FC Nürnberg – Π.A.O.K. 20/7 20:00
Re: FC Nürnberg – ΠAOK 20/7 20:00
Θα τους έβαζα μέσα κι εγώ. Γι αυτό δεν είμαι προπονητήςteod1980 έγραψε:Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιερίνια και Ίβιτς πρέπει να παίξουν απέναντι στον ΑΖΑΞ και χωρίς προετοιμασία και παιχνίδια...
πονεσε το κεφαλι μου........
με τα συγκεκριμενα ακρα δεν θα υπηρχε ευκολα αναπτυτξη ακομα και με καλο κεντρο ποσο μαλλον τωρα........
Δεν προτιμησε κουτσι αλλα φωτακη φιλομενο........αρα κουτσι..........τι να σε πω..φαε παγκο αμα σ αρεσει τοσο...
με τα συγκεκριμενα ακρα δεν θα υπηρχε ευκολα αναπτυτξη ακομα και με καλο κεντρο ποσο μαλλον τωρα........
Δεν προτιμησε κουτσι αλλα φωτακη φιλομενο........αρα κουτσι..........τι να σε πω..φαε παγκο αμα σ αρεσει τοσο...
Ρε σεις, δεν είναι δυνατόν να ζητάει από τον Τσιρίλο να κάνει γιόμα. Έλεος δηλαδή. Και αυτό με τα στημένα που θα πάει; Να μην μπορούμε να πάρουμε κεφαλιά στην περιοχή μας;
συμφωνώ με palok δεν έχει νόημα να παίζουμε έτσι... ο περσινός παοκ στιριζόταν σε 2-3 παίχτες κλειδιά, όπως τον garcia που ήταν εγγύηση στο κέντρο, τον Ivic που έβγαζε τις κάθετες πάσες κτλ. τώρα με γιόμες ή σέντρες του φιλομένο δεν κάνεις τίποτα. ο σαλπι σε όλα τα ματς μεχρι τώρα είναι σαν να μην υπάρχει στο γήπεδο..
Άσε ρε φίλε νυσάφι πια δεν κουραστήκατε????Οι καιροί προχώρησαν...ο μάνατζερ δεν χρειάζεται,η ομάδα είναι μεγαλύτερη από αυτόνε...έλεος..κολλημένοι..karlat85 έγραψε:Μονο ενας "τρελλος" μας σωζει.....
- trelopaoki444
Δηλαδη μονο εγω βλεπω οτι η πιεση μας ψηλα αποδοδει? Δεν μας εχουν κανει ουτε μια φαση ολο το ημιχρονο. Ενταξει οι στημενες φασεις δουλευονται στις προπονησεις δε με ανυσηχει τοσο οσο λετε μερικοι. Μια βδομαδα αρκει νομιζω να δουλευτουν οσο χρειαζεται. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι χωρις Γκαρσια, Ιβιτς δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ φορ που διαθετουμε. Ο Σορλεν τακτικα πολυ καλος αλλα φοβαται πολυ να ρισκαρει παιζοντας καθετα τη μπαλα κ εχει το μυαλο του να μη χασει τη μπαλα
παιδια μη ειμαστε και υπερβολικοι...αξιοπρεπεστατα στεκομαστε δεδομενοων των απουσιων..ας παιζαμε και με σαντος χωρις ιβιτς γκαρσια λινο κοντρερας βιερινια δλδ ολους οσους κανουν τη διαφορα και θα βλεπατε τι θα λεγαμε...μονο αγκαθι ο τσιριλο που παει να κοψει μπαλα σε ποδοσφαιριστες στα φιλικα...κλασσικο γκολ απο στημενο δεν προσεξα ποιος εχασε την κεφαλια ας με βοηθησει καποιος...κατα τα αλλα ειμαστε σοβαροι φυσικα δεν μπορουμε να ζητησουμε τπτ παραπνω για τα σημερινα δεδομενα...μην το γαματε...
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα αυτή τη στιγή παίζει χωρίς 5 βασικούς παίκτες (Lino, Contreras, Garcia Ivic, Vierinha). Είναι πάρα πολλές οι απουσίς για να παρουσιάσουμε κάτι θετικό, ιδιαιτερα τώρα, στην αρχή, που η ομάδα ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό.
Η εικονα βέβαια με τον Ajax δεν θα είναι τόσο κακή, αλλά αν πάλι έχουμε τόσες απουσίες δεν νομίζω ότι θα ξεφύγουμε με λιγότερα από τρία γκολ.
Ππιο σημαντική είναι η απουσία των Ivic και Contreras.
Η εικονα βέβαια με τον Ajax δεν θα είναι τόσο κακή, αλλά αν πάλι έχουμε τόσες απουσίες δεν νομίζω ότι θα ξεφύγουμε με λιγότερα από τρία γκολ.
Ππιο σημαντική είναι η απουσία των Ivic και Contreras.
επειδή είναι Ιταλός προπονητής έχω την εντύπωση ότι είναι στην νοοτροπία τους οι βαθιές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση για να μην χαθεί εύκολα στο κέντρο και βγει φάση για τους αντιπάλους. κατά τα άλλα ακόμα έναν αγώνα χάλια..λίγες μέρες έμειναν για τον επίσημο αγώνα..δύσκολα τα πράγματα.Par1s έγραψε:Ρε σεις, δεν είναι δυνατόν να ζητάει από τον Τσιρίλο να κάνει γιόμα. Έλεος δηλαδή. Και αυτό με τα στημένα που θα πάει; Να μην μπορούμε να πάρουμε κεφαλιά στην περιοχή μας;
συμφωνω αδερφε...αλλα δεν υπαρχει και κανενα εξτρεμε μεσα να πλαγιοκοπησει οποτε...βεβαια ο επαγγελματιας και κορυφη φαινεται ψαχνεται ακομα...trelopaoki444 έγραψε:Δηλαδη μονο εγω βλεπω οτι η πιεση μας ψηλα αποδοδει? Δεν μας εχουν κανει ουτε μια φαση ολο το ημιχρονο. Ενταξει οι στημενες φασεις δουλευονται στις προπονησεις δε με ανυσηχει τοσο οσο λετε μερικοι. Μια βδομαδα αρκει νομιζω να δουλευτουν οσο χρειαζεται. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι χωρις Γκαρσια, Ιβιτς δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ φορ που διαθετουμε. Ο Σορλεν τακτικα πολυ καλος αλλα φοβαται πολυ να ρισκαρει παιζοντας καθετα τη μπαλα κ εχει το μυαλο του να μη χασει τη μπαλα