Εχω βρει απο το πουθενα ενα ξεχασμενο κολαζ με απιστευτες φωτογραφιες απο την 10ετια του 90 εχω μπροστα μου φωτο του χοσε πικουλιν ορτιθ διπλα διπλα με τον μεγα

τσιτουμ με τα χρωματα της λαρισας τον ντανιλοβιτς με τον μεγα κλιφ λεβινγκστον με τα χρωματα της μπολονια 5αδα νιονιου με γιαννακη χριστοδουλου χενρι τερνερ.
Κρις ουεμπερ με τη φανελα του μιτσιγκαν, κουουσμα βολκοφ με το βαζελο,τον σουλη να σηκωνει το κορατς και απο κατω την στατιστικη του αγωνα Μπανε 30 ποντους με 5/8 διποντα 3/3 τριποντα 11/12 βολες 2 ριμπαουντ 3 λαθη μια ασιστ και μπερι με 26 ποντους 11/16 διποντα 4/4 βολες 13-6 ριμπαουντ.
Και συνεχιζω σον κεμπ με σονικς σακοτα με βοηθο σουμποντιτς να δινει οδηγιες στο παγκο του ηρακλη σε ζντοβτς και λοιπους πεις μανιον αληθεια ποσοι τον θυμουντε? με φανελα με διαφημιση σαμπουαν clear αληθεια ποια ομαδα ειχε χορηγο clear? οντι νορις περιστερι με αντιπαλο τον πετσαρσκι του αρη

ντομινικ με φανελα των χοκς τη γερμανια να σηκωνει το ευρωπαικο και πισω τους ρωσσους του μπαζαρεβιτς απογοητευμενους.
Βρειτε μου τροπο και θα μοιραστω μαζι σας αυτες τις εικονες ειπαμε εχω γνωσεις νηπιαγωγειου στους υπολογιστες ουτε τονους δεν ξερω να βαζω και γραφω με το ενα δαχτυλο