ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 13/02 19:00 novasports1
- Pegasus1589
Re: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 13/02 19:00 novasports1
Όποτε και να γίνει το παιχνίδι οφείλουν να το παλέψουν και οφείλουμε να θυμόμαστε ότι στα πλέιοφ είναι τα σπουδαία κερδίσουμε χάσουμε...
- Alessandro
1o POSTάρισμα τσακάλια μου... μετά από αρκετές ώρες παρακολούθησης του φόρουμ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και γω.
Νομίζω ότι η ομάδα έδειξε τις διαθέσεις της στο ματς με τη γριά. FORTZA ΠΑΟΚαραααα
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και γω.
Νομίζω ότι η ομάδα έδειξε τις διαθέσεις της στο ματς με τη γριά. FORTZA ΠΑΟΚαραααα

- ΑποστόληςΑ
- Alessandro
- ΑποστόληςΑ
- Alessandro
-
ΠΑΟΚ γερα γερα και γ@μ@ τα μουνι@
ΠΑΟΚ γιατι γιατι ειναι πουτ@ν@ς γιοι

ΠΑΟΚ γιατι γιατι ειναι πουτ@ν@ς γιοι

κατι μου λεει οτι δεν θα τα παμε παλι καλα στο παλιογηπεδο
μακαρι να βγω λαθος να παρουμε τους 3 και αυτοί να παν στην Β' εκει που ανήκουν
ΠΣ. Δεν πρεπει να παμε με μισος για εκδίκηση γιατι θα την πατήσουμε

μακαρι να βγω λαθος να παρουμε τους 3 και αυτοί να παν στην Β' εκει που ανήκουν
ΠΣ. Δεν πρεπει να παμε με μισος για εκδίκηση γιατι θα την πατήσουμε
Όταν είχες εφιάλτη. Λογικό είναι να το σκέφτεσαι. Δικαιολογημένη θεωρώ την αγωνία του αδελφού. Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει τέλος.
αυτο να μου πεις....τωρα στο μυαλό μου να φανταστείς μου φενετε πιο εύκολο το ματς με βαζελο
ειναι και το γηπεδο @@$@@@@@ την τρελα μου

ειναι και το γηπεδο @@$@@@@@ την τρελα μου
Κάτι με λέει ότι θα ξεκινήσουμε Σάββατο..
Θα συνεχίσουμε Κυριακή
Και θα τελειώσουμε κατά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας!
Με τη βροχή που ρίχνει, πιθανότατα να μην ξεκινήσει ούτε το Σάββατο!
Θα συνεχίσουμε Κυριακή
Και θα τελειώσουμε κατά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας!
Με τη βροχή που ρίχνει, πιθανότατα να μην ξεκινήσει ούτε το Σάββατο!
το θεμα τωρα ειναι αν θα χρησιμοποιηθει ο ''light'' φωτακης ως παρτενερ του σορλεν ή θα παει ο ιβιτς διπλα του...πιο πιθανο βλεπω
χαλκιας-σναουτσερ, μαλεζας, σαβινι,λινο-βιερινια,σορλεν,ιβιτς,κριστιανο-μουσλι,εντινιο
και ο θεος βοηθος
γ@μησε τους ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

χαλκιας-σναουτσερ, μαλεζας, σαβινι,λινο-βιερινια,σορλεν,ιβιτς,κριστιανο-μουσλι,εντινιο
και ο θεος βοηθος

γ@μησε τους ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

Σχεδόν... αποδεκατισμένος να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, το ερχόμενο Σάββατο (19:00), προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Στις ήδη υπάρχουσες απουσίες, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, που έχασε τη μητέρα του και φυσικά τέθηκε εκτός αποστολής.
Μόλις ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος γνωστοποίησε στους ανθρώπους του «δικεφάλου» και τον Φερνάντο Σάντος το δυσάρεστο νέο, εκείνοι στάθηκαν εξ αρχής δίπλα του και βεβαίως του παραχώρησαν άδεια ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου να παραστεί στην κηδεία.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, το αγωνιστικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ διογκώθηκε ακόμη περισσότερο καθώς από στο ματς των Ιωαννίνων, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί ουσιαστικά χωρίς το βασικό του δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Υπενθυμίζεται ότι απόντας θα είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο που είναι τιμωρημένος, ενώ... κενό υπάρχει και στα μετόπισθεν, αφού τιμωρημένος επίσης είναι και ο Πάμλπλο Κοντρέρας.
Ο Φερνάντο Σάντος επιστράτευσε για την αποστολή και το Βερόν, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γιώργου Φωτάκη πλέον στην ενδεκάδα, μαζί πιθανότατα με τον Σορλέν στα χαφ.
Επιμέλεια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΑΚΗΣ
Μόλις ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος γνωστοποίησε στους ανθρώπους του «δικεφάλου» και τον Φερνάντο Σάντος το δυσάρεστο νέο, εκείνοι στάθηκαν εξ αρχής δίπλα του και βεβαίως του παραχώρησαν άδεια ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου να παραστεί στην κηδεία.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, το αγωνιστικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ διογκώθηκε ακόμη περισσότερο καθώς από στο ματς των Ιωαννίνων, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί ουσιαστικά χωρίς το βασικό του δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Υπενθυμίζεται ότι απόντας θα είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο που είναι τιμωρημένος, ενώ... κενό υπάρχει και στα μετόπισθεν, αφού τιμωρημένος επίσης είναι και ο Πάμλπλο Κοντρέρας.
Ο Φερνάντο Σάντος επιστράτευσε για την αποστολή και το Βερόν, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γιώργου Φωτάκη πλέον στην ενδεκάδα, μαζί πιθανότατα με τον Σορλέν στα χαφ.
Επιμέλεια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΑΚΗΣ
Ισως μας βγει σε καλό η απουσία του Γκαρσία. Ίσως γίνει αφορμή να παίξουμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά