Υ.Γ. Αισθάνομαι το απειλητικό pm για τα off topic να πλησιάζει

Γι αυτο ακριβως τρελαινομαι. Τι παει να πει μπασκετικος?? Προσωπικα αν δε παιζει ο ΠΑΟΚ, δεν υπαρχει περιπτωση να δω μπασκετ, δεν προκειται καν ν ασχοληθω με το αθλημα. Δε παω στο Παλατακι για να δω μπασκετ, αλλα για να στηριξω αυτους που φορανε τον δικεφαλο στο στηθος. Κι ας παιζουν οτι θελουν... Αυτο ειναι που δε λένε μερικοί (αρκετοί μάλλον...) να καταλάβουν...denis έγραψε:...
Με το που βρήκα το forum χάρηκα, με τον καιρό όμως ανακάλυψα πως από Θεσ/νικη οι καθαρά μπασκετκοι (βάζω και εμένα μέσα μιας κ σε topic του ποδοσφαίρου δεν έχω γράψει ποτέ) στα δάχτυλα του ενός χεριού και μιλάμε για μία κοινότητα 1000 ατόμων περίπου (ενεργά και μη)και χωρίς εδαφικούς περιορισμούς φτάνουμε τους 15 μετά από αυτά πως περιμένεις να γεμίσει το γήπεδο
...
Όπα!!! Νατος ρε ο τρελός της γειτονιάς μας!! Και λεγα ποιος ειναι αυτος ο παλαβος που απ το πρωι ως το βραδυ κοπαναει τη σπυριαρα...KalamarGiannis έγραψε:εντάξει Ποσειδώνειο μήν έρθετε να με δείτε με τη φανέλα του Γκάγκα,
...
Obanebane να σε προλάβω λίγο? Ο Απόστόλης Πανούσης είναι ο ιδρυτής του ΑΟΦ ΠΑΟΚ Κορίνθου (ποδοσφαιρικό σωματείο που φτιάξαν κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο Θεσ/νίκης) που μάλιστα ανέβηκε δύο κατηγορίες και τώρα αγωνίζεται στην Α' του τοπικού, είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στο Λουτράκι και άρρωστος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.obanebane έγραψε:Γιαυτο γραφτε το ονομα της πολης που ζειτε η που γεννηθηκατε και εγω τοσο καιρο κωστα νομιζα οτι εισαι απο θεσσαλονικη.
Τα μαθατε κορινθιος θα μπει στη διοικηση του μπασκετικου ΠΑΟΚ δεν υπαρχει περιπτωση να μην μαθω για αυτον να περιμενετε νεα.
Με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς πιστεύω πως θα έχουμε το πολύ 4.000..Μακάρι να διαψευστώ γιατί εγώ ικανοποιημένος θα είμαι με 6.000 και πάνω..Αλλά βλέπεις λίγο η ήττα από την Καβάλα, λίγο το ότι πολλοί θα πούν "που να τρέχουμε τώρα με τον Παναθηναϊκό, αφού θα χάσουμε, τζάμπα να συγχυστούμε?" Άσε που πολλοί μπορεί και να προτιμήσουν εκείνη την ώρα να δούν τα ματς του βάζελου και του γαύρου στο ποδόσφαιρο περιμένοντας στραβοπάτημά τους!!!kostasff έγραψε:Υ.Γ. Πόσο κόσμο πιστεύεις πως θα έχουμε με τον παο και με πόσο θα είσαι ευχαριστημένος?