ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 28/11 19:00 ΝΟVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
tigon4

Re: Α.Ε.Κ.-44 - Π.Α.Ο.Κ., 28/11 19:00 ΝΟVA

Δημοσίευση από tigon4 »

απλα μαμηστε τον ψευτικο δικεφαλο.............ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ=ΠΑΟΚ.........ανυπαρκτα χανουμια :nairepaok:
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Μετα την Ρουλα σειρα εχει η Κουλα,κιτρινα η μια κιτρινα κ η αλλη,4 στην μια,4 κ στην αλλη να μην ζηλευει......

Λοιπον η Κουλα εχει μεγαλο προβλημα στο κεντρο της αμυνας οπου οταν ο κρεοπωλης μαιστοροβιτς επαιξε χωρις τον αλητοβιο γιαχιτς παρτενερ η κιτρινιαρα ειχε μεγαλο προβλημα.
Αν παρουμε το κεντρο το ματς ειναι δικο μας γκολ θα κανουμε κ μαλιστα αισιοδοξω πως θα βρουμε διχτια 2 φορες...Η κουλιτσα απειλει κυριως απο τα στημενα κ με ατομικες ενεργειες του Θκοκο....
Πρεπει να παιξουμε γερα κ δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα,περιμενω εκνευριστικη διαιτησια με πολλα σφυριγματα κ πολλα φαουλ.....εξαλου με νικη μπαινουμε για τα καλα στο κολπο....κ αυτο δεν το θελουν οι δυο νταβατζηδες....
Ειμαι αισιοδοξος πως το Σαββατοβραδο θα ειναι Ασπρομαυρο........αρκει η ομαδα να δειξει το παθος κ την αγωνιστικοτητα που ξερουμε πως μπορει να παρουσιασει.......ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Η τελευταια ευκαιρια του Σαντος. Αν δεν κερδισει και αυτην την πεθαμενη αεκ δρομο. Τον πουλο!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Πονηρό το ματσάκιον...

Μην το περνάτε στο ντούκου γιατί αν η ξαδέρφη χάσει βγαίνει μια και καλή εκτός στόχων απο το Νοέμβρη. :(

Φέτος είμαστε καλλίτεροι, έχουμε τη ψυχολογία με το μέρος μας και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Αλλωστε η ξαδέρφη έχει πολλα να χάσει απο το μάτς ενώ εμείς τπτ.

Αλλά είπαμε...Π.Α.Ο.Κ είσαι...και επειδή έχεις μια τάση και νεκρούς να ανασταίνεις, το ματσακι θέλει προσοχή. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

nikos55 έγραψε:Η τελευταια ευκαιρια του Σαντος. Αν δεν κερδισει και αυτην την πεθαμενη αεκ δρομο. Τον πουλο!
+1....άντε, γιατί σαν πολλά μας τα κανε...εμείς παιδιά δεν είμαστε, δεν δικαιούμαστε να δούμε και μεις λίγη μπάλα;...

άντε, γιατί α
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

πρωτα ομως να τον κρεμασουμε στο x-mas δεντρακι του δημαρχου βασιλη......αυτο το χαρωπο προσωπακι θα φωτισει τις ψυχες ολων των μικρων παιδιων και δη των ρουληδων......μετα ,τον πουλο
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

teratios έγραψε:άντε, γιατί σαν πολλά μας τα κανε...εμείς παιδιά δεν είμαστε, δεν δικαιούμαστε να δούμε και μεις λίγη μπάλα;...
άντε, γιατί α
Αν θες να δεις μπάλα έχει μια ομάδα στα ανατολικά της πόλης που σύμφωνα
με πολλούς γνώστες του αντικειμένου παίζει καλό ποδόσφαιρο...
Εγώ θέλω σ' αυτό το ματς τους 3 βαθμοί...
Επίσης πρώτη φορά έχω αρχίσει να φτιάχνομαι από μέρα Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Σταθόπουλος διαιτητής
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

...και να συμπληρώσω ότι αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ματς-κλειδί για μας και για την αεκ44. Το διπλό φέτος είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά όλα τα ματς ξεκινάνε από το 0-0. Να θυμίσω μόνο ότι με διπλό και σε συνδιασμό με μη νίκη του γαύρου, μειώνουμε σημαντικά τη διαφορά από τον γκέυ, ενώ έτσι η αεκ44 βγαίνει από το παιχνίδι νωρίς-νωρίς.

Ύπουλο και πονηρό παιχνίδι, όπως ακριβώς είπε ο georgedoulk. Από την αεκ44 θα λείπουν Γιάχιτς και Νέμεθ, ενώ το κλίμα δεν είναι καλό. Η αεκ44 είναι σε μαύρα χάλια, χωρίς έδρα στο αχανές και άδειο οακα, με προβλήματα εσωτερικά και 1002 άλλα. Έχουμε βέβαια την ιδιότητα να ανασταίνουμε νεκρούς και πεθαμένους, αλλά από την άλλη είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Έχω την εντύπωση πως θα δούμε ένα ματς του στυλ "Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θερίο τον Γιάννη", αλλά για να πω και την αμαρτία μου, δε με χαλάει, το'χουμε αυτό το στυλ περισσότερο από τον καθένα.

Εμείς από την άλλη, είμαστε σε φόρμα, έχουμε 2-3 παίκτες σε ανοδική πορεία (Μουσλίμοβιτς-Κοντρέρας-Βιτόλο), επιστρέφει και ο Χαλκιάς μάλλον, και με λίγη τύχη πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω, ούτε με νιάζει τί σύστημα θα παίξει ο προπονητής. Ας παίξει όπως νομίζει. Εγώ θέλω να δω λίγη μπαλίτσα, δεδομένου ότι η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει. Μας χρωστούσε ένα καλό παιχνίδι, και σχεδόν το πραγματοποίησε την Κυριακή. Ας δώσει λοιπόν συνέχεια το Σάββατο.

Πάμε με ταπεινότητα και αισιοδοξία, γιατί αν σηκώσουμε κεφάλι και μπάλα θα φάμε καρπαζιά, όπως έκανε ο ρούλης. Βλέποντας το παιχνίδι οπαδικά, θέλω να δώσουμε μια γερή κλωτσιά σ'αυτούς τους κομπλεξικούς και αχώνευτους, αντιμπαγιεβιτσικούς και μη, οπαδούς της αεκ44.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

nikos55 έγραψε:Η τελευταια ευκαιρια του Σαντος. Αν δεν κερδισει και αυτην την πεθαμενη αεκ δρομο. Τον πουλο!
Το ξέρω ότι το λες ειρωνικά, παρόλα αυτά μια παρατήρηση. Κανέναν santos να κρεμάσουμε, έστω κι αν χάσουμε το σάββατο. Το ζήτημα για μένα είναι απλό, αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό (εκτος αν είμαστε όντως στο δεύτερο έτος τους τριετούς πλάνου!), πρέπει τέτοια παιχνίδια το λιγότερο να τα χτυπάμε στα ίσια. Και για να πάρουμε κάποια στιγμή πρωτάθλημα, θα πρέπει να μάθουμε και να τα παιρνουμε! Δεν είναι το ζήτημα τόσο απλοϊκό όπως παρουσιάζεται από κάποιους, ότι θέλουμε μονο για συμβολικούς λόγους μια νίκη με το πόκ. Σίγουρα και γι αυτούς, όπως και ψυχολογικούς. Αλλα πολύ περισσότερο για λόγους ουσίας. Έχουμε καλο υλικό (σίγουρα όχι το καλύτερο στην ελλάδα), έχουμε σοβαρή διοίκηση, έχουμε φοβερή στήριξη κόσμου και διψα για διάκριση και στην τελική έχουμε καλή ομάδα! Ποδόσφαιρο θεαματικό δεν παίζουμε, αλλα ομάδα έχουμε αρκετά καλή ή έστω καλή σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να χτυπήσει έναν αντίπαλο όπως η αεκ αυτή τη στιγμή. Πρέπει να το πιστέψουμε και πρέπει να το προσπαθήσουμε. Και σίγουρα πρέπει να το πιστέψει κι ο santos, ώστε να το μεταδώσει και στους παίχτες...
Εύκολο δεν θα είναι, αλλα μπορούμε. Ούτε φανφάρες ούτε μεγαλοστομίες, αυτά τα κάνουν μικρές ομάδες (όπως ο άρης με εμάς για παράδειγμα), σεβασμό στον αντίπαλο, άλλο τον κοιτάμε στα ματια και δεν τον φοβόμαστε.
ΠΑΟΚ είσαι ρε γαμώτο!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ένα ξέρω ,και είμαι πολύ σίγουρος.
Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει σε αυτό το mats.
Τεραστια ευκαιρία για διπλό και για να φτάσουμε τους από πάνω.

καλο και να αφήνεις τους άλλους από κάτω να σε βλέπουν με κιάλια αλλα εμενα με ενδιαφέρει η κορυφή.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΨHΛΑ

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ :pano:

1-3 :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 25 Νοέμ 2009, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όταν λες ψιλά, εννοείς μόνο τα 10λεπτα, τα 20λεπτα και τα 50λεπτα ή βάζεις μέσα και τα μονοευρα και τα 2ευρα?
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

xexexexexexexe 8-)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

axxaxxaxa :opaokara: :opaokara:
guch guch