Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Trikaliotis

Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Άσχετο αλλά κάποιος τραυματίας φορουμίστας (ο denis αν δε κάνω λάθος?) πριν 3-4 μέρες μας είχε τάξει κάτι αποκόμματα από το περιοδικό "Τρίποντο" της εποχής, αλλά ακόμα δεν είδαμε τίποτα..! Τι γίνεται κόκκαλα έχουν??? :lol: :mrgreen:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

brigate4 έγραψε:Εδώ ''τριποντά'' τον είχαν βαπτίσει! Σχολιαστής με το μεγάλο Ντρέξλερ ε? τελείως κουφή επιλογή τότε.Ψάχναμε τεσσάρι και πήραμε αυτόν τον -σχεδόν- περιφερειακό...Θυμάμαι ένα καλάθι με ραβέρσα που είχε βάλει στο τελευταίο δευτερόλεπτο με το Περιστέρι στο παλέ που κερδίσαμε λίγο μετά το κύπελλο στη Λαμία.
Δεν ήταν κακός παίχτης, αλλά φαντάσου ότι ήταν κάτι σαν τον Γαλακτερό στο πιο ψηλό του. Στο ΝΒΑ είχε χέρι αλφάδι με πάνω από 40% ευστοχία στα 3ποντα (που εκεί ήταν και στα 7.25), κάτι σαν τον Χόρνασεκ των Γιούτα Τζαζ.
Σκέψου όμως ότι εδώ είχε τον Μπάνε οπότε δε μπορούσε να σουτάρει πολλά 3ποντα, οπότε προσπάθησαν να τον κάνουν 4άρι κάτι που τελικά δεν απέδωσε..
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Έτσι ακριβώς.Γι'αυτό έγραψα παράξενη επιλογή τότε.Μόνο απ τα στατιστικά τον πήραν δεν τον είχε δει κανείς?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είμαστε από τότε ειδικοί στις "παράξενες" επιλογές...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

elgrego83 έγραψε:Ρε Gordon μας είχες υποσχεθεί φωτό Ματ Μπάλαρντ με το σκυλί του......... Που είναι ;;;;;;
Εικόνα
brigate4 έγραψε:Θυμάμαι ένα καλάθι με ραβέρσα που είχε βάλει στο τελευταίο δευτερόλεπτο με το Περιστέρι στο παλέ που κερδίσαμε λίγο μετά το κύπελλο στη Λαμία.
Εικόνα

Πάρτε και υποδοχή:
Εικόνα

...είχε πλάκα το παιδί:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχαχα θεός ο Air!!! σαν μοντέλο για ανδρικό κομμωτήριο είναι!!!!

PS: gοrdon σε ευαχαριστούμε!!! όπως λέει και ο leslie nielsen Στις τρελές σφαίρες "είναι φοβερό τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι δημοσιογράφοι..."
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυ κοντρολαρισμενος παιχτης εδειχνε οτι ηξερε μπασκετ και ειχε πολυ γλυκο σουτ ειχε κανει πολυ καλα παιχνιδια στο final-4 της Λαμιας που ημουν παρον, τον ειδα για πρωτη φορα εκτος γυαλιου, δεν βρισκεις ευκολα παιχτες σε αυτο το υψος με τετοια γνωση των βασικων του μπασκετ μου αρεσε πολυ σαν παιχτης το αν χρειαζομαστε τετοιου ειδους παιχτη εκεινη την περιοδο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εχω βρει απο το πουθενα ενα ξεχασμενο κολαζ με απιστευτες φωτογραφιες απο την 10ετια του 90 εχω μπροστα μου φωτο του χοσε πικουλιν ορτιθ διπλα διπλα με τον μεγα :lol: τσιτουμ με τα χρωματα της λαρισας τον ντανιλοβιτς με τον μεγα κλιφ λεβινγκστον με τα χρωματα της μπολονια 5αδα νιονιου με γιαννακη χριστοδουλου χενρι τερνερ.
Κρις ουεμπερ με τη φανελα του μιτσιγκαν, κουουσμα βολκοφ με το βαζελο,τον σουλη να σηκωνει το κορατς και απο κατω την στατιστικη του αγωνα Μπανε 30 ποντους με 5/8 διποντα 3/3 τριποντα 11/12 βολες 2 ριμπαουντ 3 λαθη μια ασιστ και μπερι με 26 ποντους 11/16 διποντα 4/4 βολες 13-6 ριμπαουντ.
Και συνεχιζω σον κεμπ με σονικς σακοτα με βοηθο σουμποντιτς να δινει οδηγιες στο παγκο του ηρακλη σε ζντοβτς και λοιπους πεις μανιον αληθεια ποσοι τον θυμουντε? με φανελα με διαφημιση σαμπουαν clear αληθεια ποια ομαδα ειχε χορηγο clear? οντι νορις περιστερι με αντιπαλο τον πετσαρσκι του αρη :lol: ντομινικ με φανελα των χοκς τη γερμανια να σηκωνει το ευρωπαικο και πισω τους ρωσσους του μπαζαρεβιτς απογοητευμενους.
Βρειτε μου τροπο και θα μοιραστω μαζι σας αυτες τις εικονες ειπαμε εχω γνωσεις νηπιαγωγειου στους υπολογιστες ουτε τονους δεν ξερω να βαζω και γραφω με το ενα δαχτυλο :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μπες στο αμάξι και ξεκίνα. περιμένω χολαργό... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ελπιζω να με βοηθησει η μελουσα γυναικα μου ναι θα το κανω και αυτο το λαθος :lol: να σας δειξω μερικα αλλα και να βαλω μερικα κουιζακια ετσι για να μπω στο ματι του GORDON και του PRAKTORINOY.

Εχει παιξει ο ριγκοντο στους ροκετς? εχω μια φωτο με την φανελα τους αλλα νομιζω οτι ειναι απο σαμερ λιγκ.
Και κατι για οποιον θυματε εχω φωτο απο εναν κοντορεβυθουλη που επαιζε στον ρουλη αδυνατος με μπειμπι φεις και μουστακακι ποιος θυματε πως τον ελεγαν?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δηλωσεις μετα την κατακτηση του κορατς.

Πρελιεβιτς ειχαμε πει οτι θα το παρουμε και το πηραμε αυριο ομως πρεπει να το ξεχασουμε.

Κορφας ηταν ο πρωτος μου τελικος και το πρωτο κυπελο.

Μπερι ειχα πει οτι βαζω στοιχημα ολο μου το πριμ και εγω δεν κανω αστεια.

Τανιεβιτς ο ΠΑΟΚ ειχε εκπληκτικη φρεσκαδα και κερδισε δικαια.

Πηρε φωτια η Θεσσαλονικη 150 εκατομυρια το πριμ της κατακτησης του κορατς.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

βρήκες τον παράδεισό μας!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Χάθηκε πολυ πράμα και από εδώ, αλλά σιγά - σιγά όλα θα ξαναγίνουν... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Κάνω κι εδώ την αρχή όπως και στο " ΠΑΟΚ Retro " ......

Σεζόν 1988-89, ρούλης-ΠΑΟΚ 78-81 ......... Δραματικό ματς σ'ένα κατάμεστο ΠΑΛΕ όπου ο ΠΑΟΚ χάρη σ'έναν μαγικό Mike Jones κατάφερε και πήρε μια εκπληκτική νίκη ...... Ανατριχίλα το γεμάτο ΠΑΛΕ και τα τελευταία λεπτά του ματς στο παρακάτω βιντεάκι συγκλονιστικά ...... Περιμένω υλικό απο Gordon για το ματσάκιον ......

[youtube]2oeOAovyUWY[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”