Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Έλληνες παίκτες (Α1 ή από εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
ο Γιαννόπουλος ήταν πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ και πλεόν παίχτης του Πανιωνίου αν δεν κάνω λάθος(δανεικός από τον γαύρο).. ο αρχηγός της Εθνικής Νεων που κέρδισε το πανευρωπαικό στην Ρόδο φέτος το καλοκαίρι.. Άποψη μου είναι ότι ο Χάρης Γιαννόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα στοιχεία ότι θα κάνει καλή καριέρα αλλά αφού αρέσει στον Παναγιώτη ίσως τον εχει δει καλύτερα..
καυκη,καλαιτζιδη και φυσικα τον ανυπερβλητο τσιαρα....
ωχ τους εχουμε ηδη σε ευχαριστω θεε μου....

Αφού είχαμε το καταπληκτικό buyout των 1000€ και ο Μπόγρης πήγε από τον Ηλυσιακό στον βάζελο για 250.00€ περίπου , ο Κασελάκης κοντά στα 150.000€
Ελα ρε στελιο που εισαι σε εχασα λοιπον για τον γιαννοπουλο δεν ξερω τι θα καταφερει δεν ειμαι μαγος εγω ειδα πολυ καλα στοιχεια στο παιχνιδι του και νομιζω οτι θα κανει καλη καριερα δεν ξερω πως χαθηκε απο τον ΠΑΟΚ αλλα δεν μου κανει εντυπωση τοσοι και τοσοι εχουν χαθει.
Και να σας πω τι ακριβως ειδα στο παιχνιδι του πολυ ηρεμια ηγετικες ικανοτητες και πολυ καλο σουτακι βεβαια ολα αυτα με αντιπαλους συνομηλικους αυτη ειναι η βαση μου το κορμι του βεβαια υστερει αλλα αυτο διορθωνεται εχει πολλα χρονια μπροστα του.
Απο το επιθετο του συμπαιρενω οτι ειναι πελοποννησιος πως ειχε βρεθει στη μακεδονια? με μεταγραφη οπως ο βασιλοπουλος ειχε ερθει ξερει καποιος?
Υ.Γ Στελιο εχεις παιξει μαζι του? ηλικιακα πρεπει να εισαστε στα ιδια.
Και να σας πω τι ακριβως ειδα στο παιχνιδι του πολυ ηρεμια ηγετικες ικανοτητες και πολυ καλο σουτακι βεβαια ολα αυτα με αντιπαλους συνομηλικους αυτη ειναι η βαση μου το κορμι του βεβαια υστερει αλλα αυτο διορθωνεται εχει πολλα χρονια μπροστα του.
Απο το επιθετο του συμπαιρενω οτι ειναι πελοποννησιος πως ειχε βρεθει στη μακεδονια? με μεταγραφη οπως ο βασιλοπουλος ειχε ερθει ξερει καποιος?
Αυτοδιορθώνομαιfree4 έγραψε:Γιαννόπουλος ή Μανωλόπουλος?obanebane έγραψε:λοιπον το ονομα του ειναι Γιαννοπουλος για αυτον λεω.
Ονομα σαν του πρώτου δε θυμάμαι να είχαμε!!
Γιαννακίδη έχουμε..

2007
ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΟΚ)
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΠΑΟΚ)
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΟΚ)
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΠΑΟΚ)
Και εγώ σε όπουλος είμαι ρε κορίνθιε αλλά η καταγωγή μου είναι από τη Βέροια. δεν έχω καμμία σχέση με Πελοπόννησο!!obanebane έγραψε: Απο το επιθετο του συμπαιρενω οτι ειναι πελοποννησιος πως ειχε βρεθει στη μακεδονια? με μεταγραφη οπως ο βασιλοπουλος ειχε ερθει ξερει καποιος?
PS: ποιός είναι ο στέλιος???

Ναι Παναγιώτη εχω παίξει μαζί του.. Ως αντίπαλοι φυσικά.. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί μέχρι τώρα με έχουν διαψέυσει οι παίχτες στην ηλικία μου.. Άλλοι περίμενα να παίζουν και άλλοι παίζουν.. anyway.. Παναγιώτη πιστεύω ότι τον περιέγραψες τέλεια.. έχει ακριβώς αυτά τα στοιχεία!!
Υ.Γ.:Ρalok εγώ είμαι ο Στέλιος!!!

Υ.Γ.:Ρalok εγώ είμαι ο Στέλιος!!!

είσαι καλός??? αν παίζεις 3-4 να σε πάρουμε στη θέση του τσιάρα!!!
PS: @denis. για να μην κάνω τον πρωτευουσιάνο ο πατέρας μου είναι από χωριό έξω από την Αλεξάνδρεια. έχω όμως πάρα πολλούς συγγενείς και μέσα στη βέροια.
καλός δεν ξέρω αν είμαι αλλά ένα ξέρω.. 3-4 δεν μπορώ να παίξω με τπτ.. δεν με βοηθάνε τα προσόνταμου.. άμα είναι να διώξουμε τον Μίλι τότε να έρθω να παίξω!

-
Τον έφαγες τον παιχταρά μας ρε Μητσοτάκη..Sera4 έγραψε:καυκη,καλαιτζιδη και φυσικα τον ανυπερβλητο τσιαρα....![]()
![]()

λες να με κολλησε ο αποστολης???
καλα ρε λαλακες ειστε εκει στη διοικηση???τον τσιαρα ρε???πατε καλα??

καλα ρε λαλακες ειστε εκει στη διοικηση???τον τσιαρα ρε???πατε καλα??

-
Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
από τα λίγα που είδα πάντως σε συμβόλαια αμερικανών στην ευρώπη (και καλών μάλιστα), αν παίρνουν περίπου 200Κ το χρόνο, δεν είναι ανέφικτο να πάρεις έναν μαύρο για μάρτη-απρίλη-Μάη με λιγότερα από 50Κ. αν, λέμε αν, μπορείς για τους υπόλοιπους μήνες να γλυτώσεις αυτά τα 50Κ (φαντάζομαι γλυτώσαμε κανα 20ρικο από τον τσιάρα...) τον παίρνεις τον παίχτη τσάμπα (εννοώ χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση)
Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
ο οli στην μπροστινή σελίδα μιλάει για 70Κ οτι γλυτώνουμε από το συμβόλαιο του τσιάρα!!! προβλέπω μεταγραφή ματ του συντουμότερο...