Στην φόρα τα "άπλυτα" Του γαύρου!!

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Στην φόρα τα "άπλυτα" Του γαύρου!!

Δημοσίευση από gash04 »

Γαργάρα και υποβάθμιση φίλε Ιντεράντ.

Το πνίγουν καλά το κουνέλι.

Σκέφτομαι το ενδεχόμενο παρόμοια κατάσταση να βίωνε ο Ζήσης ή κάποιος άλλος απο την ΠΑΕ και το τι θα γινότανε... :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όποιος το άκουσε όλο (εγώ άκουσα μόνο το πρώτο κομμάτι από ένα λινκ που είχε δοθεί) μπορεί να μου πει αν είπε κάτι περισσότερο από ότι είχαν οι κασσέτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου;
Γιατί τότε όπως θυμάμαι δεν έγινε τίποτα...πάλι θα το ρίξουν στο off the record συζήτηση και τέλος...
μάλλον όλα γίναν γιατί ο τύπος βγάζει νέα εφημερίδα ή για να φύγει ο κόκκαλης και να μπει άλλος εκεί στο θρήνο;
το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο...ΤΙΠΟΤΑ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Peja 4 έγραψε:
interad έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ο μ@λακας ο ιντεραδ θα συνεχίσει να ακούει στο γ@μωαθήνα που ζει με τα πρασινο-κόκκινα πρόβατα ότι ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΑΚΟΣ είναι κλαψιάρης και πως άδικα είναι μες τη μίρλα όλα αυτά τα χρόνια και "σιγά μωρέ που ΣΟΥ κλέψαμε και πρωτάθλημα αφού δεν μπήκες να παίξεις στο βικελάου να ουμ και ξερω γω νταξ"
+10000000000

Βάλε και Peja στο όνομα και είναι η ίδια ιστορία!!!

:nairepaok:

K εγώ μέσα
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

AMEN ON THAT!!! που λεν και στο χωριο μου για το απο πανω comment...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ωπ... μαζευόμαστε σιγά - σιγά...

τι λέτε;;;

πάμε και για κανά 5χ5 ???
:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Θέλουμε τον 5ο και φύγαμε!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Ψηθητε για 5χ5 σοβαρα.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ναι ρε μαγγες,αλλα μετα τις 16 ιουνιου!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλά για 5χ5 κανονίζετε εδώ?
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ε,βρηκαμε ευκαιρια,αφου το κανονικο τοπικ το ξεχασανε!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Προτεινω τη μετονομασια του τόπικ σε "απλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου"

«Είναι πολλά τα λεφτά... Αρη»

Η Λιάνα Κανέλη, ο άνθρωπος που έβγαλε πρώτος στη φόρα τη λίστα των 1200 ατόμων με τα περίεργα κέρδη από το στοίχημα, μίλησε στον Sentra 103,3 και τον Νίκο Κατσαρό κι έθεσε εύλογα ερωτήματα για την εξέταση του θέματος εδώ και τέσσερα χρόνια!...

«Αυτή τη στιγμή έχω κάτι σε καχύποπτη οργή και υπερβολικά πεπειραμένη ψυχραιμία», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ και επανέλαβε ενδεικτικές περιπτώσεις... τυχερών που μέσα σ’ ένα έτος κέρδισαν τρελά ποσά μέσω του στοιχήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Λιάνας Κανέλη:

Για τη λίστα των 1.200 ατόμων, που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνεις της Βουλής: «Την ιστορία αυτή την έφερα στην επιφάνεια με κατάθεση της λίστας, τότε, επί της οποίας φερόταν να γίνεται προανάκριση, η οποία είχε κολλήσει στον επισημότερο των θεσμών, ήτοι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Είχα συναδέλφους να μου λένε 'ξέρεις πολύ καλά ότι παίζεις το κεφάλι σου κορόνα γράμματα' και τους απάντησα ότι δεν κατέβηκα στην πολιτική για να περνάω καλά, αλλά κατέβηκα για να περνούν οι άλλοι καλά.

Εχω την απελπισία να έχω τότε το περιοδικό 'Νέμεσις' και δεν προλάβαινα να τη δημοσιεύσω, έστειλα τη λίστα στην 'Παρασκευή και 13' το 2006 κι από τότε τίποτε. Και ξαφνικά τσιμπάει όλους μία μύγα, ψάξανε, αλλά είχε χαθεί η λίστα από τα πρακτικά της Βουλής και την κατέθεσα ξανά!

Είχα μιλήσει σε άλλο ραδιόφωνο και στην 'Παρασκευή και 13' για όλο αυτό το ζήτημα, αλλά ετάφη από το σύνολο των συναδέλφων μου δημοσιογράφων, πολιτικών, οικονομικών, αστυνομικών, αθλητικών. Δεν ελέχθη κουβέντα περί του ζητήματος με οφθαλμοφανής περιπτώσεις, πιο γιγάντιες από αυτές που αναφέρονται τώρα».

Για τα ποσά και τους νικητές της λίστας: «Κατέθεσα μια λίστα επί της οποίας γινόταν προανάκριση όταν υπήρχαν επταμελής οικογένειες μεροκαματιάριδων, όπου συνολικά μέσα σε ένα έτος είχαν κερδίσει 5.700.000 δρχ., 6.300.000 δρχ,, υπήρχε όνομα εν ενεργεία διαιτητή με 1.300.000 δρχ., υπήρχε επικεφαλής θύρας με 5.700.000 δρχ., όπως και ονόματα 1-2 συναδέλφων, οι οποίοι θα μπορούσαν θαυμάσια να παίζουν στοίχημα, όπως εσύ κι εγώ, αλλά εκείνοι με περισσότερες γνώσεις. Ηταν μία λίστα από αυτούς που είχαν κερδίσει σ' ένα έτος 300.000 δρχ. και πάνω και σύζυγος παράγοντα που είχε κερδίσει 20 εκ. δρχ. στο στοίχημα. Κι αυτό ήταν αυτό που λέμε το... 'talk of the town, η κουβέντα της πόλης'.»

Για τους λόγους που επανήλθε το θέμα στο προσκήνιο: «Μπράβο στον Δελλατόλα και στο 'Ποντίκι' και σε όλους, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι κουβέντα περί θεσμών και διαφάνειας, όταν είναι γραμμένοι και τους χρησιμοποιούμε την ώρα που θέλουμε. Τότε δεν υπήρχε Εισαγγελέας; Γιατί βγαίνει τώρα; Είμαι δημοσιογράφος και κρέμομαι από τη δημοσιογραφική πεντάδα, ... ποιος, που, πότε, πως και γιατί. Με αυτή πορεύομαι εδώ και 35 χρόνια και αν δεν απαντηθεί δεν μπορώ να πάρω θέση.

Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ επί του εαυτού μου, ξέρω όμως τι παίζεται στην αγορά. Απελευθερώνονται τα στοιχήματα, οι άδειες, κοινώς είναι πολλά τα λεφτά... Αρη. Παίζονται πολλά χρήματα και επειδή αυτό γίνεται σε ένα επίπεδο διεθνοποιημένο και πανευρωπαϊκά απελευθερωμένο, καπιταλιστικό - εγώ δεν φοβάμαι τις λέξεις - και τώρα ξαφνικά κάποιους τους πήρε ο πόνος;

Πριν από εννέα μήνες μαθαίνω 'out of the blue', και μιλάω όπως μιλάνε οι... τύποι αυτοί, δηλαδή στην 'τούρλα του Σαββάτου' ότι έχει γραφτεί κάτι σε κάποιο blog. Μου το είπε ο Ανατολάκης σε μία επιτροπή οδικής ασφάλειας στην οποία είμαι και στην οποία είναι κι ο Ανατολάκης. Εγώ ασχολούμαι με τη μπάλα, ο Ανατολάκης είναι πρώην ποδοσφαιριστής, δεν είναι κανένας χώρος που θα μας χωρίσει ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός και μου ζητάει τη λίστα.

Του τη δίνω αν και του λέω είναι δημοσιευμένη και τον ρωτάω πως του ήρθε μετά από τόσο καιρό, 'μύγα σε τσίμπησε;'! Μου είπε ότι κάτι έγραψε κάποιο blog και δεδομένου ότι ήταν καινούργιος βουλευτής τότε και δεν θυμόταν, το ήθελε. Περνάνε οκτώ μήνες και ξαφνικά γίνεται της 'αλεπούς το κάγκελο'. Αυτή τη στιγμή έχω κάτι σε καχύποπτη οργή και υπερβολικά πεπειραμένη ψυχραιμία».

Για το αν έγινε κάτι μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια: «Υποτίθεται ήταν μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία γιατί ήταν απόρρητη η λίστα. Αυτή ήταν η δημοσιογραφική επιτυχία, την οποία ούτε καν ιδιοποιήθηκα. Εκανα ρεπορτάζ μόνη μου, ήταν πολλά τα ονόματα ψάχνοντας να βρω ποιος είναι ποιος. Πέντε, δέκα ονόματα τα ήξερα, αλλά παράγοντα της Β' εθνικής που να τον ξέρω;».

Για το τι όφειλε να κάνει η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας: «Έπρεπε να καλέσει όλους αυτούς που τάχα καλούν σήμερα. Για να μιλάγαμε όμως για τον Αστακό και το Κατάρ. Θα έβγαιναν 'αστακοί' οπλισμένοι για να περισωθεί η επένδυση του Κατάρ. Θυμάμαι χαρκατηριστικά που είπα στην επιτροπή 'καλά βρε παιδιά είναι δυνατόν να μην σας ενδιαφέρει όταν η Κίνα παίζει ηλεκτρονικά τον Εργοτέλη;'

Ξαφνικά οι Κινέζοι ανακάλυψαν τον Εργοτέλη; Σε μία εποχή όπως είναι παγκοσμιοποιημένη η πορνεία, η παιδεραστία, μήπως πρέπει να είναι παγκοσμιοποιημένη και η άμυνα; Και μου φέρνουν τη διεθνή επιτροπή θεσμών και διαφάνειας με όλους αυτούς που δωροδοκούν τον κόσμο; Εξηγώντας ότι είναι θέμα παιδείας κι όλα αυτά; Επειδή αυτά τα λέει το ΚΚΕ το οποίο μιλάει για τη μη εμπορευματοποίηση του αθλητισμού γιατί να του δώσουμε δημοσιότητα.

Εγώ δεν μπορώ να τα βάλω με μερικούς συναδέλφους επειδή δεν έγραψαν; Αν δεν του δώσει ο άλλος το χαρτί και το χώρο να το γράψει, τι να κάνει. Από την άλλη μεριά δεν μπορεί να μην υπάρχει υποκειμενική ευθύνη. Και μετά μου λένε γιατί δεν κάνω κάτι, αν δεν με στηρίξει ο κόσμος τι να κάνω;».

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα: «Είναι ένας κλασσικός τρόπος της κυρίαρχης τάξης. Θα βρεθεί ένα μαύρο πρόβατο επί σφαγήν. Θα επιλέξουν έναν, εν προκειμένω το διαιτητή, αύριο άλλον έναν, θα τον στριμώξουν με στοιχεία τύπου '17Ν' και θα τον μπουζουριάσουν. Είναι σαν την τρομοκρατία, σκοτώνεις έναν και νομίζεις ότι σκοτώνεις τον καπιταλισμό, ο οποίος μετά πάει μια χαρά. Γι' αυτό είμαι κι εναντίον της τρομοκρατίας αυτού του είδους. Σκοτώνεις έναν του κλείνουν το στόμα και μετά άλλοι δέκα κάνουν ήσυχοι τη δουλειά τους. Αυτά τα πράγματα για να γίνουν πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση. Να είναι ο κόσμος που παίζει στο στοίχημα και να ξέρει γιατί παίζει».

Για τον χαρακτήρα του στοιχήματος: «Έχω μία δημοσιογραφική περιφάνεια, μεσούσης δεκαετίας '80 έχω κάνει στα 'Νέα' μία από τις έρευνες, για την οποία είμαι εξαιρετικά περήφανη, πως ανεβαίνει ο τζόγος - τότε ήταν μόνο ο ΟΠΑΠ και το ΠΡΟ-ΠΟ - διεθνώς και πανελλαδικώς εν καιρώ κρίσης. Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για εμπόρους των εθνών για μιλάμε για εμπόρους της απελπισίας και της ελπίδας. Οταν τα πράγματα είναι έτσι, αντί να κάνεις βιβλιοθήκη ή πάρκο για τα παιδιά, κάνει καζίνο, παίζεις τζόγο».

Για την κατάσταση της χώρας: «Είχα κάνει καταγγελία στην ίδια επιτροπή το καιρό των υποκλοπών με την Vodafone να πρωτοστατεί όχι ως εταιρεία, αλλά όλοι έλεγαν ότι ήταν ο άνθρωπιος της Vodafone και ούτω καθεξής. Διότι ήταν κι η Ερικσον, αλλά την -κατάπιαν - γιατί είναι στρατιωτική εταιρεία κι έχει 183 χώρες που πουλά στρατιωτικό υλικό, άρα γιατί να ακούγεται;

Ακουγόταν η Vodafone, αλλά την ώρα που κατηγορείτο επισήμως από τα όργανα, ότι παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της χώρας, ήταν χορηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Αυτή η πατρίδα είναι χωράφι όσο οι άνθρωποι είναι δούλοι και κολίγοι στην πατρίδας τους. Ή θα την πάρουμε στα χέρια μας και θα 'ναι σοβαροί ή, αφήστε την, μουγκαθείτε και παίξτε στοίχημα και πάρτε και κανέναν από αυτούς τους παράγοντες αντί να τους βρίζετε να σας δώσει και κανένα δεδουλευμένο».

Κώδικας: Επιλογή όλων

πηγη: ethnos.gr
http://frapesport.blogspot.com/2010/09/blog-post_8479.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Σάβ 25 Σεπ 2010, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

novito έγραψε:Μπορεί η διαιτησία στη χώρα μας να μην θεωρείται επαγγελματική, ωστόσο οι αμοιβές των ρέφερι κάθε άλλο παρά σε ερασιτέχνες παραπέμπουν, καθώς ξεπερνούν τα αντίστοιχα ετήσια έσοδα του μέσου Ελληνα εργαζόμενου. Διαβάστε το «μισθολόγιο» των Ελλήνων διαιτητών.

Γι' αυτό και το «ψυγείο» ή οι σκληρότερες τιμωρίες σημαίνουν μεγάλο οικονομικό κόστος. Ενας ρέφερι της Σούπερ Λίγκας λαμβάνει για κάθε αγώνα 1.540 ευρώ καθαρά, οι βοηθοί εισπράττουν 550 ευρώ και ο τέταρτος 300 ευρώ. Στο Κύπελλο οι αμοιβές διαμορφώνονται ανάλογα με τη φάση της διοργάνωσης και κυμαίνονται από 400 έως 800 ευρώ, ενώ στον τελικό η αμοιβή ισούται με αυτήν ενός αγώνα πρωταθλήματος (1.540 ευρώ). Με δεδομένο ότι ένας διαιτητής ορίζεται σε τουλάχιστον δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος τον μήνα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι τιμωρίες εκτός από το γόητρο και το προφίλ πληγώνουν και την τσέπη του. Να σημειωθεί πάντως ότι οι διαιτητές καταβάλλουν στις ενώσεις στις οποίες ανήκουν το 15% των χρημάτων που εισπράττουν από την ενασχόλησή τους με τη διαιτησία.

Οι αμοιβές στην Ευρώπη

Σε υψηλότερα νούμερα -συγκριτικά με την Ελλάδα- κινούνται οι απολαβές των διαιτητών στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη χλιδάτη Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας οι ρέφερι οδηγούνται στην αφετηρία της σεζόν με ετήσιο πάγιο μισθό 37.000 ευρώ, ενώ πριμοδοτούνται με 500 ευρώ για κάθε παιχνίδι που σφυρίζουν. Στην ιταλική Serie A οι... απόγονοι του Κολίνα λαμβάνουν 3.900 ευρώ (μικτά ανά ματς), ενώ στη Λιγκ 1 της Γαλλίας οι ετήσιες απολαβές κινούνται μεταξύ 15.000 και 20.000 ευρώ. Υψηλοί είναι οι μισθοί σε Ισπανία και Γερμανία. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν έχουν πάγιες ετήσιες αποδοχές 50.000 ευρώ, ενώ λαμβάνουν 2.000 ευρώ για κάθε ματς που σφυρίζουν. Στην Μπουντεσλίγκα ο διαιτητής εισπράττει 3.800 ευρώ για κάθε αγώνα, ενώ 1.900 ευρώ είναι η αμοιβή του βοηθού.

ΤΟ «ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ» ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Κατηγορία Διαιτητής Βοηθός Τέταρτος
Super League 1.540 550 300
Football League 400 200 200
Football League 2 250 125 125
Δ' Εθνική 90 45 45
Τοπικά
Α' Κατηγορία 40 30 20
Β' Κατηγορία 35 25 20
Γ' Κατηγορία 30 20 20
* Τα ποσά είναι σε ευρώ και αναλογούν στην αμοιβή των διαιτητών για κάθε παιχνίδι.

«Πρωταθλητής» ο Σταθόπουλος

Ο Γιώργος Σταθόπουλος είναι ο διαιτητής που την περσινή σεζόν εισέπραξε τα περισσότερα χρήματα στη Σούπερ Λίγκα. Ο Πατρινός ρέφερι σφύριξε σε 19 αγώνες της «μεγάλης κατηγορίας», σε άλλους τρεις ήταν τέταρτος, ενώ σφύριξε και δύο ματς Β' Εθνικής και σε τέσσερα Κυπέλλου. Σύνολο απολαβών: 34.840 ευρώ.

Ακολούθησε ο Γιώργος Δαλούκας με 33.140 ευρώ από 20 αγώνες Σούπερ Λίγκας, έναν Β' Εθνικής και δύο Κυπέλλου. Βέβαια, αν προσθέσει κανείς και τα έσοδά του από ορισμούς σε ευρωπαϊκά ματς, ο Θεσσαλός ξεπερνά κατά πολύ τον Σταθόπουλο. Τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Τάσος Κάκος με 32.200 ευρώ από 17 αγώνες Σούπερ Λίγκας (συν δύο ως τέταρτος), έναν Β' Εθνικής, το μπαράζ ανόδου Τρίκαλα - Βύζας και δύο Κυπέλλου.

Ο Μιχάλης Τσινιάρης, ο οποίος ήταν μαζί με τον Κάκο οι μοναδικοί από τους 21 διαιτητές στους οποίους δεν επιβλήθηκε τιμωρία κατά τη διάρκεια της περιόδου, ήταν τέταρτος σε απολαβές με 28.800 ευρώ, ξεπερνώντας σε έσοδα τους διεθνείς Παμπορίδη, Καλόπουλο, Σπάθα, Κουκουλάκη και Τριτσώνη. Στις τελευταίες θέσεις της σχετικής κατάταξης βρέθηκαν οι πρωτάρηδες στη Σούπερ Λίγκα Ανδρέας Παππάς, Μιχάλης Βοσκάκης και Θανάσης Γιάχος.

ΠΙΝΑΚΑΣ
ΤΟ «ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ» ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2009-2010
Διαιτητής Σύνδεσμος Εσοδα
Γιώργος Σταθόπουλος Αχαΐας 34.840
Γιώργος Δαλούκας Θεσσαλίας 33.140
Τάσος Κάκος Κέρκυρας 32.200
Μιχάλης Τσινιάρης Αθηνών 28.800
Δημήτρης Καλόπουλος Μακεδονίας 26.480
Μιχάλης Ντάκος Ξάνθης 25.060
Μάριος Λαμπρόπουλος Ηλείας 24.560
Κώστας Παπασταμάτης Αθηνών 23.720
Βασίλης Παμπορίδης Κιλκίς 22.720
Τάσος Σιδηρόπουλος Δωδεκανήσου 22.220
Ηλίας Σπάθας Πειραιά 21.860
Σταύρος Τριτσώνης Αθηνών 21.220
Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης Καβάλας 20.340
Μιχάλης Κουκουλάκης Ηρακλείου 20.320
Γιώργος Γιαννόπουλος Αθηνών 20.200
Απόστολος Αμπάρκιολης Μακεδονίας 19.500
Δημήτρης Κύρκος Ηπείρου 18.800
Πέτρος Κωνσταντινέας Μεσσηνίας 18.160
Ανδρέας Παππάς Αθηνών 17.840
Μιχάλης Βοσκάκης Ρεθύμνου 17.420
Θανάσης Γιάχος Χίου 16.720

* Τα ποσά είναι σε ευρώ και δεν περιλαμβάνονται τα έσοδα από ευρωπαϊκούς αγώνες, φιλικά ματς και ταξίδια σε χώρες της Αραβίας, τα οποία αποφέρουν στον πρώτο διαιτητή αμοιβή 3.000 δολαρίων ανά αγώνα.

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=77288

Αναζητώντας το μέλλον

Νομίζω πως η πιο κερδοφόρα κατάσταση στον αθλητικό έντυπο Τύπο θα είναι από εδώ και στο εξής οι στοιχηματικές εφημερίδες.

Είναι ξεκάθαρα ένα εξειδικευμένο προϊόν, πως ως έντυπο θα αγοράζεται από το κοινό για πρακτικούς λόγους. Δεν μπορείς για παράδειγμα να κουβαλάς το λαπτοπ σου στο Προποτζίδικο, θα φας γιούχα χοντρή.

Επίσης, σε επίπεδο εσόδων, πάντοτε θα υπάρχουν οι στοιχηματικές εταιρίες που θα επενδύουν στα εξειδικευμένα έντυπα. Το μπάτζετ τους, θα είναι ξεκούραστα εξασφαλισμένο τουλάχιστον σε εφημερίδες σαν την Match Money που είναι ο πρώην συμπαίκτης μου ο Κοτσαύτης ή την King Bet που βλέπω πως κάνει σοβαρή δουλειά. Μπορεί αύριο, μεθαύριο, οι αθλητικές εφημερίδες να πατήσουν ένα κουμπί και να γίνουν αθλητικά πόρταλ. Είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου και επαγγελματικά προετοιμάζομαι για να είμαι έτοιμος την ημέρα που θα πατηθεί το κουμπί.

Απλά για να ξεφύγουν σε επίπεδο πωλήσεων, πρέπει να αναζητήσουν μία διαφορετική φόρμουλα στην ανανέωση των στελεχών τους. Η βασική τους αδυναμία, είναι πως δύσκολα δημιουργούν … ονόματα.

Πολύ καλός ο Τσάρλυ, εξαιρετικός ο Ραγκάτσης, αλλά έφτυσαν αίμα για να φτάσουν σε ένα επίπεδο υψηλό. Οι συγκεκριμένες εφημερίδες χρειάζονται το χτύπημα στη πρώτη τους σελίδα, τον άνθρωπο που με το που θα εμφανιστεί η φυσιογνωμία του στη πρώτη σελίδα, θα κλικάρει το μυαλό του αναγνώστη και θα δώσει τα χρήματα για να την αγοράσει.

Διαβάζοντας την έρευνα που έχει κάνει το ΣΔΟΕ για διαιτητές με υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς τους, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία τους, από την επαγγελματική τους υπόσταση, έμαθα πως υπάρχουν κάποιοι διαιτητές – διεθνείς – που καλύπτονται μέσα από κερδισμένα κουπόνια του «Πάμε Στοίχημα».

Προφανώς οι άνθρωποι, είναι εξαιρετικοί στο παιχνίδι, έχουν μυρωδιά του τζόγου και ξέρουν να κερδίζουν. Ταλέντο είναι και αυτό και το ξέρω καλά γιατί δεν το διαθέτω.

Είμαι λοιπόν ένας από τους διεθνείς διαιτητές και καθαρίζω 300 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από το στοίχημα. Όχι το ιντερνετικό, γιατί εκεί μπορεί να καθαρίζω περισσότερα από αυτά που φαίνονται λόγω περισσότερων ειδικών στοιχημάτων.

Η επόμενη μέρα των στοιχηματικών εφημερίδων, είναι η πρόσληψη διαιτητή.

Είμαι – φέρνω ένα παράδειγμα εντελώς τυχαία – ο Ηλίας Σπάθας και έχω κέρδη από το Πάμε Στοίχημα που φτάνουν τα 300 χιλιάρικα.

Το κοινό που παίζει στοίχημα, γνωρίζει πως είμαι καλός και βέβαια γνωρίζει πως είμαι διαιτητής και μάλιστα διεθνής. Δηλαδή πιστεύει – ο αφελής – πως εγώ ο Ηλίας, μπορώ να γνωρίζω πως θα σφυρίξει ένας διαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα και βέβαια, έχει την αίσθηση πως ως διεθνής, μπορώ να έχω και ένα κονέ στο Κουόπιο – Μιλικόσκι γιατί είχα πετύχει κάτι Φιλανδούς συναδέλφους σε ένα σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ.

Το να δίνει τριάδες σε πρώτη σελίδα ένα τρέντι αγόρι όπως ο Ηλίας – ή ο κάθε Ηλίας για να μη το προσωποποιώ – είναι νομίζω η επόμενη ημέρα των στοιχηματικών εφημερίδων.

Μόνο και μόνο η αίσθηση πως αυτός γνωρίζει, αλλάζει τα δεδομένα της στοιχηματικής ενημέρωσης, διευρύνει το τάρκγετ γκρουπ που αγοράσει τέτοια έντυπα και ενισχύει τον αναγνώστη με στοιχεία που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί.

Εννοείται πως θα βγάλει και ένα μεροκάματο παραπάνω, γιατί τα μέχρι και 30 χιλιάρικα που έβγαλαν τα παιδιά μας πέρυσι, έτσι έγραψε η ΕΞΕΔΡΑ για τη μισθοδοσία τους, δεν αξίζει το μπινελίκι που τρώνε από κάτι ανέραστους και κομπλεξικούς τύπους σαν και εμένα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://sports.granma.gr/omades/38-paok/212495---.html#ixzz10UkXEYp8
Δραστηριοποιείται ο εισαγγελέας

Μετά τα δημοσιεύματα για στημένα παιχνίδια και διαιτητές που έχουν βγάλει αρκετά χρήματα από το Στοίχημα, οι εισαγγελείς φαίνεται πως ανέλαβαν δράση με σκοπό να διελευκανθεί η ιστορία.Κάθε ημέρα που περνάει έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μια νέα καταγγελία από κάποια εφημερίδα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου που εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Αυτός είναι και ο λόγος που η δικαιοσύνη έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα. Η αρχή έγινε με την συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο με τον προϊσταμένο του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπαλέρη, με σκοπό να συζητηθούν τυχόν περίεργα φαινόμενα στο ποδόσφαιρο και την διαιτησία.

Από εκεί και πέρα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κανελλόπουλος κάλεσε τον εκδότη της εφημερίδας "Το Ποντίκι" Αντώνη Δελατόλα, με σκοπό να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στο ρεπορτάζ που παρουσίασε και είχε να κάνει με γνωστό διαιτητή που έχει βγάλει 300.000 Ευρώ από παιχνίδια του Στοιχήματος.

Στη συνέχεια δεν αποκλείεται να κληθούν και άλλοι δημοσιογράφοι, όπως και παράγοντες του ποδοσφαίρου που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και της ελληνική δικαιοσύνης.

http://sport24.gr/football/ellada/drasthriopoieitai_o_eisaggeleas.544803.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Σάβ 25 Σεπ 2010, 02:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο (υπο)κλέψας του (υπο)κλέψαντος

Ο Ηλίας Σπάθας εμφανίζεται στη λίστα που είχε καταθέσει στη Βουλή η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, με ονόματα... τυχερών στο Στοίχημα.

Ιδού σειρά από σχετικά δημοσιεύματα, με τις αποκαλύψεις της Λιάνας Κανέλλη και τις τοποθετήσεις όλων των πλευρών. Το μόνο που δεν έχει απαντηθεί ακόμη είναι γιατί η υπόθεση "κουκουλώθηκε". Αλλά θα βρεθεί κι αυτό...

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα. Δεν είναι ωραίο, (με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου), να καλείται κάποιος να συντάξει ένα κείμενο, που ενώ αφορά αθλητικά γίγνεσθαι, κάθε άλλο παρά με αυτά ασχολείται. Λέξεις άσχετες μεταξύ τους, ορολογίες περιθωρίου, εκφράσεις πεζοδρομίου, έχουν γίνει «ένα» με τον αθλητισμό. Ακούμε για «παράγκα», για «λαμόγια», για «κοκκαλιάρη», για «κρόκους», για «κατασκοπία», για «λαδώματα», για «μίζες, για «θείους», ακούμε κασέτες με απαράδεκτες συνομιλίες και τόσα άλλα που δυστυχώς κάποιοι τα έχουν αναγάγει σε αναπόσπαστα κομμάτια αυτού που στην Ελλάδα (ή θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε «Ελλαδία» ή «Ελλαδιστάν»), ονομάζουμε (τι ύβρις!) Αθλητισμό!

Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7 του Ολυμπιακού. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. Η λίστα των 1.200 ονομάτων περιλαμβάνεται σε πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ερευνών, η οποία κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης κατέγραψε όλους τους τυχερούς, που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, όπως και εκείνους που κέρδιζαν μικρότερα ποσά αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο κατάλογος είχε καταρτιστεί με ευθύνη της επικεφαλής της υπηρεσίας, εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Μαλούχου. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι και τα 1.200 άτομα έχουν ποινική ευθύνη ή αναμειγνύονται σε παράνομες ενέργειες. Όσον αφορά την έρευνα για την υπόθεση, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004 και σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι αρχές κοιτούν και την περίπτωση των στημένων αγώνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει το πόθεν έσχες των εμπλεκόμενων προσώπων, καθώς και την άρση του τραπεζικού απορρήτου.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η βουλευτής, οι άνθρωποι αυτοί κέρδισαν από το 2002 έως το 2005 το ιλιγγιώδες ποσό των 186 δισεκατομμυρίων δραχμών από το «Πάμε Στοίχημα», χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων (σσ: Αλλά και το ψηφιακό πεδίο στο οποίο στηρίζει την τεχνολογία του ο ΟΤΕ, αγοράστηκε και εγκαταστάθηκε από εταιρείες συμφερόντων του ιδίου επιχειρηματία. Ενδεχομένως να εκκρεμούν ακόμη καταγγελίες που αφορούσαν σκανδαλώδεις «απ' ευθείας» αναθέσεις των εργασιών αυτών από τις τότε διοικήσεις του ΟΤΕ προς την Ιντρακόμ.
(σσ: Να ληφθεί υπ' όψιν ότι και οι μηχανές των πρακτορείων έχουν - συμπτωματικά - αγοραστεί από εταιρεία συμφερόντων του ιδίου ατόμου. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την προμήθεια των χιλιάδων αυτών μηχανών, ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να τις αντικαταστήσει λόγω ακαταλληλότητας. Τις ξανά-αγόρασε από τον ίδιο επιχειρηματία. Οι παλαιές σαπίζουν σε αποθήκες κάπου στην Παλλήνη. Οι αποθήκες αυτές ενοικιάζονται από τον ΟΠΑΠ έναντι αδράς αμοιβής.

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά την κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ.Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαρμαρά μέσα σε μια διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα.

Οσο για τον «Ηλία Σπάθα», που στη λίστα φαίνεται να έχει κερδίσει 141 χιλ. ευρώ, δεν είναι ο πρώην θρυλικός πρόεδρος των διαιτητών Πειραιά Γιάννης Σπάθας. Ο Γιάννης όμως έχει έναν γιο που είναι διαιτητής και ονομάζεται Ηλίας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι το «Γουρούνι», αλλά το «Γουρουνάκι».

Ιδού ορισμένα τυχαία ονόματα που βρίσκονται στην επίμαχη λίστα:

Γιδάκος 58,8 εκ. δρχ. και 40,2 εκ. δρχ.
Σπανέας Γεώργιος 282,452 ευρώ
Τσουκαλάς Δημήτριος 5,7 εκ. ευρώ
Σπάθας Ηλίας 140,934 ευρώ
Σωτηρακόπουλος Χρήστος 151,537 ευρώ
Γέμελος Νίκος 118,000 ευρώ
Σαριδάκης Μανόλης 918 εκ δρχ.
Μητρόπουλος Θωμάς 40 εκ. δρχ.
Μουτζουρουλιάς 735,000 ευρώ
Κουντουρης Μιχαήλ 59,7 εκ δρχ.

Η βουλευτής κατέθεσε τη λίστα με τα 1.200 ονόματα στον πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Αν. Καραμάριο, παρουσία των μελών της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Και το έπραξε, όπως εξήγησε, την ώρα αυτή λόγω της αρμοδιότητας της Αρχής επί της ασφάλειας του οποιουδήποτε δικτύου πληροφόρησης, αλλά και για λόγους που άπτονται της δικής της προσωπικής ασφάλειας.

Ο κ. Καραμάριος κράτησε τον κατάλογο και επιφυλάχθηκε να τον δώσει στα μέλη της επιτροπής, αφού τον μελετήσει.

Πάντως, ο τέως πρόεδρος της Βουλής Α. Κακλαμάνης υπαινίχθηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η κ. Κανέλλη δημοσιοποίησε το θέμα θέλοντας να αποπροσανατολίσει την επιτροπή από το ζήτημα των υποκλοπών, προκαλώντας την εντονότατη αντίδραση της βουλευτού.

Η Λιάνα Κανέλλη γνωστοποίησε επίσης ότι ο κατάλογος των 1.200 βρίσκεται και στα χέρια του ΣΔΟΕ -έχει δοθεί από τον ΟΠΑΠ- το οποίο διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

Για την ίδια υπόθεση, που είναι συναφής, αν όχι παρακλάδι της υπόθεσης ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, διενεργείται ήδη προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δ. Παπαγγελόπουλο.

http://www.green-fans.com/forum-f17/topic-t1865.htm
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

free4 έγραψε:...

http://www.green-fans.com/forum-f17/topic-t1865.htm
:shock: :shock:
Τα site που διαβαζεις, ειλικρινα με τρελαινουν...
(θες να πας καμμια 4ετια στο εν λογω φορουμ και μετα να ξαναγυρισεις σαν ηρωας?? :twisted: :twisted: :mrgreen: )

free4 έγραψε:Προτεινω τη μετονομασια του τόπικ σε "απλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου"
αμα συνεχισεις, βλεπω να το κανουμε "τα απαντα του free".... 8-)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

26 Νοέμ 2008
[...]Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να κλήθηκε σε απολογία με χρήση βίντεο, αλλά εκδίκαση της υπόθεσής του όπως και όλων των υποθέσεων που εκκρεμούν (επεισόδια στο Λάρισα – Παναθηναϊκός κτλ) αναβλήθηκαν λόγω κωλύματος του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague κ. Βενιζέλου Μουράτογλου (έπαθε έμφραγμα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την πρωτεύουσα!). Ακόμη έχει παραιρηθεί ο ένας εκ των δικηγόρων της πειθαρχικής επιτροπής, οπότε υπάρχει ένα μεγάλο κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, κατά 99,9% θα αναβληθεί και αυτή την εβδομάδα η εκδίκαση όλων των υποθέσεων της Superleague λόγω έλλειψης Δικαστών!
Έτσι ο Γκαρσία μέχρις ότου απολογηθεί θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και στο ματς του προσεχούς Σαββάτου με το Θρασύβουλο.
Το πρόβλημα των αναβολών προέρχεται από την έλλειψη Δικαστών! Η θητεία των δύο δικαστών έχει ολοκληρωθεί, η Superleague έχει αποστείλει δύο επιστολές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Πρωτοδικείο Αθηνών με σκοπό να λάβει απάντηση για το τι θα γίνει με το διορισμό νέων Δικαστών, και μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν συνταξιούχοι δικαστές στην επιθαρχική επιτροπή του Πρωταθλήματος!
Είναι πολύ πιθανό ότι το θέμα θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι την επόμενη Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, όταν υπάρχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο στη Superleague και εκεί θα αποφασιστεί τι θα γίνει με την πειθαρχική επιτροπή και τους δικαστές. [...]
23/9/10
Αναβολή, ελέω σύνταξης!

Ο νόμος Λοβέρδου για τους συνταξιούχους «χτύπησε» τη... Superleague! Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (23/9) εκδίκαση των υποθέσεων της 3ης αγωνιστικής, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε και την απολογία του πρόεδρου της ΑΕΚ Σταύρου Αδαμίδη, αναβλήθηκε λόγω προβλήματος στη σύνθεση της πειθαρχικής επιτροπής.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο νόμος του Ανδρέα Λοβέρδου που επιβάλλει μείωση σύνταξης της τάξης του 70% σε όσους συνταξιούχους απασχολούνται εργασιακά οδήγησε την Τετάρτη σε παραίτηση το τακτικό μέλος Νικήτα Ντόκα.

«Ανακοινώνεται ότι η σημερινή συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναβάλλεται. Η εκδίκαση των υποθέσεων της 3ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθεί εκ νέου», ανέφερε, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, η ανακοίνωση της Superleague.

Θυμίζουμε τις κλήσεις...

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Σ. Αδαμίδη (Πρόεδρο) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Σ. Αδαμίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αρης.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Λάρισα.

Δ) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Καβάλα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός - ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Αρης.

Η) ΠΑΕ Πανσερρραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός - ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Η υπόθεση Μπάγεβιτς

Μπορεί η συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague να αναβλήθηκε, ωστόσο, αυτή της ΕΠΟ διεξήχθη κανονικά. Στο σκαμνί βρέθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα πριν από 46 μέρες στο φιλικό του «Γ. Λαμπράκης» ανάμεσα στην Ενωση και την Καλλιθέα στο οποίο είχε δεχτεί επίθεση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, οι νομικοί εκπρόσωποι της ΑΕΚ, υποστήριξαν εμμέσως πλην σαφώς ότι ο αγώνας δεν έγινε ποτέ! Δεδομένου ότι το φιλικό δεν διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, αλλά από τις δυο ομάδες δεν υπήρχε τέταρτος διαιτητής και παρατηρητής κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρχε έκθεση αγώνα. Ακόμα οι «κιτρινόμαυροι» υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη και ότι η ΑΕΚ δεν πήρε εισιτήρια για το ματς. :shock: :shock: :shock:

Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι γύρω στο 80' μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι πιτσιρικάδες για να πάρουν φανέλες παικτών που έγιναν αλλαγή και μεταξύ αυτών μπήκαν και κάποιοι που είχαν στόχο τον Μπάγεβιτς... Η ΑΕΚ λοιπόν ζητά βάσει των παραπάνω να μην τιμωρηθεί και πλέον απομένει η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής που θα εκδοθεί εντός 7 ημερών...

Μάλιστα, αν η Π.Ε. δεν έχει αποφανθεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη υπάρχει κίνδυνος το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών...

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο φύλλο αγώνα που συντάχθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, δεν έχει γίνει καμία αναφορά στα επεισόδια...

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=82272
Αν δεν τρελαθούμε με όσα βλέπουμε, δε θα τρελαθούμε ποτέ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”