Συμφωνώ και καλή επιτυχία!krik the greek έγραψε:Ουτε στο πιο τρελό σου όνειρο δεν το φανταζόσουν ρε Δερμιτζάκη. Τελος πάντων καλή επιτυχία και σε εσένα
Slumdog coach φαση χαχαχχα!

Συμφωνώ και καλή επιτυχία!krik the greek έγραψε:Ουτε στο πιο τρελό σου όνειρο δεν το φανταζόσουν ρε Δερμιτζάκη. Τελος πάντων καλή επιτυχία και σε εσένα
Δυστυχώς το δεύτερο για μένα.marley 4 έγραψε:ξεκολατε ρε ΟΛΟΙ και μην αρχιζετε για παοκομετρα απο την μια και για σκουλικια απο την αλλη
ΦΟΝΙΑ τι εννοεις τελος το ονειρο τους ομιλους η revolution is over;
paok kerkyra έγραψε:φίλε φονιά![]()
ξέρεις βασικά κατα που πέφτει η Τούμπα αν ξέρεις κάνε μας την χάρη και ΜΗΝ ξαναπατήσεις στον ναό ο Ζαγοράκης που σε βρήκε στον ΠΑΟΚ σου χάρισε δυο χρονιές όνειρο με τα λάθη του μαζί ακόμα σου έδωσε δικαίωμα στο όνειρο σου μείωσε τα χρέη και έχει κάνει και λάθη αλήμονο αν δεν έκανε λάθη κανένας δεν ειναι αλάνθαστος γιαυτό αφού γουστάρεις τόσο πολυ ξαναπάτα στην Τούμπα οταν θα έχουμε γουμενοπαγωνηδες και μπατατούδηδες με βουλινούς αντε βραδυάτικα με τις μαλακίες βουτάμε την γλώσσα και σκεφτόμαστε πριν πετάξουμε την μαλακία μας
Ή σκουλήκι είσαι ή απ΄αυτούς που βούταγαν παλιά στο μέλι και τους έκοψε το χεράκι ο Ζαγοράκηςfonias4 έγραψε:Πολλοί κολλητοί και κουμπάροι μαζευτήκανε στον ΠΑΟΚ μου.
Στον ΠΑΟΚ ΣΟΥ? πες το ρε καρντάσι ότι είσαι ιδιοκτήτης να το ξέρουμε... Ρε συ οπλαρχηγέ, πρόσεχε πως μιλάς στο αφεντικό... πρόβατο, ε πρόβατοfonias4 έγραψε:Δυστυχώς το δεύτερο για μένα.marley 4 έγραψε:ξεκολατε ρε ΟΛΟΙ και μην αρχιζετε για παοκομετρα απο την μια και για σκουλικια απο την αλλη
Πολλοί κολλητοί και κουμπάροι μαζευτήκανε στον ΠΑΟΚ μου.
Ποιος είναι σκουλήκι ρε βλάκα?Kolokotronis_4 έγραψε:έλα mods σβήστε όλα τα βρισίδια και μπανάρετε το σκουλήκι
ήταν ένα ευχάριστο break
Εδω θα συμφωνησω.......Στις εποχες Μπατατουδη και Γουμενου,δεν υπηρχε ουτε ενας κουμπαρος!!!!!!!fonias4 έγραψε:Δυστυχώς το δεύτερο για μένα.marley 4 έγραψε:ξεκολατε ρε ΟΛΟΙ και μην αρχιζετε για παοκομετρα απο την μια και για σκουλικια απο την αλλη
Πολλοί κολλητοί και κουμπάροι μαζευτήκανε στον ΠΑΟΚ μου.
Ναι ρε ΠΑΟΚ μου.farmak76 έγραψε:Στον ΠΑΟΚ ΣΟΥ? πες το ρε καρντάσι ότι είσαι ιδιοκτήτης να το ξέρουμε... Ρε συ οπλαρχηγέ, πρόσεχε πως μιλάς στο αφεντικό... πρόβατο, ε πρόβατοfonias4 έγραψε:Δυστυχώς το δεύτερο για μένα.marley 4 έγραψε:ξεκολατε ρε ΟΛΟΙ και μην αρχιζετε για παοκομετρα απο την μια και για σκουλικια απο την αλλη
Πολλοί κολλητοί και κουμπάροι μαζευτήκανε στον ΠΑΟΚ μου.![]()