ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Maximus
Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Ναι φιλε...Συνεχισε να πιστευεις οτι ο Καραμπελας, ο Χερσι και ο Καφες ειναι καλυτεροι παιχτες απο τους δικους σου...
Χαχαχαχα!
Οταν χάνουμε, ο Σκοκο ειναι παιχταρας και μας το εβαλε, δεν φταιμε εμεις! Οταν ομως ο Ιβιτς σε ξελασπωνει στο 90 με τον Ηρακλή, τοτε ο Σαντος ειναι προπονηταρας...!
Χαχαχαχα!
Οταν χάνουμε, ο Σκοκο ειναι παιχταρας και μας το εβαλε, δεν φταιμε εμεις! Οταν ομως ο Ιβιτς σε ξελασπωνει στο 90 με τον Ηρακλή, τοτε ο Σαντος ειναι προπονηταρας...!
Χαλαρωσε ρε φιλαρακι Μαξιμε . καλα παιξαμε. ΟΚ δεν αντιδρασαμε στο β ' ημιχρονο . Σωστος . Μαζι σου και εγω. Αλλα ημαρτον . Σε λιγο και για τι οτι μας εγραψε η τροχαια θα μας φταιει ο Σαντος.!!!!!!!!!!!!
Υ. Γ. Εχω ασχημα νεα . Ο Αγγελος ανανεωσε στην Κυπρο και ο Μουρινιο δεν φευγει , ουτε ο Λιπι , ουτε ο Φεργκιουσον , ουτε ο Παρασχος. Κοινως ολοι οι μεγαλοι προπονητες ειναι κλέισμενοι.
Υ. Γ. Εχω ασχημα νεα . Ο Αγγελος ανανεωσε στην Κυπρο και ο Μουρινιο δεν φευγει , ουτε ο Λιπι , ουτε ο Φεργκιουσον , ουτε ο Παρασχος. Κοινως ολοι οι μεγαλοι προπονητες ειναι κλέισμενοι.

- desperando
- Επικοινωνία:
ωραιο το ανεκδοτο μετην τριτη θεση και την δευτερη αλλα στο ελλαντα στο τελος ξηρηζουν τον γαμπρο και δυστυχως στα πλει οφ παλι τεταρτη θα βγουμε . και κατι που λενε στο χωριο μου ειναι οτι οταν κατι σου γινετε συνηθεια στο τελος γινετε και ευχαρηστοκαι απ οτι βλεπψ λιγη μειναν που δεν το ευχαρηστιουντε ακομα αλλα που θα παει θα ερθει και για αυτους ο καιρος που θα το ευχαρηστιουντε και δεν θα σκανε χωρις λογο
Παρασχος;
να είσαι καλά με έκανες και γέλασα. Μην μπούμε σε διαμάχη για το όνομα όμως έτσι; 

- desperando
- Επικοινωνία:
καλη η ηρωνια σου ρε φιλε αλλα δεν πιστευω να ησουν ενας απο αυτους που μας βρηζαν οταν προσπαθουσαμε να διωξουμε τον γουμενο και μας λεγαν ποιος θα ερθει????shark4 έγραψε:Χαλαρωσε ρε φιλαρακι Μαξιμε . καλα παιξαμε. ΟΚ δεν αντιδρασαμε στο β ' ημιχρονο . Σωστος . Μαζι σου και εγω. Αλλα ημαρτον . Σε λιγο και για τι οτι μας εγραψε η τροχαια θα μας φταιει ο Σαντος.!!!!!!!!!!!!
ο φριγκερ ?shark4 έγραψε:Χαλαρωσε ρε φιλαρακι Μαξιμε . καλα παιξαμε. ΟΚ δεν αντιδρασαμε στο β ' ημιχρονο . Σωστος . Μαζι σου και εγω. Αλλα ημαρτον . Σε λιγο και για τι οτι μας εγραψε η τροχαια θα μας φταιει ο Σαντος.!!!!!!!!!!!!

Θα παρακαλεσω τους αδερφους που μπορει να προβλεψουντο τελικο αποτελεσμα του πρωταθληματος , και απο οτι φαινεται εχουν το κληρονομικο χαρισμα , να μου προβλεψουν τους επομενους αριθμους του Τζοκερ η΄του ΣΟΥΠΕΡ 3 μπας και κονομησω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!

- sidpanos
Ρε πέπερμιντ έλεος..είσαι και μεγάλος άνθρωπος...Pepermint έγραψε:μιάς και έσπασα την αποχή μου για τα κοπρόσκυλα και τον ανανεωμένο...λέγοντας ότι είναι κρίσιμη καμπή που θα δείξει αν μπορείς να πας ψηλότερα (sic)
και παρότι μας έβλεπα χλωμούς anyway
ας γράψω άλλες 4 αράδες...λαστ για δαύτους και δαύτον
αφού μας εκνέυρισαν για ακόμα μία φορά
ΣΑΝΤΟΣ ΛΟΥΖΕΡ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ !!! οεο
χωρίς σύστημα
χωρίς πυγμή
χωρίς πιστεύω
χωρίς τίποτα
μιά ομάδα ψυχολογίας του κώλου...του κώλου anyway αποτελούμενη από μέτρια έως κακά κοπρόσκυλα και τον πιό απαράδεκτο λούζερ όλων των εποχών στην υφήλιο
ντροπιάζουν την ιστορία κατορθώνοντας αυτό που ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
άκου 19 ματσάκια χωρίς νίκη με τους λαμόγιους
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ
ΧΈΣΤΗΚΑ ΑΝ ΡΙΧΝΕΤΕ 4 ΣΤΟΝ ΕΤΣΙ
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ο λούζερ είναι ο σάντος?έχεις δει εσύ προσωπικά πολλούς winners στον πάγκο?
τι να πω...

τρίτος είσαι...
-
Παρατηρω το site πολυ καιρο τωρα.
Θελω να πω μερικα πραγματακια που θα χαλασουνε αρκετους .
Ενα πραγμα που με απομακρινε απο το site ητανε το band που εφαγε ο χρηστης Gonzo απλα και μονο γιατι ειχε διαφορετικη αποψη.
Ειχε γινει πριν τρια χρονια οταν ελεγε προφητικα οτι ο Σαντος θα απογοητευση .
Θελω να καταληξω οτι τοτε δεν τον πιστευε κανεις.
Τωρα πολυ αρχιζουν και το σκεφτονται αν ειχε αδικο η οχι.
Το θεμα ειναι οτι η αποψη καποιου παντα να ειναι σεβαστη , οποια και αν ειναι αυτη.
Οπως και το οτι καποιος πρεπει να σκεφταιτε την αποψη του αλλου και ενηοτε να την ασπαζετε οταν καταλαβαινει ,μεσα απο το διαλογο, οτι η δικη του ηταν λανθασμενη και οχι να ειναι προσκολημενος για εγωιστικους λογους στην δικη του .
Για πολυ καιρο υπηρχε αφορισμος τον ατομων που δεν πιστευαν τον Σαντος.
Τωρα το θεμα αιωρηται ....
Εγω ποτε δεν το πιστεψα , ιδιαιτερα μετα την ογδοη θεση της πρωτης χρονιας , οταν απο μια μετρια ομαδα τοτε , δεν καταφερε να παρει τιποτα ποδοσφαιρικα.
Του εδωσα ομως την ευκαιρια και περιμενα να δειξει ενα ολοκληρωμενο εργο την τριτη του χρονια .
Για να δω ρε παιδι μου τη αισθει ομαδα Σαντος . Εχουν περασει τρια χρονια και δεν εχω δει τιποτα. Αποκαλεσε τους παιχτες τοτε σαρδελες.
Βαλτε το καλα στο μυαλο ολοι οτι αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι δικη του δουλεια. Ολοι οι παιχτες ενας ενας. Απο τον σεντερ φορ μεχρι τον τερματοφυλακα , μεχρι και τα ατομα εκτος αποστολης.
Ειναι υπευθυνος για την ομαδα που λεγετε ΠΑΟΚ για τα καλα της και για τα κακα της.
Λενε μερικοι δεν φταιει αν ο Μουσλι χανει τα τετ α τετ .
Οχι μπαλα δεν παιζει ο Σαντος το ξερω.
Αλλα για το αν θα ειναι ο Μουσλι ο παιχτης που θα βασιστει ολοι η επιθεση , το ποσες πασες θα παρει και το πως θα στηθει η ομαδα σε ενα ματς εχει και αυτος ευθυνη.
Και αν στο ενα ματς ηταν ατυχος , στο αλλο εφταιγε η διαιτησια , στο αλλο ειμασταν κουρασμενη και στο αλλο χασαμε λογο ελλειψης , σε καποιο απο τα 20 ποσα παιχνιδα , επρεπε ρε γαμωτο να κερδισει.
Στο χαρτι , ο κακος ο παιχτης επικαλειτε παντα την τυχη . Την ευθηνη που χανει συνεχεια ομως την φερνει ο ιδιος. Κανεις δεν ειναι ατυχος επ απειρον,
Αντι να βρισκουμε δικαιολογιες καλυτερα να ψαξουμε για της αιτιες. .
Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγααααααααλη ομαδα και δεν πρεπει να φερομαστε σαν να μιλαμε για ενα κακο χατοπαιχτη που ολα του φταινε .
Αλλα σαν ενα νικητη που ειναι υπευθυνος της τυχης του. Υπευθυνος να παιζει και να νικαει οποιαδηποτε ομαδα. .
Τα περι bugget τα ακουω βερεσε . Παντα τα λεφτα τα ειχανε αλλοι . Τσεκαρετε ομως την ιστορια της ομδας να δειτε για τι μιλαμε.
Ο ΠΑΟΚ θα χανει καθε παιχνιδι που κατεβαινει με αυτον τον τροπο με μαθηματικη ακριβεια . Οπως ο Γαυρο το εκανε επι 30 χρονια .
Ανοιξτε λοιπον ολοι τα ματια και παρτε το χαμπαρι
. Δεν ειναι ολα καλα επειδη κερδισαμε τον Αρη 4-1 .
Δεν με ενδιεφεραι και καθολου.
Το θεμα ειναι να γινει ο ΠΑΟΚ η ομαδα που ητανε.
Και ολα καλα αυτη την στιγμη δεν ειναι ολα καλα .
Και οταν ολα καλα δεν ειναι σε μια εταιρια , πρωτος υπευθηνος ειναι ο μανατζερ και μετα ολοι οι αλλοι .
Το ψαρι βρομαει παντα απο ψιλα . Παντα . Και το συγκεκριμενο ψαρι μπορει να ειναι τελικα σαρδελα απο μονο του.
Θελω να πω μερικα πραγματακια που θα χαλασουνε αρκετους .
Ενα πραγμα που με απομακρινε απο το site ητανε το band που εφαγε ο χρηστης Gonzo απλα και μονο γιατι ειχε διαφορετικη αποψη.
Ειχε γινει πριν τρια χρονια οταν ελεγε προφητικα οτι ο Σαντος θα απογοητευση .
Θελω να καταληξω οτι τοτε δεν τον πιστευε κανεις.
Τωρα πολυ αρχιζουν και το σκεφτονται αν ειχε αδικο η οχι.
Το θεμα ειναι οτι η αποψη καποιου παντα να ειναι σεβαστη , οποια και αν ειναι αυτη.
Οπως και το οτι καποιος πρεπει να σκεφταιτε την αποψη του αλλου και ενηοτε να την ασπαζετε οταν καταλαβαινει ,μεσα απο το διαλογο, οτι η δικη του ηταν λανθασμενη και οχι να ειναι προσκολημενος για εγωιστικους λογους στην δικη του .
Για πολυ καιρο υπηρχε αφορισμος τον ατομων που δεν πιστευαν τον Σαντος.
Τωρα το θεμα αιωρηται ....
Εγω ποτε δεν το πιστεψα , ιδιαιτερα μετα την ογδοη θεση της πρωτης χρονιας , οταν απο μια μετρια ομαδα τοτε , δεν καταφερε να παρει τιποτα ποδοσφαιρικα.
Του εδωσα ομως την ευκαιρια και περιμενα να δειξει ενα ολοκληρωμενο εργο την τριτη του χρονια .
Για να δω ρε παιδι μου τη αισθει ομαδα Σαντος . Εχουν περασει τρια χρονια και δεν εχω δει τιποτα. Αποκαλεσε τους παιχτες τοτε σαρδελες.
Βαλτε το καλα στο μυαλο ολοι οτι αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι δικη του δουλεια. Ολοι οι παιχτες ενας ενας. Απο τον σεντερ φορ μεχρι τον τερματοφυλακα , μεχρι και τα ατομα εκτος αποστολης.
Ειναι υπευθυνος για την ομαδα που λεγετε ΠΑΟΚ για τα καλα της και για τα κακα της.
Λενε μερικοι δεν φταιει αν ο Μουσλι χανει τα τετ α τετ .
Οχι μπαλα δεν παιζει ο Σαντος το ξερω.
Αλλα για το αν θα ειναι ο Μουσλι ο παιχτης που θα βασιστει ολοι η επιθεση , το ποσες πασες θα παρει και το πως θα στηθει η ομαδα σε ενα ματς εχει και αυτος ευθυνη.
Και αν στο ενα ματς ηταν ατυχος , στο αλλο εφταιγε η διαιτησια , στο αλλο ειμασταν κουρασμενη και στο αλλο χασαμε λογο ελλειψης , σε καποιο απο τα 20 ποσα παιχνιδα , επρεπε ρε γαμωτο να κερδισει.
Στο χαρτι , ο κακος ο παιχτης επικαλειτε παντα την τυχη . Την ευθηνη που χανει συνεχεια ομως την φερνει ο ιδιος. Κανεις δεν ειναι ατυχος επ απειρον,
Αντι να βρισκουμε δικαιολογιες καλυτερα να ψαξουμε για της αιτιες. .
Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγααααααααλη ομαδα και δεν πρεπει να φερομαστε σαν να μιλαμε για ενα κακο χατοπαιχτη που ολα του φταινε .
Αλλα σαν ενα νικητη που ειναι υπευθυνος της τυχης του. Υπευθυνος να παιζει και να νικαει οποιαδηποτε ομαδα. .
Τα περι bugget τα ακουω βερεσε . Παντα τα λεφτα τα ειχανε αλλοι . Τσεκαρετε ομως την ιστορια της ομδας να δειτε για τι μιλαμε.
Ο ΠΑΟΚ θα χανει καθε παιχνιδι που κατεβαινει με αυτον τον τροπο με μαθηματικη ακριβεια . Οπως ο Γαυρο το εκανε επι 30 χρονια .
Ανοιξτε λοιπον ολοι τα ματια και παρτε το χαμπαρι
. Δεν ειναι ολα καλα επειδη κερδισαμε τον Αρη 4-1 .
Δεν με ενδιεφεραι και καθολου.
Το θεμα ειναι να γινει ο ΠΑΟΚ η ομαδα που ητανε.
Και ολα καλα αυτη την στιγμη δεν ειναι ολα καλα .
Και οταν ολα καλα δεν ειναι σε μια εταιρια , πρωτος υπευθηνος ειναι ο μανατζερ και μετα ολοι οι αλλοι .
Το ψαρι βρομαει παντα απο ψιλα . Παντα . Και το συγκεκριμενο ψαρι μπορει να ειναι τελικα σαρδελα απο μονο του.
- sidpanos
μπορεί να κερδίζουμε ανά 7 χρόνια εκεί μέσα,αλλά τώρα έχουμε διοίκηση,έχουμε τον λαό,και όλα οκ...
όταν λέμε υπομονή εννοούμε 1-2 χρόνια ακόμη...να στρώσει η ομάδα,να πάρεις και τους πρωτοκλασσάτους,να φύγουν τα χρέη,και να κάνεις γήπεδο και προπονητικό[τελείως]...
έτσι έχουν τα πράγματα...
τώρα αν κερδίσουμε ή χάσουμε είναι για να το θυμόμαστε και να το συζητάμε...
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ...
όταν λέμε υπομονή εννοούμε 1-2 χρόνια ακόμη...να στρώσει η ομάδα,να πάρεις και τους πρωτοκλασσάτους,να φύγουν τα χρέη,και να κάνεις γήπεδο και προπονητικό[τελείως]...
έτσι έχουν τα πράγματα...
τώρα αν κερδίσουμε ή χάσουμε είναι για να το θυμόμαστε και να το συζητάμε...
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ...
- sidpanos
σαρκ και γκεοαβρ τελειώστε το εδω...θα αρχίσουν τα ψαλίδια... :ugeek: :ugeek:
- PABLO GARCIA1
Simewn έγραψε:Θα σας πω γιατί χάσαμε.
Θα αναλύσω το σύστημα και την τακτική του ΠΑΟΚ με περιγραφή από το σημερινό παιχνίδι.
Έχουμε και λέμε, κεντρικός αμυντικός στον αμυντικό μέσο, μπροστά του κάνει την κίνηση ο επιθετικός χαφ ή ο ακραίος αλλά αυτός προτιμά την σίγουρη λύση του κεντρικού αμυντικού, ανεβαίνει η αντίπαλη ομάδα, αμυντικός σε αμυντικό χαφ, εδώ έχουμε ψιλοκλειστεί, οπότε ξαναγυρίζουμε στα σίγουρα πίσω στον κεντρικό αμυντικό , ανεβαίνει κι άλλο η αντίπαλη ομάδα, πάσα δεξιά ή αριστερά στο ακραίο μπακ, εκείνος αν δεν είναι κλεισμένος αυτό σημαίνει ότι είναι κλεισμένοι όλοι οι κοντινοί του παίκτες , αν όχι ξαναδίνει στον κεντρικό αμυντικό που ξαναδίνει στον αμυντικό μέσο και το πρότυπο συνεχίζεται, αλλιώς, δηλαδή αν είναι κλεισμένοι όλοι οι κοντινοί παίκτες γιατί η αντίπαλη ομάδα ανέβηκε, δοκιμάζει μια μακρινή πάσα που στέλνει την μπάλα στον 3ο δορυφόρο του Δία, όμως καμιά φορά η μπάλα κατεβαίνει και γίνεται διεκδικίσιμη συνήθως στα άκρα όπου εκεί έχεις τον καταπληκτικό Βιερίνια που κατεβάζει αλλά εν τω μεταξύ έχουν μαζευτεί καμιά 20αριά παίκτες της αντιπάλου που πρέπει να περάσει.Περνάει μισή ντουζίνα από αυτούς και κρατάει την μπάλα χωρίς να μπορεί να του την πάρει κανείς και σκεφτεσαι ότι κάτι πρέπει να υπάρχει γύρω του αλλά σε ασφαλή περίμετρο ακτίνας ενός χιλιομέτρου δεν βρίκεται ούτε ένας συμπαίκτης του να πασάρει οπότε είτε χάνει την μάχη ή κερδίζει φάουλ ή καμιά φορά κάνει και καμιά σέντρα στον αντίπαλο.
geoavr έγραψε:ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.......
ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ.
Αφού δεν πήραμε και αυτή την αεκ που οι μισοί παίκτες παίζουν με την προσφυγή στη τσέπη δεν θα την πάρουμε ποτέ.
Και αν έβαζε ο Μούσλι το γκολ στο 45?
Ναι αυτό που προήλθε από γιόμα του Αραμπατζή χωρίς να είναι αποτέλεσμα οργανωμένης επίθεσης.Γιατί εγώ σε όλο το παιγνίδι δεν είδα ούτε μία οργανωμένη επίθεση, εκτός και αν οι τυφλές σέντρες που κατέληγαν στα χέρια του Σάχα ήταν σωστή ανάπτυξη.
Η αεκ ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο γιατί στο καταστροφικό ποδόσφαιρο δίνουμε σεμινάρια.Αλλά εκεί πρέπει να τους σκοτώσεις.Με μιά-δυό κόντρες επιθέσεις,με 3-4 σωστές και γρήγορες αλλαγές της μπάλας θα τους είχες διαλύσει.
Και στο δεύτερο το αεκακι σε έκανε πλάκα.Και αν έμπαιναν τα δοκάρια και οι ευκαιρίες θα είχες τσιμπήσει όσα τσίμπησε και ο ανύπαρκτος συμπολίτης την προηγούμενη βδομάδα.
Εγώ το έχω πάρει πλέον απόφαση και δεν χαλιέμαι όπως παλιά.Αυτό είναι τι ταβάνι μας.
Κανένας κάτω από τους τρεις δεν μπορεί να μας πάρει αλλά και μεις δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε τους τρεις.
Έχουμε αναπτύξει πλέον πελατειακές σχέσεις με το ΠΟΚ και όταν παίζουμε μαζί τους μόνο το τελικό σκορ μένει να μάθουμε γιατί το αποτέλεσμα είναι από πριν γνωστό.
Εσείς μπορείτε να πείτε ότι θέλετε.Εδώ όλοι ακουγόμαστε και διαβαζόμαστε.Πείτε πάλι για ανανεώσεις, για 2012,γιά 2015 γιά 2020 για πάντα.Αν τον θέλει η διοίκηση ας τον κρατήσει γιατί έχει αρκετά συν αλλά ας τον πάρει και ένα βοηθό γιά επιθετικά συστήματα που να δείξει στους παίκτες επιτέλους πως γίνεται μιά επίθεση της προκοπής.Γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά ο Σάντος από επιθετική ανάπτυξη έχει άγνοια.Είναι σαν κάποιον που δεν ξέρει κινέζικα και τον βάζουν να διδάξει κινέζικα.Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Και τι κάνουμε λοιπόν? Υπομονή,κερδίζουμε ερπετά,γριές και όλους τους άλλους αναξιοπαθούντες και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
+++++++++geoavr έγραψε:Καλά αυτή η καραμέλα με το παρελθόν πρέπει κάποτε να τελειώσει.Είμαστε στο 2009 και σε ένα μήνα πιάνουμε το 2010 άλλα κάποιοι νομίζουν ότι βρισκόμαστε στο 2004-2006.Ο ΠΑΟΚ έχει 9,5 εκατ.μπάτζετ συμβολαίων και όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι στην ώρα τους.Και σήμερα παίζαμε με μιά ομάδα που οι παίκτες της έχουν ξεχάσει πότε πληρώθηκαν τελευταία φορά,και αν δεν έρθει γρήγορα ο μπομπ ο μάστορας από το Αμέρικα το σωματείο θα βαρέσει κυριολεκτικά διάλυση.
Και αν πιάσουμε την ατομική σύγκριση παικτών ο μόνος που ξεχωρίζει σαν καλύτερος από τους δικούς μας είναι ο Σκόκο.Ο Μπλάνκο(σήμερα ήταν ο χειρότερος της αεκ) φέτος είναι στα ίδια με Μούσλι,και από και πέρα ποιός? Ο Καφές,ο Μάκος,ο Γκέντζογλου(που είναι καλό παικτάκι σαν τον Πατζατζόγλου στα νειάτα του αλλά σήμερα έπαιζε σέντερ μπακ),ο Καράμπελας,ο Αραούχο,ο Χέρσυ,ο γκελμαν ο Μαιστό.ο Σαχά που έχει φάει τα πιό αστεία γκολ? Ποιός?
Και όμως καταφέραμε να χάσουμε και από αυτή την αεκ.
Υ.Γ.Είπαμε κάνουμε υπομονή αλλά μερικοί μη θέλετε να μας βγάλετε και τρελούς.Τριανταπέντε (35) χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ, δεν θα έρθει ο 15χρονος, ο 20χρονος, ο 25χρονος να μου πει πως θέλω να βλέπω εγώ τον ΠΑΟΚ.Είδατε το ματς ,κάντε το σχόλιο σας ήσυχα και ήρεμα όπως εγώ και αφήστε τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες.Όλοι εδώ είμαστε γιά την καψούρα μας και θέλουμε να την δούμε στην κορυφή όπως την είδα εγώ το 76 και το 85.
Ήρεμα.....
Αντί να κάτσεις να προβληματιστείς τι στο διάβολο φταίει και η ομάδα σε όλα ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΊΣΙΜΑ ΜΑΤΣ χάνει και με κατεβασμένα τα χέρια, έχεις αναγάγει την υπεράσπιση του προπονητή σε ζήτημα τιμής λές και είσαι Σάντος και όχι ΠΑΟΚ... βρήκε νόημα η ζωή σου μ' αυτόν τον τρόπο??
- Isaak the Greek
@ Orwell
Σωστος
Οταν καποιος λεει οτι δεν του αρεσει ο Σαντος και παραθετει επειχηρηματα τι να πεις?Και το αντιστροφο βεβαια.
Αλλα οταν βλεπω τα "λουζερ" και τα "Γουμενοπαγωνηδες" , ειλικρινα μου ερχεται ταση προς εμμετο.Ας μη γελοιοποιουμαστε μονοι μας ρε παιδια.
Σωστος
Οταν καποιος λεει οτι δεν του αρεσει ο Σαντος και παραθετει επειχηρηματα τι να πεις?Και το αντιστροφο βεβαια.
Αλλα οταν βλεπω τα "λουζερ" και τα "Γουμενοπαγωνηδες" , ειλικρινα μου ερχεται ταση προς εμμετο.Ας μη γελοιοποιουμαστε μονοι μας ρε παιδια.
για σενα γιατρε......
έχεις αναγάγει την ΕΠΙΘΕΣΗ στον προπονητή σε ζήτημα τιμής λές και είσαι ΑΝΤΙΣάντος και όχι ΠΑΟΚ... βρήκε νόημα η ζωή σου μ' αυτόν τον τρόπο??

έχεις αναγάγει την ΕΠΙΘΕΣΗ στον προπονητή σε ζήτημα τιμής λές και είσαι ΑΝΤΙΣάντος και όχι ΠΑΟΚ... βρήκε νόημα η ζωή σου μ' αυτόν τον τρόπο??

- Isaak the Greek
Να τη η ταση.....ερχεται.
Μονοι μας τα λεμε , μονοι μας τ' ακουμε.Ειναι επιχηρημα αυτο τωρα?Και σε ποιον να πουμε να παιξει πιο επιθετικα?Στο Μακη το Μαναβη?
Μονοι μας τα λεμε , μονοι μας τ' ακουμε.Ειναι επιχηρημα αυτο τωρα?Και σε ποιον να πουμε να παιξει πιο επιθετικα?Στο Μακη το Μαναβη?