτο...