10. Branko Milisavljevic
Re: 10. Branko Milisavljevic
Πραγματικα ηταν πολυ καλος παιχτης ο συγκεκριμενος σε συγκριση δηλαδη με κατι τσιτουμ και πολλους ακομα που εχουν αναφερθει εδω μεσα ηταν σουπερ ειχε την ατυχια ομως να τραυματιστει πολυ σοβαρα οταν πηγε να κανει το μεγαλο βημα στην καριερα πραγματικα πολυ γκεντεμης.
Αληθεια τι εκανε αυτος στην περεια της καριερας του? εντος ευρωπης παντος δεν πρεπει να εκανε σπουδαια πραγματα θα το θυμομουν.
Αληθεια τι εκανε αυτος στην περεια της καριερας του? εντος ευρωπης παντος δεν πρεπει να εκανε σπουδαια πραγματα θα το θυμομουν.
δεν έχω ιδέα. ενδιαφέρουσα ερώτηση. αν το ξέρει κάποιος... και έχω και άλλη μια: ποσους (και ποιοί) είναι οι αμερικανοί παίκτες που έχουμε πάρει από άλλες ελληνικές ομάδες (είπαμε harrison, avery...)
PS: δεν είναι τυχαία φυσικά ή ερώτησή μου (η sienna σιγά σιγά από το 0 ξεκίνησε όταν δεν άντεχε άλλο μεγάλα Budget και πήρε όλο το ιταλικό πρωτάθλημα- και εννοοώ κάτι παίκτες τύπου stonerook που τότε δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους...)
PS: δεν είναι τυχαία φυσικά ή ερώτησή μου (η sienna σιγά σιγά από το 0 ξεκίνησε όταν δεν άντεχε άλλο μεγάλα Budget και πήρε όλο το ιταλικό πρωτάθλημα- και εννοοώ κάτι παίκτες τύπου stonerook που τότε δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους...)
ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΒΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΞΩ!!!!
Δε θυμάμαι να έχει κάνει 2 σερί φάσεις σωστές .
Δε θυμάμαι να έχει κάνει 2 σερί φάσεις σωστές .
Σορρυ αλλά δεν μπορώ να μήν το πω...
ΜΑΛΑΚΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ.... και σήμερα....
ΜΑΛΑΚΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ.... και σήμερα....

οπωσδηποτε να την κανει ο μαλακισαβλιεβιτς γιατι (αν και καποτε ηταν πολυ καλος παιχτης) φαινεται οτι τωρα ξεκαθαρα δεν μπορει
ειναι σε τραγικη κατασταση.....δεν δουλευει σωστα και αυτο φαινεται τοσο στα σουτ που δεν του βγαινουν οσο και στην ανοργνωσια που δημιουργει στο παιχνιδι μας......πλευ μεικερ που να χανει την τριπλα τοσα χρονια (μονο ο σωτηρακης ο νικολαιδης τρακερνε) δεν εχω δει......ειναι παικτης αγωνων και ισως στα πλευ ωφ μας δωσει αυτα που περιμενουμε.....σιγουρα δεν δικαιωνει τον κοουτς
Απελπιστικά "κακός"... Και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει και διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο σε σχέση με το συνολικό μπάτζετ της ομάδας
το ζήτημα είναι οτι έτσι όπως παίζει τώρα είσαι ένας βασικός παίκτης μείον στην προσπάθειά σου να μπεις στα Play off... Kαι μιλάω για 6αδα γιατί είπαμε 7-8ος δεν έχουμε τύχη. Τι να πω, ο σούλης χτες είπε οτι είναι θέμα χρόνου να αποδώσει τα αναμενόμενα. Πάντως μην περιμένουμε να γίνει και drazen petrovic...diniko80 έγραψε:ειναι παικτης αγωνων και ισως στα πλευ ωφ μας δωσει αυτα που περιμενουμε.....σιγουρα δεν δικαιωνει τον κοουτς
τον έσωσε ο Καυκής. Αν κρεμόμασταν από τον Μίλι το είχαμε χαμένο το ματς.