Περιστέρι - Π.Α.Ο.Κ. 2/1/2010 19:00 ET1
Re: Περιστέρι-ΠΑΟΚ 2/1/2010 19:00 ET1
για οσους λετε για μιλισαβλιεβιτς να ξερετε απλα οτι δεν ηταν να παιξει σημερα...το λαθος ειναι του σουλη που στα 5 τελευταια λεπτα δεν εβαλε μεσα τον καυκη να κρατησει τη διαφορα και μετα που κυνηγουσαμε το ματς εβαλε 5αρι το χελιγουελ που δεν ξερει ουτε το βασικο λει απ να κανει...τα φαινομενα με τις βολες και τα ριμπαουντ ειναι γνωστα αλλα και παλι θα κερδιζαμε αν δεν γινοταν αυτα τα λαθη του σουλη....και τα ταιμ αουτ εντελως ακυρα ουτε ενα δεν πηρε για να κοψει το ρυθμο του αντιπαλου...
- sidpanos
μερικοί άντε κάντε καμιά δουλειά...που θέλουν και τα χωριά σας προπονητή..
αν ξέρετε που είναι το παλατάκι,εγώ είμαι ο χατόρι χάντζο...
αν ξέρετε που είναι το παλατάκι,εγώ είμαι ο χατόρι χάντζο...
ειπαμε το ματς σημερα το εχασε ο σουλης αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...ο ανθρωπος ειναι προπονηταρα ολοι εχουν τις κακες μερες τους...

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα για κουλαρετε και εγω ειπα οτι το ματς το εχασε ο σουλης αλλα οχι οτι δεν κανει ανθρωπος ειναι και δεν ηταν σε καλη μερα ειχε και πολλα προβληματα ολη την εβδομαδα τελειωσε τωρα δεν αλαζει κατι.
Αλλα τα ονειρα για ευρωλιγκα ας τα ξεχασουμε ολοι δεν ειναι ετοιμη η ομαδα.
Αλλα τα ονειρα για ευρωλιγκα ας τα ξεχασουμε ολοι δεν ειναι ετοιμη η ομαδα.
θέλεις να σε πάω εγώ;eleos1 έγραψε:vaggt εσυ ξερεις που πεφτει το παλατακι????
- sidpanos
ναι είναι το αποψινό ρεζουμε..ο σούλης δεν κάνει
κοιτάξτε..ο χέλι δεν κάνει...ο ντρόμπνιακ άρχισε να πέφτει και ο μίλι ακόμη κάνει πολλές μ@λακιες...
ΑΛΛΑ...
ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ???

κοιτάξτε..ο χέλι δεν κάνει...ο ντρόμπνιακ άρχισε να πέφτει και ο μίλι ακόμη κάνει πολλές μ@λακιες...
ΑΛΛΑ...
ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ???
ειμαι μενταλιστ και μπαινω στο μυαλο σου...obanebane έγραψε:ρε sera τι γινετε στο μυαλο μου εισαι?

Σωστα τα λες sid αλλα η ομαδα εδωσε καποιες ελπιδες στον κοσμο με τη στελεχωση της και απογοητευτηκαμε ολοι απο αυτη την ηττα οταν καθαρισει το μυαλο θα επικρατησει η λογικη ειμαι σιγουρος.
Vaggt για πες μας...Πως σε φανκε η ομαδα σημερα??Κανε μια συντομη κριτικη....
Παρά λίγο να χάσουμε το ματσάκι στα Τρίκαλα και σήμερα χάσαμε από ένα μετριότατο Περιστέρι και Καβάλα.Θέμα νοοτροπίας μου φαίνεται στα εκτός έδρας αφού το ρόστερ μας είναι πιστεύω καλό.Τουλάχιστον εξάδας.Ο Ντρόμπιακ δυστυχώς δεν μπορεί και οι Μιλι-Καυκής λίγοι για τη σημαντική θέση του άσσου.Απ το Γκετσέφσκι και τον Χέλι δεν έχω περισσότερες απαιτήσεις.Ο Σούλης ακόμα τη ψάχνει τη δουλειά κ χάνουμε παιχνίδια.Όχι κ να τον κράζουμε όμως.ΕΛΕΟΣ ποιος θα ερχόταν το καλοκαίρι ο Μεσίνα??? Η διαιτησία δεν μας φταίει σήμερα σε τίποτα.